Varför välja? Jag tar båda!

Från början hade jag tänkt att bara behålla en av klänningarna jag köpt. Antingen den på bilden nedan eller den som jag skrev om i ett inlägg längre ner. Men nu när jag provade båda så tycker jag om båda två lika mycket så jag kan helt enkelt inte lämna tillbaka någon. Oops..aja, de kostar ju bara 600:- tillsammans så då är det väl okej att behålla dem båda två, eller hur?


Den här klänningen kan man även ha axelbandslös. Testade detta förut, även utan bh och detta är nog första plagget jag känner att jag kan strunta i bh:n utan att det ser konstigt. :)

Shopaholic

Hej allihopa!
Haft en bra fredag? Det har jag..var på jobbet mellan 07.30-15. Tur som vi hade så var det bara 7 barn och då bestämde vi oss för att vara inne idag, så grått och trist ute. Pysslade och myste med barnen under dagen och sen efter jobbet gick jag och simmade. 1,3 km blev det, känner mig riktigt nöjd!
Bubblade bubbelpool, bastade och gick sedan hem till mamma och pappa för att hälsa på morbror som är på besök. Moster kommer också fast inte förrän senare ikväll så henne får jag träffa på söndag förhoppningsvist.

Pappa var snäll och skjutsade hem mig och då passade jag på att hämta ut ytterligare ett paket från Halens. Den här gången kom en tunika/klänning och julgardiner. Klänningen ska jag nog ha på nyår för den glittrar :)
Ni får skratta om ni vill, vet at jag kanske är lite väl ute i god tid men när man ska beställa saker tycker jag att det är lika bra att göra det på en gång!


Här gör den sig inte riktigt rättvis då ljuset är dåligt men här kommer en bild till:

Blev lite snett och jag ser rolig ut men här tycker jag att glittrigt inte ser lika pråligt ut eller hur man ska säga. Det är alltså paljetter som glittrar. 299:- kostar den så det var ett bra pris!

Pyssel

Sitter och pysslar med mina naglar..gör fransk manikyr. Riktigt kul att hålla på ibland. Fast det här pillriga är nog inte min grej riktigt, eller det var inte det iaf. Har nog inte tillräckligt med tålamod för sånt.
Kollar på S.O.S Gute också..halvbra men finns inget bättre. Usch känner att jag bara pratar strunt idag så nu struntar jag i det här.
Mer bloggande imorgon istället!


Inte världens längsta kanske men tänk på att jag faktiskt bet på mina naglar förut så jag tycker jag är duktig :)

Mi hermana

Skola idag från 9-16. Somnade tidigt igår så det var skönt att vakna utvilad..hade nog däremot kunnat sova ännu längre.
Tråkigt väder idag, varför ska det vara så grått för? Då kan lika gärna snön komma tycker jag. Vi får väl se om det blir något av den varan i år. Förra årets vinter var det ju som höst hela tiden. Klagade inte då men lite snö är ju alltid fint.

Nu babblar jag bara..tänkte visa er ett kort på min syster uppe i Katedralen i Valencia.

Jag som tagit fotot. Tycker den är väldigt fin. Nu kan ju inte jag så mkt om foto men jag är nöjd iaf :)
Ser ite kul ut med mammas arm också då det ser ut som om att det är Anna som pekar,haha.

Jaha, nu måste jag snart springa till t-banan så jag får väl sluta nu helt enkelt.
Bye bye

If you leave...

Ögonen går i kors på mig just nu. Efter middag, disk och lite bloggläsande la jag mig ner i soffan och höll genast på att somna. Trött idag eller? Nu beger jag mig mot sängen för lite O.C avsnitt. Blir tidigt i säng idag men jag hoppas att jag då vaknar utvilad imorgon också!


Fram och tillbaks

Kul att jobba idag men gud så kallt det var imorse när vi var ute. Usch, måste ta på mig mer kläder på fredag när jag ska dit igen! På Camillas förskola är det magsjukeepidemi just nu så jag är glad att jag inte jobbade där idag.

