Mycket att se fram emot

Hej på er! Hur är det? Här är det bra. Känner att jag inte har lika mycket bloggsug längre så det kommer lite inlägg när jag känner för det helt enkelt. Däremot är det är så mycket roligt som hänt på sistone. Många roliga planeringar och besked från familj & vänner.
  • Jag och C har blivit sambos :) Länge sen nu men det kan nog vara det bästa beslutet ♥
  • Min syster har fått jobb och flyttar upp till Stockholm i maj, välkommen hem :)
  • Vi har bokat en weekend till London i maj.
  • Har fått veta att jag i höst får ytterligare ett kusinbarn. Grattis Markus och Erica!
Härligt med saker att se fram emot nu framöver. Ska försöka klämma in en solresa i sommar också men tyvärr så blir inte semestern som jag och C ville men vi får ta det som vi får helt enkelt. Vädret den här veckan har ju förövrigt varit helt underbart (om man inte tänker på måndagen då förstås) och vi njuter av att kunna vara ute mer och mer nu på jobbet.
I helgen ska jag ut och leta cykel med C. Var och tittade lite i veckan med pappa men hittade ingen till det priset jag vill betala. Vill inte köpa ett nytt åkkort så målet är att hitta en i helgen. Wish me luck!

Något åt det här hållet vill jag ha. Har ni något bra tips på cykelaffärer?


Qoute


Godaste!

Nu har jag fått ett nytt måste-ha-begär! Chailatte har jag druckit ett antal gånger på fik men nu har jag fått tipset om Espresso House chaipulver. Köpte det i fredags och det smakar precis som på fik. Så himla gott! Gå genast och köp om ni gillar chailatte. 79:- för burken men betydligt billigare än att dricka ute :)

Sitter och gör fotoalbum hemma nu efter en liten shoppingtur med Camilla & Kevin på förmiddagen. Roligt att få in korten i ett album som man sedan kan titta tillbaka i. I detta album ska jag samla kort från saker/resor jag har gjort med C.

 


Magsjuka igen!

Hej på er!
I onsdags kände jag mig lite halvseg på jobbet och när jag kom hem låg jag däckad i sängen till kvart i tio då jag återigen fick göra ett besök på toaletten. Var bara att ringa en kollega och säga att jag hade fått magsjuka igen.

Har alltså varit hemma torsdag och fredag men inte spytt mer sedan onsdag kväll. Verkar lindrigare denna gång även om jag haft lite ont i magen och så. Hoppas på att imorgon få vakna upp pigg och frisk. Så tråkigt att lugga hemma och dåligt samvete får man också som lämnar kollegorna igen. Tur i oturen att flera barn också är sjuka.

Nu, fredagsmys med älsklingen!


RSS 2.0