The start of something new

Behöver verkligen nya jeans då mina tappar formen efter bara en dags användande vilket innebär att jag antingen bär de ändå men får dra upp de hela tiden så fort jag böjer eller sätter mig ned eller så slutar det med att jag får tvätta de ofta vilket man inte heller vill.
Har precis kollat på H&Ms hemsida och såg några fina där som jag tror att jag ska gå och kika lite närmare på.


Alla par kommer som sagt från H&M och kostar 398:- st vilket jag tycker är ett väldigt bra pris på jeans då jag förut alltid la minst 800:- för ett par. Grymt helt enkelt!
Men nu är det ju så att jag inte kan köpa alla tre så jag tänkte fråga er.
Vilka tycker ni var finast?

Ni är så söta

Tisdag idag, dagarna går snabbt just nu. Tvätt just nu fast mest längtar jag nog till middagen för jag är så hungrig nu. Idag blir det pastasallad med kyckling och vitlöksbröd till och coca-cola :) Lite lyx på en tisdag sådär! hehe
Kollar just nu top model och passar på och latar mig lite innan jag måste springa ner i tvättstugan igen.
Man blir ju lite småtrött av att springa och busa med barnen. De pedagoger som säger att de inte leker med barnen för att inte förstöra deras lek lurar ju bara sig själva. Lata är ordet för dem!
Alla barn vill ha uppmärksamhet, pussar och mys och klart de ska få det men just därför tycker jag också att jag med gott samvete kan lägga mig i soffan när jag kommer hem :)haha

Nej, slut på tråkigt inlägg. Nu tvättstugan!

Love you

Praktiken var kul och barnen verkade komma ihåg mig trots att det var ett par månader sedan jag var där sist.
Kan ju tyvärr inte visa några bilder på de då jag inte vill att de ska bli offentliga och att föräldrarna inte har gett sitt godkännande. Däremot kan jag istället visa ett fint kort på mina söta kusinbarn då ett inlägg med bara text är hur trist som helst.


Mina fina pojkar. Åh så mycket Elin älskar er! ♥


Praktik

Idag börjar äntligen praktiken. Ska åka hemifrån om en halvtimme. Fint höstväder idag, I like it! Nu ska det bara bli skönt att vara ute hela förmiddagen och eftermiddagen :)
Åh så skoj detta ska bli. Jag trivs så bra med personalen och barnen och de verkar även trivas med mig så dettta kommer bli toppen, som vanligt!
Nu måste jag dock styra upp med lite tandborstning och sätta på mig lite bra dagis-kläder sen är jag redo för en dag på förskolan.

Hoppas ni får en fin måndag.
kram på er alla

Vilken klassiker

Coyote Ugly går nu på 5:an och självklart tittar jag ju på den. Vet inte riktigt varför men när den kom så blev den en stor favorit och jag har väl sett den sisådär 24 gånger nu. Sjukt? Ja lite kanske men what the hell, jag gillar musiken, det är väl det kanske. Kan nog i princip alla repliker utantill vilket är lite småirriterande nu när man tittar då jag "måste" härma hela tiden, moahahaha. Jag har inget liv, jag vet!

Nej, nu ska jag ta och kolla och sjunga vidare till filmen :) Sen får det nog bli sängen så att jag är pigg på praktiken imorgon.

Söndag

Så var det redan söndag, helgerna går alldeles för fort!
Idag blev det lång sovmorgon till klockan 11. Kom inte hem förrän kvart i 4 inatt/imorse så sömn behövdes. Gjorde några sista justeringar på mitt arbete som jag ska lämna in imorgon och nu ska jag snart ta och äta lite. Vrålhungrig just nu!
Är bjuden på söndagsmiddag hos föräldrarna vilket passar bra då jag ändå ska dit och skriva ut arbetet.

Egentligen skulle man ju vilja gå en promenad i det fina höstvädret men just nu känns det som om att jag skippar det idag. Ska ju vara ute hela dagarna eftersom min praktik börjar igen imorgon. Det ska bli så kul att komma dit igen och få pussa på de söta små barnen. Längtar!

Vad gör ni idag då?

You gotta long way to go

Ikväll ska jag träffa ett par killkompisar tillsammans med Camilla. Vi ska vara hemma hos henne, dricka, umgås och snacka skit. Jossi kommer också vara hemma så det är ju trevligt att umgås tillsammans allihopa :)
Låter som en bra kväll för mig, ganska seg och då blir det nice att bara vara hemma hos någon :)
Drar med mig min cd-spelare dit (bärbar) då de inte har någon där än. Musik är ju alltid trevlig. Som t.ex. den här låten:
 
You claim that you´re so hot
And say you got skills in the bedroom
You try to flirt when you´re so not
Had a chance you still never come through
You say you wanna come and see me
Cause you know your girlfriend wanna be me
I´ma tell you why you can´t
Said you gotta long way to go

Lördag


Här är flickorna jag åt middag med igår. Från vänster: Tina, Victoria och Cissi.
Bilden är från sommaren 2007.

Tandläkaren gick bra..hade inga hål men lite tandsten men det har jag alltid. Har inte varit hos tandläkaren på 2 1/2 år så det var väl dags. Ska verkligen inte klaga då jag inte hade några hål men det är ju lite halvsurt att behöva betala 435:- för tio minuter, men men, det är ju så det är.
Nu är jag ganska trött, har inte fått någon sovmorgon alls den här veckan så nu tänkte jag lägga mig i soffan och titta på någon film för ikväll ska jag iväg igen. Mer om det senare!
Kram på er.

Myskväll med tjejerna

Haft urmysigt ikväll med tjejorna. Gjorde en god köttgryta med massa goa grejer i och till det hade vi ris. Efterrätten blev en marabou chokladkaka frukt och mandel :) hehe. Gott var det iaf så jag tror nog att jag ska prova mig på att göra gryta själv nån dag. Någon som vill dela med sig av ett sånt recept kanske?

