I know that what we have is worth first place in gold

Beyonce- Smash into you


Låten ovan kan vara den finaste som finns just nu, love it!
Nu ska jag alldeles strax röra mig mot skolan för terminens första seminarie. Kul att se vad man får för klass den här gången och hur läraren är.

Går bara mellan 9-12 idag så det är skönt. Somnade gott i min säng inatt men har fortfarande lite känningar i huvudet så efter skolan blir det till att åka till apoteket för lite alvedoninköp!

Vi hörs lite senare!

 


Sova ensam

Hej på er! Idag var första dagen i skolan och ja, det var väl sådär om jag ska vara ärlig. Att veta att man ska sitta i en sal med noll syre eller bord i fem timmar kändes ju riktigt kasst. På morgonen hade vi en tvåtimmarsföreläsning där och redan efter en timme började det krypa i benen. På eftermiddagen skulle vi sitta där i tre men när det blev rast klockan två gick jag faktiskt. Jag ansåg inte att föreläsningen skulle ge mig så mycket och powerpointen lägger de upp så då kan man kika på resten på så sätt.

Huvudvärken började smyga sig på redan imorse men jag sedan över efter lunch men efter en timme i H-salen var det kört och nu sitter jag här hemma i soffan med ett dunkande huvud utan värktabletter :(

Ikväll ska jag sova hemma för första gången på typ 3 månader. Känns skönt men samtidigt väldigt ensamt utan C. Att sova ifrån varandra blir så löjligt jobbigt när man är van vid det!

Får ta med mig datorn till sängen som jag brukar och somna framför något på play-tv :)


En bild ut mot Djurgården som jag tog nu i sommar

Höstlikt

Längtar ni när ni ser den här bilden?

Det gör jag. Tycker det är synd att inte hela hösten kan få se ut såhär bara. Så fint med löv i olika färger. Idag får jag lite höstkänsla även om det är soligt och ser varmt ute men när jag tittade på termometern så var det bara 14 grader ute. Betyder det att hösten är här nu?

 

Idag är det lördag och jag skulle vilja ta en tripp till Farsta C för att leta efter en höstjacka men vi får väl se vad min kära pojkvän säger om den saken.


sjuk, film och mys

Har drabbats av förkylning som vanligt för mig när det börjar bli höst ute. Vill ju inte vara sjuk men ska försöka vila så mycket som möjligt i helgen för på måndag startar skolan igen. Ikväll tar jag och älskling det lugnt med filmen nedan. Ska bli spännande att se den och vi har laddat upp med pepsi och marabou apelsinkrokant, kan vara en av de godaste marabouchokladkakorna man kan äta ;)

På måndag kommer Tina hem som nu är i Thailand med jobbet (vilket jobb hon har!), och då ska jag prata med henne om hur vi ska göra med våra träningsplaner i höst...med dig också Vickan! Vi måste seriöst försöka fixa det här, vore så kul :)

Nu får ni ha en trevlig fredagskväll!

Dagens middag

Jag leker husmor här hemma hos C nu medan han är på väg hem från jobbet. Har bytt sängkläder, gett katten mat och ska nu laga mat. Till middag idag blir det ost & skinkpaj med en god sallad till.

Hoppas att jag lyckas bara för detta är första gången jag gör det här..helt sjukt egentligen för paj är ju så gott. Men lyckas jag nu så kan man ju börja experimentera med innehållet i pajen, idag kör jag på säkert med ost och skinka ;)

(Bild: Tv4, recept.nu)

Nu är det dags

... för ett inlägg igen. Varit borta från bloggen länge nu och det har väl ingen speciell anledning direkt.
Är sjukt underbart glad att äntligen ha fått blivit gudmor åt lilla Leia. Vill dock inte lägga upp någon bild än utan att ha frågat Camilla om saken och jag själv känner mig lite osäker på detta.

Känns som att det är mycket som har hänt på sistone men jag antar att det också är alla känslor som kom när lilla Leia föddes nu den 14:e augusti. Ella, en skolkompis har även hon fått barn, en liten Vincent och han är hur söt som helst. Hoppas på att få träffa honom och henne snart.

Jag själv mår bra iaf, var och registrerade mig i skolan igår men lektionerna och föreläsningarna börjar inte förrän på måndag. Nu är jag inne på sista terminen och det känns sjukt bra ska ni veta! =)

Var uppe i Dalarna några dagar förrförra veckan med C och vi hade jättemysigt. Grillade och blev även bjudna på middag hos min kusin med familj.


Lucas i gröngräset uppe i Dalarna..där trivdes han bra!

Välkommen till världen


Grattis till Camilla och Jossi som inatt blev föräldrar till en liten flicka!
Jag älskar dig gumman, det här gjorde du grymt bra ♥


Mycket musik på bloggen


Love the way you lie- Eminem feat Rihanna

Hej på er! La in den här låten för ett tag sedan men här har ni videon för er som vill och inte har sett den. Riktigt bra tycker jag så nu fick låten ett lyft igen efter att ha blivit lite sönderspelad hos mig.

Regnet öser ner och jag tycker så synd om mamma och pappa som idag är på takvandring i gamla stan. Borde man inte ställa in när det är såhär?!

Ikväll blir det ytterligare en filmkväll för mig då C är borta. Skönt att ta det lugnt tycker jag, har laddat upp med en massa gott men tyvärr så hade inte filmkedjan de filmer jag ville se. Kanske går något bra på tv man kan se istället?

RSS 2.0