Outfit för kvällen 091031



Såhär ser jag ut för kvällen. Okej snyggt men framförallt bekvämt. Känns som att det passar mig bättre ikväll. Hade dock hellre velat ha garderoben full av fina, söta, snygga blusar men nu finns det inga sådana i min garderob och då får man helt enkelt ta det man har.

Har även på mig smyckena som jag fick av C dagen till ära ♥. Nu ska jag snart åka iväg men...

...Hoppas ni får en trevlig halloween-afton!

Läskig sak som hände alldeles nyss

En läskig sak hände alldeles nyss. Tog ett bad men kände mig lite konstig så jag tappade ut badvattnet och ställde mig för att tvätta håret. Kroppen kändes konstig och jag skyndade mig för att bli klar. Torkade mig snabbt och gick sedan och la mig i sängen. Kändes som att benen skulle vika sig under mig och samtidigt så ville jag spy.
Nu känns det bättre och jag håller verkligen tummarna för att jag mår bra ikväll. Vill ju inte bli svimfärdig hemma hos C´s pappa. Pinsamt värre...

Ska äta lite clementiner nu och ta en alvedon mot mitt magont som jag har haft sedan igår. Vill inte gå in på varför här i bloggen då jag tycker det är alldeles för privat men några av er som känner mig vet iaf varför.

Har precis målat naglarna också och ska kolla ut vad jag ska ha på mig ikväll. Varför känns det som att man aldrig har några kläder?

Happy halloween by the way!

Nätshopping

Gjorde lite nätshopping igår när jag var hemma. Tröjan beställde jag för ett tag sen i S men tyckte den var för stor och ville byta till XS men då tog de slut men nu har de kommit in igen och snabbt klickade jag hem en. Tröjorna verkar poppis så det gäller att vara snabb om man vill ha en. Skön som attan är den iaf, hoppas nu bara att XS sitter bättre.

 

En mössa fick det bli också. Vill ha en vanlig svart och hoppas på att denna är skön. Billig var den hursomhelst.

Beställde även en polotröja/tjocktröja som jag förut också beställde i S men nu har beställt i XS. S var så himla stor. Hoppas allt sitter bra nu! :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Idag är det lördag och det ser ut att bli en fin och solig höstdag, det tackar vi för.
Jag vaknade vid nio och har precis ätit frukost. Ska försöka plugga lite nu på dagen och sen vid tre-tiden åker jag till C och därefter hem till hans pappa. Vi ska dit på födelsedagsmiddag för C ikväll nämligen.

Men nu innan jag sätter igång med plugget startar vi dagen med en bra låt som spelas hemma hos mig hela tiden:
The cure- Jordin Sparks

Romantik i Idol


Solnedgång på Gran Canaria 2009

Kille som friar till sin flickvän i Idol ikväll. Nu börjar det verkligen likna en amerikansk romantisk komedi. Men fint var det iaf :)
Spänningen är olidlig, eller inte..men jag gillar fortfarande Tove och Erik som är med.
Kanske inte deras bästa uppträdande ikväll men vidare går de nog. Rabih däremot, är det bara jag som tycker att han borde åka ut? Han kanske kan sjunga ok men en idol är han inte i mina ögon. Han sjunger likadant som han pratar. Nej, heja de andra!

Dagen då jag träffade dig förstod jag vad äkta kärlek var

Hej på er!
Dagen har varit lite jobbig men nu känner jag mig bättre. I onsdags firade jag som sagt C och vi hade det supermysigt med jättegod middag och mys. Han blev glad för sina presenter och då blev jag glad. Glömde såklart att ta fota på dem men jag får väl ta kort när han har på sig dem istället. Vickan du ville se kort på honom men jag vet inte om han vill synas på bloggen men ett kort kan jag väl lägga in då ;)

Min finaste ♥

Dukat till "finmiddag". Helstekt fläskfilé i ugn, klyftpotatis, bea-sås och sallad.

Ikväll tar jag det bara lugnt hemma. Känns skönt med lite egen tid men börjar redan nu sakna pojken min, han är så underbar mot mig :)
Idol står på tv:n nu och sedan tänkte jag kika in Smala Sussie som går ikväll på ettan tror jag det var. Är det någon av er som har sett den? Sevärd?

Grattis älskling!

Idag fyller min älskling 25 år! ♥ Stort grattis säger vi då :)
Vi ska fira med presenter och god middag ikväll men först ska jag jobba några timmar.
Måste sticka nu. Vi hörs!
puss o kram

Rädda Felix



Har läst lite på min bok ett tag nu. Har ni läst den där? Riktigt bra är den hittills iaf.
Nu ska jag till Farsta C med pojken min. Hämta skinnjackan, låna böcker till skolan och titta på lite presentönskningar till C som fyller 25 på onsdag. Stora killen snart :) hehe

Vi firar förresten 9 månader idag, grattis till oss ♥ Firar bebis som C sa så gulligt igår.
För att förtydliga detta så kan jag berätta att vi inte väntar någon bebis utan bara firar 9 månader ("bebistiden").

