Kvällsprat

Efter lite kvällsprat med min gullis har jag nu lagt mig i sängen. Tänkte läsa lite blogginlägg om det kommit in några nya och sen kolla lite film innan jag ska sova. Imorgon är jag ledig och då blir det sovmorgon för min del.
Nu på kvällen känner jag förkylningen dra sig framåt så det passar nog bra med en god natts sömn sen.

För övrigt är jag på världens shoppinghumör varje dag och tror på nåt konstigt sätt att jag är gjord av pengar. Men det är ju tyvärr inte sant och innan jag har fått faktura från H&M och Nelly så väntar jag nog med fler inköp.
Frågan är om jag nånsin kommer känna mig nöjd? haha

Träning har också kommit på tal på sistone och jag och Camilla har bestämt oss för att börja träna igen tillsammans. Hoppas bara att det håller bättre än vad det har gjort andra gånger. Inte köpt något träningskort än så vi kan ju börja med det ;)

Godnatt alla raringar där ute, hoppas ni drömmer sött inatt

Push the button



Har suttit och kikat igenom Onlys kläder nu och blev lite småkär i de tre ovan. Den lila tröjan speciellt. Jag gillar lila!
Kommer dock inte in på internet banken för att kolla läget med pengar och så. Just nu känns det som att jag har pengar men sen kommer det utgifter man inte tänkt på och då är det bra att ha lite besparingar.

avslöjar


Det var denna fina bolero som låg i det "hemliga paketet". Boleron köpte jag av en snäll bloggtjej vid namn Mikaela. Är iaf jättenöjd med den och den är hur skön som helst.
Mikaela hade även skrivit med en lapp i paketet.

Nu ska jag göra lite chaité och mysa ner mig i soffan med en bok!

Tävling

Nu är jag med och tävlar igen hos Linda. Priset är 500:- i rikspresentkort och tävlingen är i samarbete med Gratisbio. Jag håller alla mina tummar för att jag vinner!


hemligt paket

Ringer men får inget svar, kan han verkligen sova fortfarande? Dags att gå upp nu gubben!

Mitt försök att få tag i pojkvännen min, men förgäves. Var iaf själv i skolan i typ en timme på en föreläsning men valde att åka hem i pausen. En förkylning försöker tränga sig på hos mig och det var så jobbigt att sitta och snora ner alla så jag åkte hem helt enkelt.

Har iaf varit duktig och städat nu, känns som att det behövdes ganska rejält. Vart tar min tid vägen ibland? Kanske bara är så att jag prioriterar annat, who knows.

Fick hem ett paket från en tjej för någon dag sen men vad det var i det får ni se senare, och då kanske jag lyckas att skriva några inlägg idag också!

Strök över adressen för alla behöver ju faktiskt inte se exakt vart jag bor, men å andra sidan går det nog ganska lätt att ta reda på iaf :P


Tell me how you are gonna breath without me?

No air- Chris Brown feat Jordin Sparks


Hej på er! Har inte blivit nån vidare uppdatering. Igår åt jag kräftor och hade tjejmys med Camilla hemma hos mig, mer om det imorgon. Idag, eller snarare nu ikväll ska jag ut på söder och ta ett glas med pojken min.

Vi var sugna på att komma ut lite bägge två men någon sen kväll tror jag inte att det blir. Sitter och lyssnar på låten ovan och självklart är den lite uttjatad tycker jag men fortfarande bra.

Känns som att jag bara skriver för skrivandets skull just nu så nu slutar jag.

Ha en trevlig lördagskväll!


You light up my life

Igår vid halv tio la jag mig i sängen, orkade inte vara uppe längre. Somnade dock inte förrän vid halv elva kanske men vaknade klockan sju utvilad idag. Har nu en timma kvar innan jag måste gå så jag ska ta och platta håret och läsa lite kurslitteratur och sen åka till skolan.



Har hittat en jacka från Nelly som jag vill ha också. Frågan är bara hur den är i storlekarna och vilken man ska ta. Den svarta får det nog bli iaf för den finns i en brun nyans också. I år tänker jag unna mig en ny vinterjacka iaf.

Du är så äcklig och ful

DU ÄR SÅ ÄCKLIG OCH JÄVLA FUL! JAG HAAAAATAR DIG!!!! Tror du du är känd eller? Skulle vilja döda dig din jävla HORA!!!

2009-08-26 @ 21:17:14

Postat av: mia

Jag håller med anonym där öppe! Du är en äcklig jävla hora Linda!! Ful som stryk och shopping-beroende.

