1:a advent

Nu firar jag min första advent i lägenheten. Håller just nu på att julpynta hemma. Julgranen får vänta ett tag då jag inte har någon julgransfot hemma :P
Har precis fixat till en adventsljusstake och samtidigt lyssnar jag äntligen på julmusik.


Det första ljuset ska tändas lite senare ikväll.

Har även fått upp den här i fönstret.

Nu ska jag ner till tvättstugan för att stryka julgardiner och sen försöka sätta ihop adventsstjärnan :)
Ha en fin dag hörrni!

Musik är som terapi

Är på sjukt dåligt humör nu. Varför har jag alltid sån otur?
Nästan så att man tror att någon faktiskt vill en illa. Finns ju gränser för hur många gånger man orkar med också. Flummigt, I know.
Blir bara så trött när man hela tiden chansar och sen går det åt helvete..med andra ord är nog mina "utflykter" om kvällarna slut.

Ibland måste man vara självisk också..det är ju ändå en själv man måste skydda och trots att det känns jobbigt att släppa allt så är det nog dags nu. Aldrig förr har jag känt mig så förvirrad som jag gör nu.



Ne-Yo, So sick

Musik är som terapi

Misslyckad middag

Igår skulle jag ju göra middag, öppnar kokosmjölken och den är alldeles fast. Typ som mjuk tvål. Vi gick till affären och köpte tre kokosmjölkburkar för 25:-. Går hem och varenda en är likadan som den första. Jag har ju lagat det förut och vet som ni också vet att kokosmjölk är flytande.
Vi gick tillbaka till affären med burkarna och fick bara tag i en ung kille och vet ni vad han säger?
-Ja men är du säker på att det är nåt fel på den då. Kokosmjölk är ju lite fett.
 Ja, det klart jag är det.
Har du smakat på den?
Nej det klart jag inte gör när den ser ut såhär.
(Camilla)- Du kan gärna få smaka om du vill.

Det ville han såklart inte och det hela slutar med att han springer iväg och frågar en annan ung personal om råd och svaret till oss blir att vi får ringa Ica och få ersättning därifrån. Men hallå? Det är väl ändå affären som ska ersätta oss och att de sen själva såklart får ringa de som levererar. Trött man blir, bra service liksom.
Blev matlagningsgrädde istället men det blev helt fel. Usch, misslyckat.

Nog om det, nu sitter jag och kollar The Hills och tänkte ta och läsa lite bloggar också. Ligger lite efter nu kan jag tänka mig,haha.


Mycket nu

Nu är det matlagning på G. Ikväll blir det räkor i kryddig kokossås. Blir säkert bra. Tvätt samtidigt och Camilla kommer snart.
Det är mycket nu, som min pappa brukar säga ;)



Vad gör ni ikväll?

Tvätt-time

Tvättar just nu. Var och handlade mat och vin i högdalen innan jag kom hem. Stod på systemet och väntade i 40 (!) minuter och när jag kommer hem märker jag att jag har fått en box med rött vin och inte vitt. Hur glad tror ni att jag blev då? ;)
Aja, ska ringa Camilla och be henne köpa istället när hon ändå åker förbi farsta c, sen får jag lämna tillbaka den andra imorgon.
Det är inte det att jag hatar rödvin men dricker hellre vitt och då känns det ju gaanska så onödigt att ha tre liter rött vin hemma,haha. Bättre att köpa flaskor då. Verkar inte som att jag har huvudet på skaft heller då jag glömde slänga in två plagg i vardera maskin. Man kan inte tänka sig att man lär sig efter första misstaget? Nejdå..

Idag fick jag ett gulligt sms från min kusin Fredrik (pappa till L & A).
Hej! A sa att han vill vara med dig idag :)
Vi kan ju träffas i helgen om han får abstinens. Idag kan du få vara "ledig"!

Så himla sött..det var en fin start på den här dagen.


Fredag

Idag är det äntligen fredag. Tittar ut genom fönstret och ser att snön är helt borta förutom lite högar här och var. Tråkigt, jag som äntligen får börja lyssna på julmusik snart. Har försökt hålla mig för det blir lätt för mycket och man tröttnar men på söndag, då börjar det :)

Nu sitter jag och dricker chai te och ska snart gå och borsta tänderna. Ikväll ska jag laga middag åt mig och Camilla och sen blir det Idolkväll för oss. Lugnt med andra ord, men det behövs ibland. Ska bli riktigt skönt.

Inatt drömde jag att jag inte hade gjort ett arbete till skolan så var lite panikslagen när jag vaknade men efter ett tag inser jag ju att jag inte har nåt arbete för tillfället,haha.

Hörs mer ikväll, bye

Chai te

Nu har jag provat chai te för första gången. Efter att ha läst hundra bloggare som dricker chai te varje dag var jag bara tvungen att köpa det när jag var inne på Indiska idag.

Köpte Baristamjölk för att vara lite "lyxigare" men det var ju inget speciellt.haha..vanlig mjölk går nog minst lika bra, eller hur syrran?! :) haha

Nu har jag iaf testat och först tyckte jag väl att det var sådär gott men efter några klunkar så blev det okej gott och där stannar det nog för tillfället. Ska prova på några gånger såklart så får vi se om det blir supergott till slut :)

Nu hade jag faktiskt tänkt att lägga mig i sängen och kolla på O.C avsnitt på datorn. Är ändå inget bra på tv så jag försöker lägga mig tidigt istället!

Ett beroende för tillfället

Fast ett bra sådant..vatten med citronskivor och så lite pressad citronjuice i. Herregud så gott det är.
Började för ett tag sen då jag tyckte att det var så tråkigt att dricka vanligt vatten till middagen varje dag. Ville inte dricka coca-cola eller sånt så då köpte jag citron och hade i.

Jag har ju såklart druckit det här innan men för tillfället är jag fast. Dricker minst ett stort glas varje dag. Citron ska ju tydligen (eller?) vara bra mot förkylning men inte fan märker jag nåt ;)

Mer shopping

Efter praktiken åkte jag till Farsta C och handlade lite mer saker.
Nu har jag precis ätit middag och sitter nu och kollar på nya avsnitt av Unga mödrar som går på 5:an. Lite kul tycker jag, men sen är jag ju galen i barn också.
Är väldigt  förkyld så det blir en lugn hemmakväll för min del. Hela veckan har jag legat en dag före hela tiden men imorgon är det äntligen fredag igen. Inte för att det är tråkigt på praktiken, snarare tvärtom, men alla gillar vi ju att vara lediga ibland.
Den här helgen är ju lite speciell också då det är första advent på söndag, mys!

Här är grejerna jag köpte idag:

Foundation Clinique 275:- (220:- för mig med 20 & rabatt). I kassan erbjöd de kunderna att köpa kosmetika servetter. Glömde de fråga om man ville ha det så fick man en gratis och det fick jag. Hon i kassan blev skitsur, vet dock inte varför men jag tyckte bara att det var kul :)

Julgransglitter köpte jag på konsum för 18:-, julgransstjärnan på Indiska för 40:- och adventsstjärnan på en annan affär som inte har nåt namn men som för tillfället säljer julsaker för 139:-.
Orkade/vill inte knåpa ihop den nu så den får ni se igen när jag har hängt upp den.

