Jeanskjol




Här är alltså min nya jeanskjol som jag köpte idag. Den är alltså sliten och inte målad som jag tycker det ser ut på vissa ställen.
Ni får nöja er med dessa kassa webcam bilder tills jag har snott kameran från mamma och pappa igen. De kommer hem från Åre ikväll så till helgen kanske jag har kameran iaf.
99:- fick jag betala för kjolen. Tittade på den för ett par veckor sen men köpte den aldrig. Tror att den kostade 299:- förut så jag gjorde ett kap idag :D

Fin va?!

Hemma igen

Hemma igen efter ytterligare en skoldag, eller halv åtminstone. Lektionen idag var faktiskt väldigt givande, inte ofta det händer så det var kul. Vi fick sluta en halvtimma tidigare då vi inte tog någon rast. Jag åkte till Farsta C igen för att hämta en bok som jag hade reserverat och fyndade då även en kort jeanskjol på Gina för 99:- och hittade ett par solglasögon på Stadium för 179:-. Känns bra med tanke på att våren verkligen verkar vara på ingång nu =) tjohooo.
Köpte även hem lite påskliljor som blir fint nu i mitt köksfönster, vuxenpoäng till mig!

Nu väntar plugg men först ska jag ringa några ärenden (kan man säga så?). Hursomhelst så ska jag ringa lite iaf ;)
Har ju ingen kamera fortfarande men kan försöka ta ett ok kort med webcamen sen på grejerna jag har köpt.


Please forgive me


Please forgive me- Bryan Adams

Underbara Bryan Adams låt. Finns det någon härligare röst? Ja det gör det kanske men hans är underbar iaf =)
Nu ska jag alldeles strax åka till skolan så jag hinner inte skriva så mycket. Tycker iaf att jag har blivit bättre på att blogga, eller vad säger ni? Idag är det som sagt seminarium mellan 9-12 och sen ska jag hämta en bok på farsta bibliotek som jag har reserverat, nu har jag alla.
Sen blir det hem och plugga igen till nästa seminarium på torsdag och så ska jag tvätta också. Fullt upp med andra ord!

Bitterfittan



Har precis kollat lite på Ballar av stål och herregud vilka sjuka grejer de gör. Här ovan kan ni se ett klipp från programmet (dock inte kvällens). Bitterfittan, ja jag säger då det. Galen! Lite småroligt det där programmet. Vissa grejer blir lite för mycket men oftast roligt.

Är riktigt stolt över min pluggprestation idag förresten. Gick toppen så nu känner jag mig redo för seminariet imorgon.
Ska ta och sova nu tänkte jag så man orkar upp imorgon. Godnatt på er!

Uhmm okeey



Såhär ser det ut hemma på mitt köksbord nu. Plugg med andra ord. Kursen jag går nu verkar vara ganska svår och jag tror att vi har en ganska hård lärare (var det intrycket jag fick iaf) så det är lika bra att förbereda sig väl inför seminariet imorgon.

På föreläsningen idag hade vi en tjej som bröt sådär jobbigt när man kommer från USA och ska prata svenska, ni kanske vet vad jag menar? Sen sa hon uhmm okeey i typ varje mening. Har jag väl börjat störa mig så kan jag inte sluta, dumma mig! Var faktiskt lite småirriterande och föreläsningen i sig var inte så bra den heller.

Monday morning

Godmorgon! Måndag idag igen, helgerna går alldeles för fort. Igårkväll träffade jag C och vi kollade på filmen Nyckeln till friheten (eller nåt sånt). Riktigt bra film, fin, sorglig, hemsk, you name it! Vi glömde ju såklart att ta med filmen nu på morgonen och eftersom jag slutar tolv idag så lånade jag C´s nycklar så kan jag lämna tillbaka den sen efter skolan.
Han slutar klockan fem så jag tyckte det var ganska snällt,haha. Slipper han springa fram och tillbaka.

Tråkigt väder idag (som vanligt) och jag vaknade upp med jordens huvudvärk. Skön start? nej inte särskilt.
Nu ska jag borsta tänderna innan jag drar iväg till skolan för föreläsning.
Ha en fin dag!

En skojig sida

Hej på er! Haft en bra dag hittills? Jag har gjort stor nytta hemma genom att städa och lite så. Nu kommer snart Camilla, Jossi och Lolita(kaninen) hit. Vi ska prova att para kaninerna igen då Lolita tydligen är galen hemma och försöker para sig med katten,haha. Verkar som att hon är redo igen med andra ord.

Jag hittade en skojig sida igår när jag inte hade något att göra och resultatet blev såhär:






Fatta vad skoj om man skulle se en bil åka förbi med en bild på en själv..eller njaa det kanske inte skulle vara så roligt med andra ord,haha. Beror nog på vad det är för bild ;)

Nu kommer dem...

Mys med ljus



Har haft ljus tända i vardagsrummet nu mellan halv nio och halv tio för earth hour. Dock fuskade jag med att ha både tv:n och datorn på men vad sjutton ska jag annars göra i en timma alldeles själv?
Jag tror att tanken med det hela är att få folk att tänka på att bara genom att släcka onödiga lampor så sparar man el.
Sitter man i vardagsrummet så kanske man inte behöver ha massa lampor i andra rum tända. Isåfall är det bättre att ha en liten lampa med lågenergi.