Söndag är en vilodag sägs det

Söndag ska ju vara en vilodag sägs det och det har jag definitivt följt idag. Väntar bara på att det ska börja krypa i benen på mig. Har ju inte gjort annat än suttit eller legat still idag.

Vaknade vid kvar i tio och ställde då om klockan så då var den bara kvart i nio helt plötsligt. Åt frukost, kollade mail, bloggar osv. Badat har jag också gjort (gud så skönt det är att ha badkar) för att få timmarna att gå. Läst lite bok och bloggar igen.

Nu sitter jag med kalender och färgpennor i högsta hugg. Men nu finns det inge mer att fylla i så då tänkte jag att jag skriver ett inlägg på bloggen om min händelserika söndag.
Vad har ni gjort idag då?

Nu ska jag måla naglarna och sen äta middag framför One Tree Hill, dagens höjdpunkt :)
kram på er

Ibland är det jobbigt

Ibland känns det som att allt står still. Idag var en sådan dag. Utanför fönstret fanns det inget liv, inga människor eller bilar som gick eller körde förbi. Vädret var dystert och så blev då också humöret.

Varför ska det kännas så jobbigt vissa dagar? Man känner knappt att man orkar resa sig ur sängen, gå utanför lägenheten eller hämta ett glas juice ur kylskåpet. Snorar som fan gör jag också men hösten brukar ju bjuda på en massa förkylningar för min del så det är väl ingen surprise direkt.

Kvällen spenderas hemma och just nu är Hål i väggen på på tv:n. Vilket värdelöst men ändå ibland underhållande program. Synd att det inte gick någon spännande dokumentär eller bra film istället. Ska nog ta och sätta på lite musik och läsa en stund istället. Är inte alls på humör idag...

Dystert inlägg men jag håller tummarna för att morgondagen bjuder på ett bättre humör.

Längtar tillbaka


En sån här dag längtar jag verkligen tillbaka till Gran Canaria. Varmt och skönt istället för grått och trist.
Nog för att jag tycker hösten är mysig ibland men det är fina soliga höstdagar och den härliga luften som är det, inte det gråa och trista. Nog om det.

Hemma idag iaf, varför ringer ni inte jobben? aaah...måste tjäna pengar ;)
Har fått lite plugg gjort inför redovisning och kursavslut imorgon och känner mig som världens bästa människa för det när sanningen egentligen är att jag suttit i typ en halvtimme. Skulle nog aldrig klara av t.ex. juristutbildningen så cred till dig Vickan :) (by the way, badkaret är köpt på hemvaruhuset.se)

Försöker komma på vad jag kan göra nu de resterande timmarna på eftermiddagen men det får väl bli slappt som resten av dagen har varit.

 


Godaste

Åt en god kyckling-pastasallad till middag idag. Varför gör jag inte det oftare egentligen? Det är ju så himla gott.
Var ju tvungen att piffa till det lite också med avokadon så att det skulle bli ännu roligare att äta,haha.

Visst ser det mumsigt ut?

Såsen som ligger där är creme fraiche med chili och paprika. Ja, nu har ni fått två riktigt viktiga inlägg idag och det får nog räcka, annars får jag väl snart skrivkramp eller nåt.
Ska åka till min älskling nu och umgås lite med honom så ha det bra så hörs vi när vi hörs.

Puss!

Mitt fina badkar ;)

Jobbade med gruppen på förmiddagen idag till vårt arbete och imorgon blir det besök på BRIS. Ska bli intressant!
När jag kom hem tog jag ett bad i mitt nyinstallerade badkar som kom igår. Lycka :)

Såhär såg det ut när det kom ;)

Och såhär ser det ut nu :)

Mysigt var det hursomhelst att ligga och värma sig i badet när det är så kyligt ute nu. Var förresten ut och handlade en snabbis för en timme sen och då tog jag på mig vinterjackan för första gången..mest för att känna känslan, men visst behöver man den snart!
Min skinnjacka håller på och ramlar sönder så jag får lämna in den på lagning och då får jag väl helt enkelt använda vinterjackan...även om jag tycker att det är lite tidigt för det.

Intressant ämne huruvida vilken jacka man ska ha, jag vet verkligen hur man gör sina läsare intresserade ;)
(Det märks på de många kommentarer jag får, moahahaha)

Sand från Spanien

Full rulle hemma hos mig. Har precis tvättat alla sommarkläder från resan och resten. Mellan klockan 17-22 idag levereras mitt badkar hem till mig. Ska ringa pappa när de kommer så kommer han och hjälper mig att bära upp det för det ingick inte. Hjälp, tänk om det väger flera hundra kilo? Hmm aja, det brukar alltid lösa sig på något sätt.

Pluggat lite har hunnit med också men nu tänkte jag sätta mig och titta på desperate housewifes via greatstufftv. Himla bra sida det där, om ändå Grey´s Anatomy ville fungera också :( Har ju missat två avsnitt redan.