Det var det hela. Känns kul att ha lite pengar igen och alltid roligt att julpynta och göra det fint hemma. Ser framemot helgen med andra ord, men det har jag ju sagt hundrasjuttielva gånger nu :)

I hate to leave you

Skönt det är att inte stressa på morgonen. Trots att jag bävade för att gå upp ur sängen imorse så är det nu väldigt skönt att jag har hunnit tvätta håret, äta en lång frukost, läst bloggar och nu ändå har tjugo minuter innan jag ska gå.
Ser att snön är på väg bort, trist. Tänkte att vi iaf skulle få ha det på 1:a advent på söndag.
Aja, förra året var det ju knappt nån snö alls och nu har ju barnen (och jag) fått åka lite pulka iaf.

Sitter och lyssnar till syrrans kompis låtar...tröttnar aldrig. You go Karro! :)
Ikväll får vi se om det blir till att åka hemifrån eller om jag stannar i min soffa och myser. Vem vet...

Eftersom ni inte kan lyssna på de låtarna så får ni denna istället. Gammal men ack så bra!

Shoppat på Ikea


Kavel från Ikea och resten från Willys, billig och bra affär det med :) Känner mig riktigt nöjd med att jag ska ha en adventsljusstake i år, gud så mysigt :)

Lykta som jag ska ha på balkongen med ljus i och sen två blockljus. Ljus är bra att samla på sig nu när det är mörkt. Det värmer och så är det ju himla mysigt också.

Big pack med julgranskulor. Är lite osäker på om det blir fint med rött och silver men annars får jag väl köpa fler färger helt enkelt.

Jag tog sönder en tallrik så köpte en ny när jag var där. Dock "tog" jag denna från en så-här-kan-du-duka utställning. Hittade den inte nån annanstans. Vad gör man inte liksom. Vasen har jag kikat på ett tag så den fick också följa med hem.

Ja, det var väl det tror jag. Nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen, kolla O.C asnitt. Känns som att jag har kommit hem sent ett par kvällar ( fast det är bara två) så nu är jag lite seg.
Mina planer för helgen är precis det, att ta det lugnt. Jag hoppas verkligen att jag kan hålla det nu men med tanke på att vi ska ut helgen efter så ska det bli skönt att bara vara hemma, kolla film, mysa och tvätta. 20 vuxenpoäng till mig tack :)



Pulkaåkning i Humlegården

Har just kommit hem från L & A. Ni kanske tycker det är fånigt att jag inte skriver deras namn men tycker att det räcker med bilder på dem. Är väldigt noga med att märka bilderna som jag har på de också för det finns så sjuka människor.
Oj, där kom jag visst in på ett annat spår.

Hursomhelst, jag hämtade de vid halv fyra och då gick vi en liten promenad till humlan där vi lånade hjälmar och pulkor. Var riktigt skoj och trots trötthet så tyckte jag faktiskt att det var ganska roligt trots allt,haha.. för jag har mitt glada barnasinne kvar... Efter humlan gick vi hem till dem och då hade Maria lagat en god kycklinggryta så det var trevligt att bli bjuden på middag, slapp jag hitta på något själv. Något jag tycker om när man blir bortbjuden är att man oftast får mat man inte själv brukar laga.



Okej, mobbas inte, vet att jag ser lite halvknäpp ut. A är ju söt iaf :)

I´ll be there for you



De här sötpojkarna ska jag hämta efter praktiken idag. Vi ska gå och åka pulka i Humlegården (om snön ligger kvar hela dagen) och sen hem till dom och mysa. Mina fina killar!
Nu har jag precis ätit lite frukost och ska väl ta och fixa det sista innan jag drar.
Ha en fin dag så ska jag visa er shoppingen från Ikea ikväll.

Julshopping

Nu har jag kommit hem från Ikea. Jag, Camilla och hennes mamma tog "min" bil och åkte ut dit. Var alldeles exalterade över att få shoppa igen men när julutbudet var tråkigt blev vi besvikna. Jag som trodde att Ikea skulle ha massor av julkulor, stjärnor osv. I år ska jag nämligen ha en julgran, inte riktig dock men bättre än inget. Känner att jag vill göra det lite julmysigt här hemma i år.
Förra julen bodde jag i Skärmarbrink i en etta som jag hyrde i andra hand och då vart det inte så mycket julstämningen men nu när jag har en lägenhet som jag vet att jag kommer bo länge i och som jag stormtrivs i vill jag verkligen få den här julkänslan även här hemma.

Orkade inte ta foto och sånt på det jag shoppat nu men det kan ni få se någon annan dag :)
Nu ska jag kolla lite tv och varva ner innan jag lägger mig i sängen. Det är ju en dag imorgon också!

Tisdag = Praktik + Ikea

Japp idag är det praktik igen och det blir väl mer pulkaåkning med småttingarna antar jag. Ska bara försöka få de att dra upp pulkan själva för backen, eller åtminstone inte sitta kvar i den :P haha.
Slutar klockan tre och då åker jag för att hämta bilen och Camilla på jobbet när hon slutar vid fyra. Sen ska vi hämta upp hennes mamma och sen åker vi tre ut till kungens kurva. Det blir Ikea för hela slanten idag, julpynt, gardiner och massa annat ska inhandlas. På söndag är det första advent, kan ni fatta det?
Tycker att det har gått så fort det här året, hjälp!

Ska snart rusa så ni får ha en trevlig tisdag och så hörs vi mer ikväll.
Have a good one!

Villovägar

Nu ska jag ut på villovägar igen..vissa av er undrar säkert vad jag håller på med men för tillfället vill jag inte skriva det här. Vill inte jinx it som man säger på engelska. haha.. varför är det så? Att man kan komma på ord på engelska men inte hur man säger det på svenska..skumt.

Nej, nu måste jag rusa..ha en trevlig kväll allihopa.

Drömönskelista

Eftersom ingen utmanar mig så får jag göra det själv,haha. Hittade denna lista hos Wysteriia.

Tre hårda klappar:
1. Digitalkamera. Gärna Canon Ixus
2. Systemkamera..önska kostar ingenting...
3. Gjutjärnsgryta...vuxenpoäng :)

Tre mjuka klappar:
1. Klänning från style by stars, vet inte vilken.
2. Kanin, så att jag har nån att mysa med på kvällarna :)
3. Bebis, keep on dreaming Elin :) haha

Tre viktiga klappar:
1. Att familj och släkt mår bra.
2. Att skolan fortsätter gå bra.
3. Ett långt och lyckligt liv.

Tre personer jag utmanar:
1. Lisa
2. Rebecka
3. Emma

Stackars kille

Stackars mannen till tjejen som är med i programmet, han får bara höra mer och mer skit.
Nu är frågan: älskar du din man? Vad blir svaret på det tro?

Jag var en sväng till Farsta ikväll för att skriva ut mitt arbete. Fick med mig lite hembakt bröd av mamma och en check på 50:- hos H&M. Vi har samma H&M kort men det är jag som handlar där så alltså fick jag den :) snälla mamma
Känner mig lite halvseg, verkar vara en ny förkylning på gång nu, visste inte ens att den första var över, så det blir nog en tidig kväll idag. Vill vara pigg och kry på praktiken som börjar igen imorgon.
Blir skoj att träffa ungarna och personalen igen.
Lite småjobbigt med alla kläder man måste ta på sig varje dag bara men hey, jag ville ju ha snö så det får jag ta då!

Godnatt på er!

Update: Svaret var ja och det var sant. Himla tur det då!

