stressad människa

Haft fullt upp,därav ingen uppdatering. Igår var det  jobb och efter det åt jag middag med Camilla i centrum.
Mötte upp C i centrum efter det, tycker så synd om min älskling nu för han kanske blir av med sitt jobb. Verkar som det iaf...han jobbar på förskola och de vill ha bort alla som inte är utbildade.
Hursomhelst så var jag hemma hos honom igår och vi pratade väl mest hela kvällen och gick sen och la oss i sängen och myste. Man måste finnas där för de man tycker om!

Hinner inte skriva så mycket för nu innan skolan, ska dra om 45 minuter, ska jag hinna göra lunch, packa och skriva ner lite plugggrejer. Stress! Lunchen tar jag med mig iaf så äta behöver jag inte hinna göra.
I helgen åker jag upp till landet som ligger i Nordingrå, Norrland. Blir en lång bilresa igen för en kort helg men ska bli kul att komma dit. Ikväll kommer pappa vid sex och hämtar upp mig, packningen och Lucas som ska få bo hos Camilla igen.
Bra att ha henne! Nej, packa var det!


Mysiga utsikten uppifrån huset på Lillsand

Det lönar sig med gnäll ibland ;)

I mars hade jag samlat ihop poäng till ett 300:- presentkort på Gratisbio men när jag fyllde i ordern kom aldrig mailet med koden som man ska skriva in på presentkortstorget. Jag mailade de två gånger om detta men fick inget svar. I april skickade jag återigen ett (argt) mail men fick inte svar på det heller.
Hade det varit en biobiljett hade jag kanske inte brytt mig men trehundra är mycket pengar för mig som student så därför ville jag åtminstone försöka få presentkortet.

i fredags fick jag då ett samtal från en kille som arbetar för gratisbio, lite pinsamt men what the hell. Jag spelade oberörd när han nämnde mailen jag skickat (och nu ska ni veta att så hemska var de inte, sa bara att det var dålig service osv,haha). Sedan ringde jag presentkortstorget som tydligen skulle skicka koden igen och idag damp presenkorten ner i brevlådan.


Gratis å allt- är det inte för underbart så säg...

150 kronor på vardera H&M och Åhlens tog jag då jag handlar en del där. Nu ska jag bara (kommer inte vara så svårt) vad jag ska köpa för dem :)

Så nu vill jag ändå tipsa er om sidan för presentkorten dyker iaf upp såsmåningom ;)
Klicka in här om du vill bli medlem

sunshine



Har suttit ute på balkongen i lite mer än en timme nu och solat och läst lasermannen. Varmt som tusan men skönt att det fläktar lite av blåsten ibland. Funderar starkt på att köpa ett parasoll till balkongen för det blir som en bastu där sådana här dagar. Nu har jag gått in för att sätta igång med plugget så vi hörs lite senare igen!

Ps. Njut av vädret för tydligen håller det inte i sig länge till. Ds.

lots to do

Godmorgon alla glada, och mindre glada såklart! Solen skiner idag igen och termometern står redan på 18 grader, är det inte helt sjukt?
Igår jobbade jag på eftermiddagen och idag ska jag till praktiken. Kommer jobba ganska mycket denna och nästa vecka vilket innebär mycket plugg idag efter praktiken då jag inte har så mycket tid för det annars. Det som är ganska störande med vår hemtenta är att vi inte fått information om hur den ska vara upplagd än, och den ska vara inne nästa fredag.
På lektionen på torsdag får vi tydligen reda på det...illa!
Känns lite sådär att lägga ner massa tid på plugg om man kanske ändå inte gör det på "rätt sätt".

Aja, iväg till praktiken nu någon timme och så hem och plugga sen.. see ya!