Imorgon har jag skola hela dagen, segt värre men på morgonen har vi matte-drama så det ska bli intressant vad det kan tänkas vara för något. På seminariet ska vi ha läst ett kapitel ur en bok. Efter jobbet åkte jag därför in till stan för att köpa denna bok. Har haft turen att ha fått låna 5 av 7 men denna hade Anna inte. Kommer inte till akademibokhandeln och vad säger dem. Boken är slut! Den skulle inte komma in förrän om ca en vecka.
Jag trodde jag skulle dö precis då. Nej okej kanske inte så illa men när man har åkt hela vägen in till stan och sen bara måste vända utan något med sig hem så kändes det väldigt jobbigt och onödigt även fast jag inte kunde ha vetat detta innan.

Själva saken med att jag inte ens har boken och inte kan läsa det man ska tills imorgon löser sig nog ändå men tusan vad irriterande det var.
Nu har jag precis slängt i mig lite mat så nu är jag lite gladare iaf, förutom att mitt huvud värker lite.

Nej, ikväll blir det läggdags tidigt känner jag. Känner mig inte helt frisk och mot förkylning och så är ju sömn den bästa medicinen som min mamma brukar säga :)


Är sugen på frukt men har ingen hemma. Så jag sitter och suktar mig själv till dessa bilder från saluhallen i Valencia istället.

Dessa clementiner smakade verkligen som riktiga "jul" clementiner :)

Jobb

Idag blir det jobb. Sjukt jobbigt att stiga upp tjugo över 6 när man inte är van men pengar är pengar. Och sen är det ju förbannat roligt att jobba med barn så de piggar nog snart upp mig.

Nu måste jag dra.
Vi hörs mer ikväll!

Längtan

Tänk att man kan längta efter något så mycket så att det ibland gör ont i hjärtat att man inte har detta. Med tiden så kommer det hoppas jag. Kan inte tänka mig ett liv utan det. Vad vore livet utan barn? För mig finns det inte. Om det mot förmodan skulle vara så att jag inte kan få egna så skulle jag absolut adoptera.
Ibland är längtan så stor så att det är det enda jag går runt och tänker på. Sommaren är väl värst eftersom alla då är ute med sina bebisar.

Nu får ni inte tro att jag är desperat eller så..det är bara det att jag har längtat efter barn i flera år. Jag vill absolut avsluta min utbildning innan vilket innebär att jag ändå inte skulle "vilja" ha barn förrän om typ tre år. Men tre år låter som en evighet för mig just nu. Shit, du är bara 22 år kanske ni tänker. Jo visst, det är väl ingen brådska direkt, men när många runtomkring en får barn så blir längtan bara större och större.

Så länge får jag nöja mig med att låna andras. Jag har ju tre helt underbara kusinbarn som bor här i sthlm och så en liten 1 åring snart uppe i Härnösand. Synd att vi inte kan träffas så ofta bara.


Här är jag och min älsklings L för ungefär 4 år sedan.

Nya klänningen

Köpte den här klänningen på H&M för 299:-. Riktigt bra pris tyckte jag och eftersom jag ska på 40-års fest på lördag passar denna perfekt. Så himla söt tycker jag!




Såhär ser mönstret på klänningen ut. Man kan även välja om man vill använda banden på klänningen eller om man vill ha den som en tubklänning.

Nu skulle jag bara vilja hitta ett par pumps att ha till och en fin väska. Haha går kanske lite överstyr här känner jag. Med tanke på att jag inte är någon miljonär direkt.

Vad tycker ni om klänningen?

Skola nu

Hinner inte visa klänningen nu för snart måste jag åka till skolan. Tre timmars föreläsning idag, kul! :S
Hmm aja då behöver man ju bara sitta och lyssna iaf.
Handlade en del så när jag kom hem slängde jag ihop fetaost-pannbiffar med het tomatsås och ris till..skitgott!
Lyxlunch såhär innan skolan men då börjar inte min mage kurra sen heller :)

Nepp, nu måste jag dra..ha det bäst


Min lunch idag..proppmätt nu =)

Storhandling

Idag börjar jag inte förrän 1 så innan dess ska jag åka och storhandla. Lånade bilen igår hos pappa.
Insåg för några dagar sen att jag inte hade något tvättmedel = en full tvättkorg nu och att toalettpappret började ta slut och det är ju kanske inte så kul :)

Vaknade av mig själv både igår och idag och det är det bästa som finns. Då känner man sig verkligen utvilad.
Nu börjar en ny dag och ikväll ska ni få se klänningen jag köpte igår. Eller kanske t.o.m om jag hinner lägga in den innan jag ska åka till skolan, vi får se.

