Dagens


En dagens kan ni få innan jag åker, mamma kommer alldeles strax. Idag hade jag iaf på mig linne från cubus, skjorta från H&M och jeans från Gina Tricot. Gillar skjortan men den är lite för liten vilket gör att jag inte kan röra mig så bra i den men har jag väl köpt den så måste jag ju använda den också!

Nu måste jag dra! Ha det bäst så hörs vi...puss♥

 


Glad påsk



Med det fulaste hemmagjorda kortet i paint någonsin vill jag önska er en glad påsk. Det där med bild har ju aldrig varit min starka sida ;) Efter mycket stök med städning, tvättning och packning är jag snart redo för trippen till Dalarna med min familj. Om ca två timmar kommer mamma till mig för att hjälpa mig med att bära ner Lucas bur till bilen så att jag kan lämna honom hos Camilla.

Efter det tänkte jag åka hem till min älskling och sova där över natten. Packning och allt får hänga med men eftersom jag har bilen så behöver jag ju inte släpa på något. Blir borta från och med imorgon fram till måndag men eftersom jag lärt mig att mobilblogga nu så kanske det kommer in ett eller två inlägg iaf.

Ha en fin påsk så hörs vi!
kram på er

Att vara student är inte alltid roligt


Nog att det är skönt och roligt att plugga ibland men när man sedan beställer hem tre böcker och då får en faktura på 887:- är det inte lika roligt längre. Nu hoppas jag att böckerna är väldigt intressanta och att man får en smart hjärna på köpet!

 


Testar att mobilblogga. Hoppas det fungerar.

dsc00072 (MMS)

Testar att mobilblogga. Hoppas det fungerar.


To-do list


Slappdag

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag sov som ett litet barn och vaknade bara en gång inatt, wohoo!

Har bara tagit det lugnt hemma sen imorse och tänkte fortsätta på den linjen innan jag ska dra mig till högdalen en snabbis för att inhandla lite saker.

 

I helgen eller snarare på torsdag åker jag upp till Dalarna med familjen för att fira påsk. Vi ska åka snowboard och äta påskmat med min kusin med familj. Mina sötnosar L & A med andra ord och det ska bli så kul att träffa dem igen! Men innan dess behöver jag fixa lite saker till Lucas då han ska få bo hos Camilla de dagar jag är borta. Tack för hjälpen gumman. Nåja, nu är det Top Model på tv och jag tänker fortsätta slappa i soffan ett tag...vill bli helt frisk innan torsdag.


Stackars lilla mig

Fy tusan vilken lång dag detta har varit. Hade skola mellan 9-16 och det känns segt i vanliga fall men desto värre kändes det idag. Vaknade nämligen halv tre inatt av att näsan bara rann. Mellan halv tre och halv sju vaknade jag minst en gång i halvtimmen för att jag var tvungen att snyta mig.
Förkylningen är alltså ett faktum och denna gång har den slagit till ordentligt. Känner ingen smak eller lukt what so ever. Vi "eldade" i klassrummet med lite grejer och alla andra sa att det luktade så starkt medan jag inte kände någonting. Och vi ska inte prata om hur tråkigt det är att äta mat när man inte känner några smaker.

Stod ut med skolan men har sjukanmält mig från jobbet imorgon. Känner inte att jag har orken i kroppen att jobba.
Ikväll stannar jag hemma och får sakna min älskling. Så nu har jag klagat färdigt!

Today


Jeans Gina Tricot och blus från H&M

Såhär såg jag ut idag. Gillar nya blusen från H&M. Inte så jag men just därför kul att jag tyckte om den.
Har kommit hem nu efter en fikadejt med Tina. Så himla kul att se dig igen gumman, saknat dig som tusan! Vi tog en fika i Liljeholmen och kikade sedan runt i det centrumet ett tag innan vi gick och handlade mat och sedan sa hejdå.

Ikväll ska jag äta god mat med älskling och kolla på film, precis som gårdagskvällen. Toppen! (Som Maria Montazami brukar säga) Imorgon har jag heldag i skoldagen med fysik och kemi. Hoppas på att vi ska göra några kul labbar...

Puss på er!