I love the sun

Hej på er! Har inte blivit någon uppdatering på ett tag men jag har haft fullt upp helt enkelt. Igår hade jag en mysig dag och kväll med C. Vi åkte in till stan och sedan en sväng till Farsta C där C shoppade skor.
Efter lite shopping osv åkte jag hem en snabbis för att ge Lucas mat. Han får nu (iaf när jag bor borta) springa fritt hela tiden, buren är öppen så att han kan hoppa in och äta och dricka men annars är han nog mest under soffan där hans favoritsovplats finns. Hursomhelst så åkte jag efter det hem till C igen och köpte med mig pizza på vägen.



Efter middagen blev vi sugna på att se film men hittade inget skoj på tv så vi gick och hyrde Da Vincikoden som ingen av oss hade sett. Filmen slutade fungera efter 1 timme och 21 minuter men efter lite bökande med cd:skivan och dvd:n så fick vi tillslut igång den igen och kunde se slutet också :)
Filmen var bra tyckte vi så nu ska vi gå och se Änglar och demoner på bio i veckan!

Någon av er som sett den?

Drömmer



Tycker dessa armband från Bracy är så fina men just nu kan jag ju bara drömma om ett då sommarjobbet minskade rejält.
Just nu håller jag på och lagar potatisbullar..blev så sugen på det för ett tag sen så när jag var på Willys handlade jag hem en påse. Fin lördagsmiddag va? :)

Lördag

Godmorgon! Igårkväll blev det bara filmkväll med mig själv och efter en natt med konstiga drömmar känner jag mig lite lost men tänkte ta tag i dagen lite och åka till Farsta C nu. Måste köpa lite mat till Lucas, är väl egentligen den enda anledning och skulle väl lika gärna kunna åka till Högdalen och göra det men jag känner att jag måste komma ut lite.
Igår var jag endast ute för att hyra film och handla = inte bra.
Trist väder idag med men det får väl bli en liten tur och sen hem igen. Ikväll får vi se vad som händer...

Tre...

Tre jobb jag har haft: sommarjobb på företaget Dimension (finns ej längre), stå i kassan på Mc Donalds och barnskötare på förskola
Tre platser jag har bott på: På två adresser i Farsta och nu i Bandhagen.
Tre saker jag gillar att se på TV: Unga mödrar, Grey´ s Anatomy och The Hills
Tre favoriträtter: Tacos, fläskfilé gryta och pappas ajam-kyckling
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Nordingrå, Thailand eller i famnen på C ;)
Tre personer jag utmanar: Alla som känner sig manade ;)


slit och släp, hela j*vla dagen

Tråkigt väder det är idag men regn måste väl få komma ibland det också. Självklart hade jag velat sitta på balkongen med en bok och sola men idag har det inte gjort så mycket med regn då jag har tvättat och städat hemma.
Har inte blivit så jättemycket plugg idag förutom lite läsande av litteratur till nästa vecka.
Nu ska jag springa ner och hämta tvätten som förhoppningsvis är torr nu och sen ta och lägga mig i soffan efter allt "slit" :).

Lite chaité ska jag nog fixa också..suget börjar komma nu.


Attentat

Godmorgon! Uppe med tuppen idag då jag sov hos C och han började halv åtta imorse. Igår var vi på bio och såg Fast and the furious. Den var bra men lite mycket bilar är det ju såklart men Paul Walker gör ju inte att man vill springa därifrån iaf ;)

I onsdagskväll var vi med om ett "attentat"
, vi satt och kollade på tv runt elva tiden på kvällen med balkongdörren lite halvöppen när vi hör världens smäll mot fönstret. Blev livrädd och sa till C som gick upp för att kolla vad det var att ta det försiktigt. Nu visade det sig att det "bara" var ägg som hade kastats mot rutan men även in i lägenheten.
Antagligen några snorungar som inte har något bättre för sig...det var bara för oss att ställa oss och torka.
Såg dock inte så mycket så igår förmiddag skurade vi hela vardagsrummet. Ägg luktar inte gott efter ett tag vill jag lova, usch!

Idag har jag tänkt att jag ska plugga lite mer, gick ju bra i onsdags och jag hoppas att jag kan få lite gjort idag med. Sen blir det tvätt vid ett-tiden och ikväll blir det förhoppningsvis att träffa C igen.

