Uteblivet internet


Dagens middag: Cannelloni med ricotta och spenat + liten blandad sallad

Hej på er! Länge sen nu men mitt internet har inte fungerat på två dagar därav den glesa uppdateringen.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, mitt liv ser likadant ut hela tiden,haha. Nu är det dock bara en (!) vecka kvar tills att jag drar till Gran Canaria med familjen. Ska bli underbart!

Annars så har ett nytt arbete (grupparbete) satt igång i skolan och min grupp ska skriva om barn som far illa i hemmet och rikta in oss på sexuellt utnyttjade barn. Läste en bok igår om det och usch så hemska historier det stod om där, barn som blir utnyttjade redan på skötbordet, hemska människor!

Ikväll blir det Idol hos C men Grey´s Anatomy spelar jag in för C vill kolla på fotboll och man får kompromissa. Jag får Idol och han fotboll..vilket himla bra par vi är va?! hahaha (lite morr dock att jag missar premiären av Grey´s ;) men jag kollar imorgon).

Nu har jag inte så mycket mer att skriva utan ska dricka upp mitt chaité innan jag drar. Kram på er!

Nytt på skofronten




Åkte till Farsta C idag på eftermiddag och letade efter platta svarta stövlar. Hittade dessa på en gång på Din Sko för 899:-. Blev även medlem och fick 10% rabatt och då blev det alltså 809:-. Snygga tycker jag, vad tycker ni?

Ikväll

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot älsklingen. Vi ska mysa till det med film och snällaste flickvännen som jag är så har jag även köpt god öl till honom- måste ju fira hans första tenta som han gjorde idag!
Vad gör ni ikväll då? Ni är ju faktiskt några som läser så ni kan väl berätta? :) Så har jag nåt kul att kolla imorgon när jag kommer hem.


Blir förmodligen denna film ikväll om den finns inne på videobutiken

Friday

Hej!
Idag är det fredag igen, satan vad veckorna går fort. Nu alldeles strax ska jag åka in till skolan för lite arbete med gruppen. Nästa uppgift i skolan är ett fältarbete som jag kommer göra med min grupp och vi ska antagligen skriva om våld i hemmet. Blir nog väldigt intressant och spännande.

Var fruktansvärt trött när jag vaknade hemma hos C imorse men nu börjar jag piggna till. Hade kunnat sova en timme till där men tycker det är skönt att komma hem en stund innan man ska åka iväg igen. Så nu har jag precis druckit lite chaité (måste köpa nytt, påminnelse) och läst lite bloggar. Nu ska jag dra på mig jackan och fingervantarna för idag är det lite kyligare ute.

Ha en fin dag!

Bild från när jag nördade mig igår ;)

Såhär såg jag ut idag


Tröja och jeans Gina Tricot, skor och väska från H&M- enkelt och skönt = bra outfit

Taskig bild men tänkte att jag skulle leka modeblogg en stund :)

Nu ska jag åka till C för lite Criminal Minds, ha en trevlig kväll.

Badkars jagande

Var som sagt och tittade på badkar idag med pappsen. På Fredells hittade vi fina men väldigt dyra men på Bauhaus fanns det ett lite större urval.


Fick lite kataloger att titta i och jag som tänkte att ett badkar inte kan vara så svårt att hitta och köpa men det är ju för tusan en hel djungel.
Har iaf hittat två stycken och det ena går på 5800:- ungefär från Gustavsberg och det andra på 4500:- från Svedbergs. Lutar åt det sista för det var lika fint det. Men först ska jag ta mig en titt på blocket och se om någon vänligt själ vill sälja ett badkar som passar in för kanske 2000:-?! :D

Svedbergs 4515:-

Gustavsberg ca 5800:-

Ingen större skillnad direkt, betalar man för märket eller?haha

Chili



Ätit en god middag bestående av pasta och sås på paprika & chili creme fraiche med soltorkade tomater, rödlök och cocktailtomater i, och så avokado på det. Mums var det och nu är magen mätt!

Nu tittar jag på Unga mödrar där en tjej snart ska föda = spännande!

Fin höstdag

Heej! Är på ett strålande humör idag och vem blir inte det när man vaknar bredvid sin älskling och ser att solen skiner utanför. Fin höstdag idag med andra ord.