Tävling hos Tumadre




Jag tävlar i Tumadres blogg om ett valfritt plagg från FOOEY, http://www.fooeyeurope.com/ (värde 295-395:-). Tävla du med!!

Forever

Jäkla tjat om snö men härligt att se att det kommer mera :)
Sitter i soffan och kollar på nåt program på femman. Är lite kall så jag tror att jag ska ta en varmdusch nu. Satan vad jag saknar att ha badkar..kanske skulle kolla upp vad sånt kostar.

Känner mig pigg och glad idag och då brukar jag lyssna på den här låten.

Forever- Chris Brown

" It´s like I waited my whole life, for this one night"

Söndag

Godmorgon, eller godmiddag kanske. Nu har jag varit duktig och precis avslutat mitt arbete som ska in imorgon. Känns riktigt bra att vara klar faktiskt. Eller njaa, ett gensvar återstår att skriva men det är på en kompis arbete vilket görs i eftermiddag.
Nu tittar jag lite på Idol reprisen medan jag dricker jordgubbste. Har tagit det väldigt lugnt nu på söndagsmorgonen. Blev nedringd flera gånger i natt av två personer men var alldeles för slut för att prata. Kom hem vid halv 12 tiden igårkväll efter barnvaktandet och däckade genast i sängen. Nu ska jag snart ta en tripp in till stan för att lämna tillbaka en bok på akademibokhandel (det har bara gått tre dagar = öppet köp).

Pengarna kommer snart rulla in på kontot, tisdag, och då blir det en sväng till Ikea för lite julpyntsshoppande.
Snön ligger kvar än och jag hoppas på att det kommer mer. Hur mysigt är det inte!

Sjukling

Lilleplutten, vad dålig han är. Han hade tydligen gått runt i lägenheten och frågat när jag skulle komma. Tillslut kunde han inte hålla sig uppe utan gick då och la sig i sängen. Han var vaken när jag kom. Vill inte äta glass, choklad, hallon med yoghurt eller nåt annat. Saft är det enda som går ner för tillfället. Tog tempen och den visade på 38 grader.
Vi la oss i sängen för ett tag sen igen och läste en faktabok om dinosaurier men lillen somnade så nu sitter jag och har precis ätit lite pizza. Lyxigt för det äter jag aldrig hemma typ.

Får väl se om han kommer upp om en stund, då ska vi försöka med lite yoghurt iaf. 
När ungar tackar nej till godis, då är de sjuka!haha..iaf den här killen ;)

Nehepp, går det nå bra på tv ikväll eller? Får ta och kika på nån film annars kanske.

Fläta


Gjorde en fläta av luggen idag. Nu ska vi bara se hur länge den vill sitta kvar också ;)
Jag är så trött nu så det är väl nästan bra att lillkillen har feber för då kan vi ligga och slappa och kolla film.
Det blir mys det! Förmodligen blir det en tidig kväll också då E´s mamma inte har fått sova inatt. Kan vara skönt då jag ska upp och göra det sista på plugget imorgon. Självklart väntar man till sista dagen liksom.

Let it snow

Vad chockad jag blev förresten när jag vaknade idag. Alldeles vitt ute...min önskan slog in. Ville ju ha mer snö.
Hoppas att det ligger kvar länge.
Såhär ser det ut utanför mina fönster just nu:

Lite mer än förra gången jag visade den första snön ;)

Så mysigt att se hur ungarna springer ut med sina pulkor och tefat och leker i snön.
Skönt det är att vara liten, saknar det lite.

Har varit duktig och städat hela lägenheten nu. Fick ett samtal från E´s mamma och han har tydligen feber så jag ska åka dit och vara barnvakt istället. Tråkigt för då kan inte killarna komma och sova över som det var tänkt och jag kan inte träffa L heller. Men men, så är det, alla blir vi sjuka ibland.

Fenix och Södermalm

Fan, det blev utgång igår igen. Dåliga vi är. Men jag skyller på att vi skulle träffa killkompisar vi inte sett på evigheter så det var ju skoj. Var väl en helt okej kväll. Var först på Fenix och sen drog vi vidare till Södermalm. Konstigt bara att det de senaste gångerna där alltid måste sluta lite konstigt. Inte kul, inte alls.
Idag mår jag helt okej, lite seg är man väl men inte så jättebakis iaf..tummen upp!

Idag får jag besök av lilla E och eventuellt L också. Båda barnen ska kanske sova hos mig så det blir mysigt. Killarna är kusiner och jag tänkte att det skulle vara skoj för dem att umgås utan L´s lillebrorsa men vi får väl se hur det blir helt enkelt.

Här är lite bilder från igår:

Adde och Jocke, favoritbrorsorna :)

Jens "Kyrken" och hans dejt.

Camilla med nån kille som varit med i Ondskan. Känner ni igen honom?

Adde och Basse

och så Adde och Jocke igen.

Nu ska jag ta och dammsuga min lägenhet som inte blev av igår. Inte så jättestädat här hemma nu direkt men så kan det gå när man är lat ibland. Hoppas ni får en trevlig lördags förmiddag =)

Tillsammans är vi oslagbara

Ikväll blir det Idol och vindrickande med min bästa vän Camilla, verkar bli en fredagstradition för oss nu,haha.
Lite skitsnack hinner vi nog med också ;)
Snart ska jag bege mig till skolan för redovisning..inte alls nervös då vi ska sätta klassen i arbete istället haha. Mer om det senare... nu vill jag mest ha kväll igen. Ska bli mysigt att umgås med vännen min. Vi träffas ju ofta men nu i veckan har vi inte setts alls så jag saknar henne lite nu :)


Vi två på magaluf reunion kryssning för 2 år sedan. Love you honey!

Ambitiös

Nu har jag varit ambitiös. Klev upp klockan åtta imorse för att sätta mig och plugga innan jag ska till skolan vid 11-tiden. Blev klar snabbare än jag trodde så nu har jag ca en timme på mig att göra andra saker.
Vad sjutton ska jag göra nu då? Städa behöves verkligen men tänk om någon granne fortfarande ligger och sover, inte så snällt att dra igång dammsugaren då direkt :P haha

Nej, jag tror att jag ska sätta mig ner i soffan och kolla på ett avsnitt av O.C och sen fixa lunchen som jag tar med mig till skolan. Bulgursallad blir det idag.


Det här är bara en del av arbetet som ska in och dessa uppgifter blir inte ens bedömda. Onödigt?
Japp, säg det till min lärare!

Genomskådat oss studenter

Nej nu har jag lagt plugget på hyllan för idag. Inge bra att skriva när man inte är pigg i huvudet, då blir det bara strunt ändå. Nu har jag iofs bara en uppgift kvar så den tar jag imorgon istället!
Tvungen att köpa en bok idag också så det var tur att jag hade tillgodokvitto (eftersom att jag är pank nu).
Akademibokhandeln har genomskådat oss studenter..förut var det 3 veckors öppet köp på alla böcker men nu har kurslitteraturböckerna bara 3 dagars öppetköp.
Jag gjorde som förut att jag köpte och sen lämnade tillbaka men nu har de som sagt genomskådat oss alla som gjort så..attans.

Däremot är jag ju inte dum, utan lämnar såklart denna bok jag köpte idag på tillgodokvitto så får jag kontanter istället.
Man får inte vara dum,haha. Undrar när de kommer börja undra vad man håller på med?!