Tävlar



I samarbete med Emma har Linda en tävling på sin blogg. Emma har designat en tshirt med ett tryck som hon själv har ritat i blyerts. Verkligen duktig tjej det där!

Håll tummarna för mig ;)

Vad är det för fel?

Vad är det med mig egentligen? Har precis sovit ca 1 1/2 - 2 timmar i soffan. La mig där för att läsa en bok och skriva lite anteckningar till analys och så vips så somnade jag. Hann knappt reagera på att det kanske inte var så smart att somna då jag hade mina planer för dagen. Har varit väldigt trött på sistone och då har jag ju ändå sovit iaf ca 6 timmar på natten.
Även om jag lätt skulle kunna sova mer så borde väl det räcka?

Skönt att C är ledig imorgon så att vi kan sova ut, det behöver vi nog båda två. Stackarn stänger idag och jag vill gå på bio ikväll men vi får väl se om han orkar det. Annars får det blir en myskväll hemma!

Nu vidare till plugget...

Min dag

Min dag kommer bestå i plugg. Veckan när arbetet ska in ska jag jobba nästan hela tiden och därför vill jag vara så gott som klar då. Idag är mitt mål att skriva minst två analyser på olika texter. Det ska jag nog klara! Känner att det är bra att ha mål då jag pluggar för annars finns det alltid andra saker som lockar men har jag väl satt ett mål så vill jag klara det.



För lite extra energi (eller bara för att det är gott) har jag lite vindruvor och marabou mjölkchoklad. Det hjälper väl vem som helst att koncentrera sig?haha.
Något som dock stör mig är att jag ringde chefen där jag brukar extrajobba...hon erbjöd mig för ungefär två veckor sedan fyra veckors jobb i sommar. Hon skulle ringa för tydligare instruktioner men har inte gjort det så idag ringde jag upp och då visar det sig att hon nu bara har en veckas jobb åt mig!
Så himla dåligt tycker jag och då borde hon inte från början ha sagt att det var fyra...ger mig ju bara förhoppningar.
Har ju fått två veckor utöver vad jag trodde att jag redan hade så alltså har jag 3 veckor jobb i sommar lite utspritt men hur kan man gå från 6 till 3? Min sommar är körd med andra ord... :(

Ska sätta igång med plugget nu istället!

Bankrutt på apoteket

Hej hopp! Allt bra med er? Med mig är det fint. Ska snart bege mig in till skolan för en föreläsning mellan 13-15 och sen blir det hem för lite plugg. Kom upp i tid med C idag så då passade jag på att hämta ut mer allergimedicin hos läkaren.
Frågade även hur mycket och länge man kan använda medicinen och hon sa att det kan jag göra hela livet om det skulle vara så, så nu ska det "sniffas" medicin för glatta livet..eller snarare andas in men aja. Dyr som sjutton är den men hellre det än att inte kunna andas normalt. =)

Jag använder mig av en medicin som heter seretide. Den vidgar luftrören men fungerar även mot själva allergin. Funkar super på mig med C´s katt så det var skönt att höra att jag kan ta maxdosen per dag hur länge som helst. Nu brukar jag bara andas in den 1 gång innan jag kommer till honom, det brukar räcka för mig.


Ungefär såhär ser den ut (det finns nämligen olika sorter).

Ni som har allergibesvär mot t.ex. katter som jag, rekommenderar jag verkligen att testa denna. Dyr men bra!

I think of you all the time

Sov ungefär två timmar i soffan på eftermiddagen och gud så skönt det var. Precis efteråt när jag vaknade kände jag mig helt körd i huvudet men nu såhär någon timme efter så känns det bara bra. Ibland behöver man vila lite extra helt enkelt, å andra sidan sov jag inte så många timmar inatt så det var väl därför.

Nu har jag precis ätit varma mackor. Var inte så hungrig på "riktig" mat så det fick bli så idag men gott är det ju! Måste ta och göra lite andra sysslor här hemma nu så vi hörs mer senare eller imorgon.


