Bakisdag

Aldrig förr har jag mått så dåligt som idag.

JAG SKA ALDRIG MER DRICKA ALKOHOL.
Den meningen har spelats upp i hjärnan flera gånger idag kan jag säga, moahahahaha!
Var på stället Södermalm igår med några kompisar och det visade sig bli en väldigt blöt kväll och ja då klart att man mår skit dagen efter. Tråkigt bara det där, att man ska behöva må dåligt för att ha en rolig utekväll :) haha.

Kvällen var iaf hur rolig som helst (tror jag :), minnet sviker mig lite idag,hehe), dansade, träffade en söt pojk och hade allmänt roligt med mina kompisar. Sådär som en bra utekväll ska vara helt enkelt.

Nu sitter jag och tittar på En prinsessas dagbok 2 som går på kanal 5.

Lång men rolig dag

Ja, har inte blivit så mycket bloggande idag direkt. Kom hem för cirka en timme sen men har tills nu suttit och läst lite bloggar m.m. Föreläsningen var som jag trodde, skit, idag så jag gick efter en timme när vi fick en liten rast.
Bättre att åka till jobbet där det var kris istället för att sitta och lyssna på vilka barnböcker som är bra. Det är väl bl.a. det man har bibliotek för?!

Hursomhelst så kom jag till jobbet vid 11 och kunde då äta lunch med barnen. Sen var det vila och det här är bland det mysigaste jag vet. Sitta vid flera barn, stryka de lite över huvudet och magen och se hur ögonen sluter sig och hör att deras andetag blir allt tyngre. Ni som jobbar på småbarnsavdelning eller har småbarn vet nog vad jag menar.

Efter vilan hade jag vattenlek med några ungar och ja, det blev dyngsurt men vad gör väl det. En liten kille skrattade som aldrig förr och bara det gör att det så klart är värt att sedan stå och torka upp massa vatten från golvet. Med barn får man inte vara petig, då kan man lika gärna byta jobb.

Är ganska trött nu så att jag tror att jag säger godnatt nu...Godnatt!

Fredag

Sitter här och hinkar i mig te med honung och alvedon innan jag drar till skolan. Förkylningen blir bara värre och värre men vad gör väl det om hundra år...
Idag har jag föreläsning till klockan 11 och sen ska jag direkt åka till jobbet. Idag ska jag och Camilla jobba tillsammans bara vi två så det lär ju bli kul.
Efter jobbet blir det nog middag hemma hos mamma och pappa, mys!

Idag åker förresten min syster till Valencia för att plugga spanska i 3 och 1/2 månad. Ha en trevlig resa sis så hörs vi snart igen (och ses, hihi).


Vi för typ 3 år sedan... ♥

Närmare in på mitt liv

·  Du heter: Elin

·  Smeknamn: Lelli, Henke (Henriksson), Läffe (högstadiet, varför kommer jag inte ihåg)· Låt just nu: David Grey- This years love

 

·  Om du röker: Nej

·  Beroende av: kramar och massa kärlek J

·  Vad tror folk om dig: Jadu, det får man noga fråga dem.

·  Stämmer det: kanske…

·  Vad får du oftast dina komplimanger från: kompisar och på krogen

·  Brukar du skratta för dig själv: Haha ja det händer

·  Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: Aa, det låter bra. Tack gumman! Puss

·  Vilken är din favoritmålning: Oj, ingen aning,  men  jag tycker om svartvita barnporträtt.

·  Vart bor du: Bandhagen (Stockholm)

·  Trivs du där: Jajamensan. Hittills iaf ( Bott här i 9 månader)

·  Vad har du för mobil operatör: Tele 2 Comviq

·  .Är du allergisk mot något: Pollen, hästar och katter

·  Har du haft sex idag: Nej

·  Nästa mål i ditt liv: Klara av min utbildning och sedan förhoppningsvis bli mamma J

·  Hur svarar du i mobil: Hej, det är Elin!