Pluggis

Hemma från skola och har precis ätit lite lunch. Blev sent idag men då får det bli en lätt middag sen.
Nu väntas det plugg hela eftermiddagen men ikväll ska jag iväg och ha lite roligt iaf som plåster på såren kanske? haha.
Nej nu måste jag koncentrera mig om jag ska få något gjort.
Wish me luck!

Före och efter

Såhär såg det ut utanför min balkong igår...


...och såhär ser det ut nu:


Inte för att det var så mycket att skryta om direkt men tråkigt att snön smälter bort. Mera snö tack..vill ha en vit december i år! Vill ha den här julstämningen som blir av snö och allt runtomkring. Vill frysa och sen komma in i värmen och dricka varm choklad. Snö? Ja tack, nu på en gång helst! :)

The sweetest thing



Det här har jag sysselsatt mig med ett tag nu. Läsa bloggar och äta Ben & Jerry glass. Ibland är livet bra härligt! =) hihi...
...men nu börjar snart Grey´s Anatomy och jag ska sitta bänkad.

Paket i brevlådan

Fick en trevlig överraskning när jag kom hem idag. Det låg nämligen ett paket i brevlådan :)
I paketet låg två par fina armband som jag har beställt från den här tjejen.

Och så här ser de ut:

Ett svart band med hjärtberlock där det står little sister.
Ett brunt band med en berlock där det står Believe.

Tycker om de jättemycket så de blir nog invigna redan imorgon.
Imorgon väntar skolan igen, föreläsning i tre timmar och sen råplugg här hemma eftersom jag jobbat de senaste två dagarna, katjing katjing.
Blir nog bra det, hoppas bara på bra pluggflyt imorgon.

Jag ser det snöar

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!
Är det inte mysigt tycker ni? Jag kände mig som ett litet barn på vägen hem då jag njöt när flingorna ramlade ner i ansiktet på mig. Antar att det där kommer förändras under vintern som det brukar göra men just nu gillar jag snön :)

Jobbet gick fint och nu har jag precis ätit middag. Korvstroganoff blev det idag.
Vill så gärna ha ork att plugga men det har jag inte så det får vi ta imorgon helt enkelt.

You can´t hurry love


You can´t hurry love- Dixie Chicks

Är på bra humör som kanske märks av denna låt. Men nu måste jag rusa till jobbet!

Håll på traditionerna

Kul att jobba idag men roligare imorgon då jag ska få vara på igelkotten med min gamla barn+ nya.
Man saknar de små liven..alltid de "första" man har som finns kvar i hjärtat lite extra länge.
Är helt slut men om ett tag ska jag åka iväg. Till vad vill jag nog inte skriva här, inte än iaf. Vet inte vad det innebär riktigt...nu låter det som något doktorsbesök men det är det inte så att ni vet!

Äh, gud vad jag krånglar till det. Strunt samma! Nu är det bara 13 dagar kvar till 1 december. Jag längtar..vill julpynta, lyssna på julmusik, försöker att inte fuska...vill börja med allt sånt den 1:a och inte börja äta lussebullar som alla andra redan gör...
Nej jag gillar att hålla på traditionerna :)

Ni kan väl vara lite roliga och svara på en fråga:
Om du får välja en sak, vad vill du då ha i julklapp?



Everything changes

Tidig idag..15 minuter innan jag ska gå till bussen. Är galet trött för tillfället och när klockan ringer så ångrar man sig att man tackade ja till jobb men när jag väl kommer dit vet jag att jag kommer trivas.
Hoppas även att de frågar om jag kan jobba imorgon också..är ledig då oxå.

Borde egentligen plugga men nästa vecka börjar praktiken igen och då finns det ingen chans att jobba så man får passa på nu helt enkelt. Plugget är det ju egentligen inte jättebråttom med :) hihi

Nej, jag ska väl ta och borsta tänderna nu. Ha en fin dag allihopa!

Du gör mig glad när du är glad

Är hemma sen ett tag tillbaka. Var god middag hos föräldrarna och kul att träffa min morbror.
Var faktiskt lite duktig innan jag åkte dit och gjorde nästan halva uppgiften som ska bli bedömd av min lärare. Vi gör en portfolio i skolan. 1 uppgift av 8 ska bedömas av läraren...undrar hur många gånger folk i klassen har frågat sig varför vi ska lägga ner massa tid på att göra de andra då? Känns ju lite halvonödigt men det är ju bara att ta sig i kragen och göra det helt enkelt.
Nu har jag iaf lagt ner plugget för idag och sitter nu och tittar på cityakuten. Spännande värre,haha :)
Imorgon ska jag jobba mellan 8-16.30 på mitt gamla jobb så det ska bli skoj. Däremot visste de inte säkert vilken avdelning men jag håller tummarna för igelkotten där jag jobbade ett år :)



Nehepp, nu fortsätter programmet så med detta inlägg nattar jag bloggen för idag!

Tröttheten tar över

Yes, jag blev godkänd på förra arbetet...phuu. Skönt då slipper man oroa sig för det.
Känner mig inte helt hundra nu, åt en macka i förhoppningen om att jag var hungrig men det är nog tröttheten som spökar istället. Höll ju på att somna på tunnelbanan hem.

Har jobbat en liten stund med gruppen idag så nu är alltid färdigt så..nu är har jag snart bara kvar den sista uppgiften i portfolion..den jobbigaste såklart men det ska nog gå bra.

Ikväll kommer min morbror och ska bo hos päronen så jag ska dit på middag igen, trevligt med lite gratismat när plånboken gapar tom. Herregud, är det verkligen en till vecka till pengarna?! Usch

Nej nu måste jag vila lite känner jag om jag ska kunna få något gjort sen. Är ni pigga och krya?

Into the blue


Den här filmen sitter jag och tittar på nu. Två av de snyggaste skådespelare som finns är med i denna film. Jag pratar såklart om Jessica Alba och Paul Walker.
God damn it, miss Albas kropp är ju to die for. Men men, man kanske ska ta fram lite Ben & Jerrys ur frysen och istället vara glad att andra människor har perfekta kroppar,haha.

Patricia

Blev alltså utgång igår. Var egentligen inte meningen. Först var jag på middag hos mamma och pappa med gäster och fick där mina efterlängtade nem. Det var jättetrevligt men vid nio började jag röra mig hemåt. Bussen hem stoppades av en polisbuss och poliserna strömmade ut och tog två killar på bussen, lite action i livet är ju alltid kul =) haha

Love skickade sms om utgång men jag var ju pank. Ringde Camilla och hon tyckte att vi skulle dra ut och att jag då kunde låna pengar av henne så länge. Himla snällt och med tanke på bristen på utgång och dans på sistone så bestämde vi oss för att följa med grabbarna ut. Vi gick till Patricia och åkte inte hem förrän de stängde vid 5-tiden.
Hade jättekul igår med dans, drinkar (kanske för många?), shots från bartendern och massa skratt. Träffade på flera bekanta så det var skoj.
Idag ligger jag då och är bakis såklart men det var det värt! Tänkte att jag skulle ha pluggat men hjärncellerna är nog inte laddade för något sådant idag så jag ligger mest framför tv:n :).

Vill ni se bilder från kvällen?
Här kommer några iaf.


Jag och min bästa vän. Måste försvara Camillas blick då vi absolut inte var påverkade när detta kort togs ;)

Den snälla, och söta, bartendern som av någon anledning tyckte att vi behövde shots varje gång till drinkarna :)haha

Vi pratade med några tyska killar. Killen ser ut att ha det mysigt men Camilla ser mest rädd ut,haha.

