30 april 2010

Godmorgon! Jag däckade totalt igår och vaknade upp klockan sju idag av väckarklockan. Nu är det fredag, Valborg och sista april, herregud vad tiden går fort. Snart är det sommar!
Idag har jag biologi mellan 9-12 men sedan ska jag hem och städa lägenheten och försöka sätta igång med plugget så jag slipper sitta så mycket i helgen.

Kvällen vet jag inte vad den bjuder på, vi får se vad som dyker upp. En brasa vore ju inte helt fel att se men dem tänds ju så himla tidigt.

Ha en fin dag hörrni!

1 år äldre

Igår var det min 24 årsdag och jag hade en underbar dag på jobbet, middag hos mamma och pappa och sedan mys med älsklingen hemma hos mig. På jobbet kom två flickor (4 och 5 år) och sjöng för mig och hade med sig två pussel och en teckning från avdelningen..tyckte jag var sött men två killar (5 år) menade att det var bebisleksaker ;) haha.

Jag slutade vid fyra och åkte då hem till mamma och pappa. Fick god Ayamkyckling med ris till middag och sedan vaniljglass med hallonsylt till efterrätt. Sedan åkte jag och mötte upp C och han hade också paket med sig.

Idag har jag varit och fikat med Tina i stan och då hade även hon med sig en present, hur söt får man vara? :) Tack så hemskt mycket gumman!


Träningst-shirt från T-shirtstore, strumpor från mamma och pappa och presentkort i Farsta C från syster min. Ska titta på ett regnställ tänkte jag.

Löparskor från mamma och pappa. Det var dessa vi var och köpte i lördags.

Röda rosor från älsklingen

Två pocketböcker från älsklingen. Maskrosungen visste han att jag ville läsa :)

Sött armband från Pearls for girls fick jag av finaste vännen Tina.

Tack tack tack för de fina presenterna! ♥ Love you all

Min stora dag

Godmorgon!
Idag är det min födelsedag och jag började denna med att vakna upp med sötaste C. Nu bär det av till jobbet och sedan hem till mamma och pappa på middag. Idag blev jag alltså 24 år. Herregud, nu börjar åldern låta vuxet också, jag som fortfarande tycker att jag ser ut som 19 år.

Vi hörs senare ikväll eller imorgon så ska jag uppdatera om min dag.

kram på er!♥

Pollenallergi

Strålande sol men här sitter jag med stängda fönster och balkongdörren åkte igen för ett tag sen den med. Anledningen? Pollen! Herregud vad jag känner av det nu..ögat rinner och näsan är så täppt som den kan bli.
Vill bara sitta ute men just nu går inte det. Brukar kännas bättre efter ett tag och nu tog jag lite nässpray så förhoppningsvis kan jag andas normalt om en liten stund, vore ju skönt.

Ledig idag iaf, men imorgon på min stora dag (fyller 24 år då) ska jag jobba mellan 7.30-16. Ska dock bli kul för jag får jobba med en gammal kollega till mig och vi har alltid så roligt när vi jobbar ihop. På kvällen ska jag hem till mamma och pappa på födelsedagsmiddag.

Tänkte försöka plugga idag. Ska svara på ett antal frågor till en bok som man somnar till så fort man öppnar. Motivationen till detta är inte så stor med andra ord, men jag ska göra mitt bästa. Vore skönt att bli klar så att man slipper sitta i helgen med det.


Kusin 40 år!

I lördags firade vi Carl-Filip som fyllde 40 år igår. De bjöd på snittar, vin, öl och kladdkaka. Gott och trevligt att träffa släkten. Vädret var fint så det blev lite varmt i lägenheten där ett tag men man ska inte klaga på värmen nu ;) hehe.
Här kommer lite bilder från dagen:

Födelsedagsbarnet

Karin och mamma

Ja må han leva, ja må han leva...

Syster Anna, Maria och Annas pojkvän Anton

L & E fikar

A - Jag fick den största!