Påskpynt


Hemma nu ett tag för att låta lillkillen (kaninen) springa runt, fast han ligger mest och latar sig under soffan. Åkte en sväng till centrum och uträttade några ärenden innan och köpte då med mig påskris med lila fjädrar i. Favoritfärgen och tyckte att det kunde passa. Tjuvstart kanske ni tycker men med tanke på att jag ska vara i Dalarna över hela påsken så ville jag köpa det några dagar innan jag åker.

 

Hängde även upp lite påskpynt som jag har fått av mamma

 

Vad tyckte ni förresten om Let´s dance vinnaren Mattias igår? Jag "hejade" mest på honom så jag tyckte det var kul =) Nu ska jag gå till affären och köpa schampo och sedan ta ett bad hemma innan jag åker till C igen. Vi ska laga middag och ha filmkväll.

Saturday

Godmorgon lördag! Vaknade för en och en halv timme sen och sitter nu och tittar på Taking the stage på Mtv. Sov hos C inatt så jag sitter hos honom. Det ösregnar utanför så det får bli en lugn och slapp lördag. Känns bra att kunna ta det lugnt faktiskt. Förut (och även ibland nu) var jag så "panikslagen" när jag inte hade något att göra. Men man måste lära sig att ta det lugnt också, det är nog bra för själen. Ska dock fixa lite saker med C idag, försöka dra med honom till centrum osv.

Gud vad jag babblar. Ville bara titta in och säga hej men har inte så mycket att säga så jag kanske återkommer med ett inlägg lite senare istället.

puss!♥

Total lycka

Jag och mitt favoritgodis


Idag på rasten i skolan gick jag och Emma och köpte godis på Vivo. De hade extrapris för 39.90 kg så då slog vi till. Och hur glad blir jag inte när jag ser mina favoritgodisar som aldrig finns annars..total lycka! haha


Nu har jag precis kommit hem från Camilla. Vi och Jossi (hennes pojkvän) köpte hem pizza och satt sedan och pratade och kollade på tv. Let´s dance finalen var och är nu även på tv:n hemma hos mig. Har ju sett ganska många avsnitt och då måste man även se vem som vinner. Jag hejar nog på Matthias!

Ska kika igenom blogginlägg som kommit in idag...kanske blir någon till uppdatering men blir det inte så vet ni att jag sover ;)

 


Pancakes

Idag blev det pannkakor till middag för min del. Var jättelängesedan jag åt det och jag hade en massa ägg i kylen som behövde användas. Sagt och gjort, smeten går ju fort att göra och stekningen tog inte så lång tid den heller.

Pannkaksstekning i full fart


Åt pannkakorna med pappas hemmagjorda hallonsylt men till den sista tog jag även lite vaniljglass också. Gott som tusan. Kom att tänka på mina och Tinas pannkakstårtor som vi gjorde ibland i gymnasiet. Det var himla mysigt och gott. Borde vi göra om gumman ;)

Nu sitter jag och kollar på Vad blir det för mat med Per Morberg. Tycker att han är lite skön. Tant-program kanske but I like it :)

Monster


Bild lånad härifrån!

Blir förundrad vilka monster det finns här i världen. På aftonbladet kunde man idag läsa om en nanny som misshandlar en 11 månaders baby. I videon får man se hur hon puttar omkull barnet på golvet och drämmer ner honom i golvet och i lekhagen. Blir så upprörd så att jag skakar när jag ser detta. Hur i helvete tänker människan? Fruktansvärt är det och är det något som verkligen gör mig upprörd till tusen så är det barnmisshandel.

Lilla pojken som inte kan försvara sig och inte heller berätta något för sina föräldrar. Pappan i familjen hade satt upp kameran då sonen hade fått en blåtira men första tanken var att det skulle kunna vara den äldre sonen som gjort detta. Videon visade honom hur det egentligen hade gått till! Usch, blir så jäkla förbannad och hoppas att tantj*veln ruttnar i fängelset. Rättvisan kommer ikapp en.


Paret har bestämt sig för att visa videon för att göra andra föräldrar uppmärksamma på vad som kan hända om man anlitar en okänd barnvakt.

Mango


Såg dessa bomullströjor på Englas blogg och fastnade genast. Gick in på Mango där de finns att köpa men såg sedan att priset låg på 449:- st.
Den vita skulle vara helt underbar att ha i sommar men känner inte att jag har pengar att köpa den. Kanske kan önska mig i födelsedagspresent?!