2009-08-26 @ 21:34:11

ÄÄÄH, shut up Louise! En Linda mindre i världen = en lyckligare värld! Jag är trött på hennes fjäskande för sina läsare nu! Sluta läs så tjänar hon inga pengar på bloggen, för pengarna är hon inte värd!

2009-08-26 @ 21:46:26

Dessa kommentarer hittade jag nyss i ett inlägg hos Linda. Ibland blir jag så jävla förbannad. Vad har folk för liv egentligen? Att gå på en människa med sådana kommentarer som de inte ens känner, det är fan helt sjukt.

Det lustiga är ju att en av personerna skriver att man ska sluta gå in på hennes blogg så att hon slutar tjäna pengar...ja men vad i HELVETE gör du där inne då om du hatar henne så mycket? Och sen att de inte ens vågar visa vem de är utan kommenterar anonymt. När f*n ska folk växa upp? Jag undrar verkligen det.

Just nu verkar det pågå lite kommentarskrig mellan Linda gillare och Linda "haters", sorgligt!

Vilka idioter! Men mer ska det bli och få stopp på sånt här är nog rent omöjligt, tyvärr...

Låg

Hej på er! Allt bra med er idag? Själv känner jag mig låg men det kan ju ha att göra med vädret också..öser ner i stockholm idag. Det regnar här i Stockholm idag...la la la...

Föreläsningen idag var intressant och jag hoppas att kursen fortsätter att vara det, jag tror på det här. Slutade vid tolv och då mötte jag upp C som också slutade då och så gick vi och åt lunch på en mongolian barbecue restaurang som hade buffé. Mums i magen!

Efter det åkte han hem och jag runt och hämtade två böcker som jag hade fått reserverade på biblioteket. Känner mig lite orolig i magen av någon anledning och hoppas att det inte har hänt något. Somnade i soffan när jag kom hem och drömde oroligt så det kan ha med det att göra. Helst av allt vill jag att kvällen ska bli natt så att jag kan sova och vakna upp till en förhoppningsvis bra dag imorgon med solsken.

Let´s go

Jaha, och så var skoldagen här. Sov hos C och han börjar sin skola kvart i nio och jag elva så jag har en stund här hemma först innan jag ska dra. Skönt att inte behöva stressa. Har precis ätit lite vaniljyoghurt med crunch och ska ta en dusch alldeles strax.

Jag startar denna dag med att lyssna på denna underbara låt:

Skola imorgon!

Måndag och det blev ju som sagt jobb idag. Jobbade 7.30- 15.00 så det var skönt att sluta tidigt.
Imorgon börjar skolan och jag tycker det ska bli lite spännande..lite pirrigt känns det till och med, men det är nog mest för att det känns skönt att börja igen,hehe.

Har inte så mycket att säga men lite bilder kan jag ju visa er :

Min nya tv-bänk och blomma :)

Köpte balsamspray hos frissan som skulle vara bra.

School tomorrow!

Nej det får nog räcka för stunden..vi hörs!

Fina blomma


Min fina orkidé hemma fotad med syrrans systemkamera

Ätit god middag och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska jag mysa med pojken min. Går det någon bra film ikväll tro?
Imorgon skulle jag vara ledig men de ringde från jobbet alldeles nyss så imorgon blir det jobb istället.
Bra att tjäna lite pengar för man vet aldrig hur mycket jobb man får vissa månader.

Förhoppningsvis ska vi även med familjen åka på en liten resa i oktober och då är det bra att ha en lite besparing tills dess. Tråkigt egentligen att allt alltid handlar om pengar. Kanske inte behöver vara så men oavsett om jag har mycket eller lite pengar så är det alltid någonting med det jag tänker på..hmm.




Vem juckar och vem tar emot bäst? ;)

Godmorgon höll jag på att skriva med nu är det ju snart eftermiddag. Jag vaknade redan vid tio så jag har varit uppe ett tag. Blev inte något mer inlägg igår, tiden räckte inte till. Festen igår var iaf trevlig.
Vi drack cider och vin och pratade med hennes vänner osv. Senare på kvällen blev det lekar och jag vart lite nervös när jag var den som skulle jucka bäst..ja, ni läste rätt. Camilla fick bli vigast och en annan tjej i laget den som tog emot bäst. Låter helt sjukt kanske men bilderna nedan visar vad de menade med det.

Blev rätt tidigt igår vilket var rätt skönt och idag är jag inte bakis alls = väldigt skönt. Finns fortfarande pengar kvar i plånboken och det uppskattas väldigt mycket då jag är pank nu innan lön. Fick inte någon lön i juli så nu ser jag framemot onsdag!


Födelsedagsbarnet och hennes klasskompis

Camilla och Sophia

Camilla lekte rockare eller nåt sånt när de spelade rockmusik...