Have a good one!


Shopping och bilder från delfinshowen :)

Blev shopping med Camilla efter skolan. På lördag ska vi på hennes morbrors + kompis 40- årsfest och ville hitta något fint tills dess. Jag provade en del klänningar och tillslut fick en svart söt klänning från H&M följa med mig hem.
Den får ni se imorgon för jag är helt slut och orkar inte röra mig ur fläcken,haha.

Istället för bild på klänningen kan ni få se lite bilder från delfinshowen i Valencia:

På detta ställe fick jag äntligen se en delfinshow igen! Underbart

Häftig bild tycker jag..tagen med syrrans systemkamera.

Här hjälpte delfinen killen upp ur poolen. Hur i h*vete lär man de allt?

Så fina... jag hade gärna hoppat ner i poolen med dessa djur.

Tack till publiken!

Skola

Nu måste jag åka till skolan. Idag börjar nya kursen så det ska bli intressant. Matematik ska vi läsa  om nu...min handledare längtar tills jag kommer till praktiken igen och ska göra ett matteprojekt med barnen.
Det ser jag framemot också..saknar de små!

Nej, nog pratat nu måste jag dra. Ska hämta bilen hos pappa efter skolan och sen eventuellt möta upp Camilla för lite shopping så mer bloggande ikväll med andra ord!
Ha en fin dag

Dagens

Idag startar jag dagen med en lista:

Humör: Glad efter att ha fått sovit ut
Gjort: Precis ätit frukost
Planer: Ta det lugnt innan jag ska till skolan
Ser på: Min datorskärm

Lyssnar på:
Klockan som tickar
Läser: Inget för tillfället
Dricker: Jordgubbste

Äter:
Ätit upp två mackor
Bästa: Att jag inte börjar förrän kl 1
Sämsta: Att min förkylning inte släpper och att det ilar i tänderna.
Barn: Den här punkten får jag nog ta bort...
Väder:
Sol och 46 grader enligt min visare på datorn..måste nog vara fel på den?! :)

Shoppat i Valencia

Tänkte visa er smyckena som jag kötpte i Valencia. har blivit helt besatt av armband på sistone så det blev några såna ;)


Det rosa-svarta armbandet köpte jag vid ett stånd längs stranden för 1 euro, alltså 10 kronor!
De andra två är köpta på Bijoux Brigitte och kostade ungefär 40-50 kronor.


Halsbandet och ringen är köpta på Bijoux Brigitte, de också för ca 40-50:-.
Örhängena är köpta på en affär som heter pimpkie.


Åhh det är så kul med smycken. Får nog önska mig smycken från Valencia i julklapp från syrran!

Fix you


Fix you- Coldplay


...I will try to fix you!

Bilder från kvällen igår

Här kommer lite bilder från kvällen hemma hos Camilla igår:

Skulle ta en bild på mig och Camilla men den blev väldigt mörk utan blixt.

Sen kom Camilla på att det kanske skulle vara bra att äta något innan man ska dricka massa drinkar. Smart va?

Calle och Love njuter av drinkarna :)

Camilla härmar Linda Hammar och Niklas..ja vad f*n gör han? :) haha

Klockan blev mycket och då kom Jossi hem.

Nu får det vara nog med bilder. Hungrar ihjäl så nu blir det mat. Det bästa när man är lite bakis :)

What a night

Herregud vilken kväll vi hade igår. Blev nog lite för mycket drinkar men kul hade vi. Vi höll på ända till klockan 5 imorse. Vettetusan hur vi orkar det men efter några timmars sömn nu känner jag mig inte så jättebakis men det kanske kommer.
Tog en dusch direkt när jag vaknade och gud så skönt det är..man vaknar till lite.

