Att få komma hem...



Att åka hem från Norrland var som sagt inte speciellt kul men att sedan få komma hem till den här lilla plutten som genast skuttar fram och stryker sig mot benet var oslagbart. Lilla plutt, vad jag tycker om dig!

Han spenderade helgen hos Camilla och har haft det jättebra så tack för att du tog hand om Lucas åt mig gumman! <3

Nu ska jag hem till pojken min och kolla på Criminal Minds...ha en fin torsdagskväll!

Bilolycka

Anledningen till den sega uppdateringen efter helgen är som jag skrivit ovan, bilolycka alltså.
På vägen hem från Härnösand 7 km utanför Uppsala fick jag sladd på bilen i 100km/h. Försökte desperat räta upp bilen men det gick inte och vi for in i mitträcket. Slog i, svängde runt och hamnade på höger körfält där en annan bil träffade oss i sidan och sedan stannade vi till slut i "diket" som, som tur var inte var något djupt dike utan platt. Bilen stannade när vi åkte in i snövallen.
Läskigaste jag någonsin varit med om men det otroliga är att alla i familjen klarade sig oskadda. Pappa fick ett blåmärke av sidoairbagen som löstes ur men annars är vi alla okej.
Jag (och de andra) blev ju såklart oerhört chockade över händelsen och resten av kvällen var jag förstörd.
Blev förhörd av polisen och fick sedan skjuts av mannen som körde på oss, tillsammans med min mamma och syster, till Uppsala tågstation där vi kunde ta tåget mot sthlm för att sedan ta en taxi hem (som för övrigt började sladda också, tack så mycket). Pappa väntade med polisen på bärgningsbilen och fick sedan skjuts av dem till tågstationen.

Som rutin fick jag blåsa i alkotest och det var inte det enklaste när jag andades som om jag hade varit med i ett maraton men jag klarade det. Det här hände alltså i söndags vid fem,halv sex tiden på E4:an och såhär några dagar efter så känns det mest overkligt. Änglavakt, eller vad säger ni?

Idag skrev jag under försäkringspapprena så nu är det bara att vänta och se om bilen kan bli lagad eller inte. Ni kan få se bilder senare kanske, lovar inget. Vilken oerhörd tur vi har haft! Man inser verkligen att livet kan ta slut när som helst.

Älskar er mamma, pappa och Anna <3

Släkthelg i Härnösand

Nu till helgen ska jag som sagt åka upp till Härnösand och alla kusiner på mammas sida. Vi kommer bli några stycken då vi är nio kusiner och ett kusinbarn + alla föräldrar. De ska sälja sitt hus hade de tänkt i vår och därför ska vi nu samlas allihopa en gång innan det.
Kommer faktiskt sakna det där huset litegrann, speciellt med att fira jul där. Hur ska vi nu kunna samla alla?
Får krascha in i Örnsköldsvik varje gång ;)

Har varit och lämnat Lucas hos Camilla också så nu ringde Camilla och sa att han och Lolita (Camillas kanin) springer runt och leker med varandra. Så himla sött!

Nu ska jag äta middag och sen blir det mys med C då vi inte kommer ses på hela helgen!
Blir nog ingen mer uppdatering heller förrän senast söndag så jag önskar er en trevlig helg nu istället :)
Ha det bäst!

färdig

Nu är arbetet klart. Blev klar igår och har nu skickat iväg det. Känns skönt även om jag inte är nöjd.
Nu blir det jobba mellan halv åtta och halv 5. Sen kommer ett till inlägg ikväll!
hörs mer då..kramar

vill bara vara klar nu...



Här spenderar jag min dag. Har ätit lite lunch och varit och handlat lite godis precis. Inte för att jag tror att det hjälper till i pluggandet men gott är det =) När jag handlade på ICA häromdagen så fick jag ett brev av de.
 I det fanns ett formulär som de vill att man fyller i, vad man tycker om butiken osv. Där låg även en gratis talong på en 200 g chokladkaka.
Hämtade ut den också. Perfekt att ha på bilresan på fredag...då åker jag nämligen upp till Härnösand med familjen.
Vi ska ha lite släkthelg innan min morbror med familj säljer sitt hus.

