26 år fyllda

I helgen, eller rättare sagt i lördags fyllde jag 26 år. På morgonen fick jag presenter av C och så åt vi en mysig frukost tillsammans. Framåt 1-tiden började gästerna trilla in. Vi bjöd på fika och busade runt med barnen som var här. Hade en jättetrevlig fikastund med nära och kära och jag fick många fina presenter & blommor. Nu sitter jag och nyser till mina buketter, men det är det värt. Pollenchock!

Idag börjar jag inte jobba förrän halv ett och hade tänkt hämta ut kameran som varit på lagning men de verkar tyvärr inte ha öppet idag. Istället får det bli lite träning nu på morgonen, sedan en brie/salami smörgås till lunch och sen bär det av mot jobbet.


Chokladbegär

Så himla sugen på choklad! Jag har inte ätit godis sedan förra helgen och nu är sockerbehovet stort känner jag. Köpte faktiskt med mig en toblerone hem som var på extrapris men vill ju egentligen inte äta den då jag tänker för mig själv att jag inte ska äta godis under veckorna. Varför gör man så mot sig själv egentligen? haha. Vilken tur att jag fyller år på lördag och därmed får gotta mig med godsaker både på fredag (på jobbet) och på lördag.

 

Idag hade vi avskedsfest för två barn på jobbet. Det var jobbigt och sorgligt att kramas hejdå men vi hoppas att de kommer och hälsar på. När man umgås med varandra i stort sett varje dag så kommer man barnen nära och de här två har en speciell plats i mitt hjärta ♥


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

 

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra!

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Hjälp till! Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn?

För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj. OBS! Superviktigt att pinga er blogg på Twingly så att den dyker upp i bloggflödet på kampanjbloggen och blir en del i kampanjen.

 

Bara genom att kopiera detta inlägg, posta det på din blogg och pinga din blogg på Twingly så räddar du liv!


Finaste beskeden <3

Att få de där samtalen eller sms:en gör dagen så mycket finare. Äntligen äntligen har Tina´s och Alex´s lilla barn kommit ut. Välkommen till världen lilla prinsen ♥
Du gjorde min dag vännen :)

Ni går för långt!!

Har varit upprörd i flera veckor pga vad en stackars mamma får ta för kommentarer i hennes blogg. Inte nog med att de skriver fula och hemska saker om henne själv så ger de sig på hennes barn som är helt oskyldiga. Nu har det gått för långt! Jag blir så arg och förbannad och vissa som kommenterar har säkert barn själva och ändå kan de klanka ner på ett oskyldigt barn.

Borde inte mammor stötta varandra och finnas där genom att ge råd, tips och pepp istället? För mig känns det helt obegripligt hur en människa kan skriva ner så hemska saker om ett barn. Jag blir så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!

Polisanmäl asen!

Lady bug


Hej!
Idag åkte vi en sväng till Camilla & Jossi och då fick jag fick äntligen ge påskpresenterna till barnen som jag har velat visa upp. Hur sött är inte linnet nedan till Leia? Dog lite när jag såg det, så sött med nyckelpigorna på. Vi fikade en stund och sedan fick vi se hur lilla Kevin har lärt sig att krypa :)

Jag tänkte att jag skulle ta tag i deklarationen nu så den blir gjord. Skönt att få det gjort!
Har ni deklarerat än?

Efterlängtat samtal

Hej alla glada påskfirare!
Hur mår ni? Här är det toppen. Morgonen började bra med lite frukost och sedan lite skypesamtal med finaste Vickan som är i Sydney och Tina. Var verkligen roligt att få höra din röst igen vännen. Vi kan väl höras igen snart?! :)

Nu håller jag på och bakar bullar. Var tvungen att cykla till affären förut och köpa mer vetemjöl och då fick jag använda min nya fina cykel igen. Hittade den på Team Sportia för två veckor sedan. Nedsatt från 5000:- till 4000:-. Jätteskön att cykla på och cykelkorgen är perfekt för att få plats med lite matvaror och handväskan.

 

Nu har nog degen jäst färdigt så nu blir det utbakning av bullarna!


Glad påsk!

Glad påsk till er!
Har just avnjutit en väldigt god middag med ett glas vitt till. Njuter av ledigheten och tycker att det är helt underbart att det bara är fredag idag. Imorgon väntar påskmiddag hos C's pappa och sambo men innan det ska vi nog se till att få lägenheten skinande igen. Om vädret tillåter så blir det nog tvätt av fönstrena imorgon också. Man kan ju inte bara vila, eller hur?! :)

Ser fram emot en helg med middagar och sällskapande med familjer på C's sida och lite häng med Camilla och bästa gudbarnen!

Fina påskpyntet som barnen på förskolan gjorde i veckan :)


Mexico

Bild: Fritidsresor

 

Det ser väl rätt skönt ut, eller hur? Är så himla sugen på en resa till Mexico i vinter. Sommarledigheten blir lite sådär för mig och C i år så vi (eller okej, mest jag just nu) funderar på att åka på en vinterresa istället. Vore helt underbart att få resa till något exotiskt resmål och Tina som jobbar på Fritidsresor har tipsat oss om Mexico :)

Ni som har varit där eller på något annat mysigt exotiskt resmål får gärna lämna en kommentar och berätta vad ni tyckte var bra/dåligt osv.

 

Annars så flyter påskveckan på med en massa påskpyssel på jobbet, nästan lite för stressigt och inte så rofyllt och roligt som jag skulle önska men barnen gillar det. Tiden är alltid en aspekt som jag funderar på på jobbet. Den räcker helt enkelt inte till ibland...

Nåja, snart blir det Grey´s Anatomy och till det en chailatte. Trevlig kväll på er!

 

Ps. Läste att årets julkalender blir en fortsättning på Mysteriet på Greveholm. Spännande! Ds.


Göteborgs helg!

Hej på er
Helgen har spenderats i Göteborg med syrran och hennes kille. Igår åkte vi till Ullared. Syrran flyttar upp till Stockholm i maj så vi passade på nu. Från Göteborg till Ullared är det ju inte så långt. Kul att se stället som man bara sett på tv. Mycket folk men faktiskt helt okej utbud. Har man barn så är leksaker och barnkläder väldigt billigt.

Nu sitter jag i bilen på väg hem. Ser fram emot chailatten ikväll :) Har hört att det inte är så bra väder i Sthlm?!

Ps. Blåsippor är ett mysigt vårtecken. Ds.


RSS 2.0