Det är mycket nu

Det var lite skillnad med tiden när det enda jag gjorda var att träffa lite kompisar ibland, träna och vara hemma. Nu är det andra bullar och det märks också. Känns knappt som att jag hinner vara hemma ibland men anledningen till detta gör mig lycklig så det gör inget. Det är mycket nu helt enkelt men snart är det helg igen och då får man tid att koppla av också. Jag hade en helt underbar påskhelg uppe i Dalarna som spenderades med familjen och syrrans kille med familj. Vi åkte snowboard/slalom, längdskidor och långfärdsskridskor varje dag. Solen lyste och det var ett tag sedan som jag åt så otroligt mycket god mat.
 
Imorgon väntar tjejfredag med middag, utgång och sedan övernattning. Sedan stoppar vi inte där utan kör vidare på en mysig brunch tillsammans på lördagen också. Lördagkvällen kommer spenderas hemma först och sedan bär det av igen :)
Nu ska jag njuta av en kväll i soffan framför tv:n med absolut inga måsten (om man bortser från tvätt, städning osv, haha). Till detta blir det en chailatte, det har jag förtjänat efter sex km på löpbandet idag!

RSS 2.0