Ajabaja på dig tysken.

Mina favoriter, Camilla och Love.

Grym kväll resulterar i lat dag så nu blir det filmtittande igen för min del.

Vad har ni gjort i helgen? Berätta!

Måste jag förklara?



Behöver jag egentligen berätta hur jag mår idag och varför det inte blivit någon uppdatering?

Äntligen nem- dags :)

Hade lite tråkigt nu efter lite plugg så här kommer en bild på hur jag ser ut idag.

Till detta blir det svarta mockastövlar och en varm jacka för det ser ut som om det är kallt ute nu.
Däremot får ni inte se mitt ansikte för jag gjorde någon konstig min och nån måtta får det ju vara på hur man får se ut på internet,haha ;) Hårfärgen är ny sen igår iaf. Däremot tycker jag att den inte gör sig rättvis på kortet men ni som känner mig får väl se det när vi träffas helt enkelt!

Tröja: Gina Tricot
Leggings: Haléns
Tjocka strumpor: Ingen aning, H&M kanske.

Nu ska jag snart bege mitt till Farsta. Ska först kolla i centrum efter ett par stövlar. Provade ett par på Din Sko häromdagen och de var fina så ska kika på dem igen så får vi se om det blir något köp.
Efter det blir det middag hemma hos mamma och pappa + deras gäster. Har längtat efter den här dagen, vi ska nämligen laga nem. En vietnamesisk rätt som är så stört gott. Har inte ätit det på ungefär ett år så det var på tiden!

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

Bilder från igår

Var alldeles för trött när jag kom hem igår för att lägga in bilder. Men här kan ni få se vad vi gjorde igår:

Jag gullade såklart med lilla Lolita...så himla söt. Får ta och skaffa en pojkvän åt henne kanske ;) Så blir det söta kaninungar sen,hihi!

Såhär nyttiga var vi igår. Godis, vin, ost,kex och lite choklad på det. Aja nångång måste man ju få göra så också!

Scream är ingen vanlig katt, hon gillar att ligga på rygg :) Sötnosen, synd att jag ska vara allergisk mot dig bara :(

Jossi tyckte datorspel var roligare än idol och skitsnack med oss...konstigt.

Nu ska jag vara en duktig flicka och plugga lite..såhär på en lördag och allt. Hoppas bara att jag kan koncentrera mig på det också. Vi får väl se.

Hemmakväll hos Camilla

Nu åker jag till Camilla för mys framför tv:n och färgning av mitt hår. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll så får vi se om det kommer in några söta bilder på Lolita när jag kommer hem ikväll :)
ha det bäst!

Härligt att höra Karima! Du får också skaffa en blogg så kan jag spionera lite på dig också :D Plugga inte ihjäl dig nu under helgen ;)

En lång dag väntar

Snacka om att gå upp i tid. Här sitter jag och är helt klar att åka till skolan och ändå så har jag 25 minuter på mig innan jag ska gå. Men det är skönt att slippa stressa. Har kommit på att jag på något sätt blir piggare om jag får vakna till ordentligt innan jag åker iväg.
Nu på morgonen har jag en föreläsning på tre timmar, sen blir det lunch en timme och sen lektion i tre timmar. Känns lite halvsegt då det redan är så stressigt med uppgifterna just nu. Hade mycket hellre varit hemma och gjort dem men det är bara att bita ihop.

Ikväll åker jag över till Camilla och gosar lite med Lolita igen. Egentligen inte därför utan håret ska färgas/tonas. Hittade en färg jag gillar men märkte sen att det bara var toning..attans.
Har ni något tips på en chokladbrun färg som inte blir rödaktig?

Den här har jag nu:

Lóreal Casting Creme Gloss. Bra toning för er som inte vill använda permanent hårfärg.

Torsdag

Skoldagen var seg som attan. Mattedrama på morgonen med världens skönaste Rutger.
Efter det var det matteverkstad och där tog min energi slut. Var mycket roligare att sitta och prata med klasskompisarna istället. Eller vad säger du Karima? ;) Om du nu ser det här det vill säga! :)

När jag kom hem vid fem gjorde jag en stor köttfärssås så nu har jag mat så det räcker och blir över i frysen. Känns himla bra då jag har ca 200 kronor kvar på kontot. Bra jobbat Elin!

Tänkte att jag skulle plugga ikväll också men känner mig helt slut nu. Tina fick problem med bilen så hon dyker tyvärr inte upp ikväll så jag får roa mig på egen hand (som vanligt)haha. Kanske skulle skaffa en kanin trots allt...lite mys med sällskap även om det inte är någon som svarar en, haha. Vi får se, efter nyår blir det isåfall.


Vem blir inte lite kär i den här sötnosen?!

I won´t give up



Ännu en tävling som jag är med i. Jag tänker då inte ge upp. Nångång måste väl oturen vända? ;)
Tävlingen sponsras av Katts of Sweden och vill ni vara med och tävla så hittar ni den hos den här tjejen!

Bilder från Loves fest

Hej på er!
Nu har jag äntligen hamnat i soffan. Har precis lagit lite mat som jag ska ha till lunch imorgon i skolan. Duktiga jag som tar med matlåda, men oj så jag sparar pengar på det!
Jobbet gick bra och väldigt fort idag men det var ju skönt. Inte för att det inte är roligt men det klart det är skönt när dagen går snabbt ibland.

Tänkte kompensera inlägg utan bilder nu. Här får ni se några bilder från Loves födelsedagsfest i lördags (temat var white trash, tolka det som ni vill):

Robin och en annan kille. Lite svårt att se vem det var men tillslut kände jag igen honom iaf. Namnet vet jag dock inte.

Niklas i trashig outfit ;)

Calle i kvällen bästa outfit enligt mig :) Är han inte fin?!

Elin?, Måns och Manu.

OT (Oscar) var på bra humör men jag får träna på att ta kort ;)

Sådär, nu har ni lite att kika på iaf. Nu blir det Grey´s Anatomy för min del och sen hoppar jag nog i säng. Lång skoldag imorgon! kram på er alla

Lolita

Glömde såklart kameran i all hast när jag åkte iväg till Camilla. Direkt när jag kom dit fick jag lilla Lolita i famnen. En liten vädurskanin var det visst så hon blir större men nu är hon bara 2 månader gammal. Så sjukt söt är hon!
Ska träffa Camilla på fredag igen så får komma ihåg kameran då så ska ni få se bilder på henne.

Blir lite tråkig uppdatering idag men nu orkar jag inte lägga in bilder och så. Imorgon ska jag jobba mellan 8-16 och därefter blir det middag hos mor och far. När jag kommer hem ska jag kompensera tråkiga inlägg med kort från den andra festen i lördags. =)

Tjatet funkade :)

Har pratat med Camilla flera gånger om djur. Hon vill/ville gärna ha en spynx katt men de är så läskiga tycker jag...och svindyra! Det har hon inte råd med så gissa vad hon har köpt alldeles nyss? En kanin!! Jag är överlycklig, har tjatat i evigheter att hon ska skaffa en :) hihi..Kaniner är jag inte allergisk mot så här ska mysas ikväll.

Ska äta lite nu och sen ta bussen över till Camilla och Jossi och deras nya familjemedlem :) wiee vad kul!
En grå dvärgvädur är det förresten! ska ta kort så får ni se senare ikväll.
kramar

Mys med Tina

Nu är Tina hemma hos mig och vi sitter och dricker te och snackar skit. Myspys!
Mer uppdatering kommer senare ikväll.