Ångrar mitt beslut

Godmorgon! Vaknade upp hemma hos C imorse, kunde legat kvar och sovit men bestämda mig för att kliva upp och åka hem innan skolan börjar klockan ett. Börjar ångra det beslutet nu, varför tar jag inte chansen att sova längre när jag kan? Ahhh!

Har fysik mellan 13-16 idag och ämnet ska vara ljus denna gång. Tro vad vi får göra då. Ska kolla i boken inspirerande fysik och kemi som jag fick hem igår. Den ska vi nämligen ha med oss till varje fysiklektion.

Visste ni förresten att Sex and the city 2 har premiär den 28:e maj? Ska bli så sjukt kul att se den :)

Sex and the city brudarna

Att lära in ute året runt



Böckerna jag beställde i måndags låg i brevlådan när jag kom hem..snabba puckar där med leveransen. Det här är alltså böcker till min nya kurs och den till höger tyckte jag såg rolig ut. Mycket bilder inuti och saker man kan göra med barnen i skogen. Alltid bra med praktisk litteratur.

Var och tränade förut och jösses så slut jag är nu. Spinning medel som jag gick på idag var hårt,haha. Jag som inte har världens bästa kondis blev helt slut men vad skönt det känns nu efteråt. Gick hem till pappa en stund, duschade där och fick sedan lite lunch/fika av mammas hembakta bröd med leverpastej på..mums!

Kaninhår, spinning och mys

Onsdag och solen skiner...lovely! Blev ledig idag, trodde jag skulle ha basgruppsdag men inte fått något mail om det som jag annars alltid får. Skumt men då kan han inte skylla på mig. Inte alltid vi är på samma plats så jag visste inte vart vi skulle vara om det nu var idag.

Ska iväg och träna om en stund, spinning medel blir det idag klockan 12 för min del. Känns bra att träna men känner inte att jag har fått motivationen att spira än, måste jobba på den. Älsklingen har precis skrivit sin tenta så ikväll kanske vi har tid för lite mys istället för plugg :) yey!

Har precis städat kaninens bur då den var full av hår, kiss och bajs, trevligt va? Största minuset med att våren och sommaren är på väg är det satans kaninhåret som flyger runt i vardagsrummet..usch. Jag som inte har växt upp med pälsdjur hatar djurhår. Tur att han är söt iaf ;)


Snart kan han få ut och hoppa i gräset igen...

Tuesday

Godmorgon! Har precis ätit upp frukosten och ska alldeles strax börja fixa mig. Börjar klockan 9.00 i skolan idag och går till 16.00 så det blir en heldag idag med fysik och sedan kemi. Jag har precis börjat på en ny kurs som heter Naturvetenskap mot yngre åldrar. Hoppas på att denna blir intressantare och roligare än den förra :)

Ha en fin dag!

Avslappnande bad


Dagens middag: Klyftpotatis, kycklingfilé och tzatsiki

Nam namn var det vill jag lova. Gjorde tzatsiki igen idag då jag hade massa yoghurt kvar. Dumt att få slänga mer än halva burken sen liksom.
Känner mig stressad inombords och tänkte därför ta ett bad för att slappna av lite och då även läsa min bok, Mias systrar, som jag verkligen kan rekommendera. Jag har läst alla böcker av Maria Eriksson som även skrev boken Gömda med Liza Marklund. Har ni inte läst dessa så gör det!

(Gömda, Asyl, Mias hemlighet, Mias dotter Emma och Mias systrar är de böcker som gjorts i "serien" om jag inte glömt någon?)

Måndagsstress

Hej på er alla!
Vart en stressig dag för mig idag så jag fick strunta i träningen idag. Jobbade från tjugo över åtta till halv två och skulle då skynda hem innan skolan och hämta träningskläder (eftersom jag inte hade dem då jag sov hos C inatt) men bussen var självklart försenad så jag hann inte. Var meningen att mamma och jag skulle gå på spinning och träffas i centrum halv sex.
Från början var det sagt att jag skulle sluta skolan klockan fem men det gjorde vi ju inte. Kunde kanske ha hunnit träna men tar det någon annan dag istället. Onsdag får det bli!

