Sista dagen på år 2009

Ja så var sista dagen här på detta år och jag kan väl bara summera det som ett av de bästa åren i mitt liv. Jag blev tillsammans med C den 26:e januari och firar alltså snart ett år med honom. Skolan har gått bra, har fått en glad nyhet, har fina vänner och familj.

Nu såhär inför ett nytt år pratar alla om nyårslöften och på ett sätt skulle jag vilja ha ett men de brukar ofta glömmas eller brytas av mig och därför försöker jag istället komma på ett lätt sådant och när jag tänker nu får det helt enkelt bli att ta hand om pojkvännen, vännerna och familjen ännu bättre. Styra upp middagar med kompisar, göra någon resa med pojkvännen och bara ta hand om varandra helt enkelt. Så detta mina vänner är mitt nyårslöfte!

Ikväll ska jag och C till hans vänner på middag. Vi blir ca 11 personer och vi tillsammans med fyra personer till står för huvudrätten. Ska bli riktigt skoj och jag hoppas på att få se lite fyrverkerier.



Nu till sist vill jag önska er alla ett gott nytt år och så hörs vi igen 2010 :)
Puss o kram♥

Lilla julafton med pojken min

Igårkväll hade jag och C lilla julafton, lite sena men det var lika mysigt för det. Till middag blev det dock ingen julmat utan vi körde på potatisklyftor i ugn och fläskfilé =mums!

Vi la klapparna under granen för att få lite julkänsla, och för att det är fint :)

Mums!

Senare på kvällen hade vi glöggmys och kitteln fick C i julklapp...funkar super!

Efter mat och julklappsöppning tände vi massa ljus och kollade på film (duplicity) men jag somnade efter 45 minuter så fråga inte mig om den var bra ;)

Av älskling fick jag nya handdukar, ljuslyktor med tillhörande ljus, julservetter...

...och tre jättefina halsband.

Tack gos för en underbar kväll!

Världens bästa modeshow

Bild lånad här


 

Om ca tio minuter börjar Victoria´s secret fashion show 2009 och jag sitter som vanligt bänkad. Tjejerna är ju så grymt snygga och man kan ju inte undvika att känna lite avundsjuka men mest av allt gillar jag själva showen med artister som sjunger och att få se de snygga och häftiga underkläderna.

Ska ni se det också?

 


Julen 2009 del 2

Och så fortsätter jag nu med lite bilder från juldagen då vi besökte kusinen och hans flickväns nya hus (!) och övriga bilder från julhelgen.

Här är alltså deras hus..tjusigt eller vad?

Markus och Erika hade dukat fram massa fika

Viggo visade upp sitt fina "aquarium"

Kusin Karin och min syster Anna

Anna och Marit ler till kameran

Markus (pappa till Viggo)

Kusin Karin

Anna och kusin Christoffer

Tjocka släkten :)

och så avslutar jag julbilderna med sötaste Viggo igen!

Julen 2009 del 1

Inte blivit av att uppdatera bloggen efter jul men nu tänkte jag skriva in några inlägg ikväll. Först ut är hur julen var 2009. För en gångs skull kunde vi (familjen) åka bil ända upp utan att det hända något. Satt dock och blundade ibland när pappa körde om andra bilar på ett snöigt underlag =läskigt!

Hursomhelst så kom vi upp till Härnösand på eftermiddag/kväll den 23:e december och väntade sedan in de andra två familjerna och åt sedan en sjukt god thaisoppa med ris till som jag måste ringa och be om receptet till (påminnelse till mig själv). Julaftonsmorgon började med en frukost när alla var samlade (14 personer). Min kusin med flickvän och barn kom också och Viggo fick visa upp sig :)

Vi åt god julmat på kvällen och innan dess kollade vi såklart på Kalle Ankas jul med alla dess söta sagor. Efter middagen blev det julklappsöppning och vi höll på ca 2 och 1/2 timme innan alla julklappar var slut. Fick väldigt fina och bra julklappar så jag var mer än nöjd.