Nu är jag trött som ett litet barn och ligger i sängen. Tänkte kolla på ett O.C avsnitt men sen får jag nog säga godnatt.
Upp tidigt imorgon, tandläkaren kallar!

Hade tänkt att lägga in en bild på flickorna men nu vägrar datorn tydligen göra det så ni får nöja er med text :)

Äntligen fredag!

Ja äntligen var det helg. Den här veckan har gått så otroligt segt men antagligen bara för att det har varit mycket plugg osv.
Ikväll ska jag äta middag med några tjejkompisar men det blir inte så sent då jag har en tandläkartid kvart i tio imorgonbitti..tack för den!
Är inte ett fan av tandläkaren direkt men tänderna måste ju också skötas om så det är bara att pallra sig det.
Usch, hoppas jag klarar mig med en undersökning bara, hoppas hoppas :)

Nehepp..nu måste jag styra upp mig själv här. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!

I want it that way

I remember those days

Någon mer som känner igen sig? Hur man satt och lyssnade låt efter låt. Skrek på konserterna tills man tappade rösten. Affischer i hela rummet, klistermärken, tuggummin osv.
Tacka vet jag 90- talet :)


Historien om grannen

Okej nu ska jag förklara hur det ligger till med min granne:
I lördags märkte jag att deras (har fått veta att det är fler än en person som bor där) tv stod på och lyste blått. Tänkte inte så mkt på det då men nu efter flera dagar så tycker jag att det är lite skumt och vill därför kolla upp det. Både för deras skull (om det nu skulle ha hänt något) och för min del så att jag kan släppa det sen.
Magkänslan sa att jag åtminstone skulle kolla upp det då och sagt och gjort så skulle jag söka upp fastighetsskötaren idag för att ta reda på lite vilka som bor där och så.
Visste inte vart det låg så när jag kommer in på gården (och fortfarande ser att tv:n/rummet lyser blått) frågar jag två grannar som var på gården precis då.
Det visar sig då att de bor i den porten och då berättar jag för de hur läget låg till. De följde med mig och kollade in genom fönstret vilket jag inte vågat göra själv (jag vet, jag är en fegis). Vi såg ingenting förutom en pillerburk på bordet som var märkligt men å andra sidan kan det vara vilka piller som helst, mintpiller, vitaminer osv.

Sedan gick vi in och plingade på, ingen öppnar. Vi tittar in genom nyckelhålet + brevinkastet och ser ingen post= skumt! (De hade inte satt upp någon lapp att de inte ville ha någon reklam)
Ser dock att det även lyser i vad jag tror är köket också vilket jag också tycker är märkligt för om man åker bort, hur sjutton kan man då glömma att både stänga av tv:n och att släcka lampan?!

Känns skitlöjligt nu efteråt även fast jag inte vet än hur det nu ligger till med grannen men nu har jag iaf talat med en person på nummer 114 14 som är ett nummer då det inte är nåt akut men att man vill prata med nån och kanske få veta vad man kan göra eller om de bestämmer sig för att kolla upp det.
Jag sa att det förmodligen inte är något allvarligt och efter att jag berättat så sa hon att det förmodligen inte var det heller. Så ja, nu får vi väl helt enkelt ha lite uppsikt hur länge den kommer stå på och kommer grannarna tillbaka så får jag väl säga åt de att stänga av tv:n nästa gång de åker bort så att man slipper bli orolig!

Grattis till er som orkat läsa allt detta men ville skriva av mig lite helt enkelt.
kram på er

Skola idag

Skola idag men börjar inte förrän klockan tolv. Vaknade av mig själv vid tjugo över åtta och det är ju helt underbart när man gör det. Åt frukost, duschade, plattade håret osv. Skönt med en lugn morgon helt enkelt!

Idag är det redovisning som gäller och sen ska jag söka upp mina fastighetsskötare. Det är nämligen så att jag börjar bli lite orolig om det är nåt som har hänt min granne två portar bort. I fyra dagar har h*ns tv stått på och lyst blått och det kanske inte är konstigt i sig men varför stänger man inte av den?!
Aja får en skum känsla i kroppen och känner att jag måste lite på min magkänsla som säger att det är nåt konstigt.
Låter kanske helt flummigt men berättar mer sen för nu ska jag ta nåt mer att äta innan jag drar till skolan.

Hörs ikväll.bye bye for now

Mario Cart

Nu blir det korvstroganoff med ris och sen åker jag till Camilla och umgås lite. Jossi har tagit dit spelet Mario Cart så gissa vad vi kommer göra en stund ikväll? hehe. Sen blir det nog till att hjälpa till och packa upp lite mer, kolla Idol och mysa bara.

Vi för ett antal år sedan :)

Vad gör ni ikväll?

Tänka efter före

Gud så duktig man känner sig när man suttit i 2 dagar och pluggat arslet av sig, ursäkta ordvalet. Nu är jag helt klar med portfolion vi ska vara klara med tills på fredag och det känns helt underbart. Nu återstår det bara att se om man blir godkänd,haha :) men det känns bra iaf!

Satt och kollade runt lite på nätet och hittade denna väska som jag tyckte såg fin ut. Lite svårt med skinnimitation tycker jag, oftast gillar jag det inte men denna var fin.

299:- kostar den och det som är bra att det finns en axelrem. Jag har letat efter en sådan väska ett tag men frågan är om jag verkligen vill ha denna och om jag verkligen behöver den. Har kommit in i en det-är-bara-att-köpa-fas och det är inte så bra då jag köper saker och tänker efter efteråt.
Tänka först och handla sen borde det istället vara så det ska jag nog ta och göra med den här väskan.
Vad tycker ni om den? Behöver lite råd.

Den kommer från nuknuk by the way.

Nu har det hänt igen...

Återigen har det varit en massaker på en skola i Finland. Två stycken skolskjutningar på mindre än ett år.
När ska man börja lyssna på varningssignalerna?!
22-åriga Matti Juhani Saari gick in på skolan, dödade tio personer och tog sedan sitt eget liv.