Hursom så är det ju alltid trevligt att få jobba då det inbringar lite extra pengar vilket verkligen är behövligt när jag nu sitter och beställer hem böcker till nya kursen. Om jag ska köpa alla så blir det över 1300:-...det är ju helt sjukt! Måste ju finnas nåt annat sätt...ska fundera på det. Har iaf beställt två stycken för 456:- så redan nu är det ju en femhundring.

Usch vad det låter negativt det här inlägget. Kommer tillbaka med något roligare lite senare :) puss!

För att lätta upp det hela lite grann ;)

The Garden Collection

H&M´s Garden Collection har fått många bloggare på fall vilket man märker då många plagg redan är slutsålda. Min favorit från kollektionen är iaf topparna på bilden. Den puderrosa är dock slut redan i XS och S vilket betyder att jag inte kan beställa den. Kan eventuellt bli en vit men känner att jag redan har shoppat så mycket på sistone.

 

Fick en räkning på över 700:- från H&M alldeles nyss så man kanske skulle lugna sig lite? Eller beställa en sista sak?haha


Söndag 21 mars

Godmorgon!
Redan söndag och det känns inte bra. Kan vara mysigt ibland men nej, skulle hellre vilja ha en till lördag nu faktiskt.
Igårkväll åkte jag in till söder och mötte upp finaste pojkvännen som hade varit på födelsedagsmiddag. Jag drack bara en cider och blev väl egentligen bara trött så jag var nog inte det roligaste sällskapet...sorry för det.

Idag ska jag träffa bästa vännen och sedan träna vid fyra med mamsen, spinning för hela slanten. Blir nog skoj!

Talk to you later!

Ny header

Trodde aldrig att jag skulle säga detta men syster: Jag klarade att ändra header alldeles själv! =)Nog för att du har gjort den men för första gången försvinner den ju inte iaf ;)

Har alltså fixat in den nya headern nu som syrran har gjort åt mig. Vad tycker ni? Var den finare än den gamla eller tycker ni bättre om den förra?


Gamla...


...och nya

Psst. Kan ni inte se den nya så klicka på F5!

I fell too far, was in way too deep, guess I let you get the best of me

Har nu lagt in mina favoritlåtar av Daughtry. Så fruktansvärt bra texter. Musik är som terapi vilket jag sagt förut men ibland är det skönt att bara ha det i bakgrunden och för tillfället är Daughtry och John Mayer favoriterna hos mig.


Feels like tonight


Over you


Home

Lyssna och njut ♥

Lördagskvällen


Nem med nudlar och god sås

Gammal bild men middag idag var densamma som ovan. Sitter hemma och kollar på The Hills. C är ute på teater + middag och det blev ingen träff med kompisar idag så det blir en lugn lördagskväll för min del. Känns dock helt okej, skönt att vara för sig själv ibland.
Vädret idag var ju helt fantastiskt, kändes riktigt som vår idag och man blev alldeles varm i vinterjackan, men det är bättre att svettas in våren och inte sätta på skinnjackan så fort solen tittar fram som många gjort redan.

Lyssnar på Daughtry mellan reklamerna och herrejösses vad bra hans låtar är. Har lyssnat på en del av hans musik förut men aldrig uppskattat den så mycket som nu. Lägger in mina favoriter senare...

Magazines



Igår och idag hade det kommit lite tidningar i brevlådan så de ska jag sätta mig och läsa nu medan jag lagar mat. Den sköter sig dock själv i ugnen. Vecko Revyn har ju kryss också som fungerar väl för mitt IQ så det blir väl till att titta på det också kanske :)

uselt humör

Dessa humörsvängningar...vaknade upp på världens sämsta humör. Igår när jag gick och la mig kände jag huvudvärken komma och när jag vaknade var den kvar...usch blä och fy är vad jag har känt idag. Min studiegrupp piggade dock upp mig och det blev en del skratt också. Men direkt när jag kom hem nu så känner jag mig låg igen.
Har ju "den där veckan" nu och det känns som att jag blir känsligare då...p-pillrena gör väl sitt då också.

Aja nog med mitt usla humör. Hur mår ni idag? Gjort något kul?
(Vore skoj om ni som läser denna blogg ville svara, pigga upp mig med en rolig historia or something)

Nu ska jag försöka ta tag i mig själv och bli en gladare människa, laga middag om ett tag och sedan se om pojken min vill ses ikväll...

puss!