Middag dagen innan julafton

Monica, Marit och Karin

Tomas Brolin fick vara med i granen han med...fråga mig inte varför ;)

En del av "vrålfikat"

Kollar på Kalle

Julgranen med alla paket under, ni kan ju bara tänka er hur stort julklappsberget var när vi alla barn var små ;)

Sötnosen som tyckte att ischoklad var väldigt gott

Det var lite bilder från dan före dan och självaste julafton. Fler bilder från juldagen kommer lite senare...

God Jul!

Vart lite dåligt med uppdatering men internet funkade inte som vanligt och sen har jag spenderat tiden med C i helgen men när jag kommer hem igen den 26:e så börjar jag blogga igen...en kortare paus med andra ord.

Ville bara kika in här och önska er alla en GOD JUL! Hoppas ni får det lika underbart som jag tänkte ha det. Imorgon bär det av till Härnösand för julfirande med tjocka släkten. Ska bli så mysigt och jag längtar verkligen som ett litet barn just nu.


Mysig helg med pojken min

Hej på er! Jag och älsklingen hade en mysig vinterkväll på söder igår och idag har vi julpysslat och städat hemma hos honom. Avslutade med lite glögg-drickande och nu snart ska vi bege oss till mamma och pappa för lite middag.
Syrran och hennes kille + hans mamma och syster kommer också så det blir nog trevligt. Allt som allt har det verkligen varit en helmysig helg.

Har ni det bra då? Visst är det härligt med all snö vi har fått, helt sjukt egentligen och det känns som att det var flera år sedan sist det var såhär mycket. En vit jul kan vi nog säga att vi får nu :)

Lördagseftermiddag

Blir ett snabbt inlägg men ville bara säga att kvällen igår var hur mysig som helst. Maten blev jättegod och mysigare pojke får man leta efter. Han kom med en fin julgrupp till mig också :)

Nu ska vi åka till Farsta C och leta julklappar!
Sen blir det till att sova hos honom ikväll och så får vi se vad kvällen bjuder på.
Ha en trevlig dag!


(gammal bild)

Kram från mig!

Myskväll med älsklingen

Nu är det äntligen fredagskväll och jag har gjort lite sysslor efter jobbet hemma nu såsom att byta kaninburen, städa och duscha. Snart kommer min C hit och då ska vi ha myskväll med god mat och någon film på det kanske :)
Ska iaf bli skönt att ta det lugnt. Är helt slut efter denna vecka och i armarna är jag jätteseg efter massa putt på gungor idag ;)

Ha en trevlig fredagskväll så hörs vi mer imorgon eller på söndag!
puss o kram ♥

Kaninungar säljes

Nu har jag lagt upp en annons för våra kaninungar och den hittar ni här! La även in den här så kan ni läsa om ni har lust. Vid kontakt är det alltså min kompis som kommer få tillbaka kaninungarna nu i helgen då jag åker bort över jul.

(En av de tre honor som säljs, den grå-fläck-vita är redan såld som jag också visat bild på förut)

Vi är tre grå dvärgvädurar som är redo att flytta från och med juldagen då vi är 7 veckor.
Vi är alla honor som varje dag har fått motion, kel och mys.
Vi kan bo tillsammans eller ensamma så länge vi får det vi behöver.

Vi kostar 250:- styck eller två stycken för 350:-

Vid intresse kontakta mig via telefon eller mail:
076-2344866
[email protected]

Snöstorm

Efter en lång dag med både jobb och skola gick jag hem och på vägen halkade jag såklart och slog i låret/rumpan. Aj! Dock ingen handled som stukades så man får vara tacksam. Se upp där ute säger jag bara!
Snacket om snö fortsätter men herrejösses vilket väder vi hade idag. Snöstorm kan man lugnt säga!

