TGIF


Sitter och mumsar på lite jordgubbar i mjölk

Hej! Fredag idag men känns ingen skillnad när man är ledig för då är det fredag/lördag hela veckan :)
Nu har jag en vecka kvar på ledigheten och sen jobbar jag v.33 hos Camilla. Efter det blir det ytterligare en och en halv vecka ledigt innan skolan börjar.

På ett sätt vill man ju såklart ha kvar (inte för att det ha varit så mycket sånt) det fina vädret med värme och sol men lite längtar jag ändå till att allt, vardagen, ska sätta igång igen. Det lär jag ju ångra att jag har sagt sen men inför skolstarten känns det riktigt bra då kursen jag ska läsa verkar väldigt spännande och intressant.
"Att möta barn och unga i svåra livssituationer" heter den...böckerna handlar om hur man t.ex. kan finnas som stöd för barn i sorg. Har faktiskt redan börjat tjuvkika i en av dem och bara det säger ju allt.

Vårt bilår so far


(Tryck på HQ för bättre kvalitet och musik)

Nu har jag lyckats få in denna video med musik till efter några timmar. Det här med teknik verkar inte vara något för mig men lite skoj att pyssla med när man inte har något bättre för sig.

Just nu är bilen i Köpenhamn med mamma och pappa och håller fortfarande... =)

crazymask

Godmorgon, eller ja förmiddag kanske. Igår hade jag jättesvårt att somna och vaknade inte förrän halv tolv idag. Blev helt chockad för så länge har jag aldrig sovit här hemma. Jag har inga persienner så det brukar bli väldigt ljust på morgonen.
Kan nog ha varit svårt att somna för det här var första natten på länge som jag sov ensam...annars har jag haft C bredvid mig hela tiden.

Nu har jag precis lagt på en ansiktsmask och sitter och försöker fixa en video som jag tänkte lägga upp här sen, får se hur det går. Nyser av bara helvete gör jag också..förkylning på G eller kanske bara allergi?!


Ser helt crazy ut men hur snygg är man med ansiktsmask egentligen...

Idag har jag inga planer...än så länge iaf. Kanske drar till centrum och kollar in shoppingen, kan passa på och vattna mammas och pappas blommor då också.
Var hos Camilla en stund igår och kollade på deras nya katt, en sphynx som ska heta Zoda. Lite läskiga är de ju de där naken-katterna.

Nej, nu blir det bara massa babbel, det här med inga utflykter och roligheter blir inte så spännande för bloggen...

Fler bilder från pappas 60-års dag

Hej på er! Lördag idag och nu ska Lolita (Camillas kanin) bara vara hos mig i 1 dag till. Nästa vecka blir det eventuellt Dalarna då vi kunde låna C´s pappas bil. Känns lite läskigt att låna den men det ska ju gå bra.
Dagarna rullar på och jag har fortfarande inte så mycket att skriva om så jag lägger in lite fler bilder från pappas 60-års dag istället.

Mamma och pappa som verkar förväntansfull ingör presenten :)

Från båten såg vi en häftig fontän

Pappa och syster min

Konstig men ändå lite rolig bild på mig

Framme vid restaurangen

Till förrätt åt vi världens godaste skagen toast

Födelsedagsbarnet och syrran på restaurangen

Jag och syrran

Min fina mamma och jag

Stockholm by night - På väg hem med båten

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen får vi se vad denna lördagskväll bjuder på!



Härliga sommar

Inte blivit någon uppdatering på ett par dagar nu men nu har jag en stund över. Är just nu hemma hos mig och tvättar, läser bloggar och myser med kaninerna. Idag var jag och killen min i Farsta C och shoppade, eller ja, iaf jag gjorde det. Ett par gympaskor från stadium och sen "muddar" till mina handsfree hörlurar, har nämligen tappat en.

Jag njuter av ledigheten med C nu. Shopping och mys på dagarna och sedan mysiga kvällar på söder och filmtittande hemma i soffan. Nästa vecka drar vi kanske på kryssning till Riga om det finns några platser kvar, annars hittar vi på annat.
Jag älskar sommaren!

Syrran var här igår och jag fick då massa bilder från släkthelgen uppe på landet och från pappas 60 års dag så här kommer lite bilder från landet:

Christoffer, jag (med konstig min) och Jakob

Vid middagsbordet

Viggo med sin pappa Markus

Jag äter vattenmelon

Sötnosen Viggo

Vackert!