En bild från filmen då han testar sitt vapen

Ni kan själva läsa om det här!

Gärningsmannen hade lagt upp videos på youtube där han testsköt på en skjutbana och där han säger att "You will die next". Igår togs han av polisen och förhördes av dem. Han släpptes direkt och fick behålla sin vapenlicens.
Ring,ring, ring..är det bara jag som hör varningsklockorna?
Det här hade kunnat förhindras om de hade varit lite mer vaksamma. Jag förstår att det är svårt att hitta alla videos med olika hot innan de verkställer de men herregud, här hade de ju redan tagit in killen.
Sånt här får inte hända!

Vilken skola ska utsättas härnäst undrar jag? För jag tror tyvärr att det kommer hända igen..och jag är nog inte den ende!

Jag skänker en tanke till alla de familjer som förlorade någon i skottdramat.

Ni är de finaste för mig <3



Varje gång jag lyssnar på den här låten så tänker jag på mina nära och kära som har gått bort, mormor, morfar, farmor, farfar, Mats, Ludvig, och min kusin som aldrig fick se dagens ljus och tillslut Karl- Erik.
Låten har spelats på en del av deras begravningar och när jag hör den så är det svårt att hålla tillbaka tårarna.
Kom att tänka på de när jag såg att en annan bloggerskas mormor hade dött.

Nu är de alla små fina änglar uppe i himlen och kunde jag så skulle jag åka och hälsa på dem.
Saknar er så mycket...ni är de finaste för mig ♥

Mycket plugg och nya hårfärgen

Mycket plugg idag så därför har det varit sämst uppdatering. Ledig idag så har hunnit göra en hel del på arbetet som ska vara klart på fredag. Ledig imorgon igen så då ska jag avsluta det hela tänkte jag.
Kom på att jag inte heller har visat nya hårfärgen som jag lovade.. här kommer en före och en efter.
Före:

Efter:

Hmm ser ut ut att vara så stor skillnad men det är nog ljuset på bilderna för i verkligheten ser det mycket mörkare ut.
Aja strunt samma.
Vad har ni haft för er idag då?

Måndag

Idag började dagen med ett besök på min före detta arbetsplats där vi (jag och en klasskompis) intervjuade några kollegor till mig som vi ska ha till en redovisning. Gick bra och sen åkte vi till skolan och mötte upp andra halvan av gruppen.
Fixade ihop det vi skrivit ner och planerade inför redovisningen. Gick snabbare än vad jag trodde så efter det hann jag hem och plugga en stund innan pappa kom till mig.

Anledningen till det var att när jag skulle skruva på benen igår till bordet så orkade jag inte "ända fram" så att piggarna när man skulle lägga skivan under bordet stod åt rätt håll. Behövde ju som sagt en stark pojke och snäll som min far är kom han förbi och fixade det åt mig. Åh det blev så fint, är riktigt nöjd med bordet. Vill så gärna visa bild, får ta och styra upp det här med kamera.
Nu fattas bara en matta och en ny fotölj som jag vill ha :) Önska kostar ingenting....

Åkte sedan med pappa till Farsta, köpte lite bra-ha-saker i centrum och fick sedan världens godaste köttfärssås med spaghetti till middag hos päronen. En lyckad måndag med andra ord!

Pay it forward

Sitter i soffan med en kopp te med honung i. Förstår inte varför jag aldrig blir av med min förkylning, men såhär är det varje höst så man borde ju vara van vid det här laget.
Just nu har det börjat en film på kanal 5 som heter Pay it forward (skicka vidare). Har sett den förut och har för mig att jag tyckte om den så den sitter jag och kollar på nu.

Har inte haft så mycket tid för plugg idag, eller jo det har jag men det har helt enkelt inte blivit så mycket av det. Jag tycker att det jag läser nu är ganska intressant och därför underlättar ju det. Men saken med att plugga är att man alltid har något bak i huvudet som man borde göra och därför kan jag inte riktigt slappna av även fast jag försöker.
Blev kanske lite flummigt det där.
Nej nu ska jag försöka koppla av och kolla på filmen, de kommande dagarna blir nämligen fulla av plugg så det är jag nog värd :).

Nyshoppat

Lite sisådär med bilder här i bloggen för tillfället men jag tänkte att jag kan visa vad jag beställde från Halens för ett tag sen iaf...

Tröja/Tunika i mysigt material 249:-. Bra nu när hösten är här :)

Mössa + vante 149:-. Som sagt, det börjar bli kallt nu.

Sport-bh 2 pack 129:-. Ska ju börja träna på allvar nu och då känner jag att lite nya träningskläder är den rätta motivationen :)

Har även tittat på den här tröjan nu som jag tycker ser mysig ut:

Undrar om man kan lägga till den i beställningen då det ändå inte har skickats än. Vad tror ni?
Är inte säker på att jag vill ha den iofs..lite osäker på mönstret.
Beslutsångest kallas det för och det brukar jag ha med en massa saker ;)

Rolig men hård dag

Gårdagen var skoj men oj så mycket saker vi bar fram och tillbaka, upp och ner. Vi kom till Ikea vid halv 1 och gick därifrån vid halv 6 tiden. Blev nästan lite förvånad att det gick så pass smidigt som det faktiskt gjorde.
Vi plockade ihop allt som de behövde i möbelväg, vardagsrumsbord, soffor, tv-bänk, köksbord + stolar och så massa andra saker. Jag fick också med mig ett nytt vardagsrumsbord som bara kostade 200:- så jag vart supernöjd.

Camilla och Jossi hade lånat en "bussbil" av Camillas pappa och där bar vi in sofforna + borden och stolarna och så tog jag alla Ikea kassar i min bil. Den behövdes med andra ord och det var nog bra att vi var fyra stycken för det blev en hel del att bära sen som sagt. Tur att de har hiss!