·  Vem ringde du senast idag: Mamma

·  Vad sa den du prata senast med i telefon: Ja, det kan ta olika lång tid. 3-4 dagar upp till en vecka. (Budgivning på lägenhet)

·  Antal sömntimmar inatt: 10 (ledig idag)

·  Sov du ensam: Mmm

·  Tycker du om din pappa: Klart jag gör! Vilken konstig fråga

·  Brukar du komma i tid: Ja!

·  När mår du bra: När jag är omgiven av antingen massa kompisar eller min släkt!

·  När blev du fotad senast: I lördags på piratfesten

·  Vanligaste färger på dina kläder: Svart och blå

·  Vad tycker du om fötter: Kan vara lite äckligt men beror på om man sköter om de eller inte.

·  Är du smart: Det vill jag inte påstå men inte dum heller ;)

·  Vem/Vilka saknar du just nu: Blir alldeles för många för att skriva här…

·  Favorit dryck på morgonen: Oboy!

·  Är du blyg: I vissa sammanhang kan jag vara det.

·  Sysslar du med någon sport: Inte just nu men har spelat tennis i 7 år.

 

·  Vill du hellre ha mail än brev: Tycker om brev men mail går  ju såklart enklare att svara på.

·  Tror du på kärleken i första ögonkastet: Njaa..jag tror på ”kemi” (om ni fattar vad jag menar) vid första ögonkastet men inte kärlek. Kärlek är något stort för mig och det kan ta tid  för mig att älska en person.

·  Har du spytt offentligt: Det tror jag alldeles säkert, haha men jag skyller på att det har hänt på fyllan.

·  Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Min familj och min bästa vän.

·  Är du nöjd med ditt liv: Ja fast sen är det klart att det finns vissa saker men skulle vilja förändra men på det stora hela är jag nog nöjd.

·  Om inte, vad vill du ändra på: Att man inte tagit chansen när man haft den. Mer än så kan jag inte säga.

Ja kära bloggläsare. Om ni orkat läsa allt det här så grattis. Jag tycker själv att det kan vara roligt att se folks svar på såna här frågor men vissa är ju såklart onödiga. Hursomhelst så vet ni nu antagligen lite mer om mig och det är väl det som är meningen med såna här "utmaningar".

Det är såna tider nu...

Ja, då menar jag förkylningstider. Någon annan än jag som känner av det?
Sitter hemma med en kopp te med massa honung i och hoppas att min hosta och förkylning ska försvinna innan den förvärras. Såhär blir jag dock alltid när hösten är på ingång, trots att jag tar på mig mer kläder.

Nu tänkte jag även lyxa till vardagen lite med att äta Ben & Jerry glass. Det är såklart favoriten New York Super Fudge Chunk som jag köpt, smarrigt värre!

Åh herregud, nu måste jag springa till frysen efter att ha sett denna bild!
Vad har ni för favoritglass?

Back to school

Känns lite knäppt det här med bloggen. Jag skriver vissa inlägg för mig själv och vissa som intresserar mig.
Det är ju sen kul att titta tillbaka och se vad man har gjort osv.
Nu på sistone har det inte blivit så mycket bloggning men jag känner att jag själv måste vara inspirerad för att skriva annars är det bara onödigt tycker jag.

Till något helt annat. Idag började jag skolan igen och ska nu läsa matte- och språkinlärning. Det ska bli väldigt intressant tycker jag och det verkar som att litteraturen denna gång är väldigt intressant att läsa vilket underlättar eftersom vi ska läsa en hel del. Hamnade i en bra grupp iaf. Sen var det lite kul för en i gruppen är höggravid och efter ett tag säger hon att hon har planerat kejsarsnitt imorgon!!
Herregud, jag förstår inte hur hon kan sitta och vara koncentrerad på nånting annat än just förlossningen men hon sa att hon skulle fortsätta med skolan så fort som möjligt och typ ta med sig ungen eller nåt.
Haha, ja vi får väl se hur det går men jag har då inget emot om hon gör det :) Mysa och titta på en liten bebis är ju inte helt fel.
Lycka till imorgon Mannal!


Min lilla älsklings A när han var ungefär en vecka gammal!