Idag är jag ledig och inger plugg väntar förrän imorgon. Sitter och väntar på att djuraffären ska öppna så att jag kan åka dit och fråga om de vill ha våra små bebisar (kaninerna) för nu vill vi bli av med dem innan de blir för stor och det blir incest i lilla familjen. Killen är ju inte så stor än men de växer snabbt :P haha.

Efter det ska jag och pappa åka och kolla på badkar, jihooo :D




Hade lite tråkigt i väntan så jag lekte lite med webcamen. En normal bild längst ner så att ni inte tar fel ;)

23 september

Godmorgon onsdag!
Dagen D är här för mitt examinationsarbete och det ska vara klart innan midnatt. Jag har till klockan två på mig idag att bli färdig för min egen skull då jag sedan hämtar killarna på förskola och skola och inte kommer hem förrän senare ikväll. Nu har jag gjort alla "måsten" innan pluggningen men nu har jag inga bra bortförlaringar längre...

...nu kör vi igång!

Update: Färdig! Hur grym?

Längtar


Lillkillen som inte är såld ännu

Hej på er! Har haft fullt upp med barn springandes runt fötterna idag. Gick upp redan kvar över sex och var på jobbet halv åtta. Småbarnsavdelning idag och jag hade nog bajsblöja rekord idag. Alla kom till mig,haha..tack!
Kul att jobba en dag iaf men imorgon blir det plugg för hela slanten, tills eftermiddag då jag ska hämta L och A på förskola och skola.

Nu om ett tag ska jag åka till pojken min. Har inte setts på två dagar så längtan är stor nu :)

Min kompis i soffan

 


 

Har lite mys i soffan nu efter middag och dusch.
Marabou mjölkchoklad
har fått följa med ikväll också, lycko den ;)
Idag gick väl plugget sådär och imorgon blir det jobb så på onsdag får jag allt ligga i lite (har dock inte så mycket kvar) då den ska vara inne innan klockan 12 på natten.

Träffade Camilla idag och det visade sig att tjejen som skulle köpa kill och sista flickkaninbebisen struntade totalt i att ringa och säga att hon inte skulle ha dem så jag ringde och skällde lite på henne. Låtsades vara Camilla och tjejen verkade bli rädd och jag hörde massa viskandes i bakgrunden, sen la hon på. När jag ringde upp igen så hon att det bröts, in my ass att det gjorde. Jaja, nu ligger annonsen uppe igen men annars får bebisarna flytta till djuraffären.

Hälsade även på hemma hos pappa och vi bestämde oss för att åka och kolla på badkar åt mig någon dag i veckan, troligen torsdag. Skoj!

Söndagskväll med huvudvärk och kass tv

Haha, positiv jag låter va? Men nu i den här stunden när jag har tråkigt och huvudet värker så känner jag inte för det heller. Dagen har varit lång och seg, och vissa stunder kan väl det vara skönt att njuta av en lugn söndag men inte idag, inte för mig.

Nu till veckan som kommer så blir det plugg och sen på onsdag ska jag äntligen få träffa L och A igen. L har börjat i skolan och jag kommer hämta honom för första gången där men först blir det till att hämta A på dagiset som vanligt.
Finaste killar vad jag saknar er!
A sov över hos mig men det var några veckor sedan och L har jag inte träffat på hela sommaren så ni kan ju bara tänka er hur mycket jag saknar dem. Det tredje kusinbarnet E saknar jag såklart också och blir det som det brukar så kommer säkert han ner och leker en stund också..de bor ju trots allt i samma hus.



Jag älskar dig

Jag hade inget att göra igår under en tid och gjorde då en

kort video med bilder på mig och syrran för några år sedan.

Du är den bästa systern man kan ha! puss o kram

 

Nu ska jag åka till C för lite god matlagning och så får vi se vad som händer sen. Ha en trevlig lördagskväll allihopa!


sommarvärme i september

Lördag den 19:e september idag och sommarvärme ute, helt underbart!
Igårkväll var jag hos Camilla. Vi drack lite vin och tog det lugnt bara. Vi har alltid en massa att prata om och kan prata om samma saker om och om igen. Hon erbjöd mig dessutom ett jobb på hennes förskola, trots att jag har ett och ett halvt år kvar på utbildning, sweet,haha.