Hela kvällen monterade, diskade, fixade och pysslade vi i deras lägenhet. Jag kom hem vid halv 4 imorse och tog därför en lång sovmorgon till kl 11. Det var välbehövligt kände jag. Nu sitter jag och ska montera ihop mitt bord och det är inte det lättaste kan jag säga. Går bra till dess att jag behöver vrida runt benen så att de hamnar åt "rätt håll". Där tar det stopp = jag behöver en stark pojke här nu!

Jag tänkte att jag skulle varit duktig och montera ihop det, dammsuga och sen skura mina golv men jag tror jag ger upp det. Eftersom jag inte får ihop bordet ordentligt så ligger det ju nu massa skruvmejslar och grejer på golvet så nej ingen städning idag.
Grattis om ni har orkat läsa allt det här, känns som om att jag bara svamlat en massa nu men men så kan det bli ibland.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig söndagseftermiddag och kväll iaf! =)

Ikea och flytt

Var uppe med tuppen idag (kl 8) men jag var utvilad så då var det skönt iaf. Igår blev det lugnt med hemmakväll och idag blir det Ikea i några timmar med alla andra tusen människor som åker dit.
Jag ska nämligen hjälpa Camilla och Jossi att fortsätta flyttlasset idag och då ska vi dit och de ska inhandla massa saker. Ska bli skoj tycker jag men Ikea är ju som en godisaffär för mig :) hihi

Blir nog inte mycket uppdatering då jag lär vara borta till ikväll. Fasiken också, glömde ju att jag ville låna mammas och pappas kamera. Damn it! Hmm...får se om jag åker och hämtar den, har ju lånat bilen idag.

Ha en fin lördag!

Sorglig men fin

Ja, det var filmen jag nyss såg. Alltså Ps. I love you.
Underbar film så har ni inte sett den så är den verkligen ett måste. Har inte varit tårögd så länge som jag var till denna film på länge, åh så vacker den var.

Nu är jag trött och ska lägga mig i sängen och kolla på O.C. Imorgon blir det Ikea och flytt för hela slanten med Camilla. Jossi och hans kompisar. Skoj men säkert jobbigt så nu blir det sängen som sagt.

Godnatt på er! ♥

Ps. Sen skulle jag vilja säga ett grattis till Kikki och hennes Niklas som nu kommit hem med deras dotter Paulina från BB. Stort grattis till er :) Ds.

Ps. I love you

Ledsen att det inte kom någon efterbild på håret men jag är nöjd iaf. Då jag bara har webkameran så blir det helt enkelt ingen bild då det är alldeles för dåligt ljus ljust nu,haha. Det där lät som en dålig bortförklaring men jaja :)

Nu kollar jag lite på sing a long men sen blir det filmen Ps. I love you som jag har hört ska vara bra.
Har ni sett den och vad tyckte ni isåfall?


Vilken färg blir det?

Nu ska jag äntligen färga mitt hår. Camilla kommer när som helst hit (till mamma och pappa) och hjälper till. Ska bli så skönt att få bort min fula färg..tror att det är mitt naturliga mest av allt nu och det gillar jag inte alls. Typ ljusbrunt, råttfärgat som ni kan se på bilden här:


Usch, den här färgen ska bort och på en ny :)

Nej nu ska det bli omgjort. Resultatet får ni se sen.
Ni kan ju så länge gissa vilken färg det blir på håret!

Efter att jag färgat håret så är jag bjuden på middag här så det blir ju trevligt. Gratis är alltid gott och idag blir det lax av någon form och det gillar jag =)

Trötter

Är så trött nu på mornarna så jag har försökt ändra mina rutiner lite på kvällarna så att jag går och lägger mig tidigare.
Därför blir det nu sängen och ett O.C avsnitt för min del och sen är det natti natti... hoppas bara att jag somnar då också men det brukar inte vara något problem!

Känner inte ni att ni har blivit tröttare nu när hösten är här eller är det bara jag?


Saknar denna serie, vill ha fler avsnitt ju.

For the one´s I love

Satt och mixtrade lite med bilder och valde då denna bild som är för sisådär 12- 13 år sedan när små kusinerna var som små söta guldklimpar.



Längst fram ser ni Marit och Victor och längst bak är min kusin Karin och min morbror Mats. Tyvärr gick han bort för 5 1/2 år sedan. Jag saknar dig så mycket!
Är glad att man har massa kort så att man kan komma ihåg sina nära och kära som har gått bort.
Jag älskar er ♥

Du sjunger som en telefonsignal



Remember her? Lilla gumman, att hon är så envis gör ju det hela bara ännu värre. Det här är alltså Anna Nyblom från Idol 2006. Det bästa med det hon sa var i slutet "Jag kommer komma tillbaks, det kan ni ge er fan på".
Har ni sett henne nåt mer i Idol, det har då inte jag. Stackarn!

Jag har verkligen funderat på det här varför vissa människor ställer upp i Idol som verkligen inte kan sjunga. Har alltid trott att de ändå vet att de innerst inne kanske inte är så bra men uppenbarligen gör de väl inte det då det varje år kommer nya.
Underbart för oss tittare iaf för jag sitter ibland och skrattar så att jag gråter :)



Moahahahaha :)

Snälla hjälp mig, skrattar ihjäl mig. Det är ju såklart Idol jag pratar om. Herregud, Gregner familjen, hur tänker dem?
De var ju totalt tondöva så att det var pinsamt...skulle gärna höra brorsan som var hemma sjunga också men med den tondövheten i Gregner familjen så hade han nog ändå inte kommit vidare :) moahahahaha

Den här tjejen däremot, jösses, vart kom den rösten ifrån i denna lilla kropp?!


Lyssna själva så får ni höra..Idol juryn får rysningen, då är det bra!

"Jag har inte fått såna rysningar av någon sen jag satt vid en flygel i Las Vegas med Celine Dion" /Anders Bagge

Tillsammans kan vi hjälpa till

Såhär står det på Childhoods hemsida:

"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se. Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

Här kommer min länk till uppdragbarn.se. Hjälper ni som läser min blogg till så kan vi komma upp i mycket pengar tillsammans.


