Mini-semester med älsklingen

Hej! Måndag idag men jag är ledig. Skickade in arbetet till läraren idag så det känns skönt att slippa det nu. Nu får jag bara hoppas på att bli godkänd också.
Imorgon är det en slappdag men ska även packa och fixa lite saker för imorgon åker jag och älsklingen upp till mitt landställe i Dalarna. Vi är bara borta fram till fredag men det blir nog lagom. Skönt att ladda batterierna lite innan jobbet som sätter igång om en vecka. Blir dessutom den enda semestern tillsammans fram till augusti då vi jobbar lite i omgångar.

Vi ska iaf bara mysa, grilla, gå promenader och ha det riktigt bra där uppe. Vi hoppas självklart på sol men något bad blir det nog inte. Lite kallt än tror jag nog...
Jag får se hur det blir med uppdateringen där uppe. C tar med sin dator med mobilt bredband men vi vet inte hur mottagningen är där uppe men annars finns ju alltid mobilblogg om jag vill dela med mig av något,haha.

Ha det nu så bra så hörs vi!

29e Maj 2010

Hej på er alla!
Lördag idag och regnet har vräkt ner men nu verkar det vara uppehåll. Har tagit det lugnt på morgonen med älskling med en långdragen frukost och bloggläsande :)
Nu ska vi snart göra i ordning oss och åka till Farsta C för lite shopping. Iaf titta på sakerna...

Hoppas ni får en trevlig dag
puss o kram♥

Det regnar här i stockholm idag

Men lite regn behövs ju det också...då njuter man lite extra när solen tittar fram igen. Tycker ni inte det?
Idag är det söndag men jag är "ledig" fram till fredag då jag har min sista lektion för denna kurs. Känns konstigt att vi inte har fler lektioner men ett arbete ska skrivas och jag har inte kommit långt alls. Mitt mål är att vara klar denna vecka. *Håller tummarna för mig själv*

Ska försöka få lite gjort idag med plugget men annars får det nog bli en lugn dag med lite shopping i Farsta C kanske om jag får med mig C dit. Har ju ett presentkort där som jag fick av syrran i födelsedagspresent. Dumt bara att jag sitter hemma hos C med bara leggings och kjol här när det är 14 grader ute...

Sitter på balkongen nu med varsin dricka i...

dsc00013 (MMS)

Sitter på balkongen nu med varsin dricka i väntan på maten som står i ugnen. Livet leker just nu! Hoppas ni har det bra.


Agnes Nicoles musikkarriär


Agnes Nicole Winter från "Svenska Hollywoodfruar" satsar på musikkarriär

Jösses, hittade denna video inne hos Linda och höll på att dö när jag hörde låten. Är hon verkligen allvarlig med detta? Ja du, den där musikkarriären kommer nog inte finnas länge, om ens alls.

Inte bloggat på ett tag och det beror bara på att jag inte har haft någon lust :) Har all tid i världen då vi endast har en lektion kvar men vädret har varit strålande och jag har pluggat lite så det har inte blivit av.
Ikväll ska jag och älsklingen göra god middag och mysa för imorgon ska han ut med en jobbarkompis och kolla fotboll...inget som flickvänner får (vill!) följa med på alltså.

Annars då? Ja, livet rullar på och jag börjar nu räkna ner veckorna till att Camillas bebis kommer. Åh vad vi längtar efter dig.

Nu ska jag mysa lite med ninen (kaninen) innan jag åker vidare mot C.
Ha en trevlig helg allesammans!

Vårdcentral och beställning från H&M

Lördagkväll och på tv:n visas det hockey...som vanligt känns det som. Men snäll som jag är så lät jag C titta på det så kunde jag läsa blogginlägg och sånt :) Ikväll gjorde vi köttfärssås med tagliathelle (stavning?) och till efterrätt ska det snart bli glass.

Händer egentligen inte så mycket då vi tar det ganska lugnt med C´s sår. Besök på vårdcentralen har det blivit typ varje dag iaf för att lägga om såret och jag själv har även gjort det en gång och det blir nu igen ikväll då grejen som ligger i såret har åkt ut. Förra gången tejpade jag bara men nu ska jag leka riktig sjuksyrra med pincett, akvasel osv. Hoppas att det går bra!

Tänkte visa er min senaste beställning från H&M. Har köpt mitt andra plagg till Camillas bebis. I påsk fick hon tre små vita strumpor i påskägget och nu har jag beställt en tröja som ni kan se nedan.

Vit blus 149:-

Blått linne 149:-

Sötaste barbapappatröjan till lilla Leia 39.90:-

Blus från The garden collection som jag beställde för flera veckor sen, 99:-

Hejsan hejsan! Fredag idag men jag har haf...

dsc00009 (MMS)

Hejsan hejsan! Fredag idag men jag har haft fredag hela veckan:) Igår la jag om såret på C och det gick bra men idag ska läkaren göra det igen. Såret har minskat rejält iaf. Bilden är på mitt nya armband som jag fick i påskas. Hur mår ni då? Hoppas bra. Vi hörs mer i helgen,då kanske det kommer något roligare inlägg. Kram!


Uppdatering

Lite uppdatering om läget: Vi (jag och C) kom hem igår vid tre tiden på eftermiddagen, C´s pappa kom och hämtade oss från sös. Jag och hans pappa bar in tv:n i sovrummet och fixade runt lite i lägenheten. Min lilla sjukling har alltså nu sin sjukstuga/recovery inne i sovrummet och jag har sprungit fram och tillbaka med vatten, mineralvatten, antiobiotika, alvedon osv. Han har sin egen lilla privata sjuksköterska.

