Valborgsmässoafton

Jaha, så var snart april månad slut och sommaren börjar närma sig. Fick ett gott besked om sommarjobb idag så det känns skönt att slippa oroa sig för det längre. Idag är det som sagt Valborg och planen för kvällen är att äta middag med pojken min och sen får vi se vad vi hittar på. Kanske går ut och kollar om vi kan se någon brasa, det skulle jag gärna vilja göra men det är ju eldförbud på många håll så det kanske bara finns brasor inne i stan?
Tänker även på Madicken när jag tänker på Valborg hur hon ville ta sina klackskor och sedan tappade bort en. Vilka minnen man har av vissa barnprogram, underbart!

Det vore väldigt mysigt att stå och titta på en brasa ikväll iaf.

Hittade en rolig grej på Tumadres blogg. Namngenerationen heter sidan och där kan man skriva i sina föräldrarnas namn och på så sätt få fram vad "ens barn ska heta". För mig blev det på pojke och flicka Gabriel och Fatemeh. Gabriel är väl okej men Fatemeh känns inte riktigt som jag. Ända sen jag var liten har jag funderat på vad mina barn ska heta och de här två namnen har aldrig dykt upp så jag följer nog inte namngenerationen sen när jag får barn ;)
Om ni också vill testa så kan ni göra det här!

Hej på er

Allt bra? Själv sitter jag hemma och har precis ätit god frukost. Tänkte åka iväg till Farsta C en snabbis för att lämna tillbaka en bok som redan är försenad (kurslitteratur). Tänker dock åka hem på en gång sen igen för nu får det inte bli någon mer shopping för min del..eller hmm jag har ju 100:- på H&M förresten =)


Vaniljyoghur med russin och crunchymusli, smörgås och oboy, kanonstart på dagen!

Hoppas på att det blir varmare idag så att jag kan sitta ute på balkongen och sola sen för annars vet jag inte vad jag ska göra hela dagen. Vad gör ni som lever på era bloggar hela dagarna egentligen? Vore så mysigt att sitta där och läsa ur min bok, Lasermannen, nu när jag inte har kurslitteratur att läsa. Nya kursen börjar på måndag och tills dess tar jag en paus från allt vad plugg heter.

Äntligen är den min!

Tentan är över men resultatet får jag vänta på i några veckor. Jobbigt men nu kan man bara lägga det åt sidan, inte så mycket att göra nu. Kändes väl sådär och nu vet jag inte riktigt om det gick bra eller dåligt. Det återstår att se helt enkelt.

Skönt att slippa det men nu är nästa oros och stressmoment att jag missade ansökningsdagen till höstens kurser då jag inte fick någon information alls om det. Pratade med en på skolan och hon sa att jag kunde göra en sen anmälan och att hon skulle ha koll på den men nu när jag gick in på studera.nu så fattade jag ingenting. Blir till att prata med studievägledaren när jag kommer till skolan på måndag.

En annan grej jag inte visat er som jag fick i present är denna underbaring:


(Tycker inte att den gör sig rättvis på dessa bilder men jag får ta en outfit bild med den någon dag istället.)

Det är väskan som jag har gått och drömt om ett tag. Balenciagainspirerad väska från chique.se
Tack syster och mamma och pappa! Den är lika fin som jag hade hoppats, äntligen är den min! =)

Nu ska jag snart ta och äta lite lax och sen hoppas vi på att pojken min vill ses idag. Han jobbar till halv sex så jag får ringa och höra med honom sen. Längtar efter hans kramar :)

Det är ingen vanlig dag


Fick en fin ros av mamma och pappa när de kom och lämnade presenterna (ja, mamma följde med också).
Mina påskliljor där bak får jag nog slänga dock, ser inte så jätte levande ut längre :P

Nu har jag gett upp plugget för idag, nu får det gå som det går imorgon helt enkelt. När begreppen började snurra runt i huvudet på mig och när jag tillslut inte kom ihåg vilket som tillhörde vilken av teoretikerna gav jag upp. Inte bra att plugga för mycket ibland.

Åt lite födelsedagsmiddag med mig själv i form av lax, ris, paprika & chili creme fraiche och tomat och gurka till, gottigott!

Nu ska jag kolla Desperate housevifes och prata med min pojke innan jag sen går och lägger mig för en förhoppningsvist god natts sömn innan tentan imorgon. Min sötnos har förresten sjungit för mig flera gånger idag, sötnos!

Födelsedagsshopping



Jag köpte födelsedagspresent till mig själv idag också. Ett par slitna jeans för 399:- och en tröja 149:-, båda från Gina Tricot. Mina ursäkter är att jag har ju varit så himla bra på att plugga idag och sen är det ju min födelsedag idag :) Bra ursäkter tycker jag iaf ;)

Har inte slutat plugga än men nu har folk ringt och grattat mig om vart annat så det blir avbrott hela tiden så jag får fortsätta lite senare när jag pratat klart med C i telefon och när pappa har varit här. Han ska nämligen komma med mina presenter idag som jag inte orkade bära med mig på bussen hem.