Mera barn

ICA Maxi, Blekinge

En mamma, 40 och hennes dotter 4 år står och väntar i kassakön.
Flickan (efter att ha funderat en stund): Hur många människor finns det egentligen på jorden?
Mamman: Kanske 6 miljarder.
Flickan (verkar inte nöjd med svaret utan funderar vidare och frågar sedan): Har du räknat med dig och mig då?

 

Hittade denna på tjuvlyssnat och hur söt är den inte?!


Flytt med Camilla

Muntliga examinationen gick bra, tror jag iaf men självklart var det inte upplagt som läraren hade sagt från början. Typiskt henne. Aja, hon verkar inte ha alla hästar hemma eller hur man säger :)

Nu är jag iaf hemma och tänker inte plugga nåt mer idag för jag har huvudvärk och då är det lite svårt att koncentrera sig.
Sen kan man behöva en "ledig" dag ibland också. Det dumma är bara att man alltid har nåt i bakhuvudet som man vet att man måste göra, usch.

Senare idag ska jag hjälpa Camilla att flytta. Hon och hennes pojkvän ska flytta ihop och fick nycklarna igår så idag lånar jag bilen av pappa och mamma å så börjar vi köra över saker. Hörde av min mamma som hade träffat Camillas mamma att det var ganska mycket kartonger och påsar överallt så hon blir nog glad om vi tar bort lite! =)
Ska bli så kul att se lägenheten också..skojig eftermiddag/kväll med andra ord.


Vi för 5 år sedan, alltså 17 år och försöker spela tuffa inför webkameran ;) haha
Sådär håller vi inte på längre, för nu är vi vuxna och tråkiga istället :P hihi

Tisdag

Muntlig examination nu på morgonen. Ska snart springa iväg till t-banan. Känner mig ganska väl förberedd, eller njaa förresten. Min lärare är lite speciell så man vet aldrig hur hon kommer lägga upp det, kan bli intressant. Hmm aja det går säkert bra.
Tråkväder idag och jag är på dåligt humör för jag vaknade upp med huvudvärk, inge kul alls.

Roligt inlägg Elin, bra jobbat.
Nej nu ska jag inte tråka ut er nåt mer, hoppas ni får en fin dag!

Asos


Dessa två linnen hittade jag på Asos och blev lite småkär. De är så himla söta så jag vill ju verkligen ha åtminstone en av dom men jag lovade mig själv att inte shoppa mer den här månaden och det tänker jag hålla hur hårt det än är när man ser dessa söta skapelser.
Jag får väl trösta mig med att hösten är här och att jag höll på att frysa arslet (ursäkta språket) av mig idag så dessa små linnen kanske ändå inte skulle komma till så stor användning just nu.

Inga känslor för barnen

Sitter nu och tittar på Outsiders som idag handlar om mitt favoritämne: Barn!
Har precis börjat kolla och nu är det en kvinna som säger sig älska att vara gravid och är därför surrogatmamma.
Hon har fött 7 barn men har inga egna. Hon säger själv att poängen för henne är att känna barnet växa i henne men att hon är helt ointresserad av barnet själv.
Tycker detta är väldigt intressant då jag själv älskar barn och inte kan förstå hur man inte kan få några känslor för barnet. Trots att hon själv inte vill ha barn så undrar jag hur det är möjligt att inte få några känslor för ett barn som hon bär på i 9 månader. Obegrepligt tycker jag, vad tycker ni?

Jag har inte själv varit gravid men längtar som sagt ihjäl mig till den dagen jag blir det. Hoppas hoppas bara att jag kan bli det, man vet ju aldrig. Fast ett liv utan barn är inte tänkbart för mig så om jag av någon anledning inte skulle kunna få biologiska barn så skulle jag adoptera.

Ojdå, nu hoppade jag lite där men men, nu ska jag titta vidare.

Glad

Awohooo mitt internet funkar igen!

Kanske inte är så dum på dator som jag tror ;)
uppdatering kommer sen för nu är jag såå hungrig och ska slänga i mig lite mat. =)

Trött jag blir

På mitt internet alltså. Funkade att ansluta men inte att gå in på nån sida..hmm, aja det är väl sånt man får ta när man glider på nån annans :P

Nu är jag alltså i Farsta hos mamsen och papsen fast de är inte hemma utan på väg hem från Budapest där de varit sen i torsdags. Skulle ta undan lite post och grejer så jag passade på att läsa lite bloggar och uppdatera här istället.

Var även i Farsta C en stund och tittade på träningskläder och hittade ett par 3/4 byxor från Stadium. Jag har fått för mig att det ska vara mycket skönare att träna i så nu äger jag ett par. Skulle även vilja ha nya t- tröjor, nåt linne och nya skor men det får vänta för nu har jag shoppat klart för månaden (tror jag iaf). Pengarna ska ju räcka till annat också.

Nehepp, nu ska jag kolla när bussen går hemåt.
kram på er

Åh så fint

Filmen var helt underbar, finns inga ord. Ni bara måste se Patrik 1,5, så himla fin. Jag får nu lust att adoptera en 15- årig ligist,haha..kanske lite tidigt för det dock ;)
Jag fick tårar i ögonen flera gånger men mest var det skratt på biografen :) Efteråt applåderade alla så detta är verkligen en sevärd film för er som kanske tvekar lite.

Gå och se den redan imorgon!


Gustav Skarsgård är en av skådespelarna i filmen.

Nu ska jag gosa ner mig i soffan, läsa bloggar och kolla tv. Mys!

Lördag

Igår funkade inte mitt internet men idag verkar det på igen, skumt men aja.
Har precis gjort en beställning av kläder från Halens. Om ett tag ska jag åka in till stan och möta Tina för att kolla på Patrik 1,5 filmen. Ska bli så sjukt kul att träffa Tina för det var ett tag sen. Filmen har jag hört ska vara bra och bara trailerna är ju hur rolig som helst så det här blir nog bra :)
Bakis idag för igår var jag, Camilla och Malin på Södermalm. Kvällen slutade inte så kul så nu känner man sig lite mätt på krogen för tillfället men det kanske bara är pga att jag är bakis, vem vet,haha.