Sötaste tjejen i stan :)

Ny tävling

Nu är jag med och tävlar igen. Jag ger mig helt enkelt inte..det får man inte göra om man vill vinna någongång :) hihi
Denna gång är jag med och tävlar hos den här tjejen!

Tävlingen sponsras av Folkart.

Tänkte att dessa vantar skulle vara väldigt skönt att ha nu när det är kyligt ute. Ni håller väl tummarna för mig nu?! :)

Ny gratissida



Nu har det kommit en relativt ny gratissida vilket innebär att det är lättare att värva nya medlemmar. Poängen skrapar man lättare ihop här tycker jag att det verkar som!
Bli medlem du också, klicka här för att komma till hemsidan!

Samla poäng lätt och enkelt genom att:

  • Bjuda in kompisar till GratisMode.se (upptill 50p per värvning!)
  • Gör gratis erbjudanden (Ger mest poäng!)
  • Besök hemsidor
  • Värva dina MSN-kontakter (kommer inom kort)
  • Skriv om oss på din blogg eller bilddagbok (20 + 20 = 40p)

Lycka till :-)


Kliar i fingrarna...

...av shoppingsug. Vet inte vart det kom ifrån, kanske när jag slutade gå ut på krogen så mycket. Ville väl ha något annat att bränna pengarna på, inte vet jag. Men gud så shoppingsugen jag är hela tiden. Dock har jag lite vett i skallen och köper inte saker som jag inte har råd med. För tillfället gapar mitt konto efter pengar vilket resulterar i noll shopping.
Tråkigt som attan men snart är pengarna här igen och så även december.

Vill verkligen få lite julmys här hemma trots att det bara är jag som bor här, eller vadå trots, man kan väl ha det julmysigt iaf?
Ja det klart man kan. Så när december närmar sig alltmer blir det att gå ut och leta efter små tomtar, ljus med nedräkning osv. Hoppas verkligen på snö i år också. Tråkigt att det är snålt på det i vår del av landet bara.

Blommig falukorv

Hemkommen från skolan för ett tag sen men har suttit och gjort lite plugg. Lika bra att göra på en gång när man kommer hem, annars glömmer man det man skulle skriva eller så fastnar man lätt framför tv:n ;). Känner ni igen er? haha

Känner mig sketaduktig nu iaf. Trots det så ligger stressen kvar då det är mycket att göra nu. Men det är bara att ligga i så ska nog allt hinna bli klart i tid. Verkat ha kommit in i ett bra "pluggflow" nu så jag hoppas att det håller i sig ett tag!

Har blivit besatt av falukorv på sistone också. Ett tag var jag aldrig sugen men nu vill jag ha det varje dag, eller njaa nästan iaf. Idag blir det därför ugnstekt falukorv med hemmagjort potatismos...mums värre!


Jag vill ha blommig falukorv till lunch, mamma.
Något annat vill jag inte ha!

Sanningens ögonblick

Haha vilken störtskön tjej som sitter i stolen på Sanningens ögonblick nu. Ärligare tjej har jag nog inte sett på det här programmet :) Hon fick nyss frågan:
Har du betalat ett sönderslaget bord med oralsex? Och svaret var sant men hon skrattar bara lite åt det. Kan inte vara så kul för hennes föräldrar som är där dock. Mamman leker bingo-tjejen och håller för öronen. Skön familj med andra ord.. haha

Tror att Linda Rosing ska vara med ikväll också..får väl se om hon kommer med i det här programmet.
Tittar ni?

Stress

Konstigt egentligen. Har ju som sagt pluggat i sex timmar idag och har nu suttit och tittat på One tree hill och nu Gossip Girl. Trots att jag förberett mig inför imorgon så har jag den här stressen i kroppen. Betyder det att jag inte alls är förberedd?
Såhär brukar det kännas ibland men då vet jag med mig själv att jag kanske inte läst så mycket och så men nu har jag ju verkligen det.
Jobbigt att man aldrig kan få slappna av helt. Ska ta och göra mig en kopp te nu så kanske jag lugnar ner mig.
Kvällsro från Friggs hade varit bra men jag får nöja mig med jordgubbste, inte helt fel det heller :)


Birgittas 50-års fest

Dålig uppdatering idag. Har varit grymt duktig idag så jag är så stolt. Vaknade upp vid halv 11 och sen klockan elva fram till nu har jag suttit och pluggat till den muntliga examinationen imorgon. Inge bakis idag, hur skönt som helst. Drack inte så jättemycket igår så det är väl därför och sov jag sju timmar inatt.

Nu tänker jag släppa plugget och resten av kvällen ska spenderas i soffan framför tv:n. Idag blir det canelloni till middag, så himla gott. Har ni prövat att göra det själva någongång? skitlätt är det iaf. Jag brukar ha färska lasagneplattor, ricottaost, spenat och sen egengjord tomatsås över. Sen brukar jag strö över lite riven ost och sen in i ugnen på 225 grader. Lätt som en plätt och gud så gottt det är :)

Antar att ni vill se lite bilder från gårdagen så här kommer några från 50 års festen först:

Birgitta- födelsedagsbarnet!

Kusin Carl-Filip med hans Caroline

Kusin Fredrik och hans Maria. De hade skrivit en jättefin låt till Birgitta.

Henrik och Magnus, mina sysslingar med flickvänner.

Middagstajm. Italiensk buffé = mums!

Bandet som spelade hela kvällen. Var väl mest 50-80 tals musik men det var kul.

Nu får ni vänta lite innan bilderna från Loves 23-års fest kommer upp. =)
Ska nog ta och fixa lite mat nu, börjar kurra i magen.

Back home

Hemma nu efter två fester. Har haft riktigt skoj ikväll. Försöker hålla mig vaken ett tag till. Brukar ha lite svårt att sova när jag har druckit..sover ca 4 timmar bara och imorgon/idag måste jag vara pigg så jag tror att jag ska vara uppe ett tag till och sen lägga mig så att jag sover bra och länge.
Då ska det nog funka att plugga imorgon, för det är ju ett måste! Usch!
Bilder och grejer får ni se imorgon för så pigg är jag inte så att jag sitter och sätter in det nu.

Man kanske skulle dra sig mot sängen och kolla ett The Hills avsnitt innan man somnar?
Japp det gör jag!

Let´s have a party

Plugget gick väl sådär..hade lite svårt att koncentrera mig när jag bara tänkte på saker inför kvällen. Om ett tag ska jag åka till mamma och pappa för att därifrån ta bilen till Tyresö. Jag ska vara duktiga flickan och inte dricka alkohol då jag sedan ska köra hem bilen till Farsta där även festen hos Love är. Hur perfekt är inte det liksom?!

Gud så skoj det ska bli ikväll...först kalas med en del av släkten och sen fest hos Love med massa kompisar. Åh vad jag längtar! Nu måste jag ta och fixa mitt hår. Naglarna och sminket är redan fixat. Blev riktigt nöjd med ögonskuggan idag men fick ingen bra bild på det så tjii på er,haha ;)

Nu tycker jag att ni ska ha en fortsatt trevlig lördag så hörs vi imorgon då jag förmodligen inte är bakis igen! :S
kramar till er


Hos den här killen är det 23-års fest ikväll! :) Grattis till Love!