28:e april och min 23-års dag

Ja, idag blir jag alltså 23 år, ett år äldre igen. Känns varken bra eller dåligt men däremot så kommer jag tyvärr inte spendera min födelsedag med massa kalas och tårta för imorgon har jag tenta så dagen kommer alltså tillbringas framför böcker och anteckningar. Men vad gör det om 50 år?! Vaknade iaf upp med världens sötaste kille som gav mig så fina presenter.

Fick en jättefin klocka och ett lika fint halsband som jag nu har på mig.

Sen gav han mig även ett par sommarskor som var väldigt söta.

Tack min älskling för de fina presenterna, du är bäst!

Update: Råkade somna i soffan i 1 och 1/2 timme, ajabaja på mig. Bäst att sätta sig vid köksbordet istället resten av dagen!

Världens bästa


Dagens middag bestående av min "födelsedagsmiddag" hos mamma och pappa. Fick med mig en matlåda hem med fetaostfyllda köttfärsbiffar och färsk pasta. Tomat och rödlökssalladen har jag gjort själv :)

Nu har jag lagt ner plugget för idag, eller det gjorde jag för nån timme sen ;)
Har ätit god middag och nu ska jag snart åka till C så att jag kan vakna upp på min födelsedag med världens bästa kille!
Imorgon blir det pluggdag hemma inför tentan på onsdag så imorgon blir det nog uppdateringar när jag tar pauser, det kan nog behövas!

Favoriter från Bracy



Här är mina favoriter från Bracy. Nu har jag ju fått lön så jag tror att jag ska klicka hem någon eller några av dessa. Det lilla hjärtat är alltså en berlock som man själv kan sätta fast på ett armband. Det finns ett stort urval av berlocker och armband så in och kolla ni också!

Tentaångest

Hej på er! Vilken underbar helg jag har haft. Jag och pojkvännen har varit sådär "jobbigt" nykära i varandra och bara myst runt hela helgen. Det behövs ibland!
Nu börjar istället tentaångesten krypa på så här kan jag inte sitta och skriva. Borde istället sätta igång och plugga för nu är det bara en och en halv dag kvar till det. Imorgon blir det råplugg med andra ord, på min födelsedag och allt, men vad ska man göra.
Blev firad av mamsen och papsen igårkväll med god middag och fina presenter. De kan ni få se imorgon för nu blir det plugg för hela slanten!

Cirkusuppträdandet och skansendjur

Vad duktiga barnen var på cirkusuppträdandet..hängde i tyger i taket, gjorde kullerbyttor och pyramider. De minsta var nog ca 5 år och herregud vad söta grejer de gjorde.
Nu är jag lite smått stressad för om en timme måste jag gå hemifrån igen och ska hinna äta, duscha, torka och platta håret osv så ni får se lite bilder från dagen istället.

Fr vänster: Josse och Peter (Melanies mamma och pappa), Camilla mamma Lotta och Camilla

Småttingarna...

Melanie högst upp i pyramiden

Självklart tittade vi lite på djuren också..

sol

Vilket underbart väder vi har! Blir helt till mig. Igårkväll hade jag och pojken världens mysigaste (och roligaste) kväll på söder. Träffade på en bekant, strosade runt på gatorna och bara njöt. Idag blir det Skansen med Camilla. Hennes kusin ska ha ett cirkusuppträdande. Ska bli mysigt att åka dit och speciellt i detta väder. (Gud vad jag tjatar). Förhoppningsvis kan man även få lite färg idag men någon solkräm tror jag inte att jag smetar på mig..bränner jag mig så bränner jag mig helt enkelt. Inte för att jag tror att det kommer hända.
Ikväll ska jag på inflyttningskalas och sen blir det kanske utgång igen, vi får se...

Ha en fin dag!

Hypnos



HIttade det här klippet nu och nu sitter jag och skrattar för mig själv. Så skön reaktion när han frågar om hon mår bra.
Så sjukt roligt!

Misslyckande picknick

Sådär, är hemma sen en timme tillbaka. Mötte Camilla efter hennes jobb och handlade lite mat och dylikt. Åkte hem till henne och hämtade hennes katt som älskar att vara ute och sen hem till mig för att hämta Lucas. Sen gick vi till parken vid mig och tänkte att vi skulle ha det jättemysigt men solen försvann, Lucas välter ut mitt glas med dricka över halva filten, både djuren smiter från sina koppel och ja ni kanske fattar att det inte blev så mysigt som det var tänkt?!haha

Skratt fick vi gott om iaf. Lucas som hemma aldrig är speciellt gosig hoppade hela tiden upp i famnen på mig så det var ju mysigt iofs. Folk kollade konstigt på oss och ja, det kan jag förstå. En katt och en kanin och så vi med vår lilla picknick, *skrattar*.

Precis när vi skulle gå hem kommer såklart två barn och vill klappa, hålla i kopplet och bära Lucas. Det fick de såklart och tjejen som bar honom var så duktig och höll under rumpan på honom :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för resten av kvällen ska jag spendera med min pojkvän! Vi tänkte ta ett glas på söder för att komma ut lite men det får bli en tidig kväll så att vi kommer upp till solen imorgon!