Tränar på att jucka fram en colanapp till en tjej i mitt lag...

Det visade sig dock att man skulle stå åt andra hållet. Jag tror att vi kom tvåa på denna gren så nog var vi duktiga på att jucka och ta emot ;) hahaha

Camillas gren var limbo och det är hon bra på och slutade som trea.

Den här killen (!) vann dock limbotävlingen, grymt jobbat!

Och gissa vad? Vårt lag vann hela tävlingen och fick dela på en skumpa!

Vi valde dock att dela med oss till andra också så snälla som vi är =)

Nu ska jag in till stan och möta syrran innan hon åker hem till Göteborg igen.

New in

Hej på er! Vad gör ni denna lördag?
Nu har jag iaf kommit hem från Farsta C där jag var med C en stund. Vi träffade på Sanna från jobbet med lilla Tilde och några andra trevliga människor. Ikväll blir det fest med Camilla. Sophia fyller 23 år och det ska firas =)
Festen börjar redan vid åtta så jag ska snart hoppa in i duschen och sen dra mig mot Camilla där vi ska äta middag och förfesta lite innan vi drar!
Först kan ni få se lite shopping som jag har gjort:

Tunika

Lila baströja

Lång munktröja som hör ihop med mjukisbyxorna nedan...har den på mig nu, mjuk och skön!

Mjukisbyxor som är hur sköna som helst

Svart kofta

Två pack fingervantar- bra nu när det börjar bli lite kallare

Stövletter...vet dock inte helt säkert om jag ska behålla dessa än...

Ja, det var nog allt. Nu blir det duschen och kanske ett till inlägg sen innan jag drar.

Asia



Idag blir maten asien inspirerad hos mig. Vad äter ni såhär på en fredagskväll?
Håller på och lagar nu och hoppas att det blir gott trots att två ingredienser saknas... ;)

Jobb och grillning

Igår jobbade jag hela dagen och efter det åkte flera av oss på jobbet hem till Anette för lite grillning. Roligt att träffa de från jobbet lite utanför arbetet också.
Största höjdpunkten på kvällen var dock när Sanna kom med lilla Tilde. Malin, jag och Sanna arbetade tillsammans på en småbarnsavdelning ett år innan jag började plugga och vi kom väldigt bra överens tillsammans. Nu har Sanna fått en söt liten dotter och igår var det alltså första gången jag såg henne =)

Jag hade köpt fläskkarré som jag la i lite marinad strax innan jag blev upphämtad med bil. Kvällen blev hur trevlig som helst, tack Anette som bjöd dit mig!


Vi fick ta med det vi ville grilla och dricka men Anette med döttrar hade fixat en massa gott att ha till, hur gulligt som helst!

Tilde i egen hög person. Väldigt snäll bebis som låg och sov hos mig och Malin. Snuttan!

That´s the way I like it



Nu är har duschat, målat naglarna och satt på mig kläder. Snart hör C av sig och då möter jag upp honom. Ikväll blir det (som vanligt) myskväll med tv-tittande hos C. Sista veckan vi har ledigt ihop och då måste man passa på att ta hand om varandra. Sedan börjar allvaret med massa plugg och jobb igen.



Måndag 17 augusti



Blev inte till att jag la in bilderna idag för jag glömde ta med mig usb-minnet. Imorgon ska jag träffa söta Tina och kolla in hennes nya lägenhet som hon har köpt med sin prins och sen blir det nog en fika eller lunch i stan. Mysigt!

Nu ska jag snart äta lite middag, lasagne, men innan den är klar tänkte jag bläddra lite i H&M Magazine.

Mycket

Kände att det nog var dags att skriva ett inlägg nu, inte blivit av på ett tag. Nu i veckan jobbade jag på Camillas förskola och efter jobbet har jag varje dag målat mitt sovrum = helt slut, därav den dåliga uppdateringen.
Nu är det iaf äntligen helg och sovrummet ser helt okej ut men tror att jag ska måla en gång till iaf så blir det nog perfekt.

Just nu sitter jag hemma hos mig med en sovandes Axel i sovrummet. Idag har jag nämligen varit barnvakt åt honom och vi har varit i parken och hos Camilla för att titta på kaninbebisarna som nu är två veckor gamla. Sjukt söta var dem och jag ska lägga in bilder så fort jag får in bilderna på datorn (imorgon kanske).

Nästa vecka är jag ledig och då ska jag vila upp mig och träffa lite vänner innan skolan börjar veckan därpå. Dags att ta tag i sig själv alltså!