Nu blir det middag, korvstroganoff med ris och sen åker jag till C för lite myskväll.
Ha det fint och ta hand om er!

vila

Söndag idag men idag finns ingen måndagsångest för imorgon börjar min semester/sommarlov/ledighet. Helt underbart att vara ledig nu faktiskt.
Känner att jag måste vila och samla lite krafter inför de fortsatta studierna i höst.
Nu till veckan blir det nog lugnt med lite utflykter och så kanske. Eventuellt ska jag och pojken min åka på en liten minikryssning till Riga men vi får se hur vi gör med det. Har ju kaninerna och hans katt att tänka på också.

Ikväll blir det iaf mys hemma hos C med film. Igår var vi på söder så idag är vi lite sega, speciellt en av oss :P

Såhär ser jag ut ikväll.

Hur jag fick dig att älska mig

Hej! Jobbet idag gick bra och ganska fort. Tog däremot upp en unge som hade diarré (ursäkta) i famnen och satte honom sedan i mitt knä (det var då jag kände lukten) och sen visade det sig att bajset även hamnat på min kjol...uäck! Tur att jag hade en annan kjol i väskan som jag hade på mig när jag åkte till C igår.
Ja, då har ni fått veta det också..kändes ganska viktigt att berätta detta! ;)

Nu är det bara en jobbdag kvar och sedan har jag semester i tre veckor innan jag ska jobba en vecka till. Wihoo vad det ska bli skönt med lite ledigt nu.

Har inte så mycket mer att skriva så istället kan ni ju lyssna på den underbara låten nedan:


Kent- Hur jag fick dig att älska mig

Coola bebisar



HIttade en gullig video för en stund sedan. Hur coola och söta är inte bebisarna i videon?!haha

Här ska rubriken stå

Hej på er! Tänk att det kan vara så svårt att hitta på rubriker ibland. Hur gör de som skriver flera inlägg om dagen,haha. Är iaf helt slut efter denna dags jobb och orkar därför inte skriva så mycket men tänkte att ni kunde få se tre bilder från tjejmiddagen i fredags.

Emelie, Tina och jag

Sophie, Vickan, Tina och jag

Alla flickor på restaurangen vid Hammarby sjöstad

Fler bilder kommer när Vickan har skickat över några av sina. Hint hint gumman ;)

Nu ska jag nog göra en kopp te och sen ta fram lite choklad från skafferiet. Lite vardagslyx måste man unna sig ibland och nu kan jag behöva lite extra energi.

Härliga helg

Vilken underbart mysig helg jag har haft med vänner och pojkvännen. I fredags var jag som sagt på tjejmiddag med några från gymnasiet och tre andra underbaringar. Vi samlades vid hammarby sjöstad och intog lite förrätt (ost, kex, frukter osv) och lite drinkar. Sedan gick vi ner till hamnen och åt på restaurang, kommer dock inte ihåg vad den hette.
Mysigt var det men då jag gått runt med hosta och lite feber i veckan bestämde jag mig för att dra hem efter middagen.

Lördagen spenderades med pojken min. Vi tog en sväng till Farsta C för lite shopping och sen åt vi god middag hemma hos C, pasta carbonara is the shit ;)
Vi bestämde oss sedan för att åka in till söder för ett glas vin/öl and so we did. Mysigt att komma ut och kolla på lite folk och när vi satt där kom även C´s morbror fram och hälsade.

Idag sov vi länge och nu har jag varit hemma ett tag med två kaniner skuttandes runt fötterna. Är nämligen kaninvakt åt Lolita nu när Camilla och Jossi åkt till Tunisien. Inte alls avundsjuk! :(


Lolita och Lucas för ett par månader sen...

Ikväll blir det nog film med C och jag åker nog hem till honom så att jag får närmare till jobbet imorgon ;)
Han har semester så för honom blir det nog en lång sovmorgon. Inte alls avundsjuk, igen....

Reunion with the girls


Nu har jag jobbat sista dagen på denna förskola och fick stänga redan vid två men nästa vecka bär det av till sommardagiset (när flera slås ihop) där jag även jobbade för fyra veckor sedan. En vecka kvar och sedan semester, wohoo!

Ikväll har Emelie (längst upp till vänster på bilden) samlat ihop gamla klasskompisar och vänner för en drink och sedan mat på restaurang. Ska bli väldigt trevligt att träffa nästan alla, synd att du inte kunde komma Carro, och skvallra lite för varandra. Det brukar vi vara bra på ;) Vet inte om de har tänkt att vi ska ut sen men med min röst som fortfarande är hes så tror jag inte att det är någon bra idé så då drar jag mig nog hemåt istället. Vi får se helt enkelt...kul ska det bli iaf!

Pappa 60 år

Igår blev det inget bloggande för när jag kom hem från jobbet möttes jag av syrran som kom på måndagskvällen och sov hos mig och så gjorde vi i ordning oss.
Pappa fyllde nämligen 60 år igår och han trodde att jag, han och mamma skulle ut och äta men blev även överraskad av Anna och deras två närmaste kompisar.
Vi började med en drink på Pontus by the sea vid skeppsbron och tog sedan båten över till fjäderholmarna där vi skulle äta på en fiskrestaurang.