Fick som jag ville

Som ni kanske märkt så blev det ingen uppdatering på dagen idag och det är pga att jag fick jobb idag! Wohoo=)
Känns skönt, ville ha något att göra och sen inbringar det pengar också, inte fy skam.
Har ätit middag nu i form av falukorv och potatismos..gott men det finns ju roligare maträtter. Hade fått en avi från H&M när jag kom hem också men det får jag hämta ut imorgon.

Nu ska jag hoppa in i duschen så mer uppdatering får det bli imorgon. Ikväll vill jag bara slappa (och kolla Grey´s Anatomy). Puss på er!♥

Torrschampo

Det här med fett hår är ju aldrig kul och något som jag får när jag inte tvättar håret varannan dag. Sen vet man med sig att håret skulle må så mycket bättre om man tvättade det var tredje dag men detta är inget som har fungerat för mig. Har funderat på torrschampo men sedan glömt bort det men nu hittade jag ett test som Vecko Revyn hade gjort på torrschampon och det får mig på tankar att jag faktiskt borde pröva detta.

Get in style dry shampo, 90 kr.
Om produkten: Torrschampo i sprayform.
Så tyckte vi: Sprayen är lätt att dosera och trollar bort allt fett. Volymen är det sisodär med men det uppvägs av att håret verkligen känns fräscht. Doften är svag och anonym, vilket ökar
känslan av nytvättat hår ytterligare. En keeper!
Betyg: 4

Kisby dry schampo, 79 kr.
Om produkten: Torrschampo i puderform med risextrakt.
Så tyckte vi: Eftersom torrschampot har en mjölig konsistens är det enklast att ta det i handen först och sedan gnugga in det i håret. Annars är risken stor att man strösslar ner sig helt. Allt fett försvinner och håret blir strävt, torrt och fräscht. Inte så värst mycket volym, snarare en fluffig känsla. Trots det en toppenprodukt.
Betyg: 5

Osis + dust it mattifying powder,
169 kr.
Om produkten: Torrschampo i puderform.
Så tyckte vi:
Eftersom flaskan är så liten är det enkelt att applicera pudret i hårbotten. Håret blir strävt, känns tjockare och får en fantastisk volym. Resultatet håller i sig hela dagen och även nästa dag. Mirakelprodukt!
Betyg:
5

Här är Vecko Revyns favoriter och man kanske skulle testa någon av dem. Osis har jag hört mycket om men det var nog volymgrejen och inte torrschampo, eller är det samma?
Lite dyrare men kanske dryg? De andra två har jag inte hört talas om men det går ju alltid att testa. Bättre pris på dem också.

Har ni testat torrschampo och isåfall vilket? Resultat?

På gång

Satte mig i soffan för ett tag sen och ska nu kolla på Desperate Housewifes som precis har börjat. Börjar lessna lite på det dock, tyckte förra säsongen slutade så spännande men avsnitten hittills har inte varit bra i mitt tycke.

Det var skönt att träna iaf, nu känner jag att jag är på gång med det här. Ska kolla om det finns något bra pass imorgon också om jag inte får jobb då...skönt att träna på dagen också så att man kan slappa på kvällen :)
Nu ska jag fortsätta kika men om ett tag kommer det ett inlägg med en sak som ni gärna får hjälpa mig med...wait and see!

Work out

Kläder från H&M

Om ett tag åker jag till Farsta C. Ska träffa Camilla en stund och strosa runt lite. Vid halv sju ska jag och mamma gå på spinning. Ska bli skoj. Både promenad och pass idag...duktiga Elin! haha. Bör verkligen komma igång ordentligt med träningen nu känner jag. Sjukdomar har stoppat upp lite men nu jäklar. Får jag inte in rutin på det så vet jag att det inte kommer hålla i sig.

Ska bli skönt att röra på fläsket iaf ;)


Smoothie

Hej på er!
Efter en god natts sömn, frukost och en skön promenad är jag nu hemma igen från C. Var så fint väder ute så jag tänkte att jag lika gärna kunde promenera hem idag. Känns bra efteråt också :)

Gjorde en god smoothie när jag kom hem av vaniljyoghurt, blåbär och hallon. Mumsigt värre kan jag tala om! hehe. Idag blir det lite plugg och sedan träning med mamma ikväll.
Ha en fin dag!