Njuter


Idag njuter jag av att plugga..det är helt underbart varmt på min balkong just nu!
Snart blir det lunch och sen tillbaks till pluggandet och solen igen =)

Dinousarier, vindruvor och bus

Idag är jag ledig, inga jobb ringde så det får bli plugg hemma istället. Jag sov ju hos C igår och han började åtta idag så jag är uppe redan. Tänkte sätta mig på balkongen och plugga men det får nog vänta en liten stund till..klockan är ju inte så mycket än och det blir nog skönare där om en timme eller så.

Igår hämtade jag som sagt E och hans kompis Flora, som förövrigt var en väldigt cool unge. Himla gullig tjej!
Vi lekte en stund i en skog och sen gick vi hem och var på gården en stund och spelade fotboll.
Efter middagen kom även A och L upp (de bor i samma trappuppgång) och lekte med oss. Barnen tittade sedan på bolibompa och sedan var det dags för alla att gå hem till sig.


Här sitter barnen och äter melon och vindruvor...A var mer intresserad av E´s dinosaurier så han ville inte ha någon frukt.

E leker med dinosauerier och...

...Flora såklart!

De har en himla fin vänskap de två fast Flora är ett år äldre så det blir ju tråkigt för E när hon börjar skolan sen...

Härliga dag

Är på himla bra humör idag, vet inte riktigt varför men skönt är det iaf. Basgruppsdagen är slut och nu sitter jag hemma.
Om ett tag åker jag in och hämtar E och hans bästis Flora som ska följa med hem idag. Korvstroganoff och ris blir det till middag men först tar vi nog en tur till en park och leker lite, solen skiner ju i Stockholm!
Har hört och läst på flera håll om att det blir soligt och varmt i helgen vilket jag blir ännu gladare för..nu ska jag verkligen ta vara på den här helgen =)



Nu ska jag äta lite melon innan jag hämtar barnen. Ikväll åker jag till C och tittar på criminal minds som vi brukar. Hade en sådan mysig morgon idag så det kanske är därför jag är så glad idag?! Puss till min pojke ;)
Blir nog ingen mer uppdatering idag om jag inte kommer hem tidigt först innan jag ska åka till C, (måste hem och släppa in Lucas i buren för nu får han vara ute tills jag kommer hem) men jag lovar inget.

Ha det bäst!

Tävling hos Linda

Jag är med och tävlar hos Linda om en klänning från Chicy. (Man kan vinna utan att vara student 2009).
Jag vill vinna klänningen nedanför och detta är mitt bidrag till tävlingen:


Currypilaff



Dagens middag ovan, currypilaff. Mumsigt är det men det kanske inte ser så gott ut på tallriken,haha. Curry, räkor, ananas, matlagningsgrädde, citronsaft, fiskbuljong och tomatpuré ifall någon vill testa ;) Jag följer inga speciella mått med curry men jag brukar ta en halv fiskbuljongtärning och ca 1 msk tomatpuré till 3 dl matlagningsgrädde.

Nog med matsnacket. Bloggar på väldigt bra idag tycker jag men nu har jag kameran igen så då gör det saken mycket roligare. Fick veta att pojken min inte slutar jobbet förrän vid 21.00 idag pga föreläsning för jobbet så det blir nog ingen träff ikväll :(. Igår var vi helt slut båda två och imorgon ska jag hämta mitt andra kusinbarn och då vet jag inte när jag kommer hem..saknaden kommer vara stor,hihi.

Idag har jag faktiskt varit duktig och gjort vfu- uppgiften på en gång istället för att sitta och stressa med den på fredag. Tvättat lakan och handdukar har jag gjort också. Ibland känner mig som värsta hemmafrun, minus barnen och mannen då såklart ;)haha

Börjar bli ett väldigt långt inlägg så jag slutar nog nu!

Vill du följa bloggen så klicka här--->Follow you can be anywhere in your life when it begins

Bracy

Jag har nu inlett ett samarbete med Bracy.se
Det är en relativt nystartad internetsida där man kan köpa armband i flera olika märken. Den här månaden har Rebecca Simonsson gjort ett armband till förmån för bröstcancerfonden.

Armbandet kostar alltså 289:- och är i mocka med kedjor med berlocker. Riktigt snyggt tycker jag!
För direktlänk till bracy, se till vänster på min profil. Annars kan ni trycka här ;) In och handla med er!

Freedom Writers

Hej på er! Varit på praktiken en sväng idag, kul att träffa personalen + alla barn igen. Vi var iväg på en liten promenad det första vi gjorde och åkte "rymdraket (hiss alltså). Väldigt spännande tyckte barnen!
Nu är jag hemma och ska försöka sätta ihop en liten text med referenser till litteraturen på det jag har observerat idag. Känns lite halvjobbigt men det är väl bara att sätta igång och bli av med skiten sen. (Ursäkta ordvalet!)

Imorgon har jag basgruppsdag igen och den här gången är vill jag faktiskt gå dit. Har nog aldrig hänt förut. Imorgon ska vi nämligen se filmen Freedom Writers och den är jättebra tycker jag. Såg den för länge sen så det blir kul att se den igen!