Busschauffören körde som en snigel på 70-vägen imorse men jag var bara tacksam så länge jag skulle hinna med t-banan också. Skulle egentligen fått vänta 15 minuter på den men det blev bara två så då kan ni själva räkna ut att bussen var försenad. Ganska väntat dock.

Imorgon blir det jobb igen och efter det blir det mys hela kvällen lång med pojken min som jag saknar som en galning nu..åh vad jag längtar!



Såhär såg det ut igårkväll hemma och utanför mig. Är så mysigt när det blir snö sådär runt fönstret :)

The perfect man

Som ni kanske märker (annars får ni trycka F5) så har min header kommit upp igen och det tackar jag kära syster för! :)
Idag hade jag som sagt skola mellan 14-16 och efter det åkte jag hem och gjorde en god middag till mamsen och papsen som sedan kom över. De tyckte att kaninerna var så söta så och mamma vågade t.o.m hålla,hehe.

Är fruktansvärt uttråkad och denna vecka verkar vara av den typen för mig. Saknar min pojke som jag inte har träffat på några dagar också så det gör inte saken bättre. Hoppas vi ses imorgon iaf.

Sitter nu och tittar på filmen The perfect man med Hilary Duff. Känns precis som en sån där Tina-och-Elin film, eller hur gumman? Ska kika vidare nu men det kanske kommer upp något inlägg senare.

Godmorgon

Godmorgon! Från början tyckte jag att det var jobbigt att inte börja skolan förrän klockan två idag men efter sovmorgon, dusch och lite plugg känns det himla bra. Sätter man bara igång dagen kan man hinna med både det ena och det andra innan det är dags att åka till skolan.

Går till klockan fyra idag och sedan ska jag hem och dammsuga lite snabbt (om jag inte hinner det nu innan) för ikväll kommer mamma och pappa på middag hos mig. De kommer även för att titta på kaninbebisarna så det ska bli skoj att visa upp dem :) Så fruktansvärt söta!

Nu ska jag fortsätta läsa en (lång) artikel till lektionen idag och sen börja styra upp mig själv lite ;)

Winter wonderland

 


Grön middag


Dagens middag med färsk pasta och "köttfärssås" med franska örter creme fraiche och avokado till det.

Nu har jag precis slängt i mig lite mat och kollar nu på biggest loser..haha känns bra! Blev dock inte hela tallriken då jag insåg att det var alldeles för mycket mat men. Har aldrig tittat på ett helt avsnitt förut av Biggest loser men nu har jag inget att göra.

Bebisarna börjar känna sig som hemma här verkar det som och det känns ibland som att de är 30 stycken när man måste ta bort dem från krukor och dylikt- busarna! Mysigt dock att ha dem här :)

Gråter lite...

1595:- Acne från Nelly

Åh, man blir ju frustrerad ibland. Hittade denna klänning på Nelly och tittade såklart bara på bilden först innan blicken sedan hamnade på priset och då har jag ju redan tänkt att den skulle vara perfekt på nyår. Nej, där går faktiskt gränsen för mig. För vissa av er kanske det inte är mycket pengar men jag badar inte i dem iaf så inget köp blev det.

De 2000 första som handlar på Nelly idag får förresten första säsongen av The Hills på box. Tips till er som är intresserade. Sen är det ju dock tråkigt om 2000 personer redan har handlat, men men...vågar ni chansa?

Hej mitt vinterland


Såhär glad blir jag när det snöar ute,haha. För at förtydliga så är detta alltså en sån där spegelbild och alltså inte mitt vanliga utseende ;) (ironi) Snön verkar hålla i sig idag och Stockholm får äntligen det snölandskap jag har väntat på.

Vart på Junibacken idag på studiebesök och sprang då på en kompis som jobbar där. Vi fick åka sagotåget och gud så fint de har gjort det där. Mysigt var det men orkar inte stanna längre än vad man behövde vilket iofs knappt var någon tid då läraren försvann. Nu sitter jag hemma och känner mig helt slut så jag tänkte lägga mig i soffan nu med en kaninbebis på magen och gosa lite framför en film eller så.