Här kan du se trailerna till Patrik 1,5

Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!



11 september 2001- dagen vi alla minns

Idag är det 7 år sedan World Trade Center utsattes för terrorattacker. 4 plan kapades av 19 personer som hade kopplingar till nätverket al-Qaida vars grundare är Usama bin Ladin. Två plan flög in i tvillingtornen, det tredje flögs in i USA:s försvarshögkvarter Pentagon och det fjärde kraschade på ett fält i Shanksville.

Totalt dödades 2986 människor den dagen. En dag vi aldrig glömmer. Mina tankar går idag till alla anhöriga som förlorade en familjemedlem eller vän, till de som satt i planen och till alla de andra som dog denna dag.♥


11 september 2001, New York

I just can´t get enough :)



Antar att de flesta av er redan sett denna men nu när det är Idol och allt kom jag att tänka på denna. Jag får helt enkelt inte nog av människor som gör bort sig på detta sätt...moahahaha.
Tjejen är från Bulgarien och försöker sjunga Mariah Carey´s "Without you".

Såg ett till inslag om vad Mariah hade för kommentar om henne och själv hade jag ju garvat ihjäl mig om jag sett nån försöka sjunga min låt på detta sätt men hon sa lugnt och fint att det var modigt av henne att gå och sjunga i ett sånt program.
Visserligen håller jag ju med henne, cred till de som vågar, men jösses, borde man inte spela in sig själv först och höra hur man låter?haha

Snart lär vi säkert få se fler personer som har försökt sig på helt fel bransch.
Idol, nu på 4:an!

Tävling



Jag är med och tävlar hosTumadre och har valt boken omtankar.
Sponsrad av [ Kärleksförklaring.se ]
Tävla hos [ TUMADRE ]


Hjälp till att förändra världen

Om du förlorade ett barn, skulle du då vilja börja jobba på direkten? Tänkte väl det...
Idag säger dock lagen att man inte har rätt att vara hemma. Jag har valt att bidra med min underskrift och hoppas innerligt att denna lag förändras snabbast möjligt.
Det vi kämpar för är krav på automatiskt godkänt sjukintyg för sjukskrivning under två månader efter barnets död. Hjälp till att förändra denna lag du med, klicka här!

Tack för din medverkan! ♥



Fotbollsmatch och en cider

Blev att jag åkte till Love iaf..tyckte att jag var värd det efter lite läsning idag. You only live once, det uttrycket tycker jag om :)
Sverige vann över Ungern med 2-1. Ungern gjorde sitt mål i övertid..varför känns detta så bekant när det gäller Sverige. Varför tappar de "alltid" i övertid. Vet att det var så med en annan match (kanske flera) i somras. Störande tyckte pojkarna men jag var glad ändå..de vann ju liksom! :)

Efter vinsten gick vi (Love, Niklas, Robin, Jonas, Camilla o jag) till ett hak och tog en cider. Det är så sunkigt det där haket så det är nästan pinsamt att vara där. haha..kanske börjar bli för vuxen av mig, vad vet jag.

Nu är jag iaf hemma igen och helt slut så nu blir det sängen för min del.
Hur har eran kväll varit?

Min älskling E och jag

En av de vackraste låtar jag vet är denna:

Come away with me- Norah Jones

Så himla fin, så även denna. Lyssnade mycket på hennes låtar förut när jag var mycket barnvakt åt lilla E. Hans mamma brukade ha hennes skiva på och det blev så mysig stämning då så jag började också med det. Tända lite ljus, laga god mat, lyssna på Norah Jones och busa med världens sötaste unge, det var vad jag gjorde mycket under sommaren 2005.


Här är jag och min älsklings E sommaren 2005. Han var här 10 månader.

Inställd föreläsning och mycket plugg

Hade en lektion idag mellan 9-12 och sen klockan 13 skulle föreläsningen börja men kvart i ett ser vi att den är inställd på grund av sjukdom. Kom föreläsaren på helt plötsligt att hon var sjuk eller? Man undrar ju..aja hur som helst så åkte jag hem, köpte med mig lite god frukt, lite choklad och en tidning och gick hem och latade mig ett tag.

Sen har det varit plugg för hela slanten..visst är jag duktig?!

Blev bjuden på fotbollskväll hos Love ikväll men tror inte att jag hinner det tyvärr. Mycket läsning just nu och eftersom jag har lovat mig själv att bli bättre på att läsa kurslitteraturen så får jag helt enkelt strunta i matchen och läsa istället. Tråkigt, men vi får umgås i helgen istället Love :)

Nu ska jag nog ta och laga lite mat om köttfärsen har tinat färdigt!

Hit me with your best shot

Kände att gårdagens blogg avslutades så sorgligt så ni som redan är vakna och ser detta får nu något roligare att vakna upp till.

Hit me with your best shot- Girlicious (Nicole, Chrystina och Jenna)

Om jag kunde sjunga lika bra som vissa artister skulle jag lätt vilja vara med i ett band som girlicious. Tänk att få sjunga roliga sånger, dansa snygga danser och leka cheerleader på samma gång som de gör i videon här ovan, haha störtskönt ju :)

Stay with me, don´t fall asleep to soon...the angels can wait for a moment

Sitter här med tårar i ögonen efter att ha läst detta. Den här tjejen har förlorat två små barn och är bara 22 år gammal (precis som jag).
Nu har hon äntligen fått två små friska enäggsflickor och jag kan inte annat än le när jag tänker på det.
Jag hoppas att jag aldrig behöver få veta hur ont det måste göra att förlora ett barn.

Sänder mina tankar till Saga och Gustav som nu är små fina änglar uppe i himlen.



