120219

Godmorgon söndag!
Jag började morgonen med att åka och lämna bilen till syrran som sen skjutsade hem mig. Där väntade sedan en frukost med färskpressad juice, hembakat bröd och lite oboy som C hade fixat :)
Nu ska vi snart åka in till stan och möta upp Joakim som är C´s bror. Han ska få en kaffekokare som han bad oss köpa igår och C ska få ta över hans iphone. Vill även kolla in Mateus tallrikar på Åhlens city och kanske att det kan bli något köp idag. Vi får se!

I eftermiddag/kväll väntar hårfärgning och middag hos mamma och pappa. Härlig söndag!

Den här färgen blir det.


Utan dina andetag


Utan dina andetag - Kent

Godmorgon lördag! Idag klev vi upp vid halv nio och klockan tio kom C´s pappa + sambo på besök. Mycket trevligt. Fick en skinnjacka som de hade köpt i London och lite badsalt, tack så hemskt mycket!
Idag ska vi åka iväg med bilen som vi har lånat av mamma och pappa och titta på soffkuddar, skoställ osv. Håll tummarna för att vi hittar ett skoställ idag. Letat länge och det är lite akut hemma hos oss.

Låten ovan är så fin så man blir alldeles tårögd. Har ni lyssnat? Om inte så gör det! Kent har en förmåga av verkligen spegla känslor i sina låtar.

Jag kan inte ens gå, utan din luft i mina lungor.
Jag kan inte ens stå, när du inte ser på.
Och genomskinnlig grå, blir jag...
...utan dina andetag

Fredagsfeeling

Hej på er alla!
Härligt med fredag, eller hur? Så skönt att ha den där myskänslan i kroppen hela dagen. Efter jobbet åkte jag och köpte godis och mat och sen åkte jag hem och städade. Imorgon får vi besök av C's pappa, sambo och hennes mamma så då vill vi ha det extra fint.

Idag var en lugn dag på jobbet. Många sjuka barn och det var "tur" då vi även saknade fler i personalgruppen. Februari är den månad då flest blir sjuka vekar det som. Hoppas bara att magsjukan försvinner snart...

Nu blir det The voice och snart lite godis till det :) Trevlig helg! Kolla vilka underbart fina blommor jag fick av C på alla hjärtans dag <3


Söndagkväll

Har precis läst klart dagens skörd av blogginlägg och försöker nu komma på något nytt att göra. Jag längtar så fruktansvärt mycket till jobbet imorgon men kan ju inte gå och lägga mig redan. Det ska bli så härligt att få krama om alla goa ungar igen!

Helgen har varit lugn vilket behövdes och jag har vilat upp mig ordentligt och idag känner jag mig precis som vanligt. C låg med sprängande huvudvärk hela förmiddagen/eftermiddagen dock men jag fick lite städande. Bland annat så tog jag tag i att rengöra ugnen. Det behövdes verkligen. Inte skitkul direkt men skönt när det är klart. Sen har jag tvättat och dammtorkat. Ville inte dra igång dammsugaren men det kanske jag kan göra imorgon efter jobbet om jag orkar. Just nu sprudlar kroppen av energi, hur ska jag kunna somna ikväll?

Jag har förresten funderat på att skaffa en systemkamera ett tag nu och frågade min kusin Jakob som fotar lite. Han trodde att en Canon EOS 1000D skulle fungera som en bra nybörjarkamera. Vad tror ni? Har ni några tips på olika kameror? Det är ju en hel djungel det där.


Back on track!

Hej på er! Det har ekat tomt här och detta beror på att magsjukan har härjat hemma hos oss. Dock bara jag som varit sjuk och jag hoppas att vi slipper den nu. I måndags kände jag mig lite svag i kroppen (som jag ibland har gjort pga lågt blodtryck) men jag gick till jobbet. Kämpade på och tänkte att det skulle bli bättre efter vilan på jobbet men då mådde jag sämre än sämst. Hängde över en diskbänk och fick säga åt en kollega att ta hand om barnet som var vaket. Sen tog jag mig hem och bara någon timme efter det spydde jag för första gången. Nu tänker jag inte gå in på detaljer för alla vet ju hur kroppen reagerar vid en magsjuka men jag har aldrig i mitt liv mått så dåligt. I onsdagskväll ringde C sjukvårdsupplysningen för han var så orolig. Då hade jag inte fått i mig någon vätska alls på tre dagar och hade rasat i vikt. De gav tips om att äta vätskeersättning med sked var 5:e minut så hela kvällen passade C upp på mig med det. Jag var så svag och fick hela tiden springa upp, inget ville stanna i kroppen. Tjejen från sjukvårdsupplysningen sa att jag var tvungen att ta kontakt med vårdcentralen om det fortsatte på torsdagen eller åka in akut men som tur var kände jag mig mycket bättre på morgonen.

På torsdag kväll fick jag i mig lite mat för första gången på 4-5 dagar och sen har det bara gått åt rätt håll. Puh! Jag var magsjuk förra året också men det var inte ens i närheten så jobbigt som detta. Hoppas ni andra slipper och att jag nu kan hålla mig frisk resten av terminen. Saknar mina godingar på jobbet och längtar nu till måndag!


Alonetime

Ensam ikväll. C är inne i stan och träffar en gammal klasskompis. När jag kom hem tog jag ett bad och tittade samtidigt på unga mödrar. Lite lyx i vardagen blev svamp och färskost cannelloni till middag. Kom på för ett tag sedan att jag även hade tänkt att baka bröd men det är inget jag orkar sätta igång med nu. Får göras på lördag förmiddag istället. Skönt att få lite egentid men nu får min älskling gärna komma hem så jag hinner få en godnattpuss. Imorgon öppnar jag förskolan igen (6.30) så det blir tidig kväll idag. Sömn behövs alltid och med tanke på alla sjukdomar som går på jobbet så är det nog den bästa medicinen för kroppen. Vill ju inte bli sjuk nu för imorgon ska jag och C äntligen få träffa Micke & Madde´s lilla Moa ♥

Jag och C sommaren 2011

 

Nu blir det nog sängen och några fler avsnitt av unga mödrar. Mys!


RSS 2.0