Studenten

Ska snart iväg till min sysslings studentmottagning. Bara ryser när jag ser alla studentflak åka runt och alla skriker som galningar. Kommer ihåg den dagen som det var igår ( medveten om att jag lät lite gammal där), det kanske är den bästa dagen i mitt liv, än så länge. Vädret var soligt och alla glada, och sen hade jag och 4 tjejkompisar världens bästa flak som blev superlyckat med ungefär 50 pers och bra musik...åhh jag vill ju ta studenten igen ju!!

Aja nu måste jag gå, har lite småbråttom så det fick bli ett snabbt inlägg. Ikväll ska jag in till söder för några drinkar med Camilla och kanske lite picknick i Humlan innan om jag hinner.
Uppdatering kommer imorgon med bilder...
kram på er

image115

Dagens outfit

Nu bär det snart av till praktikens sista dag.
Här kommer dagens outfit..stort behov av att köpa kläder som man kan jobba i på dagis!!

image113 image114

30 grader och ett glas vin

Har precis kommit hem från söder där jag var med Tina på snaps. Alla bord och stolar var upptagna men vi plockade ihop två stolar och ett bord och gjorde oss ett ställe själva. Funkade lika bra det! =)
Hur skönt som helst var det att sitta där i solen och bara njuta..måste ju ha varit 30 grader, minst, så kändes det i alla fall.
Kan bjuda er på två kort, ett på Tina och ett på mig. Och anledning till att jag skriver att jag bjuder er på det, är kortet på mig. Okej, man kan ju inte alltid vara råsnygg men kom igen,haha. Ironi för er som inte förstod det där med råsnygg ;)


         
Söta Tina                     Jag

Jaja, nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på inspelade Girlylicious, Unga mödrar och Vänner. Torsdagar är ju annars så tråkiga men nu ska det bli mys framför tv:n. wohooo!
Ha en bra kväll!

Afterwork

Har lite bråttom så det blir inte något långt inlägg. Ska in till stan på afterwork med Tina. Vi sätter väl oss på snaps eller nåt..uppdatering med bilder kommer sen.
puss o kram på er

Myshumör

Nu har jag kommit hem efter en lång men solig dag. Hur underbart väder är det inte ute nu? Och de säger att det ska fortsätta såhär i helgen också, lovely!
Har inga direkta planer i helgen utan jag skulle vilja göra nåt mysigt med några kompisar..grilla, sola osv. Känner mig på sånt humör när jag bara vill mysa runt med människor som jag bryr mig om. Får väl ta och styra upp något helt enkelt!

Nu är det bara två dagar praktik och en skoldag kvar och sen får jag sommarlov. Vad roligt det känns att säga så, var ett tag sen man hade ett riktigt sommarlov. Men innan dess får jag ta tag i pluggandet så nu ska jag sätta mig med min smoothie, böcker och dator och börja skriva.
See you later!
image110

Godmorgon

Hoppas ni har sovit gott, för det har jag =) Somnade som en stock igår, så går det när man läser lite kurslitteratur innan man ska sova. hahaha

Idag blir det praktik till tre och sedan in till skolan för ett litteraturseminarium med gruppen, skitkul. Aja det är bara att få det gjort. Tyvärr blir det ju inge roligare när jag kommer hem för då ska jag ta mig tusan vara duktig och skriva på arbetet så att jag slipper sitta på måndag med allt. Wish me luck!

Hittade dessa söta små skor på Trumpette. Hade man haft barn så vore det lite kul att beställa sådana..lite annorlunda mot alla andra skor.
image109

Ha en trevlig dag i solen så hörs vi ikväll!

Ta tre för två

 image106
image107

Dessa skor var de jag köpte idag. Kilklacksskorna är inte direkt min stil men de var så himla sköna så då fick följa med hem. Kul att ändra sig lite ibland också =) De svarta (första bilden) blir bra att ha när jag snart ska sommarjobba på dagis i 4 veckor och eftersom jag köpte skorna på Skopunkten så fick jag ju ett par gratis.

Slappar

image104

Nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken och jag börjar känna mig lite småstressad att hinna med mitt projekt, men det löser sig. Så brukar jag säga och oftast så gör det ju faktiskt det också. Kanske inte ett så bra motto men funkar bra för mig =) haha.
Nu sitter jag och kollar på The hills och tar det lugnt ett tag innan jag ska sätta igång att plugga. Tycker jag förtjänar en paus mellan praktik och plugg..måste varva ner ibland innan man kan påbörja något nytt. Kanske skulle laga lite mat snart också, magen börjar kurra nu.