Okej, bäst att ta tag i det här nu då....


Har ni sett filmen? Vad tyckte ni?

Gospojken och jag


Jag och A i torsdags..sötnosen!

Nu ska jag snart springa till bussen och åka till pojken min. Jobbar imorgon igen och då är det skönt att sova där = närmre till jobbet =) Uppdatering blir det igen imorgon när jag kommer hem. Jobbar till fyra om inte längre så vi hörs efter det!

Ha en fin måndagskväll!

Ny vecka

Vilken trötter jag är just nu, ont i huvudet har jag också. Trodde lite mat skulle hjälpa men får väl ta en tablett iaf då.
Jobb blev det idag förresten och igår åt jag middag med familjen hemma i Farsta. Pappa skjutsade in syrran + pojkvän till Centralen och då hängde jag givetvis med och fick skjuts hem till Christopher sen.

Vi somnade ganska sent och idag började jag halv åtta vilket nu resulterar i trötthet.
Skulle ha jobbat till tre men fick jobba över till halv fem men money, money, money säger jag bara ;)


Köpte hem tulpaner förra veckan och gud så vårigt och fint det är =)

Victoria Secret

Har lite tråkigt nu så jag sitter och tittar på bilder från en Victoria Secret show och herregud vilka häftiga kreationer de gör.

Snygga människa!




Snygga kroppar har ju tjejerna också och det är ju bara i en dröm man själv skulle kunna uppnå dessa men å andra sidan skulle jag aldrig orka träna och äta nyttigt hela tiden så jag är ganska nöjd ändå ;) Gillar temat is och winterwonderland som de verkar ha gjort också.

Hörde för ett tag sen att butiken Forever 21 skulle komma till Sverige vilket är superkul men Victoria Secret är väldigt välkommen också! =) Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig istället. Godnatt!

Lördag 18 april

Hej på er! Lördag kväll och uppdatering först efter två dagar men så kan det vara ibland. Igår kom Camilla hem till mig efter jobbet och vi köpte grillad kyckling, baguette och bonjour ostar och åt tillsammans med ett glas vin. Väldigt trevligt och somrigt! Efter det åkte vi till Love och sen kom även Niklas dit. På slutet gjorde vi charader med konstiga meningar,haha..riktigt skoj faktiskt!

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket på dagen då jag vaknade halv ett. Skönt att sova ut men blir så stressad när jag sover så länge. Åkte hem till mamma och pappa i Farsta där syrran, hennes pojkvän + kompis var. De skulle till Uppsala på maskeradfest och snäll som jag är så skjutsade jag dit dem med mammas och pappas bil. Temat på festen var www... alltså internet och jag skjutsade dit en iphone, ett äpple och en firefox. De såg så roliga ut och bilder får ni se när jag har lyckats få över de från mobilen till datorn.

Måste erkänna att det fortfarande känns lite nervöst att köra bil (efter olyckan som vi var med om i februari), inte sådär nervöst så att det känns läskigt men det som skrämmer mig lite är nog att något ska hända igen. Då tror jag nämligen att jag skulle ha väldigt svårt för att köra bil igen och friheten som är när man har körkort vill jag inte gå miste om. Nu har jag visserligen bara kört två gånger efter olyckan så det kanske känns bättre efter ytterligare några gånger. Hoppas på det iaf!

Nu ska jag kolla dålig film på trean och sen sova!

Godmorgon torsdag!

Imorse när jag vi vakna så fick jag dra upp C ur sängen för han var så trött. Vet inte hur många gånger vi snoozade,haha.
Nu är jag hemma och har precis ätit lite frukost. Sa ju igår att jag skulle göra lite vettiga saker idag så om ett tag åker jag till Farsta Centrum och köper grejerna till Lucas. Tar nog inte hem cykeln idag med alla saker dock men det får bli en annan dag. Sen tänkte jag åka hem, äta lunch och plugga och sen ska jag hämta upp mina söta pojkar L & A på dagis idag igen.

Tänkte hämta de runt tre-tiden så kan vi gå till en park och leka ett tag. I tisdags blev det sent då jag jobbade och A var trött och hängig på vägen hem så jag hoppas på en piggare 3-åring idag =)

hem till C

Nu ska jag snart åka till C för myskväll. Imorgon är jag ledig igen om inget jobb dyker upp och då måste jag fasen göra något vettigt av den dagen för det har jag verkligen inte gjort idag. Får nog göra upp en plan för dagen för idag sov jag mellan 12-14 typ. Skönt men hur bra känns det när man vaknar egentligen?
Var visserligen helt slut och gick upp tidigt med C imorse men ändå...

Nej, imorgon får det bli promenad, hämta cykeln i farsta och köpa grejerna till Lucas. Plugg måste in på schemat också, det får inte glömmas. Herregud vad jag har spottat ut inlägg idag men så kan det bli ibland =)

ha det bäst!