Nu har jag inte det, än, men kanske dags att jag börjar tänka på hur mycket el jag "slösar" med. Tror dock inte att det är så farligt då jag jämt släcker efter mig, drar ut sladdar från brödrost, datorn, vattenkokaren osv, och stänger av tv:n inte bara på kontrollen utan på tv:n också.

summerfeeling

Det funkade att ladda ned programmet på mammas och pappas dator så nu har jag musik på mobilen. Vill ju dock att det ska funka på min dator också så att jag slipper åka dit varje gång för att lägga in ny med tanke på att de inte har någon musik på deras dator. Då måste jag först ta den från min...och ja ni fattar, det blir krångligt.

Kände mig lite trött på bussen hem så nu ska jag sätta mig ner i soffan och äta lite jordgubbar och choklad som jag har fyndat idag. Billigt billigt! Sommarkänsla blir det att äta färska jordgubbar också..mumsigt.

Godmorgon lördag

Godmorgon! Jag vaknade redan vid åtta idag men med tanke på att jag nog somnade innan halv elva igår så var ju inte det så konstigt. Låg och läste lite i en skvallertidning och kollade sedan på ett the city avsnitt innan jag gick upp. Nu har jag precis ätit frukost och ska snart ta tag i dagen.
Snö och slask bjuder vädret på...inte konstigt att man är seg. Snälla våren kom nu!

Ska nog åka till Farsta och försöka ladda ner musikprogrammet till mobilen på mammas och pappas dator och se om det funkar där. Får väl ta med ett usb minne med musik om det skulle funka. Mina ipod hörlurar har varit trasiga i två veckor nu och jag har bara fyra låtar på mobilen så det är ju lite trist. Hoppas det funkar!

Syster, om du läser det här får du gärna kolla med Anton om det fanns något annat program man kunde ladda ned. :)

2 månader...

...har pojken min och jag varit tillsammans idag. Känns betydligt längre ska ni veta och det kanske inte låter så länge men för mig är det stort,hihi.
Har väl inte alltid haft jättetur med kärleken direkt men nu verkar jag ha hittat en snäll, fin och omtänksam kille..lycko mig!
Ska åka hem till honom snart men tänkte bara skriva nåt kort först. Det blir criminal minds i vanlig torsdagsanda ikväll och jag hoppas på ett lika läskigt avsnitt som förra gången för ikväll behöver jag ju inte sova själv så då gör det inget om det är läskigt.

Åt lunch tillsammans med Tina och Vickan idag som jag sa igår och Wille följde även med så det var ju trevligt. Alltid roligt att träffa er mina fina vänner :)

Nej, in i duschen och sen hoppa på bussen!
Ha en fin torsdagskväll

I dream about you all the time


Here without you- 3 doors down

En av de finaste låtarna enligt mig. Länge sen jag lyssnade på den nu.
Nu är jag trött och ska snart lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt av the city. Idag jobbade jag som sagt på en "ny" förskola där jag inte varit förut och det gick hur bra som helst. Fick beröm av personalen som tydligen haft lite otur med dåliga vikarier så det var ju skoj!

Efter jobbet åkte jag till Farsta C och köpte underkläder för mitt presentkort från gratismakeup som jag fick för någon dag sedan. Behövs fyllas på ordentligt men nu har jag ett set till iaf.
Åkte hem, gjorde mat och pratade sen med pojken i en timme i telefon. Efter det har det bara blivit bloggläsande, grey´s anatomy osv.

Imorgon blir det skola mellan 9-12. Sedan lunch med Tina och Vickan halv ett och sen ska jag följa med Camilla till veterinären med hennes katt. By the way så kan jag tala om att det tyvärr inte blev några kaninungar då de föddes döda. Kan tydligen hända om de växer för fort inne i magen men en veterinär trodde att mamman kanske hade fått något virus men att det inte var något fel med att försöka igen. Vi gör nog ett försök till men går det dåligt igen så får vi lägga ner. Inte snällt mot stackars Lolita annars :(

Nu, bums i säng!

Tisdag 24 mars

Oj vad dålig jag är på att skriva nuförtiden. Verkar som att tiden bara flyger iväg eller så har jag ibland ingen lust och då är det ju ingen mening med att skriva nånting. Helgen var iaf trevlig med Bounce, söder och filmkväll.
Blev helt less när jag såg snön som återigen har kommit..när ska det ta slut?

Idag började nya kursen med en värdelös introduktion och föreläsning. Emma och jag smet tidigare och åt lunch tillsammans innan jag åkte till jobbet. Nu är jag hemma och har precis bytt Lucas bur så nu luktar det inte kiss längre,haha.
Tänkte göra lite middag (fläskfilégryta med ris) snart och kolla lite på¨The Hills (som min pojkvän förresten hatar, vad är det med honom?haha) och sen får vi väl se vad kvällen bjuder på.
Imorgon blir det iaf jobb igen mellan 8-16 på en ny förskola där jag inte har varit än så det blir spännande!