Tvättar gör jag också samtidigt som jag pluggar. Lite dumt kanske eftersom jag måste springa upp och ner några ggr och alltså inte kan sitta och koncentrera mig fullt ut men det var nödvändigt och imorgon har jag inte tid så det fick bli nu helt enkelt.

Nu ner till tvättstugan och sen blir det plugg resten av dagen :(

Panik-dagen är här

Nu är dagen D här. Dagen då jag måste bli klar med arbetet. Har inte ens gjort hälften tror jag..eller jo kanske.
Det jobbigaste och svåraste är ju såklart kvar också. Varför gör jag alltid såhär mot mig själv?

Igår hade jag trevligt hos C iaf. Hans brorsa var där så det var kul att träffa honom =). Han hjälpte C med hans dator och sen kollade vi lite på tv. För en gångs skull kom vi ganska tidigt i säng och det kändes när vi vaknade imorse för då var iaf jag ganska pigg. Bra nu när jag ska plugga hela dagen också.

Nej nu kör jag igång!

Gamla eller nya?


Little by little- Oasis

Den här låten har jag gillat så länge som jag kan minnas och tröttnar gör jag inte heller. Jag älskar musik som många andra...får massa tankar av vissa låtar och använder musik som terapi på ett sätt. Det enda jag tycker kan vara lite tråkigt är att det kommer en massa nya låtar hela tiden, missförstå mig inte, de är grymma en del, men tycker ni inte att man tröttnar på de efter ett tag?
Gamla låtar som jag har lyssnat på från att jag var barn tills 17-års åldern ungefär fungerar fortfarande och jag tycker nästan att gamla låtar är bäst. Vissa nya sätter iofs också sina spår. Better in time är ett sådant exempel.
Aja, lyssna och njut på låten nu istället! =)

Ska träffa C snart och kanske hans brorsa så ingen mer uppdatering ikväll. Godnatt på er!

Love is in the air

Och nu menar jag inte med pojken utan med ett par skor. Fick hem en beställning från Halens idag och skorna var helt underbart fina. De var precis som jag hade förväntat mig, om inte ännu finare.
Kläderna motsvarade dock inte förväntningarna så de åker tillbaka bums. Men desto mer kan jag beställa från H&M då..man får ju inte vara dum ;).




Är de inte helt underbara?!

De fick ställas på skohyllan direkt så att jag kan beundra de fram till att man kan börja använda de. Ute menar jag då såklart..inne går de ju att använda redan nu ;) Är du sugen på ett par likadana? Då hittar du dem här!

Godmorgon

Godmorgon på er, sovit gott? Det har jag men dock inte så många timmar som man ibland vill.
Verkar inte bli något jobb idag för de har inte ringt så nu får jag helt enkelt ta mig i kragen och försöka plugga så mycket som det går idag. Vill verkligen inte känna paniken stiga imorgon men känner jag mig rätt så blir det nog så ändå.
Konstigt det där, att man inte kan ha bättre pli på sig själv.
Det är nog aldrig så rent hemma hos mig som innan ett arbete ska in för man kommer ju på att man bara MÅSTE städa lite.

Bra ändå när jag sover hos C och han jobbar för då kommer jag upp tidigt och dagen blir inte så kort. Nu ska jag faktiskt snart åka in till stan och köpa en bok och sen blir det att åka hem och plugga.

Update: Vad besvikna vi blev igår förresten när det inte var något Prison Break. Har det slutat nu alltså?

Prison break

Nu ska jag bege mig mot C. Plugget gick väl halvbra idag, inte alls nöjd med min insats och ångesten fortsätter att växa i min kropp. Samma känsla varje gång men nästan värre nu då uppgiften känns helt hopplös.
Antingen är det jag som är skoltrött eller så, ja jag vet inte. Skoltrött är nog det rätta ordet. Två år kvar...fy fan!