Biobiljetter hemskickade bara sådär

Är så himla trött själv på alla gratishemsidor där man ska samla poäng och sedan få hem gratissaker eller biobiljetter men nu har jag läst om en sida där det verkligen låter löjligt enkelt att få hem en biobiljett.
Och vem tycker inte om att sitta där i biomörkret och titta på en mysig film?! Jag älskar det iaf :)

Bli medlem HÄR du också och testa lyckan!

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen idag. Såhär tidigt har jag inte vaknat på länge men det gick helt okej att dra sig upp ur sängen.
Dock längtar jag inte till att behöva kliva upp tidigt flera dagar i veckan sen, men det är iofs en vanesak.

Nog om det, anledning till att jag är uppe är för att jag först ska hämta lite saker i Farsta och sen ska jag in till stan för att hänga med lilla E. Den här killen var jag mycket barnvakt åt från att han var 5 månader till att han var 2 år. Han är mitt kusinbarn och världens sötaste.


Här är en gammal bild på oss två. Nu är killen 4 år sedan i torsdags så han är stora killen nu.

Jag antar att det blir massa lek med hans nya leksaker och kanske lite Asterix film tittande. Tack gode gud att han inte längre tittar på Dunderklumpen. Vet inte hur många gånger jag såg den med honom :) haha.
Aja nu måste jag fixa till mig lite.
Ha en bra dag!

Ändring av mitt hår

Nu ska jag snart äntligen gå och klippa mig. Har inte bokat nån tid för jag ville vänta tills sommaren verkligen var över och med tanke på att det regnat varje dag i typ en vecka, eller mer, nu så känns det som att hösten är på ingång.

Har inte varit hos en frisör på jag vet inte hur lång tid..minst ett år iaf. Min mamma har istället hjälpt mig med klippningen men eftersom hon själv säger att hon inte kan klippa "frisyrer" så ska jag nu gå och klippa mig hos nån som kan. Tänkte bara göra lite etapper här fram och så och sen ska jag be min kära vän Camilla att färga mitt hår. Vill färga det chokladbrunt för nu är det så fult så att jag har lust att raka av allt,haha.

Satt och tittade på en bild av Rachel Bilson alldeles nyss. Hon är ju för söt med hennes bruna hår och chokladbruna ögon. Jag har dock blåa ögon men är väldigt  nöjd med de. Lite ballt att ha isblå ögon till chokladbrunt hår. Jag tror det blir bra iaf! :)

Här ser ni mina ögon...

...och här Rachels Bilsons. Gud så vacker människan är!

Över förväntan

Måste säga att Batman filmen igår var riktigt bra, eller den var iaf över min förväntan. Jag som var väldigt skeptisk innan och trodde att jag skulle sitta och sova. Istället satt jag på helspänn genom i princip hela tiden och ibland var det t.om. lite läskigt. Okej, jag är en fegis men men.
Förut tittade jag alltid på skräckfilmer (dock inte själv utan med kompisar) men har börjat tröttna på det nu. Ska jag titta på en sån så ska den vara bra också. Inte bara splash nu dödade de 100 pers och sen ett dåligt slut utan jag gillar mer psykologiska skräck/thriller filmer.

Har ni något tips på en bra sådan?

Det dumma är väl bara att mina nerver knappt tål att titta på sånt längre, jag blir så himla rädd. Ena sekunden sitter jag med händerna framför ögonen och i nästa skrattar jag för att jag är så rädd,haha.
Aja, nog talat om det. Idag blir det 4-års kalas hemma hos E. Jag saknar min lilla kille så det ska bli kul att träffa honom igen och resten av släkten. Hoppas det finns några kanelbullar också, jag är inte så förtjust i tårta. Isåfall ska det vara glass och maräng tårta. Mums!

Oj, måste springa ner i tvättstugan nu, tjingeling!

The dark night

Ska gå och se den nya Batman filmen (The dark night) ikväll med några kompisar. Är väldigt skeptisk ska jag säga men tydligen har den fått bra kritik. Är nog inte min typ av film ändå men det är alltid mysigt att gå på bio och sen har jag inte träffat de jag ska gå med på ett tag så det blir skoj.
Ni som sett den får gärna tala om vad ni tyckte om den!

