Sun


Stockholms skärgård förra helgen

Hej! Haft så underbara dagar på jobbet nu med denna värme. Vattenspridaren har varit på i två dagar nu vilket gör kidsen lyckliga :) Dock var det så stark UV-strålning idag så chefen ringde och sa att vi borde gå in med barnen. Vi var ute kanske en 40 minuter på förmiddagen och sedan gick vi ut vid halv tre igen. Man måste ju passa sig (barnen) lite när solen är som starkast.

Nu är det snart helg igen och jag hoppas att solen och värmen håller i sig så att man kan åka och bada någonstans, vore underbart!

Måndagslistan 27/6-11

Herregud jag höll ju på att glömma, måndag = måndagslistan!

  • Jag hade en mysig midsommar tillsammans med C och hans familj + vänner
  • Solen åter har kommit och att vädret i veckan ser ut att bli toppen, hej vattenspridaren på jobbet :)
  • Det nu är 3 veckor kvar tillsammans, sakta men säkert räknar vi ner.
  • Jag alltid ser framemot att gå till jobbet (okej, nästan alltid då!)
  • Jag antagligen kommer sakna det även när jag har semester, men självklart ska jag njuta av den.
  • Jag och C nu varit tillsammans i 2 år och 5 månader ♥ Kärlek

Midsommar 2011

Vi firade midsommar på Kvarnön som ligger i Stockholms skärgård. Vi fick skjuts ut dit av C´s pappas kompis med fru. Hela helgen njöt vi av god mat och mestadels vackert väder. Var underbart förutom rädslan att få en massa fästingar på sig (jag tog bort två stycken som kröp på mig) men jag har inte fått någon som har fastnat tror jag. Ska dubbelkolla igen ikväll :)

Nu till lite bilder från helgen:

C och jag på väg ut mot ön

När vi kom fram väntade en väldigt god lunch på oss...men först pina colada på bryggan ;)

Såhär spenderade vi resten av dagen/kvällen

Till kvällen dukade vi på bryggan och njöt av...

... paella. Världsgott var det!

På kvällarna myste vi framför brasan, åt massa gott och njöt av värmen och god dricka.

Jag och C tog en promenad till gästhamnen för att spana på snygga segelbåtar :)

Ja, nu får det nog räcka. Lite grann får ni se men resten håller jag för mig själv ;)

Måndagkväll!  Hej på er. Sitter och tittar...

img_2937 (MMS)

Måndagkväll!  Hej på er. Sitter och tittar på teen mom men nu i pausen passar jag på att göra lite chaite som komplement till vindruvorna. Bilder från helgen kommer senare...


Söndag 26 juni 2011

Hej! Har ni haft en bra midsommarhelg? Det har jag :) Var så otroligt skönt att komma ut i Stockholms skärgård och bara njuta av solen och god mat. Varit en toppenhelg med andra ord! Bilder får ni dock se imorgon för nu går ögonen i kors. Imorgon är det en tidig dag på jobbet så jag ska snart vandra mot sängen.

Trots att det är sommar och några barn lediga (dock inte alls många) så har jag massor att göra på jobbet. Kul med mycket att göra tycker jag men skulle också vara trevligt att få varva ner lite nu de sista veckorna på jobbet.

Psst, idag firar jag och C 2 år och 5 månader tillsammans :)

Glad midsommar!

En av midsommarkransarna som gjorts. Alla gjordes inte med samma färger.


Hej på er! Nu kan vi andas ut och njuta av midsommarhelgen, eller jobbar några av er? Jag stängde på jobbet idag men kunde åtminstone gå lite tidigare än vanligt. Regnet öste ner idag så midsommarfirandet fick bli med film (Karlsson på taket) och sedan pannkaksfest med midsommarkransar till mellanmålet.

Imorgon åker jag och C ut till Kvarnön där hans pappa med sambo hyr en stuga i den här veckan. Där ska vi (förhoppningsvis) njuta av varmt väder, god mat och trevligt sällskap. Ett par kompisar till C´s pappa kommer också och de hämtar även upp mig och C i deras båt imorgon.

