What about now

Sitter hemma hos C och väntar på att han ska komma hem. Satt och letade runt lite på youtube och hittade denna video, så himla fint när barnen sjunger med.


Daughtry- What about now


Ikväll ska vi hem till Marit som är en tjejkompis till C och även en arbetskollega till mig nu i somras. Vi ska ta nåt glas vin och spela lite spel. Blir trevligt!

Ha en skön fredagskväll!


Bildbomb från helgen på Lillsand

Helgen på landet var mysig. På lördagen tog vi en (lång) promenad upp för ett brant berg som kallas för Högklint. Väl uppe på toppen serverades det kaffe, saft, mackor och kakor...smakade väldigt gott efter en bergsetapp kan jag säga :)

Morbror Charlie uppe på Högklint

Pappa, mamma och kusin Jakob

Mamma, pappa, Jakob, morbror Bengt, Charlie, kusin Marit, kusinbarn Viggo och hans mamma Erica.

Kusinerna uppe på toppen, kolla in utsikten!

Marit på väg ner

Lördagens middag blev nudlar, marinerad och grillad fläskkarré på asiatiskt vis med den otroligt goda nemsåsen.

Till efterrätt marängsswhiss (stavning?). Kan själv är orden när Viggo skulle hälla vilket resulterade i ganska mycket chokladsås ;)

Mamma och kusin Karin

Söndagen bjöd på regn och då blev det mycket fia-spelande.


Viggo spelade också fia med knuff på sitt eget lilla vis.


Jag avslutar bildbomben med det söta kortet på Viggo för nu måste jag kila ner i tvättstugan. Regnet öser ner utanför och jag önskar att C var hemma så att vi kunde ha spelat Yatzy :)

That makes a girl happy

Igårkväll när jag satt hemma hos C och väntade på att han skulle komma hem kikade jag ytterligare en gång in på H&M och beställde hem lite fler saker därifrån. Häromveckan beställde jag ju dessa tröjor och jag gillade speciellt den randiga men den silvriga fick också stanna.
Nu har jag beställt hem dessa saker förutom skorna. Jag vill nog ha dem men ska kika om de finns i butik istället så kan jag pröva vilken storlek som blir bäst.

Jag tar ofta svarta kläder då jag tänker att det passar till allt men denna gång fick det bli en dimrosa tröja med knappar längst ut på ärmarna, den på bilden för 99:- och sedan även ett linne i puder. Nu hoppas jag på att jag blir nöjd med allt då jag verkligen behöver förnya min garderob lite.

Ska fixa ihop ett inlägg med bilder från helgen så det kommer om ett tag!

Bye bye så länge


Home sweet home

Nu har jag varit hemma i två dagar, kom hem i måndags kväll och kramade då om min älskling som jag firade 1 & 1/2 år med då :)
Helgen på landet var jättemysig med god mat, trevligt sällskap och bad i havet. Har tagit en massa bilder som ni ska få se men det får nog bli imorgon då jag är hos C nu.

Så vad har jag gjort sen jag kom hem då? Träffade Tina igår för en middag, lika trevligt som vanligt gumman :)
Sen har jag läst igenom alla 357 inläggen på bloglovin,haha...inte gjort så mycket egentligen. Imorgon blir det tvätt hemma hos mig och idag har jag städat hos C. Allt för att vara en gullig flickvän...och dessutom så är jag ledig och han jobbar.

Ikväll ska han hem till en kompis och äta middag så jag blir ensam här ett tag till men tänkte göra lite tacos sedan och sen är det ju Livet på BB ikväll klockan 9 på femman, har ni sett det?

Uppe i Härnösand nu, har sagt hej till mor...

dsc00060 (MMS)

Uppe i Härnösand nu, har sagt hej till mormor o morfar vid graven och nu ska vi träffa och gratta moster Elisabeth. Sedan bär det av mot Nordingrå. Hoppas allt är bra med er andra. Vi hörs!


Höstshopping

H&M har kommit ut med lite höstnyheter och jag var inte sen med att beställa hem två tröjor. Gäller att ligga i när det gäller H&M för där går kläderna åt som smör.