Hösten är som ni kanske märkt också på ingång och det är dags att byta garderob...men inte riktigt än, solen värmer ju faktiskt fortfarande lite :)

Effektiv dag


Bebisarna är här  5 dagar. Vilka sötnosar!

Effektiv dag har det varit idag. Imorse åkte jag och köpte tv-bänken som hade kommit in igen på Ikea. Hämtade upp pappa för bänken vägde för mycket så jag kunde inte bära upp den. Dock tog starka pappa den själv sen..hmm, är jag så svag?

Åkte med pappa till Farsta och vi åt lite lunch tillsammans och jag hjälpte sedan till att packa bilen med massa saker då de mamma o pappa ska till landet en vecka nu. Sen körde pappa hem mig och då började jag tejpa och plasta in mitt sovrum + ta bort bord och sånt som står där. Ska måla snart och därför behövs det skydd för golv och lister.

Har även monterat ihop tv-bänken och ställt en fin blomma (orkidé) där som jag också köpte på Ikea. Blev fint med lite lila här inne i vardagsrummet. Nu är det fredag och äntligen helg. Kvällen ska spenderas med C men vad vi ska göra vet vi inte än :P

Trevlig kväll !

Blaj

Ikea idag gick bra förutom att de såklart inte hade tv-bänken som jag ville ha och när jag frågade så skulle den komma in imorgon (!), vadå störande. Aja, ska ringa imorgon bitti och isåfall hämta den då innan pappa måste ha bilen.
Skulle lämna den idag men pappa sa att jag kunde ha den tills imorgon. Inte mig emot.

Blev en del shopping iaf och jag hade ju lovat bilder men då jag inte lämnade bilen idag så var jag heller inte hem till mamma och pappa och förde över bilderna. På min dator går det nämligen inte att installera programmet då det står att en annan installation måste avslutas först. Konstigt då jag inte har något som håller på att installeras....


Aja, hur som helst så får ni se bilderna imorgon. Och förresten, herregud så söta kaninerna var. Små bebisarna, vi tror iaf att det är en pojke och tre flickor då flickorna tydligen brukar likna mamman i färg och tvärtom. Behöver ju inte vara så men vi får se längre fram.

Nu tittar jag på Unga mödrar och sen ska jag träffa C. Imorgon är det fredag och äntligen helg då C är ledig. Nästa vecka jobbar jag...blir skoj.

Thursday

Godmorgon på er! Klockan är alldeles strax nio och om en timme eller så ska jag bege mig mot Camilla. Först ska jag kolla på kaninbebisarna (!) och sen ska vi åka till Ikea och shoppa loss. Blir skoj!


All Saints- Pure shores

Har inte så mycket mer att skriva men bilder kommer upp senare idag...

chang of planes

Idag fick jag byta ut mina planer på Ikea och storhandling mot jobb. De ringde från sommardagis och frågade om jag kunde hoppa in och självklart sa jag och hoppade in i bilen och åkte. C jobbar på ett av förskolorna som nu har slagits ihop så idag jobbade vi tillsammans :)..dock inte på samma avdelning men vi var ju ute större delen av tiden.

Helt underbart väder har det varit idag och barnen fick bada och plaska runt med massa vatten vilket ni såklart kan gissa var superkul. Vatten är ibland den bästa "leksaken"!

Planerna för Ikea och storhandling gick ju som sagt åt pipan men jag och Camilla bestämde oss för att göra det imorgon istället. Ska även kolla på kaninbebisarna då för jag har inte sett dem än. Pluttarna!

Var iväg med pappa efter jobbet och köpte färg till sovrummet. Antikvit blev det. Tänkte att jag ska ta lite före och efter bilder sedan så att ni kan få se hur det blev. Vet dock inte när jag ska börja...

Nu ska jag ta mitt pick och pack (handväskan) och åka till C. Skönt att låna bilen ibland så man slipper tajma in bussar ;)

Jordgubbstjuven

Hej på er!
Jag har precis kommit hem från en shoppingrunda, och inte en så liten sådan heller ;)
Med mig hem fick jag ett par svarta stövlar (att ha i höst), två bh-set med tillhörande trosor, strumpor, en sjal och en hemlig grej. Mer om det senare...

Jag har fortfarande ingen kamera så jag får se om jag ens orkar engagera mig att försöka ta kort på sakerna med web kameran. Njaa...inte så sugen men ni kanske får se sakerna så småningom.


Första jordgubben...

Nu i år planterade jag jordgubbar och smultron i en stor kruka. Blev rätt många av varje sort och har väl mumsat i mig någon och gett några till kaninen min. För ett tag sen var jag ju som bekant kaninvakt till lilla Lolita och ni må tro att hon gillar jordgubbsplantor.