Tråkigt det är att uppdatera bloggen när man inte har någon kamera. Känns ju värdelöst att använda webcamen och mobiltjossanprogrammet får jag inte till så kan inte lägga in bilder från den heller.

Hoppas på förbättring snarast!

...en positiv sak är ju att det är löning imorgon. Wohooo!! :D

Caution



Caution med Bounce var det jag var på ikväll med familjen + Camilla. Helt grym föreställning med mycket show och häftiga effekter. Den här gången var det mest show och mindre dans om man kan säga det. Dans är det ju såklart hela tiden men jag tror de satsade mer på showen denna gång.
Publiken fick medverka och det var ju inga sittplatser utan vi slussades runt i rummet allteftersom. Låter kanske krångligt men man fattade vart man skulle om man säger så.
Vill inte avslöja för mycket om det är fler som ska gå men måste ju få skryta lite med att jag fick en kram av en i gruppen. Det ingick i ett nummer de gjorde tydligen som speglade lite på kärlek.
Jag fick en kram och sen skulle jag skicka vidare till en annan och på så sätt kramades massa människor samtidigt.

Efter showen gick vi och åt på en vietnamesisk restaurang och maten var jättegod. Nu är jag hemma men ska strax åka hem till C för lite myskväll förhoppningsvis.

Flänger runt

Herregud vad jag har varit trött och seg idag. Har hållt igång ganska bra ändå och ingen kan ju säga emot att jag verkligen har utnyttjat mitt åkkort idag. Flängt fram och tillbaka mellan kista-hem-stan-farsta-hem. Blev en del t-baneåkande men vad gör man inte. I kista åt jag som sagt lunch med mamma där hon jobbar. Höll på att glömma min väska vid lunchstället, klant!!
Åkte hem eftersom jag hade glömt maila läraren mitt arbete (ska både postas och mailas) och däckade en stund på soffan. Syrran ringde och frågade om jag inte ville komma in och ta en fika med henne, pojken hennes och hans syrra som jag inte hade träffat innan så det gjorde jag såklart.
Efter det åkte vi hem till mamma och pappa där det serverades middag och nu är jag hemma igen. Känner mig helt slut just nu men kanske ska träffa min pojke så vill hålla mig vaken =)

Hundtricket börjar alldeles strax så jag tänkte kika lite på den så får vi se om det blir nåt annat sen.
Vad gör ni ikväll då? Och ni får ju gärna svara för en gångs skull ;) hihi


TGIF

Godmorgon fredag! Jag är hemma och ska ta och läsa igenom mitt arbete en sista gång snart.
Sen åker jag till mammas jobb lagom till lunch för att hämta mitt arbete, som hon skriver ut, så att jag kan lägga det på brevlådan. Vi ska ut och äta lunch jag och mamma då så det blir trevligt.
På eftermiddagen ska jag eventuellt ta en fika med syster med pojke som nu är i Stockholm. Imorgon ska vi nämligen iväg på en rolig sak men det får ni veta lite senare ;)

Shit vad snygg jag blev =)



Haha skrattar ihjäl mig. Hade inget att göra nu och då gick jag in på veckorevyns hemsida för att kolla lite. Hittade en sida där man kan prova kändisfrisyrer på sig själv och såhär snygg skulle jag vara i Beyonces, Mary-Kates, Kellys och Dannys frilla :) moahahahaha!
By the way så har jag inget smink på bilden så klaga inte alltför mycket på att det är en dålig bild,haha ;)

Vill ni också få er ett gott skratt? Gå in här och ladda upp en bild på er själva eller någon annan.

Äntligen klar!

JAAAAAAAAAAAAAAA!! Nu är jag äntligen klar med arbetet. Fasen vad nöjd jag är över att vara klar i god tid för en gångs skull :) Sen återstår bara att se om det blev nå bra eller inte när läraren har läst det men det struntar jag i nu =)

tjooohooo

"Nedsläckt" mjölkpaket

Nästa lördag den 28:e mars mellan 20.30-21.30 kommer miljontals människor släcka ljuset i en manifestation för klimatet. Världen förenas i en enkel handling genom att släcka ljuset under en timme. För att stödja WWF har Arla nu tagit fram ett "nedsläckt" mjölkpaket som kommer att säljas i butiker runt om i landet med början redan torsdagen den 19 mars.
WWF och Arla vill nu uppmuntra alla att delta.



Man kanske ska gå till mataffären idag och kolla om det "nedsläckta" mjölkpaketet har kommit in. Isåfall blir det ett köp!
Nu har jag precis ätit lunch och tar en liten paus från pluggandet (som faktiskt går ganska bra nu) men ska snart börja igen tänkte jag. Bättre att bli klar tidigare så kan jag ha morgondagen ledig =) Verkar som att jag kan nå det målet!

Torsdag 19 mars 2009

Godmorgon på er!
Det blev myskväll hemma hos pojken min igår men nu är jag hemma idag. Var nog ganska bra att jag sov hos honom för eftersom han ska upp till jobb så kommer jag också upp och sover inte bort hela dagen. Nu har jag alltså lång tid på mig att bli klar med arbetet som jag gärna skulle vilja ha klart idag. Imorgon innan klockan fyra ska det vara inlämnat men det vore ju himla trevligt om jag kunde vara ledig då!