Tomat, ost och skinka när det är som godast! =)

Update: Jag åker iväg till C snart. Vi ska laga pannkakor som han ska ha med till jobbet imorgon då de har gårdsfest =)

Changeling



Igår såg jag och C filmen Changeling med Angelina Jolie i huvudrollen. Filmen handlar om en mamma (Angelina) vars barn blir kidnappat. Polisen finner efter 5 månader en pojke som överlämnas till henne men problemet är bara att det inte är hennes son. Sökandet efter hennes riktiga son fortsätter men polisen är korrupta och inte mycket till hjälp...Se den om ni inte har sett den för den var riktigt bra!

Idag hade jag lektion mellan 9-12 och åkte sedan hem och gjorde lite lunch. Borde sätta mig och läsa lite men det lockar mer att krypa ner i soffan med en filt, kopp choklad och en tidning. Regnet öser ner utanför, kanske därför man känner sig lite seg?!

Tårarna rinner ner för mina kinder, varför är livet så grymt ibland?


Victor är en kille som kämpade för sitt liv. Han hade flera tumörer i hjärnan men ingen kan säga varför barn utvecklar cancerceller. Var med och stoppa barncancern! Skänk en slant till Victors fond. Klicka på bilden för att se en liten filmsnutt om Victor.
Här kan du besöka Victors blogg!

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not here my voice
I´ll be right be side you dear



Utgång på Eken

Hade en rolig utekväll med Camilla igår. Vi drog till Eken där vi skrattade åt massa människor som dansade roligt, drack goda drinkar och träffade på Tore från "Hjälp jag är med i en japansk tv-show" och FCZ. Han är ju för rolig alltså...


Sorry Camilla men jag sa att jag skulle lägga ut den här...Camilla bestämde sig iaf för att dra på snyggdressen för kvällen :)...

...men ångrade sig sedan för att inte sticka ut så mycket från mängden.


Och som vanligt tar vi kort på toaletten men lyckas aldrig med något fint så ni får detta istället ;)

Tore och jag på dansgolvet....tro vad C säger om det?haha

Goda drinkar hann vi med också. Denna var någon syrlig smirnoff apple drink..gott var det!

Ja, det var några bilder från kvällen. Jag har precis duschat och försökt vakna till liv igen. Inte så bakis men seg som attan. Ikväll hoppas jag på myskväll med pojken min istället.

I know you like me

Dagen är över och ikväll blir det fest med Camilla. Var ju sugen på det för några dagar sedan...nu är jag lite seg men ska snart pigga upp mig själv med en dusch och medan jag gör det så lyssnar jag bland annat på denna låt som alltid får mig på partyhumör. Har varit min och Camillas partylåt i flera år nu och vi tröttnar då inte =)


Godmorgon fredag!

Godmorgon på er, sovit gott? Jag la mig med världens huvudvärk igår, inte skönt men just nu känner jag inget så det är ju skönt. Hade satt klockan på 06.20 för att åka till min läkare och be henne skriva ut ny allergimedicin men jag har så det räcker över helgen så jag orkade inte kliva upp. Ställde om klockan till en timme senare men kunde inte somna om så nu på morgonen har jag legat och kollat på Tonårsliv svtplay.se.

Jag såg aldrig det när det gick på tv men då är det bra att man kan se det där. En tjej med anorexia berättar i ett avsnitt att hon har ätit 1 dl ris och 5 matskedar köttfärssås på hela dagen och säger då att det har varit en bra dag.
Hur kan man låta det gå så långt undrar jag då? Vart börjar den branta nedförsbacken nånstans?