Vi hade världens underbaraste sand på våran strand på Gran Canaria då den inte fastnade på handduken och fingrarna osv. Någon dag innan vi skulle åka hem fick jag idén att ta med mig litegrann hem. Väldigt fint att ha till ljusfat osv och så här blev resultatet. Fint va?!

Spain

Hallå! I´m back från värmen. Kom hem i onsdags kväll men har inte haft tid att skriva förrän nu.
Resan var iaf hur underbar som helst med 30 grader, sol, bad och god mat. Visar bilder istället för det säger ju mer än ord ;)

Jag och syrran på transferbussen mot hotellet

Bild från hotellet

The beach :)

Mi familia

Tar så lång tid att ladda upp bilder nu så ni får se fler en annan dag!

Gran Canaria!

Hej på er!
Alldeles för sent för mig att vara uppe nu men kan helt enkelt inte sova. Har sprungit runt i lägenheten och packat det sista. Imorgon bitti (närmare bestämt halv 8) går planet till Spanien. Jag blir upplockad halv fem här hemma så nu är det verkligen dags att sova några timmar.

Ha en trevlig vecka så hörs vi igen när jag är hemma!
puss o kram

091005

Godmorgon, eller snarare god förmiddag. Vaknade upp bredvid älskling tio över sju och gick upp med honom.
Dagen blir väldigt effektiv om man kliver upp i tid men gud så trötta vi var. Somnade väl inte förrän vid halv två och C ännu senare. Duktig skolpojke jag har som ändå kliver upp och går till skolan :) hehe

Idag blev det inge jobb för min del som jag hade hoppats på men då blir det till att göra ärenden istället.
Ska åka till en av förskolorna jag jobbar på och lämna in en timrapport som är från augusti. Sen blir det till att växla pengar och lite sånt.

Vad gör ni idag då?

Headache

Min fina orkidé tagen med nya kameran


Hejsan! Så var det söndag igen och en ny vecka börjar imorgon igen. Vet att jag säger det hela tiden men tiden går verkligen fort. Har ätit en god middag med färsk pasta här hemma men nu har jag ont i magen och huvudet. Väntar på att min gullis ska dyka upp. Vi ska sova hos mig idag och eventuellt titta på Bourne filmen som går ikväll.

 

Imorgon får vi se om det blir något jobb, annars kommer jag vara hemma och plugga lite. Måste fixa lite ärenden som att växla pengar och så också. Jobbar dock helst imorgon och är ledig på tisdag. På onsdag 7.30 går planet mot varmare breddgrader =)

 


Lördagkväll med älsklingen

Hej på er! Lördagkväll och jag sitter här. Nejdå, ikväll blir det söder med älsklingen. Vi får se till att rå om varandra nu innan jag åker. Några dagar kvar nu bara :)
Nu är C hos brorsan sin så vi ska mötas inne i stan vid tio. Lite segt att sitta här själv men jag försöker lyssna på bra musik och om en stund ska jag börja fixa mig lite.

De flesta lyssnar väl på "upptaggande" musik men själv lyssnar jag på de nedan ;)

Jordin Sparks- Was I the only one

Britney Spears- Unusual you

Robyn- Underneath the heart


Hmm okej, tanken var ju att lägga in musik från youtube över låttitlarna men sidan verkar inte vilja funka ikväll. (Nu funkar det)
Nåja, kanske ska dra på lite mer sväng i musiken så jag inte somnar här hemma.

Ha en trevlig lördagskväll!

Nu har mamma och pappa fått ett nytt elektroniskt barnbarn

Nu ska jag stilla er förväntan :) Den här kameran fick följa med mig hem idag och vi har blivit bra kompisar redan! Jag har velat ha en länge och har sparat pengar till en. Nu hoppas jag bara att den är bra också.


Ikväll efter Idol (och uppladdningstid) kommer vi två leka ganska mycket tror jag! Tur för C (eller snarare för mig) att det är hockey på tv. Jag och syrran brukar namnge våra elektroniska prylar men än har jag inte kommit på något namn. Några förslag?

De andra elektroniska barnbarnen heter:

Syrrans systemkamera: Björn
Min videokamera: Percy
Min dator: Nellie
Annas dator: Lily

091002

Andra oktober idag och hösten är verkligen här på riktigt. Riktigt bitande kallt ute nu ibland. Men idag är det härligt och luften känns så frisk så man vill gå runt och andas in djupa långa andetag. Nog med poesin!

Igår blev det en fika med Camilla i centrum och kvällen spenderades med C. Idag var vi båda lediga och har varit inne i stan en sväng för att fixa studentåkkort till honom och sen shoppade jag en efterlängtad sak också :)

Kan ni gissa vad det är för något?! Ska låta er våndas ett tag till innan jag avslöjar det ;) moahahaha!

Hot chocolate

Sitter och dricker varm choklad med vispgrädde. Mysigt med höst! ;) Utanför var det nyss fint höstväder med sol men nu regnar det :(. Jag håller på med tvätten och ska snart se Grey´s Anatomy från igår, sen blir det en sväng till Farsta för att träffa Camilla.


RSS 2.0