Ibland är det kul att komma hem



Glad jag blev när jag kom hem idag förresten. Hade fått mitt presentkort från gratismakeup.
Har typ fått poäng endast genom att logga in varje dag, har väl tagit sin tid men hur kul är det inte att klicka in på en sida varje dag och sedan tillslut få ett presenkort på 150:-...Kul tycker jag! =)

Vill ni också bli medlemmar så kan ni klicka här!

Har precis ätit pannkakor till middag. Emma pratade om att hon var sugen på det idag så tack för tipset!
Riktigt mumsigt blev det och jag hade både hallon, sylt och glass. Dock inte alla på samma gång men det var smaskigt.

Ska kolla om min kära pojkvän kan ses ikväll...annars blir det myskväll hemma med Grey´s Anatomy och sen lite mer plugg kanske.

Älskade sol

Nu är jag hemma från skolan och har precis fått i mig lite lunch. Målet för eftermiddagen är att jag ska skriva två sidor till på mitt arbete. Får se om jag uppfyller det. Satt ute på rasten och "solade". Så himla skönt att äntligen få lite solljus, nu kan det väl då inte komma mer snö?!

Känns ju lite trist också att sitta inne och plugga när det är sånt här väder. Synd att jag inte har någon hund så att jag verkligen hade en anledning att gå ut. Får väl bli en promenad sen iaf.
Hade det varit varmare ute hade jag satt mig på balkongen men jag får väl nöja mig med att ha balkongdörren öppen..inte så pjåkigt det heller,haha.


Sommarbild från förra året. Pappa på bild på mitt ena landställe. Gud så jag längtar dit nu!

Onsdag

Härliga, underbara sol. Gud så skönt det är att vakna upp och se hur solen skiner igenom gardinerna =).
Vaknade dessutom före klockan idag vilket måste betyda att jag är utvilad ordentligt. Somnade innan elva igår så det kanske inte är så konstigt.
Idag blir det redovisning i skolan och sen ska jag hem och försöka skriva så mycket som möjligt på arbetet. En paus för promenad kanske det blir också om solen fortfarande skiner då.


Perfect day- Hoku

Bjuder på en glad låt såhär på morgonkvisten. Lyssna och känn hur ni blir alldeles glada inuti, det brukar iaf jag bli =)

Crazy for chai



Såhär galet glad blir jag när jag får chaite. Det har varit slut ett tag men idag köpte jag nytt =) haha besatt.
Har precis skrivit en sida på nya arbetet också. Ska vara hemma ikväll så det får bli lite mer plugg sen. Nu har jag tagit en paus för lite bloggläsning och tedrickande.

Pappa ringde precis och berättade att han har köpt en ny bil. Samma årsmodell och färg som vi hade innan men den hade tydligen gått 7000 mil mindre så det var ju bra. Väldigt bra pris också vilket gör att mitt dåligt samvete minskar lite iaf. Vet ju att det inte var mitt fel så men det känns ju ändå lite pissigt att man har kraschat mammas och pappas bil men nu har de alltså en ny. Pappa tyckte att vi skulle ge oss ut på vägen igen (med andra ord jag). Vore väl egentligen bra men lite rädd är jag ju såklart. Nu är ju iofs snön och därmed halkan på väg bort så det ska säkert kännas bra snart igen med körningen.

Läskigt att sova ensam

Har inte blivit så mycket plugg idag som jag kanske borde ha gjort men å andra sidan är nu lägenheten kliniskt ren och det är ju inte helt fel det heller. Nu har jag precis ätit lite yoghurt med flingor till middag. Blev en sån sen lunch idag så det fick bli en lätt middag. Ska ta och hämta tvätten som är klar och sen hoppa in i duschen.
Får se om kvällen spenderas hemma eller hos C. I lördags såg vi filmen Saw 5 och har inte sovit ensam sedan dess så det vore ju trevligt om C vill ha sällskap inatt igen. Blir ju så rädd av såna filmer...hua mig.

Gud vilket intressant inlägg, egentligen kanske man ska låta bli att skriva när man inte har nåt vettigt att säga?!

Update: jag behöver inte sova ensam inatt :)

Det har skett ett mirakel

Jag klarade förra tentan. Fick hem arbetet och var helt säker på att det skulle bli komplettering. Fick visserligen betyget precis ovanför komplettering men vad gör det om hundra år. Överlycklig beskriver just nu mitt ansikte.
Fick inte världens lust att sätta mig ner och plugga och det är så stökigt här hemma så först blir det städning.
Bloggar mer sen =)
puss på er

min nya kompis



Här är alltså min nya kompis som jag införskaffade mig i fredags. Blev väl lite dyrare än vad jag hade tänkt mig men med tanke på att det är en bra musikmobil och att min ipod har kraschat så var det nog ett bra köp trots allt.
Himla fin är den iaf och jag är störtnöjd hittills. Förutom att jag inte är någon teknisk människa och inte fattar varför jag inte kan ladda ner media manager som är ett program för datorn där man för över musikfilerna till mobilen,haha.