Dessa två tröjor blev det. Hoppas på att de sitter bra nu...

Idag är det måndag och ytterligare en vecka ledigt. Imorgon åker jag upp till Dalarna till mamma och pappa och på torsdag åker vi till Lillsand för den årliga släktträffen. Ska bli jättemysigt att komma upp dit. Hoppas på sol så att man kan värma sig i den efter ett dopp i havet. Annars har vi ju bastun också. Sedan hoppas jag på att båten som gick sönder i vintras/våras under ett oväder blir lagad i tid så att vi kan åka ut till någon ö och bada som vi brukar. Härliga sommar!

Under tiden får Lucas bo hemma hos C som tar hand om honom så bra. Innan bussresan upp till Dalarna imorgon ska jag klippa mig idag klockan ett och sedan ta en shoppingtur med min höggravida kompis Camilla. Efter det ska jag hem och laga middag till C och sedan mysa hela kvällen lång.

Uppdateringen lär inte bli den bästa...kommer inte ha tillgång till internet och mobilblogga brukar jag glömma bort så ha en mysig vecka så hörs vi när jag kommer hem!

All alone

Fredag idag vilket känns kul då jag kan umgås med C i helgen. Ikväll är han dock iväg och dricker öl med några kollegor så jag tänkte ha filmkväll. Ska alldeles strax fixa middag som idag blir lite småplock. Grillad kyckling, baguette som jag eventuellt gör lite vitlöksbröd på, fetaost med olja + örter på burk och så pepsi på det.
Ibland känns det som att jag själv är gravid och får såna där bamse cravings när jag blir så fruktansvärt sugen på en speciell sak. Idag var det fetaost! ;)

Spenderade förmiddagen med Ella och Emma som jag lärt känna via studierna. Vi köpte en varsin glass och satte oss på en bänk vid kungsträdgården och pratade en massa. Ella ska liksom Camilla få en liten bebis nu i augusti. Har jag förresten berättat att jag ska bli gudmor till lilla Leia? Camilla frågade mig häromveckan och ni tror väl inte annat än att jag svarade ja?! :) Blev världens lyckligaste!

Nu, mat och sedan denna film:


Update: Vilken otroligt sorglig film, grät mig igenom hela slutet. Sevärd definitivt så gå och hyr på en gång!

Katt och kanin

I brist på bilder på C´s dator så får ni denna underbart fina bild från Nacka när jag och C var där och grillade med hans pappa + tjej ;)

 


Hur är läget då? Själv är det bra men börjar bli lite smått uttråkad nu. Snart kommer dock älskling hem och då ska jag laga middag + baka äppelpaj som en äkta "hemmafru" gör ;)

Idag har jag bara uträttat massa ärenden och sedan städat hemma i min lägenhet. Behövdes kan jag säga. Är mest hos C och nu har ju dessutom Lucas (kaninen) flyttat hit så då är jag knappt i min egen lägenhet. C ska vara kaninvakt när jag åker till landet nästa vecka och då bilen var hemma i måndags så körde vi över honom redan då, så slipper jag ta en taxi sen. Katten hans är dock livrädd för Lucas så just nu ligger hon under badkaret och håller mest till där och i hallen. Hon vågade sig dock fram och lukta på buren när Lucas var instängd i köket.

Ska ta och kolla lite bloggar nu men blir det regn och molnigt imorgon så kommer det nog några inlägg då också.
Ha det bäst!

 

 


Härliga sommarväder

Semestern kunde knappast ha börjat bättre för mig. Under både söndagen och lördagen har jag varit ute och solat och badat. I söndags var jag och C ute vid Gustavsberg och badade med hans pappa + tjej. Riktigt mysigt men väldigt mycket folk men till slut hittade vi en liten gräsplätt nära vattnet där vi la oss. Sedan bjöds det på god middag på kvällen och sedan såg vi Spanien ta VM-guld.

Igårmorse kom familjen hem från Dalarna och då passade jag och syrran på att låna bilen ut till Årsta havsbad. Solen sken men tur för oss så var det lite molnigt också, annars hade jag dött i värmen. Idag bär det ut mot Stora essingen för lite bad och sol med syrran och hennes kompis. Ska bli skönt och det känns bra att utnyttja denna värme vi har för snart är det höst igen...

kram på er!