Sov hos C inatt och idag gick jag upp vid halv tio. La mig i badet hos honom, kollade upp goda recept och planerade dagen. Efter det gick jag och väckte honom tredje gången ungefär och då var klockan halv ett.
Mina planer sprack för han sa att han måste plugga, på en lördag!? Aja, duktigt men tråkigt för mig.

Vi ska iaf äta middag och hitta på nåt senare ikväll så jag får väl nöja mig med det;)

Oops I did it again...

...shoppade alltså. Aja äter ett så satans gott äpple nu(Royal Gala is the shit), och kom på att jag kan visa vad jag har köpt på sistone :)


Tröja från H&M 299:-. Skickade dock tillbaka för att byta till en mindre storlek. Tror det blir bättre så även om den ska vara stor och mysig.

Skorna är också från H&M och kostade 399:-. Vill ha ett par svarta med lite högre skaft också och inga snören där bak. Helst några som inte läcker in när snön kommer också. Några tips?

TGIF

Konstigt egentligen att jag är så himla glad av att det är fredag när jag i princip har varit ledig hela veckan. Å andra sidan så är helgen något som jag alltid kommer vara glad för.

Hej förresten!

Fredag som sagt och imorse hade jag redovisning i skolan. Gick väl helt ok, ingen större uppgift och alla grupper verkar ha tagit det lite, ja vad ska man säga, inte gjort det bästa man kan helt enkelt.
Läraren sprang dessutom fram och tillbaka med den andra läraren så hon verkade inte heller så seriös. Idag hade även Jessica som är i min grupp med sig lilla Joshua som är 11 dagar idag. Hur söt som helst!

Hemma nu iaf och har precis kollat på förlossningskliniken. Himla bra program, lite läskigt iofs men bra.

Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, känner både för att gå ut och för att titta på film så det kanske kan bli en kombination mellan film och ett glas vin till det? Hmm, vi får se helt enkelt.

Trevlig helg på er!

Katt-leksak



Mycket uppdatering idag, eller hur?! Det jag ska berätta nu är iaf att igår när jag var hos C gjorde jag en leksak åt hans katt.
I förrgår var vi på djuraffären och då köpte jag laxgodis åt henne som jag igår stoppade i en tom toarulle och klippte ett hål i mitten. Hon förstod från början inte hur hon skulle få ut godisarna men till slut gick det.

Väldigt billigt och bra tips på leksak åt ditt djur. Funkar att göra till både hundar, katter och säkert kaniner och andra djur.

Förlossningskliniken

Har tagit en paus från pluggandet för att kolla på förlossningskliniken. Jättespännande att få se hur olika förlossningar går till. Nu håller en unge på att förlösas men axlarna sitter fast. Hon fick till slut ut ungen och började störtböla.
Väldigt svårt att hålla tillbaka tårarna själv. Kan bara tänka mig hur jobbigt hon hade det och sen äntligen få ut sitt barn. Vilken känsla!

Längtar till dagen då jag själv får barn. Nu på sistone är det väldigt många i min egen ålder som har fått eller ska få och ibland undrar man ju om man är efter eller något men innan jag skaffar barn vill jag ha min utbildning färdig och en ekonomisk stabilitet. Vill kunna ha de bästa förhållanden för att få ett barn. Och den dagen jag förhoppningsvis får ett barn kommer vara den absolut bästa!

Bild: Anna Geddes

I want homemade cinnamon buns

Åh vad jag är sugen på kanelbullar. Men vem fasen orkar ställa sig och baka det nu?! Är sjukt seg i kroppen och fick verkligen tvinga ner mig i tvättstugan tidigare. Om en halvtimme är det dags igen...usch.

Bullarna som jag bakade förra året...

Ja, jag vet att jag kan gå och köpa en bulle men hemmagjorda är ju ändå godast.
Hade tänkt plugga en massa idag men får se hur mycket jag orkar. Imorgon är det redovisning och då måste jag vara i skolan. Heja Elin friskt humör! (Desperat försök att piggna till mig själv lite)

Ps. Nu är jag igång med pluggandet och det går framåt iaf :) Ds.