Får ringa sysslingen min så kanske han kan hjälpa. Igår fick jag några låtar av C så nu kan jag lyssna på de och sen finns det ju radio på den också.

Lördagskväll



Hej på er! Har inte blivit någon uppdatering förrän nu för jag har varit så seg hela dagen. Blev restaurang och sedan utgång med Camilla. Vi har f*n problem med att bara gå ut och ta det lugnt. Men you only live ones, eller vad säger ni?
Tänkte att jag skulle städa och plugga idag men ni kan säkert lista ut om jag har gjort det eller inte.

Ikväll ska jag träffa killen och jag hoppas på en lugn filmkväll men vi får väl se vad han vill hitta på :s haha
Antar att många av er säkert kollar in melodifestivalfinalen ikväll? Vore iofs lite kul att se vem som vinner.
A som är på bilden ovan har jag inte sett på hur länge som helst nu, inte hans bror eller kusin för den delen heller.
Får nog ta och sno killarna nån dag här framöver. Saknaden är stor!

Middag ute med bästa vännen

Åkte till Farsta efter praktiken och kom hem lycklig med en ny telefon. Blev inte den som jag visade förut utan en sony ericsson w890 tror jag den hette. Ni kan få se bild en annan dag..
Ikväll ska jag träffa Camilla och vi ska ut på restaurang. Måste få lyxa till det lite ibland. Ska snart fixa iordning mig och sen ha en alldeles underbar fredagkväll med min bästa vän.
Åh så mysigt det ska bli!


Asgammal bild på oss men hinner inte ta fram någon annan...ni får nöja er med den. Vi är väl ca 16-17 år här.

dumma, dumma mig

Har varit ledig idag men tror ni att jag har fått nåt plugg gjort.nejdå. Sov ju hos C inatt och när jag kom hem imorse åt jag frukost framför tv:n och sen somnade jag i soffan och vaknade inte förrän vid 11. Kunde ha satt mig och pluggat då men då var det andra saker som kom upp i huvudet. Nu ska jag snart iväg till min praktik för att intervjua min handledare klockan tre.
Efter det blir det nog en sväng till Farsta C..ska kolla om de har fått in en mobil som jag vill ha och om inte isåfall be dem beställa den.
Är så trött på att inte ha någon mobil som funkar som den ska så nu får det nog bli ett nyköp. Dock vill jag inte betala mer än 1500:- och det är ju inte världens lättaste med dagens nya telefoner.



Den här mobilen vill jag ha, fast i silver. Svart är ju fint med silver känns mer jag. Får hoppas att den finns kvar helt enkelt! 1300:- tror jag den kostade så det passar ju.

I´ll be right here with you

When you're so trapped and there's just no key
And you can't breathe
I'll breathe for you
The fire's got you down on both knees
And the walls are closing in but I'll be breakin' through

And when you feel alone
Imma be ya home
When others come and go
Ya know I got you


Dead and gone


Dead and gone- Justin Timberlake feat T.I

Nu ska jag snart hem till pojken min och sova över där. Vi har inte sett varandra sen i måndagsmorse så jag längtar som en galning. T.I är en stor idol för C och han brukar spela den här låten hemma hos sig så jag har verkligen börjat gilla den. Justin är ju grym som vanligt.

Hinder är bara avsatser vi tar sats från

Gillade det talesättet..hörde det precis på Top Model. Aja det var inte det inlägget skulle handla om utan denna fina bakelse som jag har suktat efter länge nu:

Klänning från Nelly 349:-

Kollade på den förut men så tog den slut och nu har den funnits inne i lager ett tag igen men som student kan man ju inte bara klicka hem saker hursomhelst. Tycker verkligen att den är hur söt som helst och skulle mer än gärna vilja att den hängde i min garderob, men när ska man använda den egentligen?

När ska det ta slut?


Bild lånad från Aftonbladet
Ytterligare en skolmassaker har ägt rum. Denna gång återigen i Tyskland där Tim Kretschmer tog livet av nio elever och tre lärare. Han flydde sedan från skolan och dödade då ytterligare fyra personer. Det är så himla hemskt och det tragiska är ju att det händer allt oftare nu. När ska det ta slut egentligen?
Det är väl bara en tidsfråga innan det händer igen tyvärr. Jag tror att många påverkas av detta också och dessa skolmassakrar som har pågått påverkas även av varandra. Killarna tar helt enkelt efter varandra på ett sätt.

Missförstå mig rätt nu, jag tycker inte synd om killarna som gör detta (för jo, det har bara varit killar, såvitt jag vet) men de mår ju inte bra och det är synd att de då inte får hjälp istället.
Visst, vissa gånger kanske man inte märker detta men på något sätt måste ju detta få ett slut. För det första tycker jag att de borde göra något åt vapenlicensen i vissa länder. Å andra sidan verkar det ju inte vara så himla svårt att få tag i ett vapen om man verkligen vill...

Nej usch vad deprimerande...
Klicka på bilden för att läsa mer om skolmassakern i Tyskland.