Spännande värre, undrar om den är läskig?! hihi då får jag hålla Vickan i handen isåfall ;)

Bloggtorka

Ja som jag skrev i förra inlägget så har jag tröttnat på det här med att blogga. Iaf litegrann. Eftersom jag skriver för min egen skull (okej att det är kul att ha lite läsare men inte därför jag skriver) så känns det ju bara konstigt att sitta och skriva inlägg som man inte är engagerad i.
Vill inte visa upp en falsk fasad eller så om ni förstår vad jag menar.  Tänker nog ha kvar bloggen och skriva ett inlägg lite då och då men det blir inte lika mycket som förut.

Tråkigt att blogga också när man inte har en kamera så att man kan lägga in bilder. Visar bara gamla hela tiden typ och visst kan väl det vara kul att kolla på men jag vet själv att när jag läser bloggar så är det roligare med ett inlägg med lite text och fler bilder.

Aja hursomhelst, tack till er som fortsätter kika in lite då och då och så får vi se när nästa inlägg kommer.


Min lägenhet- ett vandrarhem?

Haha aa det är vad det ser ut som just nu iaf. I vardagsrummet står 2 tältsängar och i sovrummet min 1.80 säng, en tältsäng och en madrass på golvet. Varför då kanske ni undrar? Jo min kusin och hans 5 kompisar från Örnsköldsvik kommer nämligen ner till Stockholm idag och ska låna min lägenhet i helgen.
De ska som jag skrev tidigare på massa kul i kungsan (the voice party osv). Så nu ska jag ta mitt pick och pack och åka hem till mina föräldrar och bosätta mig där i helgen.
Det positiva med det är ju att jag får gratismat hela helgen, wiee :)
Ikväll ska vi ut och äta hela familjen eftersom syrran också är här. Om ungefär 3 veckor åker hon till Spanien, Valencia, för att plugga spanska i 3 & 1/2 månad. Jag kommer och hälsar på dig sis =)

Nepp, som sagt, nu drar jag. Ha det bäst så får vi se om det blir nån mer uppdatering i helgen!
(Har inte varit på sånt blogghumör på sistone)


Min familj. Från vänster: Anna, pappa, mamma och lilla jag. Detta var väl ca 19 år sen skulle jag gissa :)

Today

Idag har jag lite planer på att åka in till stan där min syster och mamma är nu. Hjälpa de att shoppa lite när jag själv inte har pengar att shoppa för.
Var som sagt och såg Mamma Mia för andra gången igår och herregud vad den filmen är bra. Kan se den tusen ggr om :)

Nu ska jag först dammsuga min lägenhet innan jag drar  in för i helgen kommer min kusin och hans 5 kompisar och lånar den. De ska nämligen på The Voice party eller vad det heter i kungsan på lördag. Några av er som ska dit?


Shopping med systeryster

Ska snart bege mig in mot söder med syster min. Vi ska gå runt och titta lite affärer, shoppa lite och kanske ta en fika.
Senare vid 5 ska vi möta upp mamsen och papsen, ta nåt att äta och sen ska vi se Mamma Mia.
Har sett den en gång redan som vissa redan vet men jag kan se den 50 ggr om så det ska bli jättekul.

Om vi rör oss in mot hötorget ska jag passa på att ta en frapino också. Provade hallon/granatäpple igår men jag tycker bättre om mango/jordgubb om nån vill anteckna ;). Haha intressant värre.

Nepp nu ska jag dra, hörs ikväll.
pussen


Mina finaste <3

Är hemma nu efter en kvälll hos L och A. Hämtade de klockan 3 igår eftermiddag och då gick vi direkt till parken och lekte en timma innan vi gick hem och lagade mat.
Killarna somnade på en gång sedan i sina sängar och jag satt och tittade på Jakten på lycka med Will Smith och hans son i huvudrollerna. Riktigt bra film tycker jag!
Är som sagt lite osäker med det här att lägga upp bilder men nu har jag skrivit min bloggadress på en av bilderna så jag tänkte ändå att ni skulle få se hur mina sötnosar ser ut som jag brukar ta hand om ibland.