Nej nu blir det istället lugn och skön kväll med C. Vi ska kolla Prison break och något annat kul innan det men sen blir det nog sängen efter det för igår gick vi och la oss så sent.
Blir det inget jobb imorgon så hörs vi på förmiddagen men annars så får ni ha en bra tisdag imorgon!

Hej så länge!


Asgammal bild när jag tyckte att det var kul att ta kort med webcamen...ni får nöja er med den tills jag orkar ta lite nya kort på mig själv. Kanske ska be syrran fota mig lite nästa helg när vi ses ?!

Tävling

Jag är med och tävlar om Sex and the city boxen hos Linda.
Jag har sett alla avsnitt men vem tröttnar på den serien egentligen. Verkligen något man kan se om och om igen så nu hoppas jag på vinst :)

Vill du också vara med och tävla så kan du göra det här!


Pluggdag

Idag är det som sagt pluggdag och jag var hos Emma en stund nu på dagen och pluggade men det gick lite trögt för oss.
Nu ska jag göra ett sista ryck för idag så får vi se hur det går. Chaitéet står här bredvid mig och förhoppningsvis får jag lite gjort iaf.
Vet ej hur morgondagen blir med jobb nämligen och därför blir jag lite stressad över plugget om det är så att jag ska jobba imorgon. Jag vet, jag kan välja det själv men har sett schemat för nästa kurs och det var inte många lediga dagar så vill ändå passa på nu.


Lolita och Lucas pussades häromdagen :)
Det här var innan vi släppte ut honom då vi ville att de skulle få lukta lite på varandra först. Nu återstår bara att se om det blir några kaninbebisar.

Bilder från middagen

Det har blivit väldigt tråkiga inlägg i helgen, jag vet så därför tänkte jag kompensera det lite nu.
I fredags var jag som sagt på middag hos Tina och vi blev inte tre utan fyra tjejer. Åt god mat, pratade och hade det allmänt trevligt. Blev ganska sent och jag var nog inte i säng förrän vid halv två.

Tina hade fixat så mysigt med drinkar, ost och kex när vi kom.

Cissi och Tina verkar ha roligt åt något :)

Vickan visade upp sin söta, och användbara värmekudde. Det står älskling på de och en sån vill jag också ha :)

Efter middagen blev det efterrätt och behöver jag ens berätta att den var supergod!? Gino och Ben & Jerry kan ju inte slå fel direkt.

Tack för en mysig kväll tjejer!

Alla hjärtans dag mys i två dagar

Har inte blivit nån vidare uppdatering men igår var jag först på middag hos mina föräldrar och sen vart det mys hemma hos pojken min. Kom hem för ett tag sen för att släppa ut Lucas en stund och ge honom mat men nu ska jag snart åka tillbaka till C. Vi ska äta pizza, mysa och kolla på Beck. Blir en mysig söndagskväll.
Imorgon är det plugg för hela slanten så jag passar på att njuta idag!
kram på er

kaninparning

Gissa vad jag och Camilla gör nu?! Vi håller på och parar våra kaniner..på alla hjärtans dag och allt.
Just nu ligger de dock och vilar så det känns ju lite osäkert,haha. Men de verkar inte tycka illa om varandra iaf ;)
mer uppdatering senare.

Tjejmiddag

Nu måste jag rusa iväg för ikväll ska jag på middag med två av mina favoritflickor. Nämligen Tina och Vickan. Vi ska vara hemma hos Tina och det ska bli kul att se hur hon bor med sin pojkvän. Dock kommer inte han vara där så honom får jag träffa en annan dag.

Nu har jag bråttom..puss o kram

För mycket pengar för en sko



De här skorna kommer från Ellos och jag tyckte då såg riktigt fina ut då jag hittade de hos Julia men sen gick jag in och kollade vad de kostade och då blev jag helt paff, 899:- kostar dem. Har aldrig köpt något från Ellos men har trott att de har priser som ungefär H&M men 899:- för dessa skor tycker jag var alldeles för mycket. Speciellt för min ekonomi..synd!