 


Gos med bebisarna

Gissa vilka som kom till mig idag? Jo mina små tussbollar- kaninbebisarna närmare bestämt. Nu ska jag vara "barnvakt" en vecka och Lucas får då bo hos Camilla för annars blir han alldeles tokig av hormoner ;)
Passar ju även bra då Camilla ska passa honom över jul som sagt. Nu är de alltså här och vi har gosat hela kvällen.

Svårt att veta hur mycket olika tid man ger till de gråa de då är exakt likadana förutom att en av dem är lite större än alla andra så det blir bara två att hålla reda på- alla ska ju få samma gos :)


Här är jag och Maggie den större kaninenbebisen som Camillas kusin så fint har döpt henne till.

och här är lillskiten som vi tror är en kille.
Update: "Pojken" visade sig vara en flicka det med :)

Ska förövrigt gå och kolla könen på de nu i veckan på djuraffären. Vi fick lära oss förra gången hur man ser det men bättre att vara helt säker när vi sedan ska sälja dem. Kanske skulle ta och göra det redan imorgon så att jag kan lägga upp en annons sen.

Någon som är intresserad?

Snö på backen

Äntligen, äntligen kom det snö så att det iaf blev lite vitt på backen :) Härligt att känna snön mot ansiktet även om man ofta klagar på just det. Just nu tänker jag iaf njuta av den.


Såhär ser det ut nu

Tyvärr lär det väl försvinna lika fort som det kom om jag får gissa. Pessimisten Elin har talat, nej men det brukar vara så och humöret är för den delen heller inte på topp just nu. Blir en kväll hemma igen iaf men men. Nu står Robinson på tv:n men sen tror jag nog att jag sätter igång en film eller nåt.

Idolfinal

Erik eller Calle

Vem vinner?


Idolfinal nu ikväll och jag sitter bänkad. Alltid roligt att se finalen och denna gång hejar jag nog på Erik samtidigt som att jag inte vill att han vinner då det alltid (nästan iaf) går bättre för tvåan. Den enda som jag tycker har lyckats någonsin i Idol på riktigt är ju Agnes. Hon har slagit i Storbritannien nu också. Go Agnes!

 

Men nu är det som sagt mellan Erik och Calle det står och vem jag tror står som etta ikväll? Erik såklart.

Nyss sjöng alla idoler som har åkt ut och jag förstår fortfarande inte hur Rabih kunde komma med, var juryn tondöv precis när han sjöng eller vad hände?

 

Update: Erik vann! Grattis får man väl säga och han kommer nog lyckas inom musiken.


Jag såg det snöa

Ja, när jag gick ut och handlade tidigare ikväll så snöade det faktiskt :) Jihoo, lite julkänsla.
Den har infunnit sig lite nu för nu precis blev jag klar med julgranspyntande. Kände att jag ville sätta ihop den i helgen och himla mysigt blev det.
Lucas ville också vara med och nosa på kulorna och bita i kartongen där julgranen låg (inte äkta då såklart).

Innan kulorna kom på plats...

Kulorna på plats

Jag kör som jag gjorde förra året med rött och silver. Tycker det blir fint. SHIT, kom på att jag glömde glittret, typ det viktigaste av allt ju ;) Får fixa det nu!

TGIF

Thank god it´s friday! Blev ledig idag och då satte jag igång med både det ena och det andra här hemma såsom tvätt och städning. Tvätten är nu färdig och jag ska bara vika lite kläder sen som inte riktigt hade torkat.

Idag börjar helgen och jag vet faktiskt inte vad jag ska göra...antagligen blir det gos med älsklingen och sen imorgon får jag antagligen hit kaninbebisarna så då blir det massa gos med dem också :)

Lillplutten

Känner för att göra nånting mer och inte bara sitta hemma hela dagen så jag får se om jag orkar ta mig till Farsta C för lite julklappsshopping kanske.