Britney is back

Så sant som rubriken säger, Britney is back..för tillfället iaf  :)
Jag tyckte så fruktansvärt synd om denna människa för ett tag sen men hon har verkligen lyckats ta tag i sig själv och strålar nu av glädje. På Mtv video music awards vann hon pris för bästa kvinnliga video och bästa popvideo för hennes låt piece of me.

Grattis säger jag bara. Låt nu denna människa vara lycklig och så hoppas vi bara att hon tar tag i vårdnaden om sina två söner Sean Preston och Jayden James också :)


Britney Spears- Piece of me

Känner mig så duktig

Ledig idag som sagt och eftermiddagen har spenderats med lite tvätt och en massa litteraturläsning. Känner mig riktigt duktig som har läst så pass mycket som jag gjort. Förutom den förra kursen så har de andra inte haft så intressant kurslitteratur vilket resulterar i dålig läsning. Hur kul är det att läsa nåt som ändå inte går in i huvudet?! Nej precis, skittråkigt.

Nu tycker jag att det t.o.m kan vara roligt att läsa vår kurslitteratur. Lite överdrivet med kul kanske men väldigt intressant i alla fall. I och med att jag har varit så duktig så kan ju nu välförtjänt njuta av tisdagskvällen framför tv:n.

Nu blir det Top model för hela slanten. Den 10:e säsongen har precis börjat.
Bye bye for now


Bra shoppingdag

Idag är jag ledig från skolan. Åkte in till stan på förmiddagen för att lämna tillbaka två kursböcker. Sen skulle jag bara in på H&M för att strosa runt lite men jag kom ut därifrån lite fattigare :) hehe.

Har ju som sagt ingen kamera men ni får nöja er med de här bilderna från webcamen så länge: (vet, skittaskig kvalitet på en del)


Två t-shirtar 98:-, en vit och en blå- och vitrandig.

2 bh:ar 149:-/st och sen underdel till vardera ca 59:-

Mörkgrå benvärmare som ska bli mysigt att ha nu i höst. Tror att de kostade 69:-

sist men inte minst en brun väska 179:-


Ego bild när jag som var som nöjdast efter shoppingen,haha.

Ä
r väldigt nöjd med mina köp(som ni ser på bilden ovanför haha)..väskan är jag lite osäker på men tror att jag tycker om den. Annars får jag väl lämna tillbaka den helt enkelt. Behövde verkligen lite nytt i garderoben och jag har inte shoppat på hur länge som helst så det gjorde jag idag med gott samvete :)

Just stand up!




Några av världens största kvinnliga artister har gått tillsammans och gjort ett uppträdande för Stand up 2 cancer som är en välgörenhetsfond. Några av de är: Mariah Carey (som själv har en pappa som dött i cancer), Rihanna, Beýonce, Mary J Blige, Natasha Bedingfield, Fergie, Leona Lewis m.fl.

Själv blir jag helt rörd och ryser i hela kroppen när jag hör låten, vad tycker ni om den?!

Var bara tvungen

Satt och läste lite på tjuvlyssnat precis och då hittade jag denna som jag tyckte var kul:

Buss 607, Sollentuna

Två killar ~ 16 sitter på bussen och diskuterar skolan. Den ena berättar att han läser spanska.
Kille 1: Okej, fan vilken tur du har! Spanska är ju hur lätt som helst.
Kille 2 (förvånat): Skojar du eller? Spanska är inte alls lätt!
Kille 1 (överlägset): Jo, det är skitlätt ju.
Kille 2: Jaha, om du är så jävla duktig, hur säger man "garderob" på spanska då?
Kille 1: Fan vet jag! Jag fick IG.

Moahahaha..herregud säger jag bara. Där gick inte hissen ända upp ;)

MTV video music awards

Ja MTV video music awards gick ju av stapeln igårkväll men trötter som jag är orkade jag inte hålla mig uppe till det och tänkte inte på att jag kunde ha spelat in. Å andra sidan brukar det gå i repris på mtv ett antal ggr så det är nog lugnt.
Kan vara lite kul att kolla på det där. Satt nu och tittade på lite bilder därifrån och då såg jag de här tjejerna:



Tjejerna från The Hills. Från vänster: Heidi, Lauren, Audrina och Jennifer.
Lauren känner ni kanske även igen från Laguna Beach. Efter Laguna Beach fick hon sin egen realityserie som alltså är The Hills. Nu står hon tillsammans med de andra på MTV VMA. Jag bara undrar om hon någonsin hade trott att hon skulle bli så pass känd som hon faktiskt är nu?!

Lustigt det där, hur enkelt det kan gå för vissa. De (eller rättare sagt, deras föräldrar) hade ju iofs mycket pengar och då klart det är roligt att göra en realityserie som handlar om en massa bortskämda "snorungar" ,om jag får uttrycka mig så.
Missförstå mig inte nu, jag gillar The Hills men jag känner ändå (trots att man är lite avundsjuk på deras garderober) att jag är nöjd med mitt liv som det är: pank, singel (utan killproblem som förstör vänskap) och allmänt nöjd med tillvaron ;)

You never will be mine...



Så underbart fin låt tycker jag. Det finaste tycker jag är att man kan tolka den på flera sätt. Har jag sagt att musik betyder mycket för mig?!

It´s a cruel thing you´ll never know all the ways I tried
It´s a hard thing, faking a smile when I feel like I´m falling apart inside
And now you´re gone, there´s like an echo in my head
And I remember every word you say

But you never were and you´ll never will be mine

Friskis och svettis

Nu har jag kommit hem från träningen. Var riktigt skönt att träna men jag kände att konditionen inte var på topp direkt
Friskis och Svettis verkar iaf hur bra som helst med stora, fina och fräscha lokaler. Där ska jag definitivt köpa ett träningskort :)
Nu blir det nördprogramtittande (ensam mamma söker) och sen lite mer plugg.