Här har ni de, L & A. Är de inte hur söta som helst?!
Jag älskar er mina små troll ♥


Gick upp klockan halv 7 imorse med A och sen kom L upp en stund senare. Vi tog det lugnt imorse, åt en lång frukost, byggde ihop en legobil och gick sedan en promenad till dagis. Nu är jag som sagt hemma igen och sitter just nu i soffan. Är ju helt okej väder ute just nu så jag får lite dåligt samvete att jag inte hittar på nåt, men jag är så trött just nu så jag tänkte läsa en tidning nu och kanske kolla om det är nåt kul på tv.

Ha en bra dag!

Lovefilm.se

Genom Gratisbio har jag nu testat på att få filmer hem direkt i brevlådan med Lovefilm.se.
Idag har jag fått mina två första filmer och även ett mejl där det står hur jag sedan säger upp mig från sidan om jag efter prövotiden sen inte vill fortsätta få hem filmer mot betalning. Om jag har förstått det rätt så får jag hem 4 gratisfilmer denna månad och vill jag sen fortsätta så kostar det 99:-/månad. Vilket jag inte tror att jag kommer göra men kul att testa iaf.

Man får filmerna i dessa paket som man sedan enkelt klistrar igen och skickar tillbaka de i. Portot är redan betalt så detta betalar jag inte heller för.

Ska nog ta med en av filmerna och titta på den ikväll hemma hos L & A när de har somnat, mys!

Vill ni också bli medlemmar på Gratisbio. Använd denna länk så får ni 75 poäng från start!

Sol idag?!


Nu är jag hemma igen efter en natt hos Tina. Hon skjutsade hem mig då hon skulle träffa hennes brors fru som bor här i örby så det var ju på vägen. Tack för det gumman!
Vi hade mysigt med film och godis igår. Såg först Himlens hjärta och sedan Predikanten. Himlens hjärta var fruktansvärt dålig så den behöver ni inte se om ni inte redan gjort det. Om ni gjort det, vad tyckte ni om den isåfall?

Predikanten var desto bättre och det som gjorde den ännu bättre var ju den söta poliskillen Martin. Kommer inte ihåg vad han heter nu men söt var han.

Idag ska jag hämta mina älsklingspojkar på dagis och sedan lägga de ikväll, sover kanske över också för att lämna de imorgon. Vet inte riktigt hur vi skulle göra med det men vi får se.
Nu hoppas jag bara att vädret håller i sig hela dagen så att vi kan leka i parken lite innan vi går hem och lagar middag.
Har tyvärr ingen kamera så att jag kan fota de men är fortfarande lite osäker på om jag vill lägga upp bilder på de här med tanke på alla konstiga människor. Å andra sidan är det inte så många som läser min blogg så det kanske inte är så farligt.

Vad gör ni idag då?

Me and my sister

Nu drar jag in till stan där jag ska träffa syrran och käka lunch med henne. Efter att hon går till frissan så möter jag upp Tina för en frapino kanske och sen åker vi hem till henne. Sover över där så idag blir det ingen mer uppdatering.


Jag och syrran (jul/nyår) för typ 3 år sedan!

Fika och bad

Var i Farsta nu på eftermiddagen och fikade med Camilla. Drack god cola och åt en äcklig blåbärspaj (eller halva iaf). Vet inte riktigt vad för fel det var på den men god var den inte,haha. Efter fikat så gick jag hem till mamma och pappa för att lämna åkkort som jag lånat över helgen och då passade jag på att ta mig ett bad i deras badkar. Saknar verkligen att ha det och särskilt på vintern när man är fryser ofta. Så skönt att lägga sig med en bra tidning i badet då :)
Tycker ni inte?


Nu sitter jag och tittar på Eight days to live, en film på kanal 5. Tänkte att jag kanske ska se tyst vittne som börjar kl 21 men förra söndagen var det ett läskigt avsnitt så jag vet inte om jag vågar,haha chicken.


Skulle inte vara helt fel att lägga sig ned i det här badkaret, eller vad säger ni?!

Bad habbit?