Dagen före fredag

Idag är det äntligen torsdag och med det snart helg. Kanske redan för min del då jag inte har någon skola imorgon och jag tror inte heller att det blir något jobb.
Jobbade dock idag på eftermiddagen och fick höra det gulligaste av en kollega.

Herman 2 1/2 hämtades av sin mamma och berättade då:
Elin har varit med oss idag hela dagen, och hon är min bästa kompis!

Hur gullig får man vara? I dessa stunder trivs man så himla bra med det man valt att göra och jag kan verkligen känna att jag har valt rätt yrke för min del. Underbara barn!


Barnlängtan idag

Sitter och tittar på unga mödrar och idag är det en sådan dag då jag egentligen inte borde göra det. Barnlängtan är stark med andra ord och jag blir bara knäpp av att sitta och titta på hur andra får ta hand om sina bebisar, även om detta kanske inte alltid är de ultimata mammor.

Hursomhelst så vet jag ju med mig själv att jag egentligen inte vill ha barn nu då jag vill ha klart min utbildning och jobbba lite först men man får väl längta och tänka istället hur det skulle kunna bli.

Idag har det varit en lugn dag med inget jobb och skola och jag har bara varit till Farsta C för att låna Den lilla sjöjungfrun och Kalle och chokladfabriken som vi ska titta på till skolan. Kändes ju lite halvwierd att låna Ariel filmen men chokladfabriken har jag sett förut och den är bra. Blir att titta på i helgen!

Tisdag 8 december

Godmorgon! Tisdag idag och jag har åkt på en rejäl förkylning...igen. Vaknade upp med en härligt täppt näsa så att jag knappt kunde andas men desto bättre blev morgonen av små klappar från C. Gos!

Jag åkte hem från honom imorse med bilen (lånade den igår) och har nu haft lite tid hemma men nu alldeles strax ska jag bege mig till skolan för en tvåtimmars lektion. Inte så farligt med andra ord men när jag kommer hem ska jag hoppa ned i badet och sedan åka till Farsta och klippa mig.
Ska bli så skönt att få lite ordning på håret igen :)


2:a advent 2009

2:a advent redan och jag har fortfarande inte köpt några julkappar :S. Måste verkligen börja snart.

Idag vaknade jag iaf upp med min älskling och igår hade vi en myskväll på söder med lite cider och öl. Mysigt att bara sitta på en bar och prata och samtidigt titta på lite människor.

 

Ikväll eller snarare nu snart ska vi åka in till stan och hämta ut biobiljetter till Flickan som lekte med elden som vi reserverade tidigare idag. Bion börjar klockan 17.50 så innan det blir det middag någonstans runt hötorget.

Var så länge sen vi gick på bio så det ska bli mysigt. Har två gratisbiljetter så då är det ännu trevligare ;)

Vad gör ni ikväll då?


Glöggmys hos Vickan och Markus

I fredagskväll var jag och C hos Vickan och Markus för lite glöggdrickande, pepparkaksätande och massa snack. Vi vart en hel del folk och kvällen var supertrevlig.

Tack för en jättetrevlig kväll hos er!! =)
Här kommer lite bilder från kvällen:

Caroline och Victoria (värdinnan själv) :)

Trevliga flickor och tjejen till höger hade en väldigt söt son :)

Cissi är en partyglad tjej

Markus och C inne i en allvarliga diskussion ;)

Vickans brorsa Johan som alltid är så trevlig och så har jag tyvärr glömt bort namnet på tjejen :S oops

Vickan och jag- sötaste tjejen!

Vickan och Catja

Tack igen för en jättemysig kväll! Vi ses snart igen ♥

Rolig teater


Bild lånad härifrån!