Nu väntar ångesten

Hade skola mellan 9-12 och nu har jag precis ätit upp lunchen här hemma. Sista lektionen för denna kurs var det och nu återstår  "bara" arbetet vilket innebär att ångesten har krypit in i kroppen på mig. Usch, hatar verkligen att känna såhär varje gång och för tillfället har jag inte alls någon plugglust och det gör ju inte saken bättre.
Åh vad jag längtar tills jag är klar!



Nej nu ska jag istället för plugg mysa till det i soffan med chaité, physalis och lite skvaller. Det är ju ändå fredag idag!

Galen

Blir tamejfan galen på blogg.se...krångel hela tiden de senaste dagarna. Nu äntligen kunde jag logga in efter ca 2 timmar.
Aja, nu till inlägget. Camilla kom och joinade mig på jobbet de sista tio minuterna och sedan åkte vi till Farsta C där Camilla shoppade lite födelsedagspresent och sen åt vi middag. Det var trevligt och i helgen kommer vi inte kunna ses så mkt för imorgon fyller hennes pojkvän år, jag ska på middag och på lördag är det ju alla hjärtans dag och då vill vi vara med våra pojkar.
Just nu är pojken min sjuk så jag hoppas att han blir frisk. Men egentligen tycker jag inte att han har något val, han ska helt enkelt vara med mig på lördag.
Förra året blev jag dumpad fem dagar efter alla hjärtans dag och därför har jag väl inte direkt några stora krav utan vill bara ha en mysig kväll helt enkelt. Vissa tjejer (och killar kanske?) är ju helt galna men så länge man inte kräver att ens partner ska vara likadan så är det väl ok.

Här är iaf ett tips till er som vill köpa något annat än choklad till era partners eller vänner:


Intim är ett frågespel som ställer närgångna frågor som kan avslöja både ett och annat om deltagarna.
Perfekt för kill- eller tjejmiddagar, bäst i test på möhippor och svensexor...
Roligt och interaktivt spel som ställer krav på deltagarna att palla svara på frågorna och gissa på vilket av svarsalternativen motdeltagaren kommer välja.


Spelet hittar ni på Designtorget och det kostar 135:-.

woke up with a smile

Vaknade tidigt idag, två timmar innan klockan men det tyckte jag var lite överdrivet så jag somnade om men vaknade pigg ändå när klockan ringde. Himla skönt. Nu verkar det som om att jag börjar leva igen. Har sovit så sjukt mkt på sistone.

Torsdag och idag har vi en sån där tråkig basgruppsdag. Åh, de är så värdelösa men tre timmar håller det på så det är väl bara att pallra sig dit.
Såhär brukar en vanlig basgruppsdag se ut:
09.00- 09.40- vi ropar upp vilka som är här, pratar om vädret och dylikt.
09.40-10.20- fikapaus
10.20- 11.45- kanske får någon artikel som vi sedan diskuterar men eftersom vi sedan inte längre har något att prata om så får vi gå tidigare.

Det låter väl givande? Blir gaaalen men aja. Ska jobba efter skolan så jag ska nog skylla på att jag ska till doktorn så att jag kan gå tidigare. Vi får se, beror på om vi gör nåt kul men det tvivlar jag på.
Nu ska jag dricka upp mitt chaité och sen bär det iväg till skolan. Vi hörs när jag kommer hem från jobbet vid halv 6-tiden.

I love my city


Kom hem för ett tag sen och då låg min lilla kille såhär och sov. Syns kanske inte så mkt men han var så söt så jag var tvungen att ta kort. Nu håller jag på att laga lite mat, måste äta tidigare än vanligt så att jag inte får håll sen när jag ska spela. Var på jobbet och lämnade nycklarna och blev kvar där en stund med mina kollegor och de söta barnen. Några av de barnen jag skolade in är nu så stora, mina pluttar.