Kanske inte blir något mer bloggande i helgen men vill åtminstone önska er alla en Glad midsommar! :)

Wedding

Tänkte att jag skulle berätta lite om bröllopet i lördags också. Det var det finaste, vackraste och bäst planerade bröllop jag har varit på. Bruden, fina Tina, var så otroligt vacker i sin klänning och med fin uppsättning av håret och sötaste brudbuketten. Åh vad fin du var hjärtat!

Vigseln började klockan 15.00 och de vigdes i Klara kyrka i centrala Stockholm. Vi sjöng psalmen Den blomstertid nu kommer, och då började tårarna rinna. Att folk alltid gråter på bröllop kanske man inte förstod som liten men att känna lyckan, kärleken och allt runtomkring fick i alla fall mig att börja gråta.

Vi drog oss senare mot bröllopsfesten som hölls i en superbra lokal. Där serverades mycket och väldigt god tre- rättersmiddag och på det lite senare bröllopstårta. Alla tal som hölls var jättefina, var lite nervös när jag och Vickan skulle hålla tal men tyckte att det kändes bra ändå. Lite nervös ska man vara ;)

Brudparet dansade vals tillsammans och sedan hakade vi andra på och dansade sedan hela natten lång till en massa gamla godingar, ny partymusik osv. Tack för en underbar dag och kväll och njut nu av er honeymoon :)

Lägger endast upp en liten bild för jag vet inte om Tina vill visa bilderna här ;)

Alone



Körde på lite "lyxmiddag" idag då C är borta på konsert ikväll, Foo Fighters. Blev grillad kyckling med en sallad på tomat,gurka, rödlök, fetaost, soltorkade tomater och så lite creme fraiche paprika chili på och baguette med bonjour gräslök på det :)

Kändes så himla skönt att bara komma hem efter jobbet (dock efter en sväng hemma hos mig också) och bara kunna slappa. Har varit mycket på senaste tiden och jag har ofta kommit hem sent. Ikväll njuter jag av ensamheten med god mat, pepsi, lite godis och en massa bloggläsande + BB tittande sen klockan 21 på femman :)

Ps. Gamla godingar spelas också högt ur högtalarna nu också. Ds.

Måndagslistan 20/6-11

Inte blivit mycket uppdatering men jag kan iaf skriva att jag var på ett alldeles alldeles underbart bröllop i lördags, när min fina barndomsvän Tina gifte sig med sin Alex. Tina var helt bedårande vacker i sin klänning och tårarna började genast rinna när hon skred fram i kyrkan.

Jag tänker gå och lägga mig snart så jag kör istället på måndagslistan nu så får det bli mer uppdatering om bröllopet senare i veckan :)


  • bröllopet i lördags var helt fantastiskt ♥, tack snälla Tina att jag fick uppleva den dagen med dig och din Alex!
  • söndagen bjöd på regn så att man inte behövde ha dåligt samvete för att man sov bort hela dagen.
  • jag kunde vakna upp utvilad idag och träffa mina småttingar på jobbet igen.
  • jag har en sådan fin pojkvän som jag så gärna vill uppleva massor med!
  • det snart är midsommar vilket innebär god mat och jordgubbstårta...
  • vi då ska åka ut till en ö i stockholms skärgård och bara njuta (förhoppningsvis blir det sol också!)
Är det någon mer här inne som har hakat på detta med måndagslistan så får ni gärna länka till er blogg eller skriva ner sakerna i en kommentar. Alltid inspirerande att läsa om vad andra är tacksamma för.

Candy


Nu har jag bytt ut bigarråerna i skålen med godis, fredagskvällen är äntligen här igen! Ikväll är jag ensam för C är iväg på studentfirande med släkten. Jag hoppade det och kör istället all in på myskväll med mig själv. Hoppas filmen är något att se men amerikanska komedier brukar vara grejen för mig.

Imorgon ska jag hjälpa Camilla och Jossi att flytta för imorgon bär det av till radhus istället för en tvåa. Blir roligt och spännande att få se huset på riktigt :) Nu lite bloggläsande innan jag sätter igång filmen.