Vissa ger upp före andra



Den här texten sitter på en tavla hemma hos C. Vet inte hur många gånger jag har läst den men det dröjde ett par gånger tills jag verkligen insåg hur viktig den är. Det finns så mycket ont i världen och alla har sina problem, stora som små. Men som texten säger så ska man inte ge upp hur jobbigt det än är för stunden. En liten tanke bara...

Hemska människa

Usch, har precis suttit och läst en blogg som handlar om en nu ensamstående mamma och hennes två barn T och E.
Hon skriver om hur de försöker komma tillbaka till vardagen efter övergreppet mot T av sin egen pappa.
Kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är över att detta har hänt dem. Hur kan man vara så hemsk att man utnyttjar sitt eget barn sexuellt? Hemska människa!
Att sedan hjälpen från samhället är oerhört dålig är ju fruktansvärt. T vill inte längre gå till skolan då hon blir mobbad av andra barn. Hora, hur känns det att bli knullad av din egen pappa? Nu måste jag även påpeka att dessa barn går i ettan. Vart har de lärt sig dessa ord? Det tog emot att skriva det där, det gjorde det verkligen. Mår illa bara jag tänker på vad idioten har gjort mot sitt och två andra barn.

Rättegången mot mannen startar den 27 april och det finns goda förutsättningar att han blir dömd.
Jag tycker även att det är modigt av mamman att skriva om detta då hon hela tiden möts av människor som påstår att hon är en dålig mamma som bl a håller T hemma från skolan.
Jag tänker på er och hoppas att ni en dag kan få uppleva ett "normalt" liv igen.

Vill ni också gå in och läsa hittar ni bloggen här!

Plötsligt händer det


Plötsligt händer det

Plötsligt händer det, säger dem. Frågan är bara när jag ska skrapa fram miljonerna? haha. Skulle verkligen behövas nu iaf! Man säger att man inte blir lyckligare med pengar men om jag skulle vinna en miljon idag så skulle jag definitivt bli mycket lyckligare. Inte i långa lopper men för stunden...

Brukar ni vinna på trisslotter och är det någon av er som har vunnit en storvinst nångång?

Ledig idag



Ledig idag för det blev inge jobb idag och skola har jag inte förrän på fredag. Det är ju skönt men vet inte riktigt vad jag ska hitta på bara. Alla andra är ju på jobb osv. Igår hämtade jag L & A från dagis efter jobbet. Mysigt att träffa de igen och det dröjer inte alls längeP till nästa gång heller för imorgon ska jag hämta de igen.

Viggo, mitt fjärde kusinbarn är det på bilden ovanför. Detta är från helgen då vi var i Härnösand. Förhoppningsvis får jag träffa den här killen i maj när vi åker till vårt landställe uppe i Norrland. Dröjer alldeles för länge mellan varven tycker jag!

Ska nog ta en sväng till Farsta C och köpa lite grejer till Lucas, spån och sånt. Pank är jag egentligen så någon annan shopping får det inte bli tyvärr.

bättre nu

Känner inte för att skriva sådär jättemycket men kan tala om att jag iaf mår bättre nu och ska snart bege mig hem till pojkvännen. Vi behöver rå om varandra lite ikväll efter en helg med massa strul. Antar att det är så i många förhållanden men jag som innan C mest brukade träffa svin har inte riktigt förstått mig på hur det här med förhållanden fungerar.
Men jag lär mig för varje dag som går...Äh, strunt samma. Lite svårt att förklara och med tanke på att alla kan se detta så vill jag inte skriva för personligt heller.

Nu till pojken min!

Ingen bra dag



Igår satt jag på balkongen och solade en liten stund. Mest för att få njuta av värmen..någon färg fick jag inte för jag satt inte där så länge och sen var klockan fem som sagt. Idag har jag gömt mig inne hela dagen, bakis med andra ord.
Känns väldigt tråkigt måste jag säga när solen är framme men men. Jag och Camilla var ute igår och träffade bland annat en gammal klasskompis, Mika, och sen hoppade även Malin fram helt plötsligt så det var skoj.

Jag lånade Camillas stövlar och fick så jävla ont i fötterna så att vi fick byta skor när vi skulle hem sen.
Just nu känns inte min tillvaro så jättekul om jag får säga det själv och det beror inte på att jag har varit bakis.
Känner mig rätt ensam, men missförstå mig inte nu, jag och pojken har inte gjort slut, nej kan få den känslan ibland bara. Något ni känner igen er i?

Blir väl till att titta på någon film nu och sen ska jag gå och lägga mig. Hoppas på en bättre dag imorgon!

Påskafton

Idag är det påskafton och det är en kväll där många samlas med familj eller vänner och äter påskmiddag. För mig blev det en liten pizza och coca-cola istället för julmust men så kan det vara när alla andra är borta. Inte mig emot egentligen eftersom påskmat i princip är det samma som midsommarmat och julmat och till midsommar dröjer det ju inte länge iaf :) haha.

Idag har det varit riktig sommarvärme i Stockholm. Helt underbart. När jag kom hem konkade jag upp balkongmöblerna från källarförrådet och satte mig ute på balkongen och solade och läste en stund och då var klockan halv fem!

Ikväll ska jag träffa Camilla, vad vi hittar på är inte säkert än men det blir säkert nåt skoj.