Min nya sysselsättning om dagarna/kvällarna är att kolla på alla klädhemsidor. Nelly, Asos, Halens, H&M, you name it! Skor är något jag suktar efter just nu men synd bara att pengarna inte räcker så långt.
T-shirtar och linen är något jag också skulle vilja fylla på garderoben med, speciellt nu inför våren.
T.ex. dessa från forever 21

En dag som denna...

En sån här dag önskar jag ibland att jag vore egen företagare...typ designer, fotograf eller nåt roligt. Idag är jag nämligen "ledig" från skolan och har inget jobb så vad sjutton gör man liksom. Plugga kanske ni tänker..jo det vore iofs bra men neej, det får nog starta på söndag.

Tänkte ta mig en promenad till Farsta strand iaf och lämna ett par nycklar som jag lånade i fredags när jag stängde skola/dagis. Fint väder så det ska bli skönt.
Tar med mig hårfärg och hoppas på att Camilla vill möta upp mig efter jobbet och hjälpa mig med det och sen ikväll blir det ju tennis som jag skrev igår, wihooo =)

Eller njaa, kom på en bättre sak som skulle vara roligt att göra en dag som denna. Åka snowboard!
Just nu är syrran på väg upp till Lofsdalen med min snowboard (hennes blev snodd för ett tag sen) och får åka runt i backarna. Har jag sagt hur galet avundsjuk jag är på dig?


bild lånad från google.se

En rolig överraskning

Jaha, två dagar har redan gått av denna vecka och jag som hade "lovat" mig själv att börja skriva på arbetet redan men det har jag ju såklart inte gjort. Kommer sluta med att jag sitter med det sista dagen, som vanligt.
Tro det eller ej, men jag ligger faktiskt i sängen redan. Kände mig lite halvseg och vad är inte skönare då än att lägga sig i sängen, läsa lite bloggar och sen kolla på ett avsnitt av O.C?! Jag tycker om det iaf =)

Pappa ringde och kom med en trevlig överraskning för mig. Imorgon ska nämligen han och jag spela tennis! :D
För er som inte visste det så spelade jag tennis från ca 8-15 års ålder. Riktigt skoj tyckte jag men sedan tröttnade jag på träningarna. Tävlade en del och det gick ganska bra så det ska bli kul att se hur bra det går imorgon. Tennis är ju en ganska svår sport egentligen och jag kan tänka mig att jag är lite ringrostig nu eftersom jag inte spelat på hur länge som helst.
Ska bli kul hursomhelst så tack pappa för att jag får följa med :)

Forever



Tävling man inte får missa


Engla har ju en tävling i samarbete med Airtours som man inte kan motstå att vara med. Man tävlar alltså om ett presentkort på 10.000:- att resa för som första pris men annars vinner 24 stycken 500:- i presentkort.


Om jag skulle vinna så skulle jag vilja åka till New York för det har jag drömt om i många år.
Här är mitt tävlingsbidrag:


Som student är det svårt att få pengarna att räcka till,
att till New York kunna åka som man vill.
Att med bästa vännen få resa bort några dagar,
shoppa, dricka och äta lyxmiddagar...
...det är för mig något som skulle vara kul,
och då skulle jag inte behöva längta efter jul.


Nu hoppas jag på det bästa och på att ni som inte är med och tävlar håller några tummar för min skull =)

Another day in paradise



De här två sakerna från H&M suktar jag efter. Jeansjacka är jag lite osäker på om jag passar i men tror att det blir fint med lite uppkavlade armar och sådär. Väskan däremot tycker jag om jättemycket, tror att det är det flätade bandet som gör det, men 798:-?! Det är ju rena rama rånet. Får nog bli en annan väska istället :( Jag är ju inte gjord av pengar.