Godmorgon på er!
Förstår inte riktigt. För några veckor sedan hade jag sömnproblem och vaknade oftast några ggr per natt och vaknade senast kl 8 på morgonen. Nu sover jag som en stock och trots att jag gick och la mig kl 12 igår så sov jag till 11 imorse.
Klagar iofs inte för nu spelar det ju ingen roll eftersom jag ändå är ledig men kan nog bli jobbigare sen när jag börjar skolan igen. Å andra sidan går jag ju inte så ofta i skolan hela veckorna utan kanske 3 dagar högst.

Har inte så mycket planer för dagen utan det blir nog en fika med Camilla lite senare och sen kanske möta upp mamma och pappa (som då är påväg hem från Dalarna) vid Bromma för att hämta en blomma jag ska få av Vickan. Vi får se hur dagen blir helt enkelt. Söndagar har ju en förmåga att alltid bli lite sega.

Imorgon kommer min syster hem och det ska bli så himla roligt. Har inte träffats på länge nu så imorgon blir det lunch med henne direkt när hon kommer till centralen :)

Somehow I can´t forget you



Världens finaste låt just nu tycker jag. Säkert många som redan tröttnat på den men jag gillar den fortfarande och lär göra det länge till. Vissa låtar betyder mer än andra och just denna har en speciell beydelse för mig!

See, somehow I can´t forget you
after all that we´ve been through

It´ll all get better in time


Frapino- min nya drog


Gud så gott det är. Var inne och fikade med Tina en stund när hon hade slutat jobbet. Gick till Espresso house och drack en mango/jordgubb frapino och herregud vad gott det är. Känner att det kan bli lite av en addiction men då är det ju tur att det inte finns nåt espresso house i närheten av mig, hihi

Nu sitter jag och tittar på filmen Det näst bästa som går på 4:an fast jag hänger inte med så bra eftersom jag sitter vid datorn också så nu ska jag lägga ifrån mig den.
Hoppas ni har en mysig lördagkväll!


Flätor i håret

Flätor i håret tycker jag är himla fint. Finns så många olika sätt man kan göra det på och det gillar jag.
Se bara här på Lauren Conrad vad fint det är:

Sen passar hon väl i allt så söt som hon är :)
 Jag försökte mig nyss på att göra en fläta av sneluggen, här får ni se resultatet:

Lyckades inte så jättebra med den tycker jag men är verkligen sämst på att göra flätor i mitt eget hår. Får träna på saken haha. Lustig min men jag bjuder på den här :)

Stockholms kvällen

Kvällen igår började med att vi satt hemma hos Tessan och drack goda drinkar och åt god mat, tack för det!
Sen drog vi in till centralen till Go08 festivalen. Kan säga såhär för er som inte var där: Ni missade inget! Var bara sjukt mycket folk och man kom ingen vart när man väl var i klumpen av alla människor. Kändes som om man var på konsert eller nåt när man inte riktigt kan välja åt vilket håll man skulle gå. Folk puttades, svor, skrattade och det var bara allmänt kaos tycker jag. Slutade med att vi gick hela kungsgatan upp i mitten av vägen för att komma nånvart men som tur var så var det inte mycket trafik. Förstår inte folk som tar bilen när de vet att de ändå inte kommer komma nånvart.

Kanske låter tråkig men eftersom vi var sugna på att dansa så drog vi till söder istället och gick till stället Södermalm som jag pratat om tidigare. Där hade vi riktigt kul men tiden gick alldeles för fort. Det är minuset med det stället, att det stänger kl 3, när man har som allra roligast. Hur som helst så var det en bra kväll och nu dagen efter känner man sig lite halvseg.
Tänkte dra mig till affären snart för att inhandla lite gott.

Bilder från gårdagen och Skåne kommer alldeles strax, I promise!

En sann noll-åtta

Stress, stress..är på väg hem till en kompis nu alldeles strax. Där ska vi föra lite och äta ceasarsallad innan vi senare ikväll drar ut till 08- partyt :) haha

Hoppas ni får en grym fredagkväll!
puss o kram ♥

Stockholm 080808

Idag är det stockholmarnas dag och detta firas med ett stort partaj inne vid stureplan, event vid kungsan och massa andra saker. Den sanna noll-åtta jag är så ska jag självklart in och fira med alla andra. Lite smålöjligt kanske men roligt tycker jag! :)

Det roligaste tycker jag är vattenkriget som ska vara mot nord och syd idag. Synd att det är mulet och regnar bara men riktigt rolig idé tycker jag. Ska tvätta nu hela dagen så att jag har nåt att sätta på mig ikväll så tyvärr kan jag inte kolla på vattenkriget men ikväll blir det fest.