Har länge letat efter ett par fina vita tygskor (som alla andra verkar hitta förutom jag) men hittar verkligen inga. Någon som har tips vart jag kan hitta dessa?
Nu är det ju så att jag inte hänger läpp för det eftersom jag idag har köpt 3 par skor =) wiee..inga speciella men alltid kul med nya skor. Visar bilder på de senare ikväll.

Hello sexy

image102

Hur galet snygg är inte denna människa?!
Jag menar, kolla in de där ögonen..finns inga ord,haha.
Någon annan som håller med mig?

Plugg, plugg och lite mer plugg

Nu är det bara en vecka kvar på praktiken och nästa tisdag är det sista dagen i skolan vilket innebär att jag har ganska mycket plugg att göra. Men sitter man och skriver länge så bör det nog inte ta hela veckan, men jag vill ju ha ett liv också. =)
Känns lite trist också att sluta på praktiken när man kommit så bra överens med personal och barn och verkligen kommit in i det nu.
Men jag brukar ha lite svårt med sånt, att säga hejdå till barn och grejer..blir alldeles för fäst vid de små liven,haha. Nej, ska jag bli förskollärare så får jag nog börja vänja mig eftersom man kommer ha en del barn genom åren.

Vilket babbel..aja..jag kanske skulle ta och kolla på cocoo.se om armbandet jag vill ha finns på lager nu?!
Ha det bäst så länge =)

Tråkigt

By the way...shopping gick åt h*vete idag, jag hittade ingenting =(

Mors dag

Kan ju inte vara den enda som inte skriver om mors dag så här kommer ett snabbt inlägg innan jag ska sova =)

I min familj brukar vi inte riktigt fira denna dag ( inte heller fars eller barnens) men idag kände jag att jag ville köpa lite blommor åt mamma iaf. Jag menar, hon har ju ändå stått ut med mig i 22 år nu :P haha. Nej men man kanske inte alltid har varit sockersöt så hon förtjänar lite blommor :)
Jag älskar dig mamma!

Nu väntar shopping

Om ett tag ska jag och Camilla dra oss in mot stan igen. Shopping står på listan!
Även om jag kanske inte är rik så har jag lite pengar och snart väntar 4 veckors jobb på förskola och då kan det vara bra med lite nya kläder.
Det jag ska kolla på är:
  • Shorts ( att jobba i)
  • Skor från Skopunkten som jag provade här om dagen
  • Klänning
  • Något fint sommarlinne som man kan ha till både kjol och jeans
Hoppas på att hitta åtminstone shorts men när jag är ute efter något så hittar jag det aldrig men Gina Tricot har ju fått in en del shorts så jag tänkte ta mig en titt på dom.
Gud vilket intressant inlägg men aja =)

Söndag

Sorry för dålig uppdatering men igår låg jag i soffan hela dagen. Känns ju kanske inte så jättebra när det var fint väder ute men men. I fredags var jag ute med Camilla och några från hennes klass då de hade avslut på deras utbildning.
Vi var först hemma hos mig och förfesta, sedan hos en tjej på söder och tillslut hamnade vi på Patricia. Riktigt lyckad kväll även om Patricia kanske inte är favoritstället.
Vi kom väl hem sisådär halv 6 och vaknade sedan kl 8 på morgonen så då kanske ni förstår varför jag låg i soffan hela dagen :P haha. Den enda motion jag fick var när jag och Camilla gick och handlade.

Senare på dagen kom vi på att vi skulle kolla på gamla filmer på filmkameran men självklart så hittar jag inte A/V sladden (som man kopplar till tv:n med) och vi försökte på alla sätt få tag på en trots att affärerna var stängda. Klockan 9 på kvällen kommer vi på att vi inte ätit någon middag så då drog vi in till stan och åt på Pizza Hut, sjukt gott!!
Efter det drog vi hem till var och en och däckade i sängen, har nog aldrig somnat så fort som jag gjorde igår,haha.

Underbaraste Anna

Nu har jag äntligen en ny design på bloggen och det är min underbara syster Anna som gjort denna. Är den inte grym? Jag älskar den iaf!! Tack så hemskt mycket för hjälpen, du är bäst! ♥

Här får ni se en före och efter bild:

image101

Frukost

Gjorde världens knäppaste grej imorse: Jag vaknar av mig själv och tror att kl är 08.50 och jag börjar kl 9 så jag får såklart panik och hoppar upp ur sängen, tvättar ansiktet och klär på mig.
Medan jag borstar tänderna går jag in i köket för att titta vad klockan är så att jag vet vilken t-bana jag ska ta. Och vad ser jag, klockan är fem i fem!
Trodde inte att det var sant så var tvungen att slå på tv:n och kolla mobilklockan en gång till men det stämde ju såklart så det var bara att lägga sig i sängen igen och försöka somna om vilket jag lyckades med efter en timme så det blev lite mer sömn iaf.