Idag blev det jobb för min del så fikan med Tina sket sig. 12.30-18.00 jobbar jag. Alltså stänger jag stället men det är ju inte så jobbigt med tanke på när jag börjar. Först ska jag vara i 4-5:an, inte min favorit då jag verkligen inte passar in som fröken till så stora barn men det är bara en liten stund och sedan blir det fritids.

21.01



Den här filmen som börjar på trean nu tänkte jag kika på. Beck går ju också men den har jag redan sett flera gånger. Funderar på att poppa lite popcorn också för extra "biokänsla" men är fortfarande så mätt av middagen så det kanske bara är onödigt. Vilken väljer ni ikväll, Beck eller The break-up?

Hemmapyssel

Nu har jag kollat klart på filmen och har nu haft ett litet måleriprojekt här hemma:

Köpte vita ramar på Ikea som jag målade svarta för att matcha den andra ramen jag köpte.

Nu har jag precis målat på ett lager med färg och när det har torkat så blir det ett lager till.

Sen är det då meningen att jag ska fixa svartvita kort till dessa ramar och sedan sätta upp dem i sovrummet.
Kommer bli fint tror jag...

Söndagsmys

Söndag idag men imorgon är jag ledig från skola så det känns bra. Annars kan man ju ibland få sån där söndagsångest för att morgondagen kommer med jobb och dylikt. Jobb vet jag inte än om jag får eftersom de ibland kan ringa på morgonen men vi får se helt enkelt.

Nu har jag precis varit iväg en stund till Farsta centrum, köpt pellets till Lucas och varit och solat. Har precis duschat och nu blir det film och mys.

Dagens ilandsproblem



Sitter och tittar på Haléns hemsida medan jag målar naglarna och väntar på Camilla.
Är så fruktansvärt sugen på dessa skor. Hur söta är de inte liksom? Trots att den rosa är hur söt som helst så satsar jag nog mer på svart om jag köper dem. Lättare att matcha med kläder men nu när jag tittar så blir jag egentligen sugen på de rosa..dagens ilandsproblem med andra ord!

Drinkkalas



Ikväll blir det drinkar med Camilla och eventuellt Love m.fl. Vore riktigt skoj att träffa honom då det var superlänge sen men men, vi får se.
Idag fikade jag med Vickan som jag inte heller sett på länge och det var så mysigt så. Kul att se dig igen baby!

När jag kom hem från stan bytte jag Lucas bur och sedan dammsög jag hela lägenheten (oj, lät lite som att det var världens största lägenhet, men det är ju faktiskt bara en tvåa,haha). Nu har jag precis ätit lasagne, köpt, inte hemmagjord tyvärr..coca-cola till det. Tyckte att jag förtjänade det om man får säga så.
Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och bli lite anständig, kolla ut nån rolig outfit också för även om vi nog ska vara hemma hos mig så är det kul att klä upp sig :)

Vad gör ni ikväll då?
Aldrig nån som svarar men fråga kan man ju alltid göra ;)

Criminal minds

Nu ska jag snart åka iväg och hämta killarna, så fort jag fått in min lilla buskanin i buren det vill säga.
Usch vad jobbigt det är med det ibland men fattar ju att han gillar friheten. Hans favoritplats på dagarna är under soffan.
Där brukar han ligga och sova.

Efter pojkarna åker jag hem till C för vi har som ett litet torsdagsnöje att se criminal minds tillsammans.
Nu måste jag åka. Hoppas ni får en trevlig kväll!

svimattack

Läskigt, imorse när jag ställde mig upp höll jag på att svimma. Det bara svartnade för ögonen på mig och jag slängde mig direkt ner i sängen igen för att inte ramla omkull. Låg där ett tag och sedan var det bra. Drack massa vatten när jag kom upp och åt en banan.
Åkte till skolan trots att jag inte kände mig hundra för jag orkade inte göra någon kompletterande uppgift (som man fått göra förut när man missat en lektion) men sen när jag kom dit sa läraren att man inte behövde det. Jag höll ut i en timme men sen åkte jag faktiskt hem. Kändes inte som om jag skulle missa något viktigt iaf på dagordningen.
Nu ligger jag i soffan och vilar för om någon timme ska jag ju in och hämta busungarna på dagis så då vill jag vara pigg åtminstone. Jag hostar fortfarande och är förkyld men tror inte att jag ska smitta så det är lugnt för killarna.