Av mig och Anna fick pappa ett prova-på-dyk för två personer.

Glatt överraskad när Tullan (smeknamn) och Kent kom dit =)

Tullan och syster min

Mamma och Kent på fiskrestaurangen

Det blev en lyckad kväll med grymt god mat. När vi satt på Pontus by the sea öste regnet ned men slutade sedan när vi åkte över med båten till Fjäderholmarna. Sedan lyste solen hela kvällen!

STORT grattis igen till dig bästa pappa!

Ben & Jerrys



Just nu sitter jag i soffan med ett glas chaité och Ben & Jerrys. Kan det bli bättre?
Ska gosa ned mig i filten nu och prata med C på telefonen. Vi kommer inte kunna ses imorgon heller så lite får jag allt tära på rösten min ;)

Bilder från Pripps Cup

Hej hej! Hur mår ni? Jag går fortfarande runt och låter som en kärring som går på crack men försöker hålla tyst så mycket som möjligt. Dagen på jobbet gick okej, sov en stund med barnen på vilan men sen på eftermiddagen var jag helt slut. Fick iaf sluta en halvtimma tidigare, tack Souhaila! =)

Lovade ju att lägga in lite bilder från Pripps Cup i lördags och de kommer här:

Love och Jossi posar framför kameran

Jossi agerar livvakt åt Camilla när paparazzi-Elin är i farten...

...Camilla ställde dock upp på en kändis bild iaf ;)

På eftermiddagen korkade Bangen upp rosévinet som han gärna delade med sig av..tackar tackar :)

Forså i stolen och Adde bakom.

Vill inte lägga upp bilder på lilla Alice då jag inte har pratat med hennes föräldrar om det men ni kan ju tänka er en söt liten blond flicka framför er ;) Kul var det iaf att träffa killkompisarna igen...vi måste ses snart igen!

I have no voice

Hej!
Pripps Cup igår var hur mysigt som helst. Jossis kompis med två barn kom dit och Alice 1, 2 år var ju hur charmig som helst alltså, vilken gullunge! Killkompisarnas lag kom tyvärr inte så långt i år men skoj hade vi iaf till slutet då en person självklart var tvungen att förstöra...inget mer om det nu.

C var med igår också och det var kul att få "visa upp" honom lite och faktiskt vara ett par tillsammans med mina vänner.
När vi sedan kom hem till C vid sex-tiden igårkväll dröjde det inte länge innan jag knappt hade någon röst kvar.
Sitter just nu hemma med halsont och rösten är så ansträngd så att det känns som att man borde hålla käften i flera dagar nu. Tyvärr går ju inte det då jag imorgon öppnar på dagis (förskolan) och ska ha en vikarie med mig fram till lunch.
Tjejen jag annars jobbar med är och fixar pass och grejer och har alltså inte möjlighet att öppna så det är bara till att pallra sig dit imorgon vid halv sju- Like it or not!

Ikväll ska iaf pojken min och jag kolla på Seven pounds med Will Smith. Vi har velat se den länge så det blir mys + att kollar man på film så slipper man ju prata - eller hur?! :)


Pripps Cup

Godmorgon! Uppe med tuppen idag, vaknade vid kvart i sju och blev arg på mig själv. Kände att förkylningen som har varit på G har spridit sig i kroppen och även halsen ömmade lite. Försökte somna om men eftersom det var varmt och att jag inte har några persienner i sovrummet så var det omöjligt.

Läste en bit ur Snälla pappa, nej som jag har lånat av C men steg sedan upp och tog en dusch istället.
Nu är frukosten uppäten och jag ska snart börja fixa till mig och packa ner lite grejer som jag ska ha med mig idag. Kameran följer med så förhoppningsvis får ni se lite bilder från dagen sen.
Pripps Cup here I come!


...dina färger var blå...

Fredag 3:e juli

Hej på er! Hur är läget?
Med mig är det bra men blev himla trött nu helt plötsligt. Tycker att jag börjar vänja mig mer och mer att öppna förskolan (6.30) varannan dag men det är ju fortfarande jobbigt att kliva upp så tidigt. Speciellt roligt att vara så tidigt på jobbet när första barnet kom halv åtta imorse. Aja, satt och läste ut Låt den rätta komma in så nu kan jag börja på en ny bok :)

Är seg som sagt så ikväll blir det till att stanna hemma. Mysa med Lucas i soffan och äta lite choklad...låter som en bra kväll för mig idag!