Jordgubbar med gammaldags vaniljglass

Den här dagen har känts som fem. Som sagt, skönt att ha färre barn men gud vad tiden går sakta. Skulle ha slutat fem men fick gå klockan 4 iaf. Mina kollegor skickade jag hem vid 12 respektive 1.
Nu sitter jag hemma i Farsta och väntar på mamma som kommer om ett tag. Vi ska äta middag tillsammans och till efterrätt har jag köpt glass med jordgubbar...mums!

Nu är det bara tre jobbdagar kvar och sedan ska jag underhålla mig själv i tre veckor...hur ska det sluta? På måndag har jag iaf bokat en efterlängtad klipptid..äntligen kommer luggen bli kortare igen. Det innebär ju iofs att man måste fixa håret oftare men just nu är jag så trött på mitt risiga hår så det är värt det. Och nu pratar jag inte om kort-kort lugg utan mer kortare snedlugg som inte går att sätta bakom öronen ;)


Längtar efter efterrätten!

Vattnas i munnen

Hej på er alla! Gud så varma dagar vi har nu. Idag var det mest kvavt på förmiddagen men nu på eftermiddagen kom solen och gassade igen. Cyklade till jobbet imorse och kände mig helt blöt efteråt...nice! Kom hem för ett tag sedan och åt då upp sista vattenmelonen som jag hade hemma. (Inte hela ovanför, snodde en gammal bild från bloggen.)


Fick sluta 1 och 1/2 timme tidigare idag då vi har så lite barn, gjorde lite ändringar i schemat och så. Är hemma för tillfället men ska sedan åka till C med massa tvätt. Hade tvättid på onsdag men den kan jag inte använda då jag ska träffa Ella :) Resten av veckan är jag också uppbokad så då blir det ju bra att jag kan tvätta hos C ikväll istället. Tar väl bara det som jag verkligen vill ha rent nu på en gång.

Nu är jag inne på sista jobbveckan. Tänk vad fort 5 veckor snart har gått. Ledig tre och jobbar sedan v.31 också men sen äntligen får jag och C vara lediga tillsammans igen.

Bloggen

Vill ha tillbaka skrivlusten igen för denna blogg. Så kul att kunna kika tillbaka sen på allt man gjort. Jag skriver ju för min egen skull så därav blir det ju inga blogginlägg vissa dagar. Jag tänker inte krysta fram något. Nu känner jag dock att det börjar klia lite i fingrarna igen så vi får väl se om jag hoppar på det här blogg-tåget en gång till.

I helgen, rättare sagt nu ska det bli kanonväder och vad har jag gjort då tror ni?! Bokat tvättid såklart... tvättar jag inte idag får jag gå och shoppa vilket ju känns lite onödigt. Imorgon skulle det väl också vara sol iofs så jag får väl satsa på någon utflykt då istället.

Nu känner jag mig grymt sugen på blåbärspajen som ligger här i C´s frys. Frödinge it is. Och jag kan berätta att det inte var jag som köpte den, jag hade självklart bakat en egen ;)


Midsommar 2010

I år var midsommar hur mysigt som helst. Jag och C hyrde tillsammans med två andra par en stuga i Norrtälje. Stugan låg en bit in i skogen och vi hade nära till vattnet för att kunna ta ett dopp eller två. Maten var super och sällskapet likaså. Vi hade trekamp på midsommarafton, tjejerna mot killarna och tjejerna vann! wohoo

Istället för att bara berätta i text så kommer här lite bilder från helgen.

Stugan nedifrån

Påväg till badplatsen



Midsommarlunchen

Dukat för fest! Partyhattar hade vi t.o.m

Midsommarstången

Killarna

Jag vid midsommarfirandet

Tjejerna

Underbara jordgubbstårtan

På kvällen blev det grillning

Maten på midsommarafton, grillad fläskkarré & paprika, pommes frites, fetaoströra, bea-sås och god sallad

Märkte att vi har en del bilder så det kommer en del 2 på midsommarbilderna om någon dag eller så..
Ha det bäst!

RSS 2.0