Ps. Jösses vad fönstrena är skitiga..det enda negativa med vårsolen,haha. Får nog bli en vardagssyssla nästa vecka!. Ds


Nu ska jag äta lite ur mitt påskägg :) (Detta är dock inte mitt)

Långfredag

Ja igår satte påskledigheten igång och jag kan inte njuta mer, speciellt när vädret är så fint. Väldigt mycket tjat om väder på sistone men ni håller säkert med mig att det känns väldigt skönt att slippa vinterjackor, skor, mössor osv =).
Träffade C igår och imorse var det så härligt att kunna sova ut tillsammans och sen bara ligga och mysa i sängen utan att behöva stressa iväg till skola eller jobb. Myspys helt enkelt!

Är hemma och för tillfället står det potatisklyftor i ugnen och snart ska jag börja steka lite marinerad fläskfilé. Inte någon påskmat direkt men supergott iaf. Kommer nog inte bli någon påskmat för mig om jag inte skulle bli bortbjuden nånstans men det tror jag inte. Alla verkar ha det späckat med planer i helgen!

Nu till maten, ha det fint!

Glad Påsk

Det blev inte en så lång arbetsdag som jag hade tänkt mig. Barnen gick hem tidigare än vanligt då det är påskhelg så jag slutade kvart över fyra istället för sex, wohoo =)
Nu sitter jag hemma och har precis läst ikapp alla bloggar på bloggkoll, ska ta mig en dusch snart för att sedan åka in till söder och möta upp min pojk. Vi tänkte gå och ta ett glas nånstans där och ha det lite myspys.
Vädret började bättre till sig på eftermiddagen så det verkar som att det kan bli sol i helgen. Har ju stått det i tidningarna men man vågar ju aldrig lita på det fullt ut.
Har inte så mycket att skriva så istället kan ni få se bilder från när vi var ute och åt efter Bounce showen för nån vecka sen:


Mamma där bakom och så min söta syrra =)

Camilla försöker sig på en sexig blick..lyckas ganska bra iaf ;)

Min fina vän

Hmm..vart tog resten av bilderna vägen? Aja, får kolla det en annan dag för nu ska jag som sagt duscha.
Glad Påsk allihopa!

Bakning

Hej på er!
Vilken dag det har varit, solen har kikat fram idag igen men kallt som tusan tycker jag att det var idag. Jag vaknade hos C och åkte in till skolan till tio. Föreläsning och efter det lektion. Vi fick sluta en timma tidigare dock så det var skönt. Åkte hem och tog det lugnt en stund innan mamma kom hem till mig.
Hon och jag bakade bröd tillsammans!
När jag är i skolan för en föreläsning eller så brukar jag alltid ta med mig en smörgås så att man inte blir sådär jobbigt hungrig innan man är hemma igen. Blir rätt mycket köpe-bröd då och det känns så himla onödigt när man kan baka själv. Nu är det dock så att jag inte är någon husmor på det området så min mamma fick hjälpa mig med mitt favoritbröd som hon brukar göra. Nu lär jag väl inte stå och baka varje gång jag behöver bröd men ibland så.
Det gick super och nu har jag precis smakat en, gottigott gott!

Nu förbannar jag tv:n för dåliga program men jag är rätt trött idag så det får nog bli sängen tidigt ikväll. Imorgon jobbar jag mellan 9-18 så det kan nog vara skönt med en god natts sömn.


Lite dålig bild kanske men det här armbandet gjorde jag när jag var på fritids med 3:orna förra veckan.
Tyckte att det blev kanske sött så det har faktiskt kommit till användning lite iaf! =)

Påskliljor

Köpte hem påskliljor för typ en vecka sen. Tänkte att det kunde vara lite mysigt och sen hade blomman som stod i fönstret innan dött så den var ju bara att slänga.
Dag 1:

Dag 3:

Dag 4:


Jaha och de slog ju ut snabbare än snabbt så nu kommer de väl snart dö de också. Men fint ett tag har det varit iaf!
När jag var liten brukade mamma alltid köpa hem påskris också. Kycklingar och tuppar hade vi hemma också. Nu har jag endast påskliljor som påskpynt men det är ju inte fy skam det heller, eller hur?

Vårmys ute med kaninerna

I lördags var jag och Camilla ute med våra kaniner i parken. Det var så fint väder och både Lucas och Lolita verkade gilla att springa runt i gräset. Lite läskigt tyckte vi att det om det skulle komma lösa hundar springande men man får helt enkelt hålla uppsikt.
Kom förbi en liten kille som ville klappa och så. Han berättade för oss att han såg att kaninerna hade ändrat färg sedan vintern:
- Ja, jag ser att hon har ändrat färg..de är ju annars vita på vintern. Eller tänker jag på harar nu?
Så himla gulligt.


Lucas gillar att sitta i gräset...

...och njuta av vårsolen.

Lolita tyckte också att det var mysigt och åt gärna de torkade löven. Gott?