Kvällens höjdpunkt

Arbetet är färdigt, tror jag iaf. Kanske lägger till något imorgon men annars lämnar jag in det som det är på torsdag och så får det bära eller brista,haha. Är super hungrig nu men om en kvart är maten färdig. Äter rester från i lördags fast med ny kycklingfilé som jag hoppas blir god denna gång :) Klyftpotatis och tzatsiki till det.

Den här dagen har varit rätt seg och får jag inge jobb imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Alla jobbar eller går i skolan. Vickan har du lust att ses över lunch imorgon kanske? *blink blink* ;)

Längtar till klockan åtta då måndagens höjdpunkt Familjen Annorlunda börjar. Sista avsnittet idag :(
Får se om jag åker till älsklingen, om han vill ha dit mig,haha. Han ska visserligen spela bandy vid halv nio till tio men det är så mysigt att vänta på någon tycker jag..håller ni med mig?

Aja, nog tjatat. Snart matdags!

Orange



Det ovan blev lunchen idag. Åt ganska stadig frukost och var inte så hungrig. Har kommit en bit på arbetet men nu har jag totalt kört fast. Tänker att jag ska fortsätta imorgon men vill samtidigt bli klar med det. Får ta en liten paus iaf så kanske jag kan skriva några fler rader sen.

Vad tusan ska jag annars göra idag liksom? Klockan är ju bara halv två...Synd att jag inte var en sån där kreativ människa som syr eller något. Kanske kan sätta mig på balkongen med tjocktröja och mössa och läsa lite...solen ligger ju på där men det kanske är för kallt ändå.

Fick iaf en plats på kursen jag ville byta till vilket jag blir superglad för. Nu slapp jag det bekymret!

Vårdepression?

Godmorgon!
Efter en god natts sömn hos älsklingen är jag nu hemma och ska alldeles strax börja plugga. Har som mål att göra klart alla uppgifter förutom en idag men gör jag klart allt är det ju en stor bonus :)

Solen skiner utanför fönstret vilket gör mig så glad. Läste dock i metro att 1 av 4 vuxna blir deprimerade på våren...har alltid tänkt att det borde vara tvärtom men tydligen kan en del ha svårt för ljuset som kommer plötsligt om de inte fått tillräckligt med ljus under vintern. Jag hoppas iaf att jag slipper det och istället blir piggare och gladare som jag brukar bli när våren kommer :)

Hörs om ett tag igen...bye bye

Ps. Grattis till älsklingen på namnsdagen idag! ♥ Ds.


American gangster



Ikväll går denna film på tv och älsklingen sa nyss att den är grym så det blir nog till att se den. Vi ska alldeles strax dra från mig hem till honom och där blir det sedan middag och filmmys. Har kollat på Life of Ryan nu i någon timme, rätt kul program. Sjukt liv för en 17-åring bara, när hinner han bara vara undrar jag?

Nåja, nu har jag inte tid att skriva mer. Vi hörs imorgon när jag är ledig förhoppningsvis!
kramar

Söndag 14 mars 2010

Godmorgon! Skönt att vakna till strålande sol utanför, då känns det mycket roligare att stiga upp. Fredagskvällen spenderades med bästa vännen. Hon och jag gick ut en sväng på stan men åkte hem tidigt. Åkte då hem till C och sov över där. Igår åkte vi hem till mig och skulle göra god mat med klyftpotatis, stekt kycklingfilé, tzatsiki och baguette men det var något fel på kycklingfilén så det förstörde lite men sallad, potatis och det andra fick vi i oss och blev mätte på det istället :)
Kikade på melodifestivalen och gud så vi jublade när Anna vann över Salem Al Fakir eller vad han heter, usch för hans låt. Han låter ju som en bebis när han sjunger.

Idag blir det nog bara lugnt. Ska väcka älskling om en stund och sedan blir det kanske lite plugg och sen skulle jag vilja få med C på en promenad i solen men vi får väl se hur det går med det ;)

Hur mår ni då?

Prova-på-dyk

Nu mina kära vänner ska jag berätta vad som händer ikväll. Jag och pappa ska gå på prova-på-dyk ute på Lidingö någonstans. I somras när pappa fyllde 60 år fick han nämligen det utav syster och mig och eftersom det var för två personer får även jag följa med :) Ska bli riktigt skoj men jag börjar bli lite nervös nu...