Tycka synd om



Godmorgon på er! Vaknade hos C och är nu hemma. Min förkylning har bara blivit värre och jag känner mig helt seg i kroppen, pricken över i är att jag har huvudvärk också. Jag är mycket för tycka synd om mig själv nu.

Igår gjorde jag scones och det hade varit supergott nu till frukost men jag nöjer mig med lite vaniljyoghurt med crunch och chaité. Lika gott det!

Outfit kväll 090916


Såhär ser jag ut ikväll. När jag snart åker till C åker min långa grå tjocktröja på också. Myspys klädsel med andra ord. Då trivs jag som bäst. Linnet är från H&M och det valde C ut åt mig i somras.

Mys med Lucas




Nu har jag och Lucas haft mysstund här hemma. Han ligger som en liten bebis i famnen på mig och sluter ögonen när man klappar honom över huvudet, så visst måste han gilla det?!

Många tänker säkert att kaniner inte ska ligga på rygg men det är faktiskt en bra grej att lära kaninen då det är så mycket lättare att klippa klorna på dem då. Nu ligger inte Lucas still så i knät men vi övar ;)



Don´t let it go to your head



Nyss hemkommen från stan. Efter jobb med studiegruppen åkte jag och hämtade mitt nya pass. Mina ögon såg helt galna ut på bilden, men what the heck, passet använder man ju inte som leg iaf.
Nu sitter jag här framför tv:n och datorn. Köpte lite cola på Ica och vindruvor som jag ska smaska i mig nu.

Känner mig lite konstig, förkyld är jag men feber har jag inte men då och då får jag lite konstiga känslor i kroppen. Kanske något på gång? Det hoppas jag verkligen inte för jag har inte tid att vara sjuk nu. Mycket plugg som ska göras de kommande dagarna.

Godmorgon onsdag!

Godmorgon! Sovit gott? Det har inte jag, trots att jag hade världens finaste kille i sängen inatt. Vi somnade ganska sent och sen känns det som att jag har vaknat till flera gånger. Var vaken halv fem och gick upp på toaletten och sedan somnade jag om till klockan sju igen då klockan ringde. C börjar skolan om en kvart så jag gick upp med honom.

Jag ska till skolan till klockan tio för lite arbete med gruppen. Vi har tilldelats ett kapitel som handlar om mobbning och ska komma på någon sorts kort redovisning som vi ska framföra på fredag. Önska oss lycka till!

Idol favoriter

Tisdag idag vilket innebär Idol ikväll. Tycker det är mest kul att se alla auditions, alla som gör bort sig och guldkornen som kliver fram. Mina favoriter är de nedan.

Annars då? Jo idag var jag ledig och tog sovmorgon med C som också var ledig. Vi drog sedan till Farsta C, gick lite ärenden och åt sedan kina-buffé till lunch, gott värre! Nu sitter jag och väntar på att han ska komma och att Idol ska börja och ja, då har vi en perfekt tisdagskväll. Har jag berättat hur mycket jag tycker om den här killen? Jo det tror jag nog ;)




Spaghetti

Måndagkväll och här sitter jag. Har ätit, duschat och "packat" handväskan..drar snart hem till C. Han har fått hem en digitalbox som vi ska installera. Sen får vi se om det blir nåt bra på tv idag.

Spaghetti med köttfärssås blev det till middag idag

Aslänge sen jag åt det, föråt mig väl på det i början när jag bodde ensam. Hursomhelst så var pappa här idag och då hade han med sig en matlåda. Alltid uppskattat! Vad han hjälpte mig med kan ni få se imorgon för nu måste jag jaga in lilla Lucas i buren innan jag ska gå.

Pussar och kramar till er!

Oops

Oops, somnade visst till en timme eller två här i soffan. Aja, skönt att vila en stund och nu när jag har vaknat till känns det bra. Det är bara precis när jag vaknar som jag hatar att sova på dagen, känner mig verkligen helflummig då.

Ikväll ska jag och C, hör och häpna, äta middag hos mina föräldrar. Det har på 7 månader inte blivit av att han träffat mamma och pappa då de reser bort mycket på helgerna och för att jag i början var lite sisådär med det där. Nu är det iaf verkligen på tiden!