Lolita är alltså Camillas kanin och Lucas är min. Nu har Lolita bebisar i magen igen och vi håller alla tummar för att det ska gå bra den här gången.
Var hemma hos mamma och pappa en snabbis i Farsta nu när jag var där. Där kunde jag få in bilderna från mobilen så nu har jag lite nytt ni kan få se iaf.

Tisdag 7 april

Godmorgon! Känner mig betydligt bättre idag. Vila och sömn gjorde nog susen.
Idag blir det plugg för min del då jag inte gjorde ett *bip* igår. Men först måste jag åka till centrum och lämna igen en film och köpa mat till Lucas. Han ligger förövrigt som vanligt under soffan och sover nu så jag tror nog att jag lämnar honom där medan jag åker iväg. Annars brukar jag alltid låsa in honom i buren igen men hela dagen igår låg han under soffan i princip så det är nog ingen fara.

Fick aldrig något svar av min tjejkompis som flyttade igår men jag hoppas att det gick bra för dem iaf!
Underbart väder är det idag med..funderar på om jag kanske ska ta en cykeltur hem från Farsta sen då min cykel står hos mamma och pappa. Vi får se...

Nu startar jag dagen!

saknar mina småpojkar



Gud så stor saknaden kan vara efter de här små söta pojkarna. Gjorde ett litet collage för en stund sedan i programmet picasa 3. Det var länge sedan det gick såhär lång tid sen när jag såg dem sist. L & A ska jag hämta på dagis två dagar nästa vecka och E tänkte jag låna någon dag och hitta på nåt skoj med. Kanske tar alla killar då förresten.

Låter kanske lite fånigt men jag tycker att vi har ett väldigt speciellt band jag och killarna. E har jag som jag skrivit förut haft väldigt mycket från att han var fem månader t.o.m 3 år och L & A har jag passat ofta och hämtat på dagis någon dag i veckan sedan ett år tillbaka ungefär. Innan dess var jag "bara" barnvakt nångång då och då.

Ni betyder allt för mig gullungar och vi ses snart igen! Puss puss, Elin älskar er!

sjuk?

Måndag idag och inget jobb eller skola för mig idag. Kanske är lika bra med tanke på att jag känner mig kass idag. Snorig som attan och säkert feber på det också. Orkar knappt röra mig här hemma, än värre att gå till affären och köpa lite c-vitamin.
Jag skulle egentligen hjälpa en kompis och hennes pojke att flytta idag men jag tror nog att jag får skippa det. Känns inte alls bra det här och tråkigt att inte kunna vara med men å andra sidan skulle jag nog inte vara till så mycket hjälp idag ändå.
Just nu känner jag bara för att lägga mig i sängen och vila..kanske ska ta och göra det.

Ja ni, jag vet inte..alla har vi ju dåliga dagar men varför ska man behöva må kasst när det är 10 grader ute och sol. Vill vara pigg och kunna gå ut då istället. Usch vad tråkigt...

Savage Garden- The animal song

Lyssnar på gammal musik här hemma...satsar på att krya på mig istället.

Sunday

Hej på er! Blev en sen uppdatering idag. Var hos pojken fram till fem ungefär. Nu har jag precis ätit lite middag och ska om en timme åka och möta honom igen för ikväll blir det bio. Mysigt tycker jag!
Han vill se nya fast and the furious men det lutar även mot Män som hatar kvinnor som vi inte har lyckats se ännu. Får se vad det blir helt enkelt.
Har väl inget spännande att skriva direkt. Återkommer när lusten är tillbaka!

Underbara vårväder

Idag är det ju helt ljuvligt väder ute och det har jag och Camilla verkligen tagit vara på. Vi var ute i flera timmar och tog då med kaninerna så att de fick skutta runt i gräset medan vi satt och njöt av solen. Härligt! Det ska vi göra fler gånger då kaninerna verkade älska det =)

Nu ska jag alldeles strax iväg på middag hos mamsen och pappsen så det får bli ett kort inlägg idag. Efter middagen ska jag förhoppningsvis träffa pojken min. Vad vi gör får vi se.

Ut och njut av vårkvällen folk!

solen skiner fortfarande

Ytterligare en dag med sol och jag kunde inte vara lyckligare för tillfället. Det gör så mycket och man ser verkligen hur alla njuter utomhus. Igår sov jag som sagt hos C och imorse ringde inga jobb så jag fick åka hem. Känns lite trist för jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Nu är klockan elva och förhoppningsvis slutar Camilla innan tre på sitt jobb så då är det inte så lång tid tills att vi ska ses iaf.
Ikväll ska hon nämligen färga mina ögonfransar och tona håret på mig. Vi ska laga middag och dricka lite vin. Bara mysa vi tjejer helt enkelt.
Idag hade jag velat ha en hund för då hade jag kunnat gå ut på en långpromenad med den. Tråkigt att göra det själv tycker jag.

Kläderna från H&M var förresten bra så nu har jag tre par tygskor laddade inför sommaren (de från stadium och ett par från hm), en jeansjacka och ett skönt linne. Väntar fortfarande på en bikini och ett annat linne + lite underkläder men de skulle komma i början av maj sa dem.
Nej, jag kanske ska ta mig en promenad trots allt. Vi hörs!