Ha en mysig kväll!

 


Harmoni vs stress

Underbara Lillsand


En blandning mellan stress och harmoni känner jag idag. I ena stunden är jag lugn och älskar tillvaron och i nästa stressar jag upp mig över saker som säkert kommer lösa sig i alla fall. Det är så mycket jag vill göra, borde göra och ska göra men samtidigt gillar jag att ha fullt upp.

Längtar efter semester och håller tummarna för att det kan bli en sista minuten någon av veckorna. Vore guld värt! Nu blir det snart sängen och lite bokläsande, imorgon är en ny dag och förhoppningsvis fortsätter solen skina på oss då :)

 


Krukmakeri

Vad kvavt det har varit idag! Ösregn blandat med sol brukar ju bli så dock. Hade en härlig dag på jobbet och nu har jag alldeles nyss ätit lite spaghetti och köttfärssås med en massa parmesan på :)
När vi var uppe i Nordingrå i helgen åkte jag och C till ett Stinas krukmakeri en dag. Det finns massor av fint där och förra sommaren köpte jag en lite större skål som nästan ser ut som krossad choklad glass, kan visa den någon dag.
Nu slog jag till på en mindre variant i vitt. Perfekt till mina bigarråer ikväll!

Ett större hjärta på framsidan...

...och två mindre på andra sidan.

Visst är den söt? Riktigt nöjd med mitt köp!

Lillsand

Torsdag eftermiddag till måndag förmiddag spenderade jag uppe i stugan i norrland. Helt underbart att få lämna storstan för denna plats. Där tar man nya andetag och får komma bort från stressen. Resan dit gick snabbt och smärtfritt (ingen ac i bilen och fem pers). Jag skriver små undertexter till bilderna så blir det inte upprepning.

På fredagsmorgonen åkte pappa och Anton (syrrans kille) ut och hämtade nät från kvällen innan. 162 strömmingar och 1 sik blev det.

Anna, Anton och C gick ut och sprang 7 kilometer.

Jag vid havet

Älskling och jag ♥

Kusin Jakob förbereder för målning av båthuset

C målar för fullt

Vi spelade kubb. Här är kusinerna Jakob och Christoffer och hans flickvän Guro.

...mycket Uno-spelande blev det också!

Söta kusinbarnet Viggo kom och hälsade på med mamma Erica och pappa Markus

Marit, Anna och Karin

Tar lite tid det här men dessa bilder får räcka så länge, slänger kanske upp några fler en annan dag. Nu blir det chaité och en massa bloggläsande. Kram på er!

Måndagslistan (fast på en tisdag) 7/6-11

Hej på er! Vi kör en lite sen måndagslista såhär på tisdagskvällen till att börja med.


  • jag hade en underbar helg med familjen och släkten.
  • det mestadels var bra väder (lite blåst ibland bara)
  • jag slapp undan myggen ganska bra.
  • dagen på jobbet blev lugn med endast nio barn = mycket tid för gos och mys och pyssel på avdelningen.
  • vädret fortsätter hålla i sig, välkommen sommaren :)
Glömde bort detta igårkväll när vi kom hem från Lillsand så det fick bli en lista idag istället. Mer uppdatering + bilder från helgen kommer!

Nordingrå

Imorgon bär det av till landet. Ska bli så fruktansvärt skönt att få komma bort och ha en liten minisemester tillsammans med pojkvännen, familj och släkt. C har inte träffat den sidan av släkten än heller så det blir spännande! =) Det kommer bli en helg med massa fixande på huset, båthuset och tomten. Sommarstädning på G alltså!

Synd bara att den envisa förkylningen inte vill släppa och att jag blev tvungen att tacka nej till Vickans födelsefirande idag. Vi tar igen det en annan dag vännen!

Blir väl inte så mycket uppdatering i helgen skulle jag tro men då får ni istället en uppdatering när jag kommer hem på måndagkväll/tisdag kväll.
Kram på er alla och ha det så bra i helgen!

Mysigt på valborg, nu ska vi ha en liten mini-semester du och jag ♥

RSS 2.0