Senare ikväll blir det bara mys framför någon film eller så skulle jag gissa, eller kanske ett glas på söder? Vi får se helt enkelt.

Nu blir det duschen

I can be your cure

Jordin Sparks- The cure

So consider this the moment

as defining who you are


Jag har ofta sådär att en låt fastnar i låten på mig och som jag spelar om och om igen. Just nu är det denna ovan, lyssna och njut ;)

Det där med rubriker alltså...

Har nu skrivit klart min fallbeskrivning till arbetet. Lite gjort med andra ord men nu i början så tycker jag att det har varit ganska lugnt på skolfronten förutom med att läsa och så men annars inget speciellt. Men sen kommer det väl som vanligt sluta med att jag sitter där och har panik för att jag inte hinner med.

Har läst nästan allt till imorgon och känner att jag måste ut och röra på mig lite så jag åker nog och köper lite nödvändigheter till kanin min nu.

Råkade bara



Jag råkade bara klicka hem de här två från H&M precis. Tröjan ser ju hur skön som helst ut och skorna hoppas jag sitter bra iaf. Skulle gärna vilja ha ett par svarta också men jag tyckte inte att de såg lika fina ut som de bruna.
Hoppas att det passar. Sen väntar jag fortfarande på koftan nedanför också men den ska komma samtidigt som det jag har beställt nu.

Årets första frapino

Hej torsdag! Föreläsning idag som var helt okej. Lite trist bara att allt i princip var taget från boken vilken jag redan läst så det blev som en upprepning men ämnet (unga och självskadande beteende) är ju intressant så det gjorde inget.

På vägen hem köpte jag en frapino som jag har druckit framför datorn och bloggar. Hade nästan glömt bort hur gott det är, dock väldigt dyrt så inget jag köper ofta direkt. Aja nu har jag iaf bänkat mig i soffan för förlossningskliniken som går på 4:an. Jag trodde att det programmet bara gick på tv4 fakta men tydligen så går det alltså på dagarna på 4:an? Hur som helst så tycker jag att det är ett väldigt spännande program!

A little bit more

Mums, nu har jag precis tryckt i mig lite mat här hemma. Om tio minuter börjar fotbollen men ser nog inte början utan bara slutet. Ska platta håret och grejer snart för imorgon måste jag fixa passet och sen åka till pojken min.
Då blir det mys framför fotboll och sen Idol. Skoj att det har börjat igen!

Den här tjejen gillade jag och hoppas på att hon kommer långt:

Gran Canaria- here I come!





Om en månad ungefär (7/10) åker jag med familjen till Spanien. Vi ska åka till Puerto Rico och bo på hotell Eden. Vi kommer ha två tvårumslägenheter så jag och syrran kommer få en egen =)
Herregud vad jag längtar! Imorgon ska jag gå och fixa pass för mitt har gått ut...

Den här resan kommer verkligen i en bra tid också. Mitt i terminen när man behöver lite paus. Åh vad kul det ska bli :)

Onsdag 9 september

Godmorgon på er!
Dåligt med uppdatering, I know. Fullt upp med andra ord, fast kanske ändå inte.
Hmm aja...har lite brådis nu också, ska till skolan för föreläsning men när jag kommer hem sen ska jag berätta en rolig sak, iaf för mig :)

Slumdog millionaire



Nu ska jag hem till pojken min, äta middag och se på film. Mamma lånade denna ovan och får ha den till onsdag så då passar vi på och ser den också. Har ändå tänkt hyra den...

Ha en trevlig söndagskväll!

Äntligen färdigt


Jag för någon dag sen i mina misslyckade försök att ta outfit bilder ;)

Nu är målningen färdig, tack för hjälpen pappa! Blir nog skitabra det här. Han sa att jag nog hade varit lite snål med färgen förut men så kan det vara. Första gången jag målar så man kan inte begära alltför mycket då :)
Tog inga bilder och känns som att det är ganska värdelöst också för det är ju bara vitt liksom.