Aja, hinner inte skriva så mycket mer så det blir inget anorexia diskussions inlägg det här men tyckte det lät så hemskt bara.
Själv har jag precis satt i mig en rejäl frukost:

En av de bästa dagarna i mitt liv



Mycket prat om studenten just nu såklart då det börjar närma sig för många 3:or i gymnasiet. Kommer ihåg min studentdag som om den vore igår, pirret i magen när jag klev upp på morgonen, hur jag inte kunde sluta le på tunnelbanan in till skolan, när vi hade champagnefrukost och när vi stod på flaket och hoppade jag skrek av glädje.
Jag blir så fruktansvärt avundsjuk på er som får ta studenten i år. Glöm för tusan inte att njuta av dagen!

Här kommer lite fler bilder från den underbara dagen:

Här sitter alla studenter i aulan när rektorn håller tal...

Min studentskylt! Fin va? hehe

Min fina mamma och jag när vi hade sprungit ut.

Flaket! Vi hade bilder på oss själva med skolans och våra namn på. Mycket fint var det!

Jag och fina syster på flaket...mitt hår är indränkt i öl och cider, därav den fula frisyren ;)

Malin och Camilla var självklart med och hoppade på flaket =)

När jag kom till mottagningen blev det studenttårta och massa god mat.

Så, nu har ni fått se lite hur det gick till när jag tog studenten. Hope you liked it!

mums i magen



Min middag ovan bestående av en majskolv och mozzarella och pestohamburgare. Mumsigt värre var det!
Nu ska jag åka iväg till min stackare till pojkvän som just nu har en otrolig huvudvärk. Får leka sjuksyster åt honom, och nej inte åt det porriga hållet som jag vet att vissa tänker på då ;) haha

Hinner inte skriva så mycket mer men visst har det varit bra uppdatering idag, ni få läsare jag har?! haha
Ha en fin kväll och glöm inte att ta hand om varandra <3

Twilight


Har precis kollat på Twilight här hemma. Hade så oerhört tråkigt så jag gick och hyrde en film.
Nu kommer väl alla twilight fans hoppa på mig men så sanslöst, otroligt, underbar var den inte tycker jag. Fin och bra räcker för mig, sorry guys! Kanske hade för stora förväntningar innan eftersom många bloggerskor och andra personer har sagt att den är så fantastiskt bra...men missförstå mig inte, den var bra, men inte sådär otroligt :)

Nu ska jag ta och göra lite middag, magen kurrar...

Paj


Fetaost, spenat och soltorkade tomater paj

Nu ska jag strax värma på pajen ovan och sätta mig och äta lite lunch. Balkongen hade ju varit mysigt men solen gömmer sig bakom molnen. Beställde förresten hem den lila-vitrandiga bikinin från Nelly men den var inte så fin på så den åker tillbaka idag. Trosorna var fina men finast är ju ändå att matcha helt tycker jag så jag skickar tillbaka dem också.

I min kylskåpsdörr



Såhär ser det ut i min kylskåpsdörr här hemma. Det roliga är att både jag och min syrra (såg det när jag var i Göteborg i helgen) har tagit efter mammas sätt att ha massa små burkar hemma. Många av dem använder man bara nångång ibland och vissa lite oftare.

Av pappa har jag nog tagit efter att t.ex. skära upp korven i mindre bitar så att jag slipper ta fram en hel korvring på en gång. Alltså att dela upp allting i småportioner. Kom bara på det helt enkelt.

Idag är jag ledig och får se vad dagen bjuder på. Sol är det iaf ute så lite solande på balkongen kanske det kan bli om det inte är för kallt? Tänkte åka till jobbet och lämna in timrapporten i förhoppning om att få pengarna nu i maj, klantskalle som har glömt att lämna in den. Sen tänkte jag ta tag i plugget nu också. Läsa och göra flera analyser klara så blir det inte så jobbigt till tentan sen.

mysigt på balkongen

Var ju som sagt på Ikea igår och där inhandlades två stora krukor till balkongen. På plantagen köpte jag blommor, jordgubbs och smultronplantor. Igårkväll planterade jag krukan med blommor och idag den med jordgubbar och smultron.