Tog Lolita på bar gärning när hon mumsade jordgubbsplantor. Ni kanske inte ser det så bra på denna bild men hon var väldigt tjock här, men sen låg det ju också fyra små kaninbebisar där inne :)

Hon hoppade upp i krukan och nu kan jag säga att det inte finns mycket plantor kvar där i krukan men vad gör det tänkte jag när jag såg henne här. Hösten är ändå här snart och det kanske inte hade blivit några fler iaf :P

Life


1 vecka kvar

Hej på er! Höll på att skriva godmorgon men insåg att klockan var lite för mycket för det. Nu har jag en veckas ledighet kvar innan jag ska jobba på Camillas jobb i en vecka.

Igårkväll var jag som sagt hos C och tog cykeln dit på kvällen och hem imorse vid halv åtta. Ganska uppigande men när jag kom hem var jag så hungrig så att jag mådde illa och ingen dricka hade jag med mig heller när jag cyklade- bra att komma ihåg till nästa gång.

Natten har inte bjudit på den bästa sömnen för varken mig eller C så imorse när jag kom hem åt jag frukost och sen sov jag på soffan i två timmar. Drömde massa konstigt så den sömnen var inte heller så skön... men men, idag skiner solen och värmen har stigit. Har hittintills bara varit ute och handlat men ska snart röra mig in mot stan för att köpa studentåkkort och kolla lite på H&M då presenkort på 150:- dök upp från Gratiskläder häromdagen :)

This is the start...

Min söndag blev riktigt "händelserik", iaf mot vad det brukar vara... Fick besök av mamsen och papsen tidigare på dagen. Vi mätte upp sovrummet då jag vill måla om där och tittade på lite kort på datorn. Gick sedan ut i solskenet och åt en glass.
Sen tog jag bussen hem till de och de tog sina cyklar hem och från Farsta tog jag hem min cykel hem till mig. Den har nämligen stått hos mamma och pappa väldigt länge nu.

Och gud så härligt det var att cykla, helt underbart var det. Solen som skiner och vinden som fläktar. Kände mig alldeles fri på något sätt där jag gled fram på cykelvägen,haha. Låter lite överdrivet men aja skönt var det som sagt!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta cykeln bort till pojken min. Vi ska mysa en massa för nästa vecka jobbar han så vi får passa på nu ikväll då vi inte har dagarna tillsammans sen :(

Den här låten får mig alltid på så bra humör :)

Better - Sugababes

Bad night

Godmorgon söndag!

Usch vad jag har sovit dåligt inatt. Somnade inte förrän vid två-tiden, vaknade halv fem, halv åtta och tio men sen när jag skulle stiga upp såg jag att klockan var elva så jag hade väl somnat om ytterligare en gång. Inte van vid att sova själv eller här hemma för den delen. Jag har inga persienner men det har C så det har blivit mycket sova hos honom nu under sommaren när det är ljust. Aja, nu har jag iaf kommit igång med lite frukost här hemma.

By the way så ser ju bloggen skitkonstig ut. Headern är borta och den försvann igår när jag trixade lite med bakgrundsfärg på rubriken osv. Är ju inte så haj på det här så finns det någon vänlig själ som vill hjälpa mig med detta? Syster?

Underneath the heart


Underneath the heart - Robyn

Sitter i soffan, kollar bloggar och inser att jag verkligen saknar att ha lite fart i mitt liv. Dock för att jag säkert kommer tänka på det här sen och spy galla över mig själv för att ha skrivit det, men nu är jag redo för vardagen igen.

Verkar bli en lugn lördagskväll hemma själv och då kommer tankarna fram. Ibland borde man nästan sätta tid till att bara tänka. Jösses vad mycket som kan komma upp då!

Lyssna på låten ovanför förresten om ni inte redan satt på den ;) Så himla fin!

Ps. Vill gärna ha en ny design - syrran, kan du fixa det? ;) *blink blink* Ds.

1:a augusti 2009

Godmorgon lördag!

Kom hem för en stund sedan från C för att byta om och lite så. Nu ska jag snart dra mig mot Farsta C med Camilla för lite shopping. En glad nyhet som vi fick imorse var att vi nu har fyra små kaninungar som fortfarande är vid livet =)
Hoppas de små växer som de ska och att mamma Lolita tar hand om de bra!

Igårkväll tittade jag och C på filmen My best friends girl med bl.a Jason Biggs och Kate Hudson, som förövrigt är så himla vacker. Tycker jag iaf ;)

Filmen var ganska bra och rolig så se den om ni inte har gjort det...

RSS 2.0