Någon som känner igen sig?

När jag klev upp gjorde jag iaf världens "brakfrukost" (brukar oftast bara bli en macka, men nu ska jag ändra mina vanor) för att orka leka med ungarna ända fram till lunch och detta blev resultatet. Ett glas juice, en macka med light philadelphia och prickigkorv och lättyoughurt med lite kanel och banan till. Mums!
image100

Love makes the world go round

image96
Detta fina armband från cocoo.se är jag sugen på. Så fint budskap tycker jag och väldigt sant för tillfället ♥
Kostar endast 165 kr så jag tror att jag ska beställa ett men såg nu att det var slut för tillfället så jag får väl vänta ett tag.

Tears

Ingen bra dag igår och inte idag heller så jag har ingen lust att blogga...just nu vill jag bara vara ledsen.
Kan inte med ord beskriva hur jag känner mig just nu. Det är en tråkig sak som har hänt men det är inget jag vill skriva om här, men ibland måste man bara få skriva av sig lite.
Sitter just nu och lyssnar på denna låt.

It will all get better in time...

Blommigt värre

image94
Hittade dessa tre klänningar när jag kikade runt på olika hemsidor och blev lite småsugen. Börjar ju bli sommar nu och då är det fint med lite blommiga kläder.
De två första kommer från H&M och den tredje från Laredoute.
Nu måste jag bara bestämma mig för vilken jag vill ha, och sen är jag pank just nu men nästa måndag får jag både studielån och lön =) wieee

Tina och Elin helg

Regn regn och lite mer regn har denna helg bestått av men vad gör väl det när man har planerat att spela spel, baka och mysa med världens bästa Tina?! ♥
På fredagkvällen låg vi bara och latade oss i soffan och tittade på film men på lördagmorgonen åt vi frukost och började sedan baka bröd (som för övrigt blev skitgott).  =)


Dagen bestod av monopolspelande och en tripp till Farsta centrum där jag inhandlade en stavmixer med tillbehör, små handdukar från hemtex till badrummet och en badrumsmatta.


Kanske inte så jättebra att man går och shoppar när man är pank men å andra sidan så hade jag presentkort och det var extrapris på handdukarna. (4 stycken för 149:- , så jag och Tina köpte två var).

På kvällen gjorde vi en middag bestående av potatisklyftor i ugn, fetaostbiffar och avokado till. Till det drack vi en svalkande Heineken. Sedan satt vi och spelade spel, snackade skit och åt kex med brieost och päron. Lyckad helg med andra ord!


Har ni gjort nåt kul i helgen?

Min dubbelgångare


Testade en sak som jag hittade på tumadres blogg.
Enligt bilden på mig när jag är liten så liknar jag Jessica Simpson med 67%..och det är ju inte helt fel för hon är ju ganska vacker, tyvärr liknar jag dock henne inte alls nu när jag är 22 år. Men jag får väl skryta med att jag liknade henne när jag var liten =) hahaha =)
Du kan själv testa detta här!

Lucky me

Hej, hoppas ni har haft en bra dag. Min har varit underbar trots regn. Dagen började med att vara på praktiken med de söta 1-2 åringarna och sedan på vägen till skolan där jag skulle få handledning ringer en tjej från en av förskolorna jag jobbar extra för och frågar om jag kan jobba i sommar- svar JA!
Blev så otroligt glad för jag har varit lite orolig för min ekonomi under sommaren om jag inte skulle få något jobb, men nu är det alltså fixat och jag kan inte vara gladare =)
Efter handledningen i skolan åkte jag för att hämta L och A på dagis och vi har spenderat största delen av eftermiddagen och kvällen tillsammans (kom hem för en halvtimma sen).
Verkligen underbara ungar att hämta på dagis och mysa med (kusinbarn by the way), de är så otroligt snälla! Älskar er mina små guldklimpar ♥

Mysig helg och världens överraskning =)

Har haft fullt upp sedan jag kom hem men nu kommer lite uppdatering.
Helgen var lika mysig som jag trodde att den skulle bli med 20+ i luften, världens sötaste lilla Viggo (6 månader), underbara kusiner, morbröder och mostrar och god mat! På lördagskvällen bastade jag och kusinerna och badade sedan i det svinkalla vattnet, 7 grader.