I wish I could make it easier

Usch ingen bra dag idag. Igår när jag somnade drömde jag en mardröm. Vaknade och kunde inte somna om på en gång + att klockan bara var halv tolv typ så då satte jag på datorn igen och drog på ett the hills avsnitt för lite andra tankar i huvudet än drömmen.
Somnade sedan och återigen drömmer jag mardrömmar. Att vakna med det är ju världens sämsta start. Nej, sen är det lite jobbigt just nu med allt. Eller nej inte allt men ni förstår säkert vad jag menar. Tror nog inte att jag har lust att skriva mer ikväll. Hoppas istället på en bättre dag imorgon!

Angående unga mödrar

Tjejen som är mamma till killen Tino (kommer inte på vad hon heter) är ju fulltständigt dum i huvudet om man får säga så. Ursäkta, men vad är det för fel på människan? Och hennes mamma för den delen?

Det är för er som inte vet det, en tjej på 16 år som har en son på 9 månader. Hon låter hennes mamma sköta allting men nu har tydligen mamman beslutat att det är hon som ska lägga sonen, mata och lämna honom hos dagmamman. Chocking, för det är ju inte det mammor ska göra, eller? Väx upp för fan!
I kvällen avsnitt hade hon en och en halv timme på sig innan skolan skulle börja på att göra i ordning sig själv och tror ni inte att hon kommer försent med över en halvtimme iaf. Visst att hon kan ta eget ansvar men morsan till henne verkar ju inte vara hård direkt. Hur svårt kan det vara att få iväg sin unge till skolan egentligen?

Var nog tvungen att avreagera mig lite bara. Var det nån mer än jag som satt och såg på det och ville smälla till tv:n?
Aaaaaahh!!



Ta mig i kragen

Gud så skönt att vara hemma tidigt idag. Hade bara basgruppsdag i skolan idag. Studiebesök på medioteket..skittråkigt och gick faktiskt lite tidigare, dumma mig. Lunchade med två tjejkompisar och nu är jag alltså hemma igen.
Ska försöka ta mig i kragen och börja på examinationen som ska vara inlämnad nästa vecka. Får tillbaka en annan på fredag och då har man tydligen bara en vecka på sig att göra komplettering (som jag vet att jag får) och det är ju inte lite stressande när man har ett annat arbete att göra.

Och en annan sak, vad i helvete är det som händer med vädret? Trodde jag skulle dö imorse när jag drog ifrån gardinerna och ser massa snö på backen. Usch, ge mig vår nu. Är så otroligt omotiverad i skolan för tillfället men lite sol och vårväder tror jag skulle göra att jag orkar lite mer iaf så snälla kom nu!

Måndag 9 mars

Hej på er! Haft en bra dag? För mig blev det både skola och jobb idag. De ringde imorse så jag åkte dit direkt efter skolan. Köpte med mig en pastasallad som jag sedan åt på jobbet och en liten fågelunge (ett barn) var också lite sugen så jag matade med lite pasta och sås till henne :)
Träffade på Camilla vid t-banan så vi gjorde sällskap till Farsta centrum och åt middag tillsammans. Trevligt trevligt!
Nu sitter jag hemma och kollar på Familjen Annorlunda..mitt nya favoritprogram. Sjukt jobbigt kanske att ha många barn som den familjen som har tio stycken men gud så mysigt egentligen. Har man bara ett stort hus, pengar och kärlek att ge så går nog allt. Himla mysig familj den där i Älvdalen.

När programmet är slut ska jag nog ta och läsa bloggar. Skön sysselsättning på kvällen tycker jag.
Hoppas dock att det inte blir några mardrömmar inatt som har kommit och gått de senaste nätterna...


Åt lite kiwi tidigare idag och det är ju faktiskt himla gott. Måste köpa det oftare!

Det blev ingen lugn hemmakväll

Det blev aldrig någon lugn hemmakväll igår. Vid tio ringde min pojkvän och frågade ifall vi inte kunde åka in till stan istället så det gjorde vi. Drog till söder där vi mötte upp en av hans kompisar. Var en stund på Högbergs men där var det så proppfullt med folk så då gick vi till Tiffanys. Pojken min sa världens finaste saker till mig så jag var lycklig, tycker om dig så mycket!

Efter att Tiffanys stängde mötte vi upp hans kompisar från inflyttningsfesten förra helgen. Var skoj att träffa de igen. De är så himla trevliga allihopa. Vi kände oss inte redo att åka hem dock så vi gick in på ett annat ställe som hade öppet till tre men åkte väl hem strax innan det.
Nu är jag hemma men ska snart åka tillbaka till C. Vi ska kolla film och mysa ikväll!
Har jag sagt att jag är lycklig?! :)

jävla nelly



Åh hjälp mig..inte bra att sitta hemma såhär om kvällarna. Filmen har inte åkt på för jag fastnade vid nätshopping. Har dock inte klickat hem nåt än men fy tusan vad kär jag blev i dessa bikinisar. Vill så gärna ha en och funderar starkt på att klicka hem en men frågan är bara vilken. Den randiga eller hellila..eller kanske som den nedan med hellila top och randiga trosor? Beslutsångest..japp..och som vanligt kommer de säkert ta slut innan jag har kunnat bestämma mig.


synd bara att man själv inte ser ut som modellen så bikinin kanske inte ens blir snygg på mig..hmm..får nog fundera på saken ett tag till.