B.o.u.n.c.e

Vilken show de bjöd på! Hemkommen nu från Bounce på Globen och sedan restaurang. Jag blir alltid så sugen och inspirerad till att börja dansa igen när jag har sett Bounce. De är så grymma så man blev ju nästan tårögd i slutet när de visade gamla bilder. Jennie såg jag blev tårögd också...känslomässigt det måste vara för dem att det är deras sista shower de har gjort nu.

Bounce i orange

Jennie i mitten körde Crazy in love med andra danstjejer

Oj vad jag kommer sakna deras shower...

Mer bilder och kanske någon video kommer senare. Nu måste jag ta och landa lite innan sängen kallar.
Tack Bounce för vad ni har gjort för dansen, nu kommer fler dansare våga sig fram!♥

Underbara lördag

Bild från i höstas men bortse från löven på träden så ser det nog likadant ut idag ;)

 

Härliga underbara lördag! Är inte lördag den bästa dagen eller vad? Fredagskänslan är också underbar men att få vakna upp på en lördag och ta en lång och lugn frukost är det bästa. Nu har jag iaf både ätit frukost, badat/duschat, fixat håret + smink och ätit en smörgås till. Ska åka in till stan om ett tag och möta upp mamma för att kolla på träningsskor som jag önskar mig. Efter det möter vi upp resten av familjen + pojkvänner för att åka och fira kusinen Carl-Filip som fyller 40 år imorgon!! Wohoo =)

Solen skiner även idag och då kan man ju inte vara annat än glad.
Önskar er en härlig lördag så kanske vi hörs senare eller imorgon.

puss!♥

Exkursion



Idag på biologin ska vi ut på exkursion vid Hellasgården här i Stockholm. Får se om vi kan få syn på några småkryp, en larvig larv som den ovan kanske?! Tackar iaf för att solen skiner och att skitvädret från igår är borta. Ska ändå åka hem till mamma och pappa för att låna regnkläder och kolla om jag kan ha mina gamla stövlar. I skogen är det nog blött fortfarande.

Senare ikväll ska jag hem till mamma och pappa på middag för syrran med pojkvän är uppe i Stockholm nu :)
Hela helgen får jag faktiskt middag på annat håll,haha. Imorgon ska jag på öppet hus hos min kusin som fyller 40 år på söndag och på söndag ska vi äta på restaurang.

Fixartagen

Nu har jag varit duktig och tvättat en massa, kollat deklarationen och städat micron. Kollade på Drömmen om Italien på fyran men nu ska jag snart lägga mig i sängen och kolla på playtv istället.

Har tänkt länge att jag vill lära mig att baka matbröd då jag har tröttnat så ofantligt på att köpa bröd i affären. Känns som att man äter samma bröd hela tiden och att baka själv känns dessutom nyttigare och ett billigare alternativ är det ju.

Detta bröd läste jag om på en matsida och det verkade rätt enkelt att göra och ser gott ut så det kanske jag kan pröva någon dag. Får nog bli nästa vecka/helg isåfall då kommande helg är fullspäckad med roliga saker, berättar mer om det imorgon!

Har ni något annat förslag på något matbröd får ni gärna dela med er!


Önskedagar

Gick upp tidigare idag än igår när jag skulle till jobbet. Både idag och igår började jag klockan nio men det är närmare till jobbet. Hursomhelst så kom jag till skolan och alla står och väntar utanför kemisalen men ingen lärare dyker upp. Får sedan reda på av en annan lärare att vår lärare har missuppfattat och trott att lektionen började klockan ett vilket resulterade i att lektionen blev en och en halv timme försenad då hon kunde vara där till halv elva.
Istället för en tretimmars lektion blev det en tvåtimmars så det var ju skönt.

Regn blandat med snö är det utanför fönstret nu, usch vad deprimerande men till helgen ska det bli fint igen säger dem, hoppas på det. Om exakt en vecka fyller jag 24 år och måste komma på saker som jag önskar mig av syster, mamma och pappa men har verkligen ingen idé. Det enda jag har kommit på är nya träningsskor.



Letade runt lite snabbt på stadiums hemsida och de här ovan var de finaste löp/träningsskor jag kunde hitta. De till vänster kanske är lite mer diskreta och det var ett bra (nedsatt) pris på dem.