Vill inte lägga in bilder på Viggo och de andra då jag inte frågat om lov men ska kolla lite senare med de för ni måste ju iaf få se sötnosen Viggo =)

Under resten av helgen städade vi stugan, jag och Kristoffer klättrade upp på taket och sopade, lite läskigt måste jag erkänna att det var. På söndagskvällen skulle jag träffa Tina och vi skulle på bio vid heron så jag lånade bilen. När jag kommer hem så känner jag inte igen mig, trodde att jag hade gått fel!
Det är nämligen såhär att mina underbara vänner har varit hemma hos mig och inrett med nya saker eftersom de visste att jag inte har så mycket pengar nu när jag studerar och sen har jag ju precis fyllt år.
Hur underbara får man vara egentligen?! Vilken fin överraskning att komma hem till, jag älskar er!
Lägenheten såg helt annorlunda ut men det blev superfint..fått en tv-bänk, cd-ställ, fotölj, vaser, kudde till fotölj, spegel och en magnettavla. Har säkert glömt någonting men här kommer lite bilder hur det ser ut nu.

     

Stockholm i mitt hjärta...

Idag har det varit helt underbart väder här i Stockholm. Älskar denna årstid och ni måste ju hålla med om att Stockholm är supermysigt just nu med alla uteserveringar och folk längs kajerna. Jag bara njuter!!
Idag har jag jobbat på en av förskolorna (som jag jobbar på) så det var skönt att få vara ute mycket. Ikväll väntar packning för imorgon åker jag och mamma upp till Nordingrå där vi har ett landställe. Kusinerna kommer också dit så det ska bli riktigt skoj, skönt att få åka bort ett tag. Kanske blir dåligt med uppdatering på bloggen dock med tanke på att jag ska ut på landet, och ja, då menar jag verkligen landet. =) Jag ska göra mitt bästa men annars kommer uppdatering på söndag kväll!

image72

Bild från stockholm.se


Min favorit

Hej allihopa!
Idag har jag varit ledig, ingen skola och inget jobb. Lite långtråkigt ett tag men nu på eftermiddag/kväll har jag haft saker att göra. Först hämtade jag Camilla från praktiken och vi var i centrum och åt lite innan jag åkte till bilprovningen.
Fick nämligen den fina uppgiften av min pappa att besikta bilen eftersom varken han eller mamma kunde göra det. Men det gick finemang och killen som jobbade där tyckte att jag skulle börja arbeta där också,haha. Det var brist på det feminina könet tyckte han =).
Efter det åkte jag hem till Farsta där jag åt middag med mamma och min morbror, mycket trevligt. Nu har jag precis kommit hem och tänkte slänga in en bild på klänningen som jag fick av min syster, dock inte med den på mig men det kommer en annan gång. Nu tänkte jag ta mig en kopp te, sätta mig i soffan och titta på unga mödrar som jag spelat in i väntan på Grey´s Anatomy.

image70 image71
Visst är den fin!? =)

Favoritbloggar

Här kommer lite tips på bra bloggar som jag följer =)

Anna - syrrans blogg som handlar om mode, vardag och massa annat skoj.

Tumadre- ensamstående mamma på 20 år till två sötnosar. Helt grym tjej så det är verkligen värt en titt!

Malin- tjejkompis som skriver om allt från fyllenätter till konstiga gäster på jobbet. =) haha

Kenza- alla vet ju vem hon är. Egentligen tycker jag väl inte om själva innehållet i bloggen men det är kul att se hur denna tjej har blivit en av de största bloggarna i Sverige. Så you go girl!

Litenemma- barnkär som jag är så följer jag även denna barnblogg som handlar om en snart 22 årig mamma till lilla Danielle.

Emelie- handlar om Emelie som är fotograf och som tar helt underbara bilder. Värt en titt!

Dessa bloggar är alla värda åtminstone 1 titt, jag uppdaterar om jag kommer på någon mer! =)

Nytt försök

Gör ett nytt försök igen nu, fick lite blogglust nu igen..och det är tack vara min kära syster som gav mig en jättefin klänning i födelsedagspresent. Fick den inte förrän idag eftersom hon inte bor i sthlm och päronen var på besök hos henne i götet i helgen och tog hem presenten. Helt underbar, så tack igen så himla mkt =)
Bilder på den kommer upp när jag snott tillbaka kameran (kanske gör det imorrn :P)
Ha det bäst allihopa!

Inget bloggsug

Har tappat stinget lite känner jag, har inte alls haft nån lust att blogga vare sig idag eller igår. Igår var man visserligen lite sliten efter valborg (som förresten var skitkul) men kanske är så bara. Tråkigt också när jag inte har någon egen kamera, ska sno tillbaka mammas och pappas när de kommer hem från syrran i Göteborg. Så får det bli helt enkelt så då kanske det kommer upp lite roliga inlägg igen.
Tills dess, have a good one!

RSS 2.0