Ska nog ta och äta något nu och sen blir det soffan igen.
Har ni en bra torsdag hittills?

Onsdagkväll

Nu har jag precis ätit middag och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sedan bär det hem till C där jag spenderar natten.
Imorgon har jag skola mellan 9-12 och sen litet break på tre timmar innan jag hämtar grabbarna grus på dagis.

Dagens middag: Couscous med grönsaker i, lax och keso. Brände vid laxen lite men det smakade okej ändå ;)

Söta Lucas när han får persilja. Godis för kaniner!

Nu blir det duschen! Ha en trevlig onsdagskväll.

Trött eller?

Har sovit tolv timmar inatt..från klockan 00-12. Herregud, kändes inge bra när jag vaknade fast egentligen undrar jag varför jag blir sådär stressad när jag sover länge?! Idag är jag ju ledig igen från skola och jobb så vad spelar det för roll?
Det enda jag kan känna är att det blir svårare att somna ikväll men aja.

Köpte lite ramar igår på Ikea som sagt och två av de fanns bara i vitt och jag vill att alla ska vara svarta (med svart-vita foton i) så idag ska jag åka till Farsta C och köpa lite färg och måla dem hade jag tänkt. Får se om jag kan ta mig i kragen och faktiskt göra det också.
Annars får nog detta bli en lugn och skön dag även om det kan vara lite tråkigt men imorgon blir det skola och sen dagishämtning av L & A och sen på fredag jobbar jag mellan 8-16.30 så det är väl bara att passa på.

Lite plugg skulle ju iofs inte skada att göra...


Vita ramar 2 st 29:-. Svart ram med tre foton, 99:-.

Bloglovin

Tänkte bara tipsa er som läser min blogg att ni kan lägga till mig på bloggkoll. På det viset missar ni inget inlägg och där kan ni även följa andra bloggar ni tycker om.

Follow you can be anywhere in your life when it begins

Världens minsta bodybuilder

Är hemkommer från Ikea för ett tag sen. Blev en del shopping, bland annat gardiner till sovrummet, en sänglampa, ramar och massa annat smått och gott. Brukar ofta bli en hel del när man åker dit.
Efter Ikea gick vi till Ica Maxi där det också inhandlades litegrann och nu är jag alltså hemma.

Köpte kardemumma skorpor på Ikea så nu har jag suttit och ätit det med ost på och druckit mitt chaité. Mums!
Hide and seek går på 3:an men jag vågar inte titta på den själv..fegis jag vet men inatt ska jag ju sova själv. Istället sitter jag och småkollar på världens minsta bodybuilder. Ser ju helt sjukt ut haha. Som en liten bebis som bara pumpar på gymmet,haha.


Mumma!

Håller tummarna igen



Nu är jag med i ytterligare en tävling. Denna gång kan man vinna detta fina armband från Milajki. De har väldigt fina, men dyra smycken, mest sånt jag drömmer om att få. Nu håller jag mina tummar för att det är just jag som vinner denna gång!
Vill du också vara med och tävla så kan du göra det här... men allra helst får du hålla tummarna för min skull ;)

Ikea ikväll

Har väl inget roligt att skriva direkt eftersom jag är hemma idag igen. Halsen vill inte ge med sig och vaknade med något som kändes som feber. Har ingen termometer så jag kunde inte kolla. Nu känns det dock bra förutom förkylningen.
Hade en föreläsning idag mellan 10-12 men orkade inte sitta och hosta mig igenom den så alltså stannade jag hemma.
Bättre att bli frisk till lektionen på torsdag istället.