Här är krukan med blommor. Vet inte riktigt vad de heter men blommorna blir lila och vita iaf =)

Dålig bild på den med godsakerna men ljuset (snarare kameran) var inte det bästa.

Köpte ju även två lampor att sätta i krukorna. De kostade 79:- styck om jag inte minns fel och drivs på solceller. De laddas alltså under dagen och när det sedan mörknar om kvällen så tänds dem.

Jordens sämsta bild men med blixt blev det ljust såklart och jag vill visa hur det ser ut när det är mörkt.

Ni får helt enkelt tänka lite hur det ser ut. Fint och mysigt tycker iaf jag.
Fick förresten tillbaka min tenta idag och blev glatt överraskad med ett C! Jag som trodde att jag skulle få göra omtenta...vilken lycka!

Jag och bilar verkar inte gå ihop

Sitter i skolan nu. Hade turen att få en bok på reservation på biblioteket. Kommer visserligen få den från adlibris antagligen idag men då åker den tillbaka. Boken skulle vara läst till lektionen som börjar idag klockan ett + att jag (för min skull) ska ha skrivit en analys utifrån min fallbeskrivning. Hämtade boken imorse och sitter nu i skolan och har skrivit en halv sida med analys, bra jobbat va?! haha

Vet inte vad det är med mig och bilar men vi verkar inte funka så bra ihop. Igår lånade jag bilen och var till Ikea och Plantagen. Hämtade upp Camilla och Lucas och skjutsade sedan hem Camilla för att sedan ta bilen till C. När jag startar så sitter automatlådan "fast" på parkering och jag kommer inte en meter. Var bara att ringa pappa och så kom han dit med firmabilen (thank god) och så ringde vi bärgningsbilen. Killarna hittade felet på en gång och det var en vajer som var av så det var ju inte mitt fel men självklart ska det hända när jag har bilen. Mamma och pappa hade dock tecknat en bra försäkring då de ska bila till Tyskland i sommar så vi behöver inte betala en endaste krona (thank god igen).

Ja, jag säger då det. Pappa sa ju såklart att det inte var mitt fel men man känner ju inte för att fråga om man får låna bilen igen,haha.

Nej, nu ska jag iväg och träffa studiegruppen innan lektionen börjar.

Home

Hej på er! Kom hem från Göteborg igårkväll vid åtta men åkte hem till pojken direkt. Idag har jag varit ledig och fått en hel del gjort förutom det viktigaste, plugget. Det får väl bli lite panikplugg imorgon innan lektionen helt enkelt.
Haft bilen så jag tog en sväng till Ikea och Willys vid kungens kurva.
Inhandlade lite krukor och lampor som jag ska fixa lite fint med på balkongen och inomhus.
Har inte tid att skriva så mycket för snart ska jag ta bilen och hämta upp Camilla. Vi ska först åka till plantagen och köpa lite växter och jord och sedan hem till henne för att hämta hem min lilla Lucas =)



Köpte två böcker på willys för 49:-. Läckberg brukar ha spännande böcker och den andra låter bra. Skönt att ha lite läsning i sommar när det blir tråkigt om dagarna.

Nu måste jag kila!

Göteborg here I come!


Bild lånad av syrran
Ikväll åker jag tillsammans med syrrans kompis med pojkvän + vän ner till Götet. Anna fyllde 25 år i måndags och detta ska firas med stort kalas imorgon. Hittade bilden av henne ovan på din blogg syrran och den var så fin så jag lånar den helt enkelt, hoppas det är ok?!

Hursomhelst så ska jag packa ner det sista, bålskålen, present och lite annat smått och gott och sen bär det av på roadtrip, wieee =)

Kommer nog inte blogga något mer i helgen så ha det bäst och så hörs vi när jag är hemma igen!
puss o kram

Tävling igen


Vill ni också vara med, vilket jag inte hoppas ;), så kan ni gå in här!