Frågan är nu bara vad jag kan önska mig mer? Önska kostar ju ingenting så kanske kan jag skriva upp en sån här på önskelistan ;) haha

Bajsblöjor, skratt och gråt

Jag och syster


Sol, skratt, bajsblöjor, gråt och glädje har min dag bestått av. Solen sken hela dagen och då har man verkligen världens bästa jobb. Att kunna vara ute minst fyra timmar av arbetstidens åtta är helt underbart! Var med småttingarna en stund på förmiddagen, därav bajsblöjorna som jag såklart fick nitlotten om,haha. Det blev en kö efter att jag hade bytt på första ungen :) haha. Före lunchen gick jag dock in till mellanavdelningen igen och höll i samlingen. Personalen har som ett rullande schema så imorgon är det min tur att ha vilan och byta blöjor.

Slutade vid tre idag och tänkte då träna men skippade det då jag hade glömt mina hörlurar till mobilen (träna utan musik funkar ju inte!) men tar det imorgon istället. Har ätit middag och ska alldeles strax åka till C och sova där inatt.


Den glada nyheten

Bild lånad här

 

Hej på er! Nu är snart söndagen slut och visst hade det varit skönt med en ledig dag till men imorgon kickar jag igång veckan med jobb från 7.45-15.

 

Var och träffade Camilla idag och något jag inte har skrivit här än är att hon väntar barn! =) En liten flicka (till 90%) förväntas komma ut i slutet på augusti och hon är så välkommen. Längtar så fruktansvärt mycket efter det lilla tillskottet och idag fick jag känna den första (för mig alltså) sparken :) Än så länge har jag bara köpt tre par strumpor till henne som Camilla fick i ett påskägg men visst kliar det lite i fingrarna när man är inne på olika sidor och tittar, speciellt Lundmyr som har så fina saker.

 

Lilla Leia, vi väntar på dig med spänning!

Sunday

Godmorgon söndag! Klev upp för en timme sedan och sitter nu och läser lite bloggar. Pojken sover än men vaknar nog alldeles strax, tyckte att jag hörde honom för ett tag sen :) Igår tog vi det bara lugnt med pizza till middag och lite tv-tittande på det. Vi gick och la oss vid tolv så idag är man utvilad.

Städade C´s balkong igår och den blev skitasnygg, ser ut som ny. Nu är vi hemma hos mig men han ska åka hem sen för att ta emot blommorna till balkonglådan som hans pappa ska komma med. Jag själv ska träffa bästa kompisen ett tag och prata en massa som vanligt. Inte setts på hela veckan så det blir skoj!

Än får vi gå med strumpor och skor...


Längtar till riktig sommarvärme men nöjer mig gott med den härliga våren som är här. Solen skiner inte för tillfället men jag hoppas på förbättring på den fronten! Är hemma hos C nu, ska städa hans balkong idag för sedan ska hans pappa komma med blommor som han har köpt. Så himla gulligt...

Får se vad dagen annars bjuder på. Jag hade velat äta glass ute i solen men vi får se hur det blir med både solen och glassen som sagt. Värdelöst inlägg och noll inspiration så nu tackar jag för mig för denna gång!

 


Spring

Tja! Hur har dagen varit för er? Min har varit bra med jobb mellan 9-16, riktigt skön tid att jobba. Solen lyste idag igen och man kan ju inte annat än att vara glad då. På det så hade vi bara 12 barn och efter kl ett bara 10 stycken så det var skönt. Åt pannkakor med glass till mellanmål för att fira ett barn och detta var otroligt uppskattat som ni kanske kan förstå.

Känns som att det blir lite tråkiga inlägg men utan kameran så kan jag inte ta några nya kort. Mamma kom dock hem igår och då får jag nog igen kameran i helgen. Fredag imorgon redan, underbara dag! Har inte så mycket planer för helgen men vill helst bara ta det lugnt som det känns nu och njuta av våren (som jag hoppas stannar kvar). Hörde av en mamma på förskolan att det skulle snöa imorgon men på det örat hör inte jag så jag tror på solsken igen :)


Bild från stugan förra sommaren...