Vilken kombination tycker ni var finast?

Lördagskvällen

Myskväll idag igen..känns lite tråkigt men egentligen ska man väl njuta. Nästa helg får det dock bli party känner jag.
Min bästa vän är bortrest i helgen och jag känner mig ändå lite för seg för att kontakta massa andra och se vad de har för sig.
Nej, det får helt enkelt bli till att äta god middag (som lagas nu), melodifestivalfinal och godis. Inte helt fel det heller!
Om melodifestivalen inte är nå bra så har jag två filmer jag kan kolla på. Jag överlever nog lördagskvällen också med andra ord!

Städat har jag gjort idag också, duktiga jag =) haha. Imorgon ska jag kolla med pappa om han vill spela badminton, fast han ska på fest idag så det är ju tveksamt ;). Annars går jag nog och simmar. Har varit himla dålig på att röra mig på sistone..skärpning!

Update: Det var ju inte alls final ikväll, vart har jag fått det ifrån? Inte alls lika kul med andra chansen ju eftersom det bara är skit, sorry. Jag som inte ens brukar titta på detta...hmm..får nog bli film istället. Ska ge det en chans först bara.

vill ha, vill ha, vill ha



Åh, jag är så kär i den här väskan. Den har jag hittat på chique men jag har inte så mycket pengar att jag bara kan beställa hem saker hela tiden som många andra kan. Får spara ihop och hoppas att den finns kvar sen.

mysig film



Bilden har inget med inlägget att göra men jag tyckte den var så fin. Lauren och Lo från The Hills är det iaf.
Har precis kollat färdigt på Linas kvällsbok, en film...riktigt mysig måste jag säga.
Nu tänkte jag snart lägga mig i sängen med datorn och läsa lite bloggar (om det har kommit några nya inlägg dvs) och sen kanske kolla på ett O.C avsnitt.

Fredag

Hej på er! Vad gör ni? Själv sitter jag och häckar här framför datorn och lyssnar på lite nostalgisk musik från förr.
Verkar som att det blir en lugn kväll hemma idag och det är väl iofs okej men jag är så rastlös just nu.
Hmm, aja, hoppas ni bloggar på ordentligt ikväll så att jag har något att göra ;)

Fick hem H&M kläderna idag och vart besviken tyvärr..fan. Var bara två plagg som satt okej och det ena var ett par shorts som jag har lite problem med. Brukar inte använda sånt men känner att jag måste ha ett par att jobba i, i sommar. Det andra var ett linne med cardigan till och det var väl ok så får 50:- behåller jag dem men träningslinnet och en annan topp åker tillbaka direkt. Nu återstår bara några saker som skulle levereras senare så jag håller tummarna för att de åtminstone är bra. Annars blir det till att gå ut och jaga kläder på stan, vilket iofs inte är helt fel det heller :)

Är det här ett skämt?...



...man undrar ju. Heidi Montage ska definitivt inte syssla med musik. Mer än så behöver jag inte säga!

Utmanad

Jag blev utmanad av Kikki för ett tag sen men har inte förrän nu kommit ihåg att skriva ner den.

Utmaning

Så här går det till:

Alla svar måste börja på Ditt namns första bokstav! :)
Länka sen vidare till så många som Du vill, minst 4 stycken.
Berätta för dem utmanade att dem är utmanade :)

1. Vad heter du? Elin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak
3. Flicknamn: Ella
4. Pojknamn: Elias
5. Yrke: Elingenjör
6. Färg: ekgrön? som bladen på eken menar jag då såklart ;)
7. Klädesplagg: ekokläder
8. Mat: Entrecote
9. Sak i badrummet: Eltandborste
10. Plats/stad: Enköping
11. En orsak att vara sen: Elavbrott i tunnelbanan :)
12. Något man skriker: eru dum i huvudet eller? haha
13. Film: End of days (aldrig sett)
14. Något man dricker: egengjord saft
15. Band: Electric Banana Band
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: Ekshäradsgatan
18. Bil: Excalibur
19. Sång: End of the road

Jag utmanar alla som vill!

Min klass med i rapport



Häromdagen var svt och hälsade på i skolan då Högskoleverket har kommit ut med en ny rapport om hur det ser ut på arbetsmarknaden. Förskollärare är det stor brist på och därför frågade de om de fick filma oss när vi hade lektion.
Killen som sitter i "lärarstolen" är egentligen inte vår lärare utan en elev i klassen. Vår lärare ville nämligen inte vara med i tv. 23 sekunder och framåt kan ni alltså se min klass. Det är jag som sitter med hästsvans och bruna stövlar längst ut på den längre raden.
De ville även intervjua mig men där sa jag stopp för eftersom man inte är beredd på vilka frågor man får så kändes det lite för nervöst,hehe.