Pappa med presenten från i somras

Pappa kommer och hämtar mig kvart i sex nu alldes strax och då åker vi ut med bilen dit. När vi är färdiga där skjutsar pappa mig till pojken min och så sover jag där. Imorgonbitti börjar jag nämligen kl 7.30 på jobbet så jag vill vara så nära jobbet jag kan ;)

 

Ha en trevlig kväll nu!

 


Hemlighetsfull

Hallå, det var inte igår! Som vanligt har det att göra med min internetuppkoppling som ni inte fungerat på två dagar. Nu är jag iaf tillbaka. Var i skolan mellan 10-11.30 idag och på måndag när vi skulle ha lektion får man tydligen välja själv om man vill komma...hmm undra hur jag ska göra? ;)

Var och köpte ett värme-spray jag brukar använda när jag plattar håret. Kan dock inte säga om det fungerar sådär jättebra för det klart att det slits på håret iaf med plattång men som min frisör sa så kan det inte skada iaf.

Om en vecka har jag planerat att vara färdig med vårt sista arbete i den här kursen. Det ska egentligen lämnas in senast på måndagen den 22:a mars men det skulle vara skönt med en ledig helg mellan kurserna så jag har som sagt som mål att bli klar innnan. Då jag inte har kunnat sitta och läsa bloggar och annat dessa två dagar och inte fått något jobb så har jag faktiskt hunnit en bit. Känns otroligt skönt. Imorgon jobbar jag igen men jag ska sätta mig en stund nu och sen skriva ett till inlägg till bloggen om vad jag ska få göra för kul ikväll...men det får ni veta om någon timme eller så :)

 

kram på er!


Vårkänslor

God förmiddag!
Allt bra med er? Med mig är det bra förutom lite kraxig hals. Vädret är dock strålande idag och jag kände riktiga vårkänslor när jag åkte hem från C imorse.

Nu är jag hemma och ska snart sätta igång med pluggandet. Har som mål att komma en bit på vägen iaf så det är bara att starta. Gör nog dock en paus för lite lunch om en halvtimme eller så... Hörs mer sen!

Update 16.10: Pluggandet har gått helt okej idag men nu tar jag rast tills imorgon ;) Ska alldeles strax åka och möta upp min kära vän Camilla. Vi ska handla lite och sedan åka hem till mig och laga middag. Blir mysigt!

Kan inte låta bli att bli lite avundsjuk på dem

Familjen i Älvdalen


Har precis tittat på Familjen Annorlunda
som är veckans favoritprogram enligt mig, t.o.m bättre än Grey´s Anatomy,haha. Blir ju lite smått avundsjuk ändå på familjerna, även om det kanske låter konstigt med tanke på att de har väldigt många barn. Jobbigt såklart ibland men tänk vad mycket kärlek en sådan familj har att ge.

Nu har jag ju alltid längtat efter barn men bara tänkt tanken att jag vill ha högst tre-fyra barn och ja det stannar nog där när jag tänker efter. Kan dock inte låta bli (som jag skrev ovan) att bli lite avundsjuk på dem. Och då menar jag inte bara det positiva utan även bråken och gnället ;) haha

Nåväl, nu blir det Svenska Hollywoodfruar istället med favoriten Maria Montezami :)

New in

Hejsan! Efter skola, tvättstuga och städning ska jag nu alldeles strax åka hem till C. Ville inte sova hemma inatt kände jag och imorgon är jag ledig så då åker jag hem och pluggar tänkte jag. Innan jag drar tänkte jag bara visa er mina senaste inköp.

Skjortatunika fårn Gina Tricot för 149:-

Dålig bild men det får duga så länge. Skorna kommer iaf från Din Sko och kostade 299:-

Skjortan har jag redan använt på jobbet en dag och den var hur skön som helst. Hade den då till jeans pga av kylan men blir nog bättre till leggings eller tights. Eftersom den är svart tänkte jag att det inte gör så mycket om det blir någon fläck på den på jobbet (förskolan) men än så länge är det iaf inte det.