Saturday

Gårkvällen var mysig. Camilla kommer över och vi kikade på Idol, drack lite vin och snackade skit. Sådär som tjejer måste göra ibland. Blev en tidig kväll men ändå vaknade jag inte förrän halv 11 imorse. Känns dock väldigt skönt att vakna sent för en gångs skull och eftersom jag ska på två fester ikväll så är det skönt att vara pigg.

Har jag berättat det förresten? Först vid 5-tiden börjar 50-års festen och sedan när jag känner att jag kan åka så tar jag bilen från Tyresö( där festen hålls) och kör till Farsta där min killkompis har 23-års kalas. Ska bli riktigt skoj ikväll..jag hoppas på det iaf.

Nu har jag lite ångest då jag snart måste ta upp ett kompendium och läsa det. Inte nog med det, kompendiet är på engelska! Hjälp, hur ska jag fatta något?! Jaja, får ta och sätta igång nu så att jag får någonting gjort i pluggväg innan jag ska börja fixa iordning mig.

Ha det bäst!

Release me

Du gör det väldigt svårt för mig.
Eller så är det jag själv som gör det svårt.


                                                Oh Laura- Release me

Ibland undrar jag vad jag gör alla timmar

Lektionen idag kändes som åtta timmar trots att den bara var tre, segt med andra ord,
När jag kom hem åt jag lunch, bulgursallad, är besatt för tillfället. Sen har jag inte gjort så mycket...vet faktiskt vad jag gjort de senaste timmarna. Men nu har jag varit duktig och bäddat sängen ren för nu står nämligen tvätt på schemat.
Krisfall, så länge sen var det jag tvättade. Har nog inte tvättat sen innan jag åkte till Valencia..herregud det är ju ett tag sen.

Sen är jag fast i greatstufftv nu också. Tänk så många timmar man kan spendera framför datorn nu, inte bra. Har ju annat att göra, plugg osv. För er som missade mitt tips om den sidan så är det en sida där du kan kolla på avsnitt från massor av serier. Ett tips speciellt till dig Mikaela som gillar serier ;)


Min stoora nybäddade säng. Skönt att lägga sig där ikväll :)


Tvätt står på schemat...

...och nu måste jag springa ner i tvättstugan. Hej på er!

Vi börjar med en dagens

Vi börjar med en dagens igen innan jag måste rusa till t-banan

Humör: Trött men glad att det är fredag :)
Gjort: Precis satt upp håret i en tofs och läst bloggar.
Planer: Skola från 9-12
Ser på: kurslitteraturböckerna...ångest
Lyssnar på: för tillfället TLC...gammalt band
Läser: det jag skriver
Dricker: Mint-te,usch och apelsinjuice, gott!
Äter: Ett kokt ägg och två mackor

Bästa: Att det är fredag
Sämsta: Att jag har fått ont i halsen
Väder: Kallt säkert


EMA

Nu blir det European music awards på mtv. Spännande! Kate Perry är host för programmet och startade detta med att sjunga I kissed a girl. Roligt med uppträdanden och se vilka som vinner och så vidare.
Såg att Kenza hade fått åka dit, inte alls avundsjuk. Inte ALLS! hehe ;)


Det här är en av mina favoritartister som är nominerad ikväll :) Leona Lewis med andra ord!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Kikki :)

De regler som gäller är:

Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

Sju sanningar:

1. Jag älskar barn!
2. Jag kan nudda näsan med min tunga.
3. Jag har blivit väckt av en skenande elefanthjord
4. Jag är galen i choklad.
5. Jag har piercing i naveln.
6. Jag är mörkrädd.
7. Jag gör dumma val när det kommer till killar.

Jag utmanar dessa sju personer:
Lisa
Malin
Anna
Emma
Julia
Mikaela
Caroline

Hoppas att ni antar utmaningen!
Alla ni andra som vill anta utmaningen får såklart också göra det. Skicka gärna en länk om ni gör det. Kul att läsa sen!

Tid för mig själv

Ibland måste man bara få släppa allting och just det har jag gjort ett par timmar nu på eftermiddagen.
Gick super i skolan. Tack vare att jag i princip gjort arbetet innan så det var skönt.
När jag kom till Bandhagen gick jag in på Ica och köpte mig lite godsaker. Gick sedan och hyrde film, se vilken nedan.
Efter filmen hade jag tänkt att läsa kurslitteratur men jag var så trött jag somnade och sov en halvtimme innan jag kämpade mig upp. Vet inte varför jag är så trött idag men kände att jag lika gärna kunde sova en stund.

Nu står The Hills på schemat, gamla avsnitt och sedan blir det middag.
Känner inte ni också ibland att ni bara vill ha lite tid för er själva? Jag har hur mycket tid som helst för mig själv egentligen då jag bor själv men oftast finns det plugg eller något annat som malar bak i hjärnan. Idag kände jag att jag bara var tvungen att släppa taget om allt och nu efteråt känns det jättebra.
Efter det, då får jag nog ta tag i läsningen.


Helt okej film men tyckte att ettan var bättre men så är det väl med de flesta filmer.
Gillar filmer med lyckligt slut iaf och det behövdes idag!

Time for school

Skola, föreläsning idag mellan 9-12 och sen lite jobb med gruppen. Slutar nog ganska tidigt då jag förberett massor inför idag. Skön dag med andra ord. Kurslitteraturen väntar iofs på mig hemma men idag tänkte jag rå om mig själv lite också.
Hyra film, köpa lite godis och bara mysa i soffan en stund.
Nu ska jag göra lite frukost så inte magen börjar kurra i föreläsningssalen:)
kram på er

Tips

Ledsen att jag är så tråkig. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om men nu precis pratade jag med syrran och hon tipsade mig om en sida som jag tänkte tipsa er om: greatstufftv.com.

På denna sida kan du se många serier utan att behöva ladda ner eller vänta tills de går på tv.
Finns allt från Grey´s Anatomy, Brothers and sisters till The Hills. Lycka med andra ord!

Nu nästan längtar jag till sängen eftersom jag då ska lägga mig och kolla på ett avsnitt av The Hills som jag inte sett.
Nu blir det lite plugg innan Grey´s Anatomy börjar ikväll.
Känner mig som värsta serienörden nu...men har man inget liv så :)

Längtar tillbaka



Tänk vad skönt det skulle vara att få vara liten igen. När man inte behöver oroa sig över saker utan bara tar dagen som den kommer.
Gå till dagis och leka, komma hem och springa ut på gården eller leka dagis inne med gosedjuren. Ja, det var vad jag bl.a. gjorde när jag var liten.

Jag har ju valt att utbilda mig till förskollärare och vill helst jobba med de yngsta barnen som det känns nu. När jag var 5 år sa jag till min dagisfröken att jag också ville det och tänk så det kan bli.
Sen hade jag ju såklart andra drömmar efter det som t.ex. veterinär, polis osv men idag känner jag att jag är som gjord för att jobba med barn. Kan inte tänka mig något annat helt enkelt.

Oj, nu måste jag rusa till jobbet!
Ha det bäst

Huvudräkning



Det här  har jag som sysselsättning just nu. Måste bli klar med denna bok idag men just nu har jag lite svårt att koncentrera mig. Därav inlägget nedan. Humöret är inte på topp just nu men man kan ju inte alltid vara glad :(

Kan inte ni muntra upp mig med att berätta vad ni har för er?

Jag finns här om du behöver mig

Önskar att jag kunde hjälpa dig...

