Ibland känns det hopplöst

Första snön kom idag och tillsammans med små tindrande barnögon stod vi där i fönstret och kikade ut. Mysig stund! Mindre mysigt att sedan gå ut i det då snön egentligen var snöblandat regn. 
Är förövrigt ganska stolt över mig själv då jag har tagit tag i det här med träning nu. I måndags var jag på bodypump och igår på body combat. Båda grejerna var skitskoj så det kommer jag fortsätta med. 
 
Jag älskar mitt jobb på alla sätt och vis men idag kändes en sak bara väldigt hopplöst, kan inte skriva mer om det men det klart, det finns jobbiga stunder på många jobb. Vilken tur det är då att när man är med barnen så får man så himla mycket tillbaka av dem. Pussar, kramar och när de säger att de älskar en, då vet man ändå att man gör ett bra jobb! Ni är underbara ♥

Matblogg

Ja men det ser ju inte bättre ut hörrni. Här slängs det in matbilder efter matbilder, ni måste ju tro att det är det enda jag gör här i livet. Tycker dock att just denna mat blev ganska fin att fota och då måste ni ju bara få ta del av detta foto, det förstår ni va?
Parmaskinka, halloumi och en sallad på romansallad, paprika och rödlök med balsamico över. Mums!

Pizzabakande

Igårkväll kom syrran över och åt middag. Vi gjorde hemmagjord pizza med två olika fyllningar. En med pesto, mozzarella och parmaskinka och en med chevre, päron, honung och valnötter. Båda pizzorna var jättegoda och kommer definitivt göras igen. Det här måste ni testa!
 
Pestopizzan hann/glömde jag ta kort på innan den var uppäten. Idag blir det lite rester av parmaskinka och sedan halloumiost till. Får se vad jag kan skrapa fram ur kylen. Ha en mysig lördagskväll!

Gullig gåva

Godmorgon regniga lördag. Det öser ner utanför fönstret och helst vill man bara krypa upp i soffan fotöljen och kolla på en film. Det tänkte jag dock inte göra utan istället ska jag städa och sen förhoppningsvis träffa Camilla och kidsen. Vi har varit sjuka i omgångar nu allihopa och inte setts på ett tag.
 
Idag åt jag godaste frukosten, chailatte och sirapsbröd med ost på. Sirapsbrödet fick jag av min kära faster Monica efter att min kusin och hennes kompis fick bo här i två dagar. Gulligt av henne att baka bröd till mig som hon vet att jag älskar :) Fick även tre ljuslyktor av min söta kusin och hennes kompis!

Old times

Sitter hemma hos mamma och pappa och kollar på gamla kort som pappa har lagt in på datorn från diabilder. Kul att se foton som man inte har sett alls. 
Anna och jag lucia 1986
Jag med väldigt stora blå ögon
 
Haha vad liten man har varit. Ska kika om det finns något bra att se på tv men annars blir det nog till att kolla i lite gamla fotoalbum istället. Tänk vad mycket roligare det är att titta i fotoalbum istället för på datorn ändå. 
 
 

On my way back

Nu mår jag bra igen, wohoo :) Många jublar nog och tycker det är skönt med fredag medan jag mest tycker att det är tråkigt att inte få gå till jobbet imorgon. Hörde av en annan kollega att det tydligen är lite epidemi på jobbet (idag var det bara två ordinarie av sju som var där). Barnen är "som tur var" sjuka också och därför är det lite lugnare med barngruppen också.

Nu i helgen ska jag ringa och beställa en soffa från Mio som jag har hittat och sedan blir det väl mest att ta det lugnt och så. På söndag kommer min kusin Marit och hennes kompis och ska låna min lägenhet två nätter :)
 
Så fruktansvärt tråkigt med bildlösa inlägg men nu har jag försökt ladda upp en bild på soffan men det verkar inte fungera så ni får väl se den när jag har fått den helt enkelt...om en sådär två månader ;)
 
Trevligt helg!

Magsjuk

Tusan också! Igår hade jag ont i magen på jobbet och kände mig allmänt seg. Efter vilan var jag helt sänkt i kroppen och började må lite smått illa och gick då hem på en gång. Just då var det så skönt att ha nära hem. Spydde några gånger igår kväll och sov inte alls bra inatt men nu mår jag fint igen. Hoppas på att inte få något bakslag nu bara men idag har jag kunnat äta och dricka lite smått så det går åt rätt håll i alla fall.

Tyvärr är det lite så med mig att det inte är en fråga om jag kommer drabbas utan snarare när. Nu saknar jag barnen på förskolan men blir såklart hemma imorgon också (48 timmar efter att man inte kräks eller inte är dålig i magen längre gäller vid magsjuka) och tar nya tag på måndag.

Hart of Dixie

Har ni sett Hart of Dixie? Himla trevlig serie tycker jag. Gillar Rachel Bilson sedan hon var med i The O.C och gillar henne även i den här serien. Tycker generellt att serier var bättre förr och därför blir man glad när det produceras lite guldkorn som denna. Så, nu har ni kanske förstått att jag gillar Hart of Dixie ;)
 
Idag har mamma och jag varit och jagat efter soffa till mig men det slutade med att en icke service minded säljare på Mio tyckte att jag skulle åka hem och mäta min hiss då det inte är säkert att soffan kan gå in. Jag frågade nämligen hur de kan leverera soffan om man nu bor högt upp i ett hus med hiss och spiraltrappor. Istället för att försöka vara lite hjälpsam (och isåfall kanske visa soffor som kan fungera) så var han bara allmänt ohjälpsam. Nåja, på tisdag åker jag tillbaka fast till en annan Mio och får förhoppningsvis prata med någon mer hjälpsam person!

Kung eller inte?

En vecka i lägenheten idag och jag kunde inte trivas bättre. Det klart att det är ensamt men med själva lägenheten trivs jag jättebra. I helgen är jag och mamma på jakt efter möbler hit och imorgon är det soffjakt som gäller. Ska åka ut till mio och lite andra ställen och se om jag kan hitta någon fin (hoppas hoppas!).
 
Har surfat runt lite nu på eftermiddagen/kvällen och hittade en lite rolig bild på en del av kungafamiljen:
Haha kungen i sitt ess! Vad tycker ni förresten om att vårt land har just en kung och en drottning? Jag tycker det känns lite som 1800-tal. Är inte så insatt egentigen men tycker att det kanske är lite gammeldags med kung. Bara min åsikt...

RSS 2.0