Nytt på skofronten


Svarta pumps med rosett fram, 299:-

Platta och mjuka ballerinaskor med söt rosett, 199:-

Tänkte egentligen inte på att båda skorna hade rosett men det är ju bara sött så strunt samma. Köpte alltså dessa skor på Skopunkten och där är det ta tre betala för två men jag hittade inget tredje par men då fick man iaf 50% rabatt på de billigaste så ballerinaskorna kostade alltså bara 100:-.

Har vaknat upp från min dvala lite nu, sov en timme i soffan och det verkar ha gjort susen. Än så länge iaf...

Zzz Zzzz

Trötter, det är vad jag är idag. Glömde allergimedicinen(smart Elin!!) när jag åkte till pojken igår (är allergisk mot katter) så imorse klockan 5 vaknade jag av att jag knappt kunde andas. Kunde inte somna om på över en timme, skönt värre, inte!
Hade lektion i skolan mellan 9-12 och sen åkte jag in till stan för att kika på ett par skor åt syrran men de var slut.
Köpte mig två par, ett par svarta pumps och ett bar typ mjuka ballerina skor.
Orkar inte ens resa mig från soffan och ta kort på dem nu så ni får se de en annan dag.
Tänkte vila ett tag nu och sen ta tag i kvällens sysslor, städa Lucas bur så att den är fräsch när Camilla ska passa honom i helgen, plugga och göra middag.

Men nu, vila!

Godmorgon tisdag



Tänk vad mycket man kan få gjort om man går upp klockan sju. Börjar inte förrän vid ett idag men den enda tvättiden jag fick den här veckan var den imorse. Åker till Göteborg i helgen och då behöver jag rena kläder så det var bara att gå upp när klockan ringde imorse. Är fortfarande ganska trött men känns rätt skönt ändå att ha tvätten klar snart och sedan har jag flera timmar på mig innan jag ska till skolan.

Sitter just nu och äter min frukost med vaniljyoghurt och chaité, mums! Det är en bra start på dagen för mig. Lunch hinner jag nog också få i mig innan jag drar till skolan. Spara, spara, spara (pengar alltså)!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag sätter igång med plugget jag tänkte hinna med på förmiddagen också.

Måndag 4 maj

Idag fyller min kära syster 25 år! STORT GRATTIS SYRRAN!

Första dagen på nya kursen idag och även fast man bör tänka att nu är det bara en kvar så är jag så otroligt trött på den här terminen nu. Fyra kurser på en termin är ganska jobbigt...hinner knappt komma in i dem förrän man ska byta igen.
Hursomhelst verkar läraren ganska bra men redan idag fick vi "läxa". Ska skriva ner ett fall och sen läsa massor till på onsdag och jag har inte ens böckerna än, bra där!

Gjorde god middag idag iaf, Nem.

Nudlar med morötter, god sås och så nem. Orkar inte förklara vad det är i just nu men kan återkomma med det någon annan dag.

Köpte en transportbur till Lucas idag också. Bra att ha i sommar upp till Dalarna osv.

Känner mig lite halvseg idag och hoppas på att det inte blir värre än så. Ska fixa med lite saker nu och sedan ringa pojken min. Vi hörs mer imorgon istället!

Bio tajm

Hinner inte skriva så mycket för blir alldeles strax uppplockad av Camilla och jossi. Vi ska iväg på bio vid Heron City, (min pojke kunde inte följa med).

Såhär ser min bio outfit ut iaf. Byxor och tröja från Gina och nya väskan från Chique.


Armbanden med believe och little sister fick åka på också..

..samt mina nya ring från H&M som inte syns så bra på denna bild.

1:a maj

Hallå! Nu är jag hemma en stund men om ett tag åker jag till C igen och senare idag åker vi till hans pappa med tjej och äter middag. Ska bli trevligt! Träffade de en liten stund på förmiddagen när de kom med lite blommor och så, så det är inte helt nytt men lite pirrigt iaf :P

Har inte så mycket att säga så om ni har lust att berätta om eran Valborg får ni gärna göra det så har jag nånting skoj att läsa när jag kommer hem sen.

kram på er

RSS 2.0