...men du måste låta mig göra det först.


Mysse min bysse

Nu är jag hemma. Har varit i Farsta en sväng. Fixade ett kort till Birgittas 50-års fest på lördag. Hon ville ha ett kort på alla som kommer så nu är det fixat, ska bara sätta in det i en ram också!
Under tiden som kortet framkallades (en timma) satte jag mig på soff-fiket som vi kallar det och pluggade. Duktigt värre! Gick faktiskt ganska bra..kanske ska köra på det i fortsättningen när jag inte kan koncentrera mig hemma.

Idag till middag ska jag göra hemmagjorda hamburgare..ska bli sjukt gott!

Köpte ju en mössa för ett tag sen från Halens och såhär ser jag ut i den om ni vill se:

Vet inte riktigt vart jag kollar någonstans men visst är den fin mössan? Gillar stora och gosiga mössor. Vantar har jag till men jag måste ju ha en halsduk också. Får gå ut på skattjakt någon dag!

Pluggdag

Orkade inte blogga nåt mer igår, eller ja egentligen glömde jag bort det!
Är ledig från skolan två dagar nu men imorgon ska jag jobba så idag får det bli pluggdag.
Har kopiöst mycket att läsa nu så det är väl bara att sätta igång antar jag. Är däremot väldigt sugen på att åka och simma men jag får väl se om jag hinner med det också!


Såhär ser jag ut idag. Gammalt kort men varför ta ett nytt när jag ser likadan ut,haha.
Tråkigt kanske ni tycker alla modegalna människor där ute men åh så skönt tycker jag!

Äckliga jävel

Idag var det ingen trevlig resa till skolan.
Vid rådmansgatan kliver det på en man i 40-50 årsåldern. Han frågar mig om det tar lång tid att åka till Alvik och jag svarar. Han tackar och hälsar på mig. Sedan ska han ju såklart sitta och prata vilket var okej i början.
Folk är ju lite pratglada ibland och jag märkte inget konstigt först.
Sedan började han dock gå in på lite för privata frågor om pojkvän och sa att jag var himla fin att se på, men att det gör väl inget?
Jag började känna mig lite olustig men sitter kvar. Sedan märker jag dock hur han sitter med handen innanför jeansfickan och börjar sedan skaka på benen. Då reser jag mig upp och går och då gick han också. Han klev av vid fridhemsplan så jävla skitsnack om att han skulle åka till Alvik. Vi åkte alltså tre stationer tillsammans och aldrig förr har det känts så länge att åka så få stationer.

När jag kom till skolan och skulle jobba med gruppen så var jag först tvungen att springa in på toaletten och skrubba händerna. Jag hade ju hälsat på honom...usch, blir så otroligt äcklad fortfarande när jag tänker på det.

JÄVLA ÄCKEL!
Tack för att du förstörde min dag!

Outfit idag



Jeans: Gina Tricot
Linne: H&M
Kofta: mammas
Halsband: Bijoux Brigitte

Såhär tråkig och alldaglig ser jag ut idag. Det var annat i lördags ;) haha

Duktiga jag

Hur duktig är inte jag egentligen? Uppe med tuppen men jag börjar inte skolan förrän halv 12 idag.
Varför är jag uppe redan nu då kanske ni frågar er? Och svaret på den frågan är kurslitteratur. Igår var jag så seg efter 40-års festen så jag bestämde mig istället för att gå upp tidigt och läsa idag istället.
Har ungefär 2 timmar på mig att läsa tre kapitel. Hinner nog inte med allting men är jag effektiv så ska jag nog kunna veta ungefär vad boken handlar om :)

Efter skolan ska jag äntligen träffa Tina. Vi har inte setts på evigheter men det blir väl så när en kompis går och kärar ner sig ;) Nu ska det bli kul att ses iaf! =)

Ha en trevlig måndag så ses vi när jag kommer hem ikväll!

Festen

Ja okej, nu kan jag väl berätta lite om gårdagen. Kom dit vid tio i sju. I början fick jag, Camilla och Jossi agera värdinnor (sorry Jossi för värdinna) och hjälpa till med att värma pajer i ugnen. Tog fruktansvärt lång tid men tillslut hade alla gäster fått mat i magen.
I början, som det brukar vara på "vuxenfester", var alla lugna och pratade lugnt med varandra. Detta förändrades dock senare under kvällen när vi drog bort borden så att golvet förvandlades till ett dansgolv. Det var drag vill jag lova.
Skitkul hade vi och många kort togs under kvällen. Födelsedagsbarnen hade i all hast glömt att ta med sig kamera så jag tog extra många så att de kan få dem sen.

Vi drack massa vodka redbull, dansade och flirtade med bartendern tills stället stängde vid 1. Då drog vi vidare till Eken vid slussen och partade vidare. Sjukt roligt att festa med äldre ibland. De kan ju bli lite halvgalna :)


Födelsedagsbarnen Jakob och Fredrik

Jakob och Camilla

Jossi och Camilla

Syskonen. Så härlig bild :)

Partytjejerna. Ännu en bild man blir glad av att se!

Camilla och jag försöker posa för kameran men ser mest ut som om att jag gömmer mig bakom Camilla :) haha

Nu får det räcka för den här gången. Mer bilder får ni se någon annan dag.
Men visst är det kul med lite bilder i bloggen nu?

Trött

Är inte så pigg på att skriva en text om festen. Kanske blir ikväll när jag har vaknat till lite ;)
Nu blir det film istället. Jobbigt att jag känner stress av att läsa kurslitteratur bara :(


Outfit igår



Såhär såg jag ut igår.
Klänning från H&M, shape up strumpbyxor H&m, armband, Bijoux Brigitte och halsband från Mallorca.
Till detta hade jag sedan svarta stövletter och en kappa till.

Mer om festen senare...

Grattis Jakob och Fredrik, 40 år!

Stressad som fan så ingen lång text nu. Håller på och förbereder mig inför kvällen. Ska vara vid lokalen klockan 7 ungefär om de inte ringer och ber om hjälp innan så lite stressigt är det eftersom jag ska till Camilla innan för lockning av hår.
Ha så trevligt ikväll iaf!
Outfit bild från kvällen kommer imorgon!

1 november

Lördag idag och jag är redan vaken. Blev en lugn hemmakväll framför Idol igår så då somnade jag inte sent.
Tycker Idol är pinsamt dåligt, förlåt, men håller ni inte med mig?
Det klart några kan sjunga helt okej men jag ser då ingen superstar i det där gänget. Och what´s up med att alla älskar Johan Palm. En tonårig kille som inte kan sjunga utan att det skär i öronen på en, nej han kan gärna få åka ut för min del.
Nu har jag väl retat upp en del kanske men vilken himla tur att jag inte har så många läsare då ;)

Idag eller rättare sagt ikväll ska jag på 40-års fest. Ska bli riktigt skoj. Den svarta klänningen (utan glitter) ska på, håret ska lockas och magen tryckas in,haha. Vi ska iväg redan vid sex-tiden så idag gäller det att planera.

Ska åka till Farsta centrum sedan tänkte jag och köpa ett par strumpbyxor och en flaska skumpa till Camillas morbror. Fredrik får av oss andra ett presentkort på Stadium. Jakob (morbrorn) har redan fått presenter på sin födelsedag men jag vill ha med mig något till honom som symbol iaf.

Nu blir det duschen, ha det!


Pappa på fotboll i Valencia :)

RSS 2.0