Nu ska jag, som jag sa förut, lägga mig i soffan och kika på någon film. Lite apelsinjuice tar jag nog med mig dit också. Kul att så många svarade på vad ni hade för er igårkväll förresten ;) hahahaha

Trötthet och förkylning

Herrejösses vad trött jag är nu. Kom hem vid halv tre- kvart i tre inatt och vaknade klockan åtta imorse.
Är dunderförkyld men var tvungen att gå upp för pappa ska komma hit idag och hjälpa mig med den sista målningen av sovrummet.

När vi är klara med det blir det till att krypa ner i soffan eller sängen och kolla på film. Jag längtar!

Heartache on the dancefloor



Sitter och diggar till den här låten innan jag snart ska dra. Blev lite senare då kanintittarna kom vid sex.
Får höra med Camilla sen om de vill köpa eller inte.
vad gör ni ikväll? party, hemmakväll, bio? Berätta!

Saturday afternoon

Hejsan!

Igårkväll gick det snabbt i vändningarna och resultatet blev födelsedags"fest" på söderhof med lite killkompisar och Camilla. Det blev en väldigt tidig kväll för när vi kom dit var pojkarna redan ganska överförfriskade och en del fick t.o.m gå ifrån stället. Tråkigt men sant.

För mig gjorde det dock inget att det blev en tidig kväll för ikväll blir det antagligen utgång igen då jag ska följa med Camilla och Jossi och fira Patrik som är Jossis kompis.
Förfest hemma hos honom som börjar redan vid sju och sen tror jag som sagt att det blir utgång.

Idag blir även eventuellt tre kaninbebisar sålda. En kanske blir hämtad redan idag och sen var det ett par som ville ha två honor så går allt vägen ser det ut som att bara en bebis får flytta till djuraffären.

Bebisar till salu ;)

Nu ligger våra bebisar ute till salu. Var dock och pratade med djuraffären idag också och de ville ha allihop men jag ska ringa i början av nästa vecka och så får vi bestämma oss då.

Tre flickor och en pojke. Den svart-vita är pojken i familjen och som ni kan se nedan så liknar han pappa sin ;)


Dock med svarta fläckar istället för bruna.

Flickorna är bra söta de också =)

Ny vinterjacka

Nu har jackan kommit i storlek S och den satt betydligt bättre. Skickade först efter en M men i den såg jag ut som ett tält. Nu tror jag iaf att jag är nöjd och behåller den. 895:- är ju ett otroligt bra pris för en vinterjacka.

Jackan kommer från Nelly


Söta detaljer på jackan...

Lunchdejt

Hej på er!
Igårkväll drog jag till C och myste lite med honom. Idag har jag varit ledig från skola och jobb och passade då på att möta upp två söta flickor för en lunch. Kul att träffas och prata igenom lite saker som händer, eller hur flickor?
Vi säger alltid efteråt att vi borde göra det oftare och kanske är det just därför som det inte funkar? haha

Man kanske bara ska göra som vi t.ex. gjorde denna vecka, lite spontanträff sådär. Men jag ser framemot myskväll med singstar och drinkar hos Tina snart =)

Nu ska jag försöka ta reda på varför de flesta av mina uppdateringar på datorn misslyckas. Är ju ingen expert på sånt där direkt...


Satt förresten och tittade på kaninburar igår på blocket då jag skulle vilja köpa en större åt Lucas. Då hittade jag denna coola utebur. Vilken lyx! Den vore toppen att ha uppe i Dalarna. Kanske får bli något liknande köp nästa sommar. Den här kostar över 3000:- och det är att ta i tycker jag men det finns andra fina för strax över tusenlappen.

Never stop


Såhär kul har jag här hemma just nu. Gjorde ett hjärta av never stop- och namnet stämmer verkligen på de godisarna, man kan helt enkelt inte sluta äta ;)

Sitter och kollar på Bachelorette, himlans skoj program det är på tv idag...NOT!

 


Barn i utsatta livssituationer

Nu har jag varit duktig och läst lite kurslitteratur som vi ska diskutera på fredag i skolan. Ätit lite tacosmiddag (rester från igår) efter det och nu kollat klart unga mödrar som gick precis.

Riktigt intressant bok faktiskt så det var inte direkt jobbigt att läsa. Kapitlet jag läste tog också upp exempel på situationer och sånt gillas när man blandar teori och praktik i böckerna. Då blir det så mycket roligare att läsa.