Imorgon ska jag iväg och kolla fotboll hela dagen och hoppas därför på fint väder. Pripps Cup heter det och en del av mina killkompisar spelar. Det är flera lag men mellan matcherna får spelarna alltså dricka öl, därav namnet, och i slutet av dagen brukar matcherna vara ren underhållning...målvakter som kastar sig åt helt fel håll osv ;) Blir skoj!

Nu ska jag se om det är nåt kul på tv, annars får det väl bli lite bloggläsande och strökolla på tv.
ha det bäst!

Här kommer lite fler bilder från landet förra helgen...



Syrran skär upp vattenmelon...som för övrigt var grymt god!

Christoffer och Jakob plockar upp sten som har kommit in med isen...

Markus, Anton och Rebecka

Markus, jag och Marit. Vi har varje år tävlingar och denna gick ut på att springa fram till stolen, äta upp kinderäggchokladen och bygga ihop grejen som ligger i. Denna tävling vann mitt lag :)

Erika, Jakob, Martin och jag. Här skulle vi bygga så högt torn av marschmallows och spaghetti som möjligt.
Denna gång gick det inte lika bra för mitt lag....haha

Viggo och Nisse på stranden

Order



De här snyggingarna beställde jag från Nelly igår. Känner att jag behöver fler klänningar. Den till vänster är så fin och hoppas verkligen att den passar. Perfekt till vardags! Den högra har jag tittat på i flera månader men inte beställt men nu när jag har fri frakt (man får de tio dagar efter senaste beställningen) så passar jag på. Måste ju prova iaf.

Update: Den vänstra var okej men kände inte att jag kommer använda den så mycket och den vita till höger var fin men lite genomskillnig så de åker tyvärr tillbaka...

Ute i gröngräset

Igårkväll var jag och Camilla ute med kaninerna igen. Så fort vi hade satt oss kom det fram två ungar och ville klappa. Vi tyckte det var okej men när de sedan försökte trycka ned och tvinga in maskrosblad i munnen på de fick vi be dem att gå. Konstigt att inte mamman reagerade mer då vi sa till barnen ett antal gånger...

Lucas trivs ute i gröngräset...

...så även Lolita. Vilken tjockis hon ser ut som på denna bild :)

Solen skiner idag med och jag jublar. Man ska verkligen se till att njuta dessa dagar. Trots att jag har ett väldigt bra jobb (förskola) och kan vara ute större delen av dagen så vore det ju ändå skönast att vara ledig och kunna gå till stranden en sådan här dag! Ska smörja in näsan lite nu och sen hoppa i mina shorts och åka till jobbet.

Ha en fin dag allihopa!

R.I.P Michael Jackson



R.I.P Michael Jackson

Har som alla andra fått reda på att Michael Jackson har gått bort och det var med sorg i kroppen som jag hörde det. Kan inte säga att jag från början har varit ett jättestort fan men hans låtar har alltid spelats hemma hos mig. Den ovan är den stora favoriten. Lyssna och njut

Bilder från helgen på landet

Fuck, hade skrivit långt med nu försvann det.. suck! Får väl skriva om då....

Hej på er! Har haft fullt upp sedan jag kom hem från landet i söndags med jobb och pojken min. Nu ikväll är det iaf lugnt och därför passar jag på att uppdatera min blogg lite. Helgen på landet var helt underbar med 30 graders sol, bad, mys och skoj med släkten.

På vägen upp hände dock det som inte får hända, bilen gick sönder...IGEN! Den här gången var det tydligen turboagregatet (?) som hade gått sönder och vi körde med en vit rökridå efter oss. Vi tänkte köra till närmaste mack men var tvungna att stanna bilen i Iggesund mitt på vägen (vi stod dock lite åt sidan alltså men lite köer bildades det dock). Vi satt och solade på en gräsmatta en timme innan bärgaren kom och fick då åka med honom till Hudiksvall där vi sedan kunde hyra en bil och fortsätta vår resa mot Nordingrå. Vi kom tillslut upp, lite senare än planerat men åt sedan middag med två kusiner med föräldrar. De andra, (vi var totalt 19 pers) kom dagen efter och på lördagen åkte vi ut till en strand för att bada och sola hela dagen.


Christoffer,Anna (syster min) och Marit njöt av solen innan middagen

Nästan alla på bild...hur mysigt ser vi inte ut att ha det?! ;)

Christoffer och Jakob kom på en rolig strategi för att få så mycket färg på kroppen samtidigt som möjligt.
De stod inte där så länge som ni kanske förstår ;)

Lilla Viggo var självklart där och charmade alla

Nu ska jag gotta i mig lite Ben & Jerry glass som finns i frysen!
puss på er



RSS 2.0