Phuu

Nu är städningen och lite plugg klart..men trots att jag nu suttit och pluggat 2 1/2 timme i sträck så är det fortfarande mycket att göra. Suck.
Snart ska jag iaf iväg och träna med mamma på friskis och svettis. Funderar på att köpa träningskort där istället för på Farsta Hallen där det alltid är så mycket folk. Sen underlättar det ju också om man kan träna inne i stan för då behöver jag inte åka en omväg till gymmet när jag inte har några kläder med mig. Brukar oftast sluta med att jag stannar hemma då.

Vi ska på ett vanligt gympapass..är lite småorolig hur detta ska gå då jag inte tränat på länge men nu är det dags!

Tränar ni? Och isåfall vart?



Får bli idag istället

Städningen alltså..för det blev inget sånt igår. Hann liksom inte med det.
Igårkväll var jag och Camilla hemma hos mig. Drack lite vin och snackade en massa skit. Mysigt.
Planen är nu att städa lägenheten grundligt, plugga, träna med mamma, plugga och sen tänkte jag försöka plugga lite också ;). Mycket läsning just nu så det är bara att bita ihop och sätta sig med böckerna.

Nej, nu får jag inte sitta här längre, städning var det.
Tjingeling

Bondens marknad och städning

Det är vad som står på mitt schema idag, och sen träffa Camilla.
Är uppe väldigt tidigt för att vara lördag men igår var ju en lugn kväll och då orkar kroppen hoppa upp vid 9.
Anledningen är väl egentligen inte därför utan för att jag ska in till bondens marknad med mamma om ett tag. Roligare/skönare att gå där när det inte är alltför mycket folk. Vi får väl se vad jag kan komma hem med för nåt.

Ska be mamma ta med sig deras kamera. Mm just det, skitkonstigt som jag inte har sagt. På midsommar i år gick deras kamera sönder när jag lånade den såklart. Förra veckan skulle pappa slänga den men tänkte att han ändå skulle prova en sista gång och vad händer- kameran funkar alldeles utmärkt. Wierd tycker jag med tanke på att så fort man satte i batteriet så åkte linsen ut-in-ut-in tills man tog ut batteriet igen.

Hursomhelst...lägenheten är väldigt smutsig och jag har dåligt samvete att jag inte har städat på länge så det tänkte jag också försöka göra idag. Iaf dammsuga och damma lite. Känner väl inte jättemycket för det men med gamla Robynlåtar på högsta volym ska det nog gå bättre :)


Till Robyns låtar blir städningen mycket lättare :)

Klicka hem

Sitter även och tittar på en blus som jag hittade i H&M katalogen idag. Verkar som att jag alltid måste titta typ 4 ggr i den innan jag ser saker jag verkligen vill ha. Två av dessa saker är den här:

   
och den här:


Den första klänningen/blusen funkar ju även i höst med ett par tjocka strumpbyxor till och väskan blir ju snygg den också tillsammans med skinnjackan min...mm det här ska jag nog klicka hem till mig!

 

yes!


Nu funkar mitt internet igen, wiee :)
Ikväll var jag på bio med mamma som sagt. Vi såg en film som heter It´s a free world. Den var bra men hemsk. Det hemska är väl att sånt faktiskt sker på riktigt. Om ni blev lite nyfikna nu så kan ni gå in och titta på trailern här och läsa lite mer om den. Man vill ju inte avslöja för mycket om det är nån av er som vill se den.

Sitter och tittar lite på Old school nu innan jag tänkte krypa till sängs. Gud, såna här filmer är verkligen inte min stil..kanske lite mer killhumor om man får säga så?!


 

Vart tog det vägen?

Har inte haft nåt internet 3 dagar i rad nu så med min läsa-bloggar-abstinens åkte jag idag hem till mamma och pappa och kopplade in min dator på deras internet. Herregud, man får ju inte ligga efter liksom haha.
Är ledig idag, eller förlåt jag har inget inbokat på schemat. Min lärare verkar inte gilla när vi säger att det ska bli skönt att vara ledig. Hon verkar tycka att vi ska läsa kurslitteraturen 24/7, men det tänker jag inte göra :)

Planerna för helgen blir att ta det lugnt. Känner att jag vill ha en lugn helg så då får det bli så. Ikväll ska jag nog på bio med min mamma och sen imorgon hittar jag på nåt skoj med Camilla.

Nej, nu ska jag prata med min syster nere i Spanien och läsa bloggar.
Hörs!

so much to do...

Ett dygn är ju bara 24 timmar så hur sjutton ska man hinna med allt man vill/måste göra och inte bli helt slut?
Jag kanske prioriterar lite fel just nu ikväll men jag är helt slut och nu börjar ju Idol vilket är himla kul de första avsnitten så då väljer jag att se det istället för att sätta mig och göra en uppgift till imorrn.
Illa, jag vet men ibland måste man få göra så. Uppgiften hinner jag nog skriva ner lite snabbt under föreläsningen imorgon.

Hösten är här som sagt, idag ösregnade det hela dagen men helt plötsligt skiner solen och man vill ta av sig jackan. Hänger inte riktigt med. Hösten kan vara okej tycker jag när solen skiner och träden är så färglada och fina. Nu är det ju bara ett problem, jag vill ha lite koftor för jag äger inte så många fina.
Kan ni ge mig nåt tips på nån fin som inte kostar alltför många hundralappar?!


Den här koftan/tröjan tycker jag ser himla mysig ut men är inte säker på om jag vill ha den eller inte.
Är du själv sugen så hittar du den här.


Suddenly I see

Med denna låt ska jag nu ta mig tid att läsa lite kurslitteratur. Låten gör mig så glad så jag hoppas det håller i sig ett tag så att jag inte somnar med boken över huvudet,hehe. Brukar bli så ibland nämligen.


Suddenly I see- KT Tunstall

STORT GRATTIS!

STORT grattis till Camilla och Jossi som idag skriver på kontrakt för en lägenhet.
Nu är det slut med pirret, lägenheten är er! :) wiee.
Jag som älskar att packa ner saker i flyttlådor osv är ju helt exalterad.
Om en månad flyttar ni och tiden går så snabbt så snart måste vi börja packa Camilla :)

RSS 2.0