Onsdag 14 april 2010

Godmorgon, eller god förmiddag kanske snarare! Vaknade upp hos C vid halv nio och gick upp och åt frukost. Sedan dess har tiden flugit iväg och jag måste skynda mig på lite om jag ska hinna klart med en uppgift till skolan. Ska iväg och jobba vid ett så jag måste dra härifrån vid halv ungefär. Sedan kan det ju vara bra om man hinner få i sig någon lunch innan dess också.

Vädret är underbart idag och det ska bli så skönt att komma iväg och jobba lite. Skolan är för tillfället rätt slapp och då är det lätt att bli seg så jobb passar utmärkt för mig idag!

Still coming back to me

Det tråkiga beskedet jag fick i lördags bara återkommer till mig. Försöker skjuta ifrån mig det så länge innan jag faktiskt måste inse det på riktigt men jag kan inte få det ur mitt huvud, det är så fruktansvärt tråkigt. En stor förändring kommer ske och jag vill bara inte inse att det kommer bli så...

...nej, ibland raseras ens bild av saker och då vet man inte riktigt vad man ska tänka.
Går nog och lägger mig och hoppas att det har lämnat mig för en stund imorgon istället!


Fireflies


Fireflies - Owl City

Sitter och lyssnar på låten ovan, tycker den är härlig. Hade skola mellan 9-16 idag, tog en glass med Emma och Ella på rasten i solen, så härligt!
Nu ska jag alldeles strax laga middag innan jag drar mig in mot stan igen för att möta upp favoritflickorna Tina och Vickan. Tina såg jag i fredags som ni vet men Vickan var ett tag sen nu så det blir skoj. Vi ska träffas på söder vid sju och ta ett glas vin eller dylikt :) Blir nog nice.

Känns som att jag har noll inspiration för detta och kameran är i Berlin med mamma så det kan inte bli några nya bilder här men vi får helt enkelt se hur mycket uppdatering det blir i veckan. Ni klarar er nog ;)

Stressigt i huvudet

Hej! Dåligt med uppdatering här nu men har inte haft någon lust till bloggen. Nu är det sista lediga dagen innan skola och jobb börjar igen. Har varit skönt med påsklov men nu får man stressa för att man inte har pluggat tillräckligt på lovet..usch.

Helgen har iaf varit nice, var på Ikea och sen storhandling med älsklingen. Köpte balkongmöbler till honom och lite smått och gott. På kvällen var vi bjudna på middag hos mamma och pappa. Fick höra en tråkig sak som gjorde mig lite ledsen...annars var kvällen trevlig och vi fick riktigt god mat.

Var förresten på Ikea i fredags också med sötaste Tina! Vi tog en fika först eftersom vi hade för mycket att prata om men sedan tog vi en tur på varuhuset och handlade lite saker.
Ikväll ska jag och C på middag igen fast hos hans pappa denna gång. Trevligt att bli bjuden på middag två kvällar i rad. Men innan dess ska jag försöka hinna plugga lite innan jag måste hoppa in i duschen vilket typ är 45 minuter så det är nog bäst att snabba på nu...

Påskhelgen i bilder

Hej på er! Har ni haft en bra påsk? Min var underbar med massa god mat, snowboardåkning, bus med L & A och så sol på det. Kom hem i måndags men har haft fullt upp med att krama på min älskling och inte haft lust till bloggen.
Det där med att mobilblogga glömde jag totalt bort men det hade ändå blivit tråkigt då kameran på mobilen tydligen är paj (?) så då hade det bara blivit text och det är ju inte så kul.

Nu är jag iaf hemma hos mig och sötnosen ligger och sover. Klev upp för en halvtimme sen och tänkte få lite plugg gjort innan jag väcker honom. Här kommer lite bilder från helgen först:

Jag, syrran och pappa i Romme

Pappa och mamma i sittliften

Pappa och Maria

L och vi andra målade ägg och här är hans mästerverk

Syrran målade Michael Jackson, lägg märke till vart hans ena hand är ;)

A med pappa, L med mamma

Fler bilder kommer men nu måste jag sätta igång med plugget.
puss!

RSS 2.0