Skorna köpte jag i lördags inne i stan med C och då har jag haft på mig en stund här hemma nu och de är jättesköna. Kul med ett par höga typ "converse" skor men för bättre pris ;)

Valentines day


Blev denna film istället på bio då det inte fanns några bra biljetter kvar till de andra. Och jag måste säga att den var jättebra. Kul med många bra skådisar och Taylor Swift gjorde sig bra på film också för den delen...
Tänkte att filmen kanske skulle vara sådär ändå med tanke på alla stora skådisar och att de kanske skulle få små roller men filmen var sammanflätat på ett proffsigt sätt enligt mig.

Låter som värsta reklaminlägget men det är mina egna ord bara. Gå och se den!
Nu ska jag dricka lite chaite mot min onda hals och äta lite choklad mot...eller bara för att det är gott :)

 


Söndagsbio

Hej på er! Allt bra? Med mig är det toppen förutom att hungern börjar göra sig påmind nu. Helgen har varit helt underbar. Fredagskvällen bjöd på tacos och filmtittande med älskling, lördagen bjöd på semlor hos mamma och pappa och sedan efter det åkte vi (jag och C) in till stan och shoppade upp hans presentkort på NK, två fina skjortor blev det. Åkte sedan hem och lagade god fläskfilégryta med ris till. Tänkte att vi skulle dra till söder men det fick bli en hemmakväll till.

Vaknade upp nu imorse och gjorde klart mitt arbete om praktikuppgiften och nu ska vi snart gå och köpa pizza. Blir en tidig middag då vi ska på bio klockan tio i sex och se Shutter Island. Har vi tur så kanske det finns biljetter kvar till Snabba Cash och då ser vi den istället. Blir nog bra hur vi än gör!

Vad har ni gjort i helgen? Berätta!
Puss♥

Tacomiddag

Daughtry- Over you

Hejsan! Känns som att jag har tappat bloggen lite på sistone. Kameran vill inte samarbeta med datorn för att lägga in bilder och det har varit jobb hela veckan vilket säkert också bidragit till den sämsta uppdateringen ever...haha.
Nu är jag iaf hemma, var ledig idag men träffade studiegruppen en stund på förmiddagen...skulle träna efteråt men skippade det vilket gav lite ångest men får väl ta det nu i helgen istället. Måste ju komma igång ordentligt annars kommer det skita sig för mig, det vet jag!

Sitter och lyssnar på låten ovan..Daughtry är bra grejer!Ikväll blir det tacomiddag med älsklingen och kanske en tur till söder eller så stannar vi hemma, vi får se!

Short

Blir bara ett litet inlägg nu idag. Jobbat idag mellan 8-16.30 och vid halv fyra tiden kände jag att huvudvärken började komma och nu efter två alvedon dunkar huvudet fortfarande som bara den, usch vad ont det gör! Tänker därför inte sitta framför datorn utan ska istället ta mitt pick och pack och åka hem till pojken min och mysa. Skönt att ha närmare till jobbet imorgon också då jag börjar 7.30 då.

Fick förresten min beställning från Nelly idag och både leggings och linne satt bra...tummen upp!

Ha en trevlig kväll så hörs vi kanske mer imorgon

Work work work

Godmorgon! Nu börjar arbetsveckan för mig. Är dock ledig än så länge på fredag men vi får se om det blir jobb då med. Idag blir det iaf jobb på fritids hela dagen då sportlovet i Stockholm har börjat. Vet ni vad det står på mitt schema för skolan? Läsvecka! haha vägra låta oss ha lov...

Ska alldeles strax åka men ville bara säga hej. Dagens humör är väl sådär men jag hoppas på att söta små barn kan ändra på det. Snöar gör det igen, suck...

Ha en fin dag!

Update 18.42: Nu har jag precis ätit middag. Fick jobba en halvtimme extra idag. De skulle ha apt på jobbet och som vanligt finns det föräldrar som glömmer bort att skola och förskola stänger 16.00. Det sista barnet gick klockan 17!
Ska hoppa in i duschen en snabbis nu och sedan åka till C. Skönt att få närmare till jobbet imorgon :)
Familjen annorlunda och något annat kul på tv blir det nog också. Den här veckan har ju kanal 5 10 stycken premiärer på tv-program. Bland annat mina favoriter Grey`s Anatomy och Desperate Housewifes som slutade så spännande förra säsongen. Bra vecka helt enkelt,haha :)

puss på er!

RSS 2.0