Sov hos C inatt, kom hem vid åtta och somnade runt 9 igen och sov i soffan till klockan 12 så lite sjuk är man väl.
Nu passar jag på att tvätta och vid femtiden kommer mamma hit och sen kommer pappa och hämtar upp oss och så åker vi till Ikea. Ska inhandla lite nya grejer till lägenheten och få lite ordning i sovrummet. Ser inte alls ut som jag vill nu.
Ska försöka att inte bränna alltför mycket pengar men det är ju "så billigt".

Nu tar jag mig en kopp varm choklad med vispgrädde och hoppas på att hostan ger med sig lite med det :) hihi

Rolig tävling



Jag är med och tävlar hos Emelie om en plåtning. Jag håller tummarna hårt denna gång och det bästa är ju att den kommer att göras i sthlm. Åh det vore verkligen kul att vinna. Tycker aldrig att jag blir bra på kort men vad jag har förstått så "trollar" Emelie med kameran och vips så ser man bra ut ;)haha. Vore kul att testa iaf :)
Om ni också vill vara med så hittar ni tävlingen här.
Nu håller vi tummarna!

Besviken

Sagan om när Elin skulle äta en ananas:

Mums tänkte jag, nu ska det bli gott med ananas...

...men tji fick jag för såhär såg den ut inuti. Vadå besvikelse?
Får väl bli en apelsin och en kiwi istället då.

Det blir en lugn dag

Fått sådan hosta och idag är jag ledig från både skola och jobb. Detta innebär en lugn dag hemma för min del.
Imorse var jag duktig och gick till doktorn först eftersom jag ändå var uppe. Gjorde sällskap med C till Farsta och träffade även på Camilla.
Nu är jag hemma och sitter och kollar på nåt matprogram på tv samtidigt som jag läser bloggar. Känns lite som under sommarlov när man inte har något att göra, fast jag klagar inte.

Var inne på apoteket och köpte på mig lite bra-ha-saker mot förkylning. Däremot brukar det inte hjälpa så mycket men det känns ju bättre iaf :)haha.

Om ett tag ska jag försöka röra mig mot videoaffären och kolla om det finns nån bra film jag kan titta på istället.
Såhär på dagarna går det ju inte världens bästa program direkt.

Gamla minnen



Film ur trasdockorna som gick när jag var liten. Dagens barnprogram tycker jag mest är bara skit om jag får säga så. Mest tecknade dåliga serier. Nej, tacka vet jag Alla vi barn i bullerbyn, Madicken och trasdockorna.
 Astrid Lindgrens filmer kommer väl alltid leva kvar och mina barn ska (läs: måste,haha) få titta på dem men annars hoppas jag att någon bra människa där ute kommer på bättre barnprogram som inte är som pokémon och liknande.

Har kommit hem från middagen hos päronen. Blev fläskotlett med potatis och cole slaw, gott för magen!
Nu ska jag sätta mig i soffan, dricka chaité och bara ta det lugnt. Förkylningen har nu spridit sig till halsen :(

1 februari 2009


Hur jag fick dig att älska mig- Kent

Filmen igår var hur bra som helst. Den ska ni absolut gå och se ni som inte gjort det än. Jag pratar alltså om Benjamin Button´s otroliga liv. Gullig, sorglig och rolig film.
Vi tog bilen till Heron för i stan försvann platserna snabbare än snabbast. Efter bion åkte vi hem till C och sen idag tog jag bilen hem. Ikväll lämnar jag den hos mamma och pappa och passar då på att äta middag med dem :). Pappa bjöd faktiskt in mig igår redan ;)hehe.
Funderar på om jag ska åka dit lite tidigare och ta ett bad kanske. Gud så jag saknar badkar ibland. Speciellt nu när det är kallt ute. Ska kolla upp vad sånt kostar att sätta in. Vet ni nån bra sida på internet med badkar?
Ikväll kommer förmodligen C hem till mig. Känns bra för då slipper jag sova ensam inatt. Man blir snabbt van vid att ha någon vid sin sida, håller ni inte med mig?

RSS 2.0