Nu har jag kommit hem från teatern och jag har nog aldrig sett en sjukare teater tror jag. Bröderna Lejonhjärta i moderniserad humoristisk version skulle jag beskriva den som.
Gillar man Bröderna Lejonhjärta och tror att man ska få se en bra uppställning på den blir man nog besviken (som du Vickan) men jag är glad att det var lite humor i för då fick jag något att skratta åt.

Aja hursomhelst så blev det många skratt och det vart en lyckad kväll!


Shop ´til you drop

Hej! Haft en jättemysig dag med Tina och Vickan. Vi var först på Ikea där vi även åt lunch (köttbullar såklart) och sen åkte vi vidare till Rusta och Jula för att kolla på lite mer julsaker.
Jag hittade inte så mycket utan kom ut från Ikea 170:- fattigare men lite smått och gott fick jag med mig iaf.

Grytlappar svarta, kronljus 100 st, två ljushållare(?), kort till mina ramar och till slut olika mått till matlagning och bak.

Egentligen behöver jag bara matskeden för jag har tappat bort min på något konstigt sätt men 5:- kostar det bara och vem vet, nästa gång kanske jag tappar bort decilitermåttet :)

Blev även presentpapper och snören från Rusta. Jag gillar lila!

Så, det var allt jag köpte men redan på måndag ska jag till Ikea igen med C så då kanske det blir lite mer shopping. We´ll see. Nu ska jag gå och köpa mig något att äta för om två timmar ska jag gå och se Bröderna Lejonhjärta på stockholms stadsteater med klassen.

Frost



Godmorgon! Såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu. Ingen snö än men frosten ligger kvar och det är ju iaf något. Mer mer mer vill jag ha. Jag vill ha ett riktigt fint sago-vinter-landskap...vore inte det underbart?!

Nu ska jag snart fixa iordning mig för jag blir efter tio upppolockad av Tina och vi ska då åka till Ikea! Wiiee.
Fick precis höra att Vickan skulle med också...jaaa :) Åh vad kul vi ska få det. Shopping shopping shopping.

Ha en fin dag!♥

Leksak åt Lucas



När jag fick med mig hem saker från Camilla häromdagen tog jag allting i en låda och ni kan ju se ovan vem som gillade att leka med den sen :)

Nu ska jag åka till C för ytterligare en myskväll hos honom =)
puss o kram på er

kan inte komma på någon rubrik

Hej på er!
Plugget idag har gått bra och jag är alldeles strax klar. Tänkte finslipa på det imorgon bara när jag kommer hem från basgruppsdagen som håller på mellan 9-12.
Tog en paus från pluggandet vid tolv och åkte då med C till Sickla och nyinvigningen för Elgiganten där de sålde ut tv-apparater, mobiler m.m för pangpriser.

Det var en lång kö utanför men som tur var tog det inte så lång tid förrän vi fick komma in. De bjöd på pepparkakor, loka, godis, glögg, kaffe osv men jag nöjde mig med en Loka med smak av jordgubb och guava. Har dock inte provat än. Blev även lite sugen på att köpa en tv men det är inget jag gör på impuls direkt.

C köpte sig iaf en mobil (därför vi åkte dit) och sedan åkte vi hem till oss själva och började plugga igen. Även han har en tenta att göra på torsdag, dock salstenta. Är så glad att jag bara haft en sådan för jag hatar prov.
Mycket skönare att sitta hemma och skriva när man känner för det istället ;)



Nu sitter jag och myser i soffan med adventsljuset tänt och tittar på unga mödrar som går på den sämsta sändningstiden, grrr! Ska snart hoppa ned i badet och läsa lite, skönt att slappna av lite.

091201



1:a december idag! Nu kan nedräkningen till julafton börja på riktigt :)
Nu är jag inne på min andra pluggdag, känner ingen motivation alls men ska verkligen försöka hinna göra så mycket som möjligt idag så jag slipper stressen imorgon. Med andra ord så skriver jag inte mer nu...

RSS 2.0