Så alla stockholmare, ska ni fira dagen på något speciellt sätt?



Grattis alla stockholmare på 08-dagen!! :)


Tack snälla mamma

Nu har jag precis kommit hem igen efter en underbar middag hos mamma och pappa (fast pappa spelade tennis så honom träffade jag bara innan middagen).
Fick pasta med het tomatsås och köttfärslimpa till det, mumsigt värre.
Fick även med mig en matlåda hem och en liten melon. Det tackar man ju inte nej till :) haha.
De brukar alltid skicka med mig saker när jag är där men så är det väl när man är student och som sagt, jag klagar inte, hihi!

Fick även en trisslott i efterskott eftersom jag hade namnsdag för några dagar sen men tyvärr blev det ingen vinst men det är ju alltid roligt att skrapa och hoppas.

Förresten så såg jag en sån rolig sak från Bingolotto för ett tag sedan, kom på det nu när jag snackar om lotter.
Ni bara måste kolla på denna video, jag skrattar ihjäl mig!! :)


Just dance



Denna låt spelas på hög volym nu medan jag städar! Snart färdig och då ska jag åka till Farsta till mamma och pappa. De bjuder på middag ikväll, himla trevligt :)

Gratis smink


Vill även tipsa er om denna sida där du kan samla poäng genom att besöka hemsidor, värva kompisar osv. Jag har testat en liten stund nu och det verkar vara lättare än gratisbio att samla poäng och vem blir inte gladare av lite gratissmink.

Testa du också. Klicka här för att bli medlem och få 50 poäng redan från start!

Storstädning pågår

Godmorgon på er! Sovit gott? Det har inte jag men klockan 10 steg jag iaf upp utvilad. Eller njaee det gjorde jag faktiskt inte...låg och läste bloggar i sängen till klockan 11. Var ju en del nya inlägg som sagt men nu är alla (dock hoppade jag över några) lästa.
Vädret ser ju inte så himla roligt ut idag men det passar för hemma är det stökigt och det behövs en storstädning här snarast möjligt. Tänkte sätta igång med det alldeles strax.

Vi tog inte så mycket kort nere i Skåne men några har jag att bjuda på sen när Camilla skickat över dem.
Så länge så kan ni få se lite mer bilder från när jag var på mitt landställe.


Här är ena sidan på huset och altanen där vi brukar sitta och äta middag på sommarkvällarna :)

Lillstugan- där brukar vi kusiner sova!

Utedass och snickarbod + våran fina bil i bakgrunden :)haha
Japp, det är dass men det är som en toalettring och inte bara ett hål som på vissa andra. Tyck att det är äckligt om ni vill men man vänjer sig ;)

Middagsdags. Från vänster: Martin, Marit, Kristoffer och Elisabeth

Till höger ser ni Charlie, Bengt och längst bort sitter Nisse.

Underbara släkt...när jag ser på dessa bilder så längtar jag upp igen men hoppas att vi ses om inte alltför lång tid igen!

Nu blir det städning för hela slanten.



Hemma är nog ändå bäst

Home sweet home! Är hemma nu efter en vecka i Skåne. Har haft det underbart där nere men det är skönt att vara hemma igen också. Fick lite av en chock när jag precis gick in på bloggkoll. 533 nya inlägg har jag att läsa!! hahaha ni har varit flitiga märker jag. Men å andra sidan har jag några av de största bloggerskorna där och det är ju deras jobb att blogga.

Hur som helst så är jag ganska trött just nu så det blir bara ett snabbt och tråkigt inlägg ikväll. Sitter just nu med ingefära-citron te, min nya favorit och tänkte läsa en del av inläggen som har kommit medan jag har varit borta.

Kul att se att iaf nån har tittat in veckan som varit :) hihi

puss o kram

RSS 2.0