Jag har även precis läst Cathy Glass bok Skadad. Den kan jag verkligen rekommendera men jag varnar för starka och hemska berättelser i boken. Här har vi ett barn som är utsatt i en jobbig livssituation minst sagt så jag tycker att den hör ihop bra med kursen jag läser nu.

Handling:
En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.
Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.
När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.

Aqua


Igår köpte även mitt favoritnagellack och en ansiktskräm som jag tycker är bra. Målade naglarna med det igårkväll så nu är de så tjusiga =) haha

Var i skolan på föreläsning som sagt imorse och nu håller jag på med tvätten. Jag undrar om det är något som bekymrar mig för jag sover så himla dåligt om nätterna nu. Kanske är det bara för att jag inte har sovit själv på ett tag? Hursomhelst så hoppas jag att det blir ändring på det.

 


08.27

Godmorgon godmorgon!
Nu är jag uppe efter en ganska jobbig natt. Vaknade halv fyra första gången och tog sedan ett tag innan jag somnade om. Kvart i sju andra gången av jobbiga drömmar och sen till sist tio i åtta som jag hade ställt klockan på.
Hade jättesvårt att somna igår också men men, nu sätter vi igång den här dagen.

Idag ösregnar det men jag tycker faktiskt att det är lite mysigt och inte gör det mig något för idag är det föreläsning mellan 10-12 och sen ska jag hem och tvätta.

Ha en trevlig men regnig dag folk!

Ps. Jag ser att jag lyckades med att ändra typsnitt, grattis till mig! :) Ds.

shopping


Nya svarta jeans från Gina Tricot för 299:-

Kofta också från Gina för 199:-

Det här var alltså shoppingen jag gjorde idag och jag känner mig nöjd.
Ett par svarta jeans har jag velat ha ett tag och eftersom dessa var så pass billiga och fina så fick det bli dem.
Den svarta koftan är väldigt skön och jag hoppas att båda plaggen håller ganska länge i kvalitet iaf.

1 september 2009


Chaité och Vecko Revyn


Nu har jag precis gjort lite chaité och plockat fram lite frukt och nya Vecky Revyn som damp ner i brevlådan idag. Fick hem ett gratisnummer förut och sen dess har jag låtit de fortsätta komma för det är så trevligt att se en tidning istället för räkningar bara i brevlådan. Och sen är det en väldigt trevlig tidning tycker jag =)

Tacotallrik



Nu har jag precis smällt i mig en tacotallrik här hemma. Mums vad gott det är! När jag bodde hemma åt vi det då och då men inte så ofta. Nu efter att jag har träffat C och han gillar det väldigt mycket äter jag det ganska ofta och det är ju riktigt smaskigt som sagt. Nog snackat om tacos.

Var en sväng i Farsta C förut som sagt och hittade lite fint som jag ska visa här tänkte jag. Jag blir hemma ikväll igen och tänkte njuta av lite frukt som jag köpt och kolla någon film kanske. Nu när jag har C och vi ofta ses så är det så annorlunda att vara själv.
Först kan jag känna lite "ångest" (egentligen inte det men typ) för att vara själv men sen när jag tänker efter så kan det vara riktigt skönt ibland. Nu är allt bra mellan mig och C så det är inte därför vi inte ses...

Nej, ikväll ska jag ha mys för mig själv som sagt, desto större tid att läsa bloggar :)

Godmorgon tisdag

Godmorgon tisdag!
Idag är jag ledig från skolan och ska snart försöka sätta igång dagen ordentligt. Jag vaknade tio i sju imorse men lyckades somna om till kvart i tio och efter det satt jag i soffan, åt frukost och tittade på Patrik 1,5..väldigt söt film.

Tänkte åka och hämta en bok som jag har reserverat och sen ta en tripp till Farsta C och se om jag kan hitta ett par nya stövletter, lämna lite saker hos mamsen och papsen och sen förhoppningsvis hämta ut min bok som jag beställt så att jag kan vara duktig och läsa lite kurslitteratur idag också.

Det jag dock hoppas och längtar mest efter är min prins. Igår var vi både trötta och sega och träffades därför inte, idag hoppas jag därför på lite mys.

RSS 2.0