Missade programmet imorse men det var ju kul att man kunde se det på webben.



Glassugen


Blev så himla glassugen för ett tag sen, brukar inte hända så ofta faktiskt. Godis är mer min grej ;) Tur då att jag hade tvix glass hemma..det satt fint kan jag tala om! Min var dock inte king size, damnit!haha

Har precis gjort klart plugget och nu är jag lite förvånad över att inte ha något att göra. Har inte varit så på flera veckor känns det som. Är det nu man ska lägga sig i soffan?

Föreläsning med tyrannen?

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har jag för jag hörde inte ens första ringning och när jag sedan vaknade till lite låg mobilen på golvet...hmm.
Idag har jag skola mellan 9-12, en föreläsning med en lärare som jag har hört ska vara värsta tyrannen mot sina elever. Underkände mer än halva klassen, fick en tjej att gråta och skäller ut grupper för deras texter på lektioner är bara några grejer jag har hört...verkar ju vara en pedagogisk människa.

Nu har jag precis druckit mitt dagliga chaité och till det gjorde jag idag rostade mackor med marmelad och ost, mums!
Ska ta och borsta tänderna och sen börja dra mig mot skolan..man vill ju inte komma försent. Då kanske man får en utskällning framför alla hundra människor i föreläsningssalen,hihi.

Mys med vännen

Nu har jag tvättat klart för idag...skönt att ha alla kläder rena igen.
Om ett tag ska jag åka över till Camilla, vi ska äta middag och umgås lite (och hjälpa henne med tvätten) för i helgen åker hon till Dalarna. I helgen träffades vi visserligen i fredags när vi var ute tillsammans men helgen innan det var ju jag borta, jobb och plugg i veckorna och så nu åker hon bort. Varför finns det inte fler timmar på dygnet? Ibland skulle det verkligen behövas.
Nej lite qualitytime (?) med min bästa vän blir det alltså ikväll!

Köpte förresten ett par jeansleggings från Gina häromdagen men har varit lite osäker på om jag ska behålla de eller inte men nu när jag provade igen så får det nog bli så att jag behåller dem. Tycker inte om baksidan då det inte är några fickor (såklart) men till längre tröjor och linnen är de fina!

Gjorde en beställning från H&M och första leveransen ska komma nästa vecka, spännande! Hoppas innerligt på att alla kläder sitter bra för vår- och sommargarderoben skriker efter nya plagg.

Nehepp..nu ska jag börja dra mig. Ha det så bra ikväll hörrni.

Onsdag 4 mars


Pappa och mitt kusinbarn Viggo uppe i Härnösand. Hur söt får man vara egentligen?!

Hemma en stund nu men snart ska jag åka till Farsta C tänkte jag. Har nämligen fått virus på min telefon igen. Den ringer upp ppapa en gång i timmen utan att jag ringer. Har bytt till en gammal men på alla mina mobiler är det något fel så jag tänkte besöka the phone house för att kolla om de har något bra erbjudande på någon mobil.

Sen ska jag hem och tvätta och ta det lugnt bara. Gud så skönt det är att vara ledig idag =) Känns som om att det var ett tag sen nu med allt jobb och grejer. Imorgon blir det skola igen och fredag jobb så idag njuter jag.

Kul förresten att det fortfarande var besökare på bloggen trots uppehållet på några dagar. Ska försöka skriva lite fler inlägg framöver!

Ha det bäst!

Koppla av?

Sjukt dålig uppdatering på sistone, I know. Har inte haft lust helt enkelt. Veckan efter bilolyckan var jag så uppstressade och hade svårt för att koppla av. Om ärligheten ska fram så var jag nog rädd för att sätta mig ner och bara tänka. Nu såhär en vecka och några dagar efter så känns det hela overkligt... det kan liksom inte ha hänt! Men verkligheten gör sig påmind när pappa ringer och berättar att bilen inte kommer lagas då det skulle kosta hur mycket som helst.

Aja nog om olyckan nu...
Jag hade en alldeles underbar helg med vänner och pojkvän nu i helgen iaf. I fredags var jag, C, Camilla, en jobbarkompis till dem och en kompis till C ute. Först var vi på metro vid skanstull och sen drog vi vidare till Patricia. Lite halvt onödigt kanske men det var en rolig kväll iaf.
På lördagen var jag och C bjudna till hans barndomskompis på inflyttningsfest så då fick jag träffa i princip hela kompiskretsen. Det var skoj och alla var så trevliga =)

Ska bli bättre på det här med inlägg, inte bara för er skull för jag vill ju faktiskt skriva. Mmm, mer tid, det är något jag skulle behöva. Har jobbat en hel del också på sistone så det har tagit tid härifrån men imorgon är jag förhoppningsvis ledig så då blir det mer uppdatering. Nu ska jag åka till min pojke!


Såhär såg fronten på bilen ut efter olyckan. Det var alltså här vi landade tillslut.

Här bakom ser ni räcket som vi åkte in i. Ca 20 m av räcket som är nedrivet..sjukt..

Och här är skadan vid passagerarsidan...

Snipp, snapp, snut så var sagan om bilolyckan slut....

RSS 2.0