Underbar dag

Vilken underbar dag det har varit idag. Jag blir överlycklig av att solen tittade fram även idag. Imorse såg det inte mycket ut för världen men den kom som ni märkt fram sen. Hade skola mellan 9-12 och på vägen hem mötte vi läraren från förra kursen. Vi frågade hur det gick med rättandet av tentorna och han svarade att vi skulle få de på måndag.

Jag och Agnes (en tjej i klassen) gjorde väl någon orolig min för sen sa han: Ja, asså ni två gjorde ju inte katastrofalt ifrån er så ni behöver inte se ut sådär. Vi: Katastrofalt? Läraren: Ja, asså ni har varken fått F eller Fx ni två.

Vi blev så glada så vi nästan hoppade runt på platsen. Tack Adrian säger jag bara. Gud så skönt att kunna lämna den kursen bakom sig och verkligen fokusera nu inför salstentan, phjuuu. :)

När jag kom hem var jag lite trött så jag låg i soffan en stund och tittade på Forrest Gump. Nu om ett tag ska jag åka till Farsta. Mamma ska hämta ut H&M kläderna åt mig och så ska vi äta middag ihop.
Sen blir det hem till C för Criminal Minds..vår torsdagstradition.


Igår gjorde jag ytterligare ett fynd innan föreläsningen. Hittade två par tygskor för 198:-/st
De är verkligen hur sköna som helst så de kan jag verkligen rekommendera!

(Sorry att ni får stå ut med webcam bilder men idag tar jag med mig kameran hem från mamma och pappa iaf!)


Nitarmband

Nitarmband, som ni kanske inte har missat, är ju inne nu. Jag struntar egentligen när saker och ting är inne eller ute. Använder saker jag tycker är snygga ändå. Däremot gillar jag att få tips på vad som är snyggt och nitarmbanden är ett exempel på det.

De här snygga armbanden kommer från Mihi och kostar 199:- styck...



...och dessa kommer från cocoo och kostar 195:- styck

Tycker att de är riktigt fina och skulle verkligen vilja ha åtminstone en av dem men med tanke på att det är lite osäkert med jobb i sommar får jag nog hålla mig ifrån dessa hemsidor helt enkelt. Armbanden är inte prio ett när man är student nämligen.

1:a april

1:a april idag och nu tycker jag att våren är här på riktigt. Nu har det varit sol ute flera dagar och nyss när jag var ute en stund för att handla kändes det ganska svalt och skönt ute. 9 grader står termometern på nu ser jag.Skinnjackan åker på igen med andra ord :)

Den här jackan från H&M beställde jag för några veckor sen och nu har paketet kommit in men vi beställde i mammas namn så hon måste hämta ut paketet och detta kan hon inte göra förrän imorgon. Hoppas verkligen att jackan sitter bra och ser snygg ut på för jag skulle verkligen vilja ha en till vårjacka. 298:- kostar den för er som undrar och den finns fortfarande kvar på hemsidan.

Idag är det som sagt 1:a april så idag måste man akta sig för att bli lurad. Jag brukar gå på det mesta som inte låter alltför konstigt så jag får nog passa mig extra noga. Hade föreläsning idag mellan 13-15. Lite dum tid tycker jag men skönt ändå att ta det lugnt på morgonen. Vaknade dock åtta så det blev inte så lång sovmorgon.

Åkte in tidigare till stan och köpte lite bra-ha-saker till skolan. Post-it lappar t.ex. Tentan närmar sig och man får ha med sig anteckningar som får plats i böckerna så det är ju bara att proppa de fulla med post-it lappar då :)

Den rätta för Rosing?

Igår var det final i Den rätta för Rosing. Hugo, 19 år vann hennes hjärta och jag sitter och skakar på huvudet hemma i soffan. Andra valet var ju visserligen en 22-åring så det var väl inte så mycket bättre det heller. Förstå mig rätt, självklart kan folk med stor ålderskillnad vara tillsammans men i detta fall vet jag till hundra procent att det inte kommer hålla.
Förlåt Hugo, men jag tror att du endast var med i detta program för att få lite kändisstatus och såklart för att hoppas på chansen att få ha sex med Linda Rosing. Nu har han nog lyckats med ett av dem men kändisstatusen känns ju bara pinsam om han skulle få. Håller ni inte med mig?

Hon 35 och han 19..han skulle t.o.m kunna vara hennes barn. Vet att hon sa i ett tidigare program att hennes dotter säkert skulle tycka att Hugo var jättesnygg och bli kär i honom. Ja, ringer inga varningsklockar bara av det Linda?
Sen att hon skulle visa upp sitt rätta jag och få bort allt skitsnack om henne i programmet...jag tycker bara att hon har skämt ut sig ännu mer.
Gud, nu låter det verkligen som om jag hatar människan och det är absolut inte det jag menar men vilken mogen 35-åring skiter fullständigt i sina grannar (syftar på när de hade fest i hennes lägenhet) och höjer musiken istället. Väx upp Linda!


Linda med den lyckliga vinnnaren Hugo

RSS 2.0