Nej, usch vad jag tycker synd om honom och man känner sig så hjälplös som inte kan hjälpa honom ännu mer! Nu hoppas vi på att såret läker fort och att han snart är på benen igen. Min kraxhosta och förkylning/allergi känns ju väldigt fånigt att klaga på nu och att ha en sjukare person bredvid sig gör ju att man själv blir piggare eftersom man vill försöka hjälpa och vara där för honom istället.

Får se om jag hinner ta en snabb träff med Camilla lite senare när hon slutar jobbet. Beror nog lite på hur han känner det för jag vet att han tycker att det är skönt att ha mig här...lilla goffi!

SÖS

Godmorgon! Vart en jobbig dag/kväll/natt från igår. Min pojkvän fick en infektion i ljumsken som vi igår fick åka in akut med till sös. Han fick sedan opereras för detta inatt och då fick jag åka hem. Nu är han vaken och jag vill åka dit men jag får ringa och kolla så att man får komma in redan nu snart...vet inte hur det är med besökstider.
Nu kanske ni förstår den dåliga uppdateringen och det lär nog bli likadant idag så då vet ni det.

Inte sovit många timmar så ögonen är röda,haha...ser ut som ett monster. Tror ni att de släpper in såna? ;)
Ville bara slänga in ett tack till dig Tina som är en så snäll och bra vän ♥

Hej på er alla! Nu har vi ätit god middag ...

dsc00008 (MMS)

Hej på er alla! Nu har vi ätit god middag och sitter nu bänkade i soffan. Tänkte bara visa min nya tröja som syster fixat åt mig. 60:- istället för 399! Bra att ha en syster som jobbar för MQ:) Ha en bra fredagskväll


Planteringsprojekt

Hade ett litet planteringsprojekt för mig hemma igår eftermiddag. Köpte fröer förra året men planterade aldrig dom men jag tänkte göra ett försök i år och så får vi se om det blir något av dem. Kan väl inte säga att jag är född med gröna fingrar/händer (?) men man måste ju ge det ett försök iaf.


Sådde Solros och Blomsterlin som jag sedan ska plantera om i större krukor på balkongen, det vill säga om det kommer upp något. I skolan på biologin hade vi en läxa för ett tag sen att plantera något valfritt och då tog jag chilifrön och det har kommit upp rätt mycket av det nu. Tror ni jag måste plantera om dem i en större kruka?

Chilin är det gröna till höger i den vita och i den lilla krukan. I de andra ska det förhoppningsvis komma upp Solrosor.

Skönt med ett bad såhär på eftermiddagen. ...

dsc00005 (MMS)

Skönt med ett bad såhär på eftermiddagen. Ikväll blir det middag och gos med finaste pojkvännen!


Ho ho

Ekar det här inne? Ja, jag vet uppdateringen har varit i sämsta laget här de senaste dagarna men vart tusan hittar man inspirationen?! Har väl en del att skriva om men mycket vill jag inte skriva här även om det är som en dagbok. Dock än väldigt öppen sådan...

Har iaf varit ledig två dagar i rad nu, ganska skönt men långtråkigt mellan varven också. Imorse fick jag dock mysa med älskling och vi tog sovmorgon tillsammans så det var skönt. Tvätt stod på schemat idag så det har jag tagit i tu med nu på eftermiddagen/kvälllen. Nu är så gott som allt (orkade inte ta sista påsen) invikt i garderoben.

Just det, vuxenpoäng och massa stjärnor i kanten till mig för gissa vad jag gjorde idag?!
TVÄTTADE FÖNSTER! =) Kände mig så himla duktig efteråt för det är ju verkligen en tråkig syssla men fint blev det!

Nu ska jag åka hem till C och mysa ner mig framför tv:n.
Ha det gott

Grattis älskade syster!

Idag är det systers födelsedag och det hurrar vi för =)! 26 år nu syrran, vad hände med den här tiden? :

Vi vid köksbordet ca 1 och 3 år gamla

Picknick under diskbänken

...och så spolar vi fram tiden lite till Sicilien, var det 1998?

Stort grattis iaf på din stora dag och hoppas tårtan smakar bra ikväll! Present får du framöver när vi ses nästa gång. Puss puss jag älskar dig♥

2 maj 2010

Hej på er! Vilket underbart väder det är idag, välkommen maj månad också. Det blev inte till att se någon brasa i fredags då det regnade men jag kände doften från en iaf :). Åt middag med C och hade det allmänt mys bara. Igår hade vi födelsedagsmiddag för mig med Camilla och Jossi. Gjorde potatisgratäng för första gången som blev riktigt god och till det entrecote med sallad och sås. Till efterrätt åt vi kladdkaka med vispad grädde!

Idag satt jag och C ute på min balkong och solade i två timmar, han fick färg men tycker inte att det syns något på mig? Hmm...

Nu har han åkt hem för att plugga men jag åker dit sedan med rester från igår så blir det kanske lite söndagsmys med film, går det någon bra film ikväll?



Imorgon ska jag till Naturhistoriska riksmuséet med skolan. Funderar på om det får bli blusen ovan då. Jag kör nog på det! Ha en fortsatt trevlig söndag nu.

RSS 2.0