Tog en massa bilder igår så de kommer upp lite senare för just nu orkar jag inte röra mig ur fläcken och hämta kameran och sladden.
Väskan som jag köpte i Valencia gick sönder igår också..bandet lossnade från ena sidan men det är väl bara att sy dit antar jag. Inte världens bästa kvalitet när den kostade 60 :- ;)

See you later!

Partylördag hos Camilla

Nu drar jag till Camilla..vi ska vara där ikväll istället.
Blir vi och några killkompisar..kul kul =)
Hörs mer imorgon, ha en toppen kväll!


Såhär fina var vi för några år sedan ;)

Lite mer shopping...



Strumpbyxor som drar in magen, behövs nu när jag inte har tränat på ett tag och inte simningen verkat än. ;)
Och nagellackremover är ju alltid bra att ha :)

Lördag idag

Äntligen lördag...det är något speciellt med lördagar. Man behöver inte oroa sig för att man måste kliva upp tidigt dagen därpå (om man inte jobbar dvs) och man har hela dagen och kvällen på sig att göra roliga saker :)

Idag blir det lite städning hemma och sen kanske en simtur om jag hinner. Kan tänka mig att det är mycket folk där idag så det är ju iofs lite jobbigt. Skulle behöva slänga i en tvätt också men får väl springa ner och se om det finns några lediga tider.

Kvällens planer är inte riktigt bestämda ännu men det lutar åt att det blir lite drinkar ikväll iaf :)

Vad gör ni idag?


I Valencia såg vi flygplansuppvisning på stranden...

De avslutade showen med att göra ett hjärta med en pil rakt igenom.


I´m gonna love you forever

Igår var jag barnvakt åt sötnosen E. Båda mina kusiner med familjer bor i samma hus vilket innebär att det ofta blir fler barn att ha hand om. Inte mig emot då jag älskar dessa tre små killar något oerhört.
De lyssnar på mig vilket innebär att det aldrig behöver bli jobbigare än vad man gör det.
Här är lite bilder från gårdagen iaf:

Att sitta och göra fart själv var svårt men till slut lärde jag honom att stå och gunga. Gud så stolt han var när han fick in snitsen!

Tog lite bilder vid en lekplats. Han har blivit så stor, tiden går alldeles för fort ibland.

Pojkarna bus A & L kom upp till oss en stund. Här är de helt inne i Lotta på bråkmakargatan.

Blir väldigt mycket bilder. Men visst är det roligare än inlägg med bara text? Har lånat mammas och pappas kamera som uppstod från de döda för ett tag sen så därför kommer det äntligen in fler bilder på bloggen.

Tidigt med julshopping, eller?

Var ju som sagt borta i princip hela dagen. Först åkte jag en sväng till Farsta C och inhandlade lite saker som ni kan se här nedanför. Sen hem för lunch men sen kom jag på att jag skulle hämta böcker på jobbet som jag ska få låna till nästa kurs av Anna (tack gumman) så då var det bara att sätta sig på bussen/tunnelbanan och åka dit. Träffade mina gamla barn och pussade lite på dem också!
Kom dit vid halv 4 och åkte inte hem igen förrän vid 5. Fastnade helt enkelt i samtal med Sanna och Moa. Skönt med lite skvaller sådär ibland. :)


Två gröna växter för 100:-, bra pris!

Adventsljusstake 39:- och ljusslinga till gran 40:- på Clas Ohlsson. I know, tidigt ute men varför inte liksom. Annars står jag där i december och har ingenting hemma. Jag tror t.o.m att jag börjar längta lite till julen. Någon annan som gör det?!

Filmen lånade jag på biblioteket och nagellacken är köpta på Åhlens.

Nu blir det Idoltittande. Är sjukt sugen på coca-cola men orkar inte springa ner till affären så jag får väl nöja mig med pärondricka helt enkelt, det är ju inte så dumt det heller :)

Matlagning och sen mer bloggande

Har varit borta mest hela dagen så nu måste jag laga mat innan det blir mer bloggande.
Ikväll blir det gryta gjort på detta:


Vi hörs mer sen..bye bye for now

Update: Såhär såg maten ut när det var klart:

Mumsigt var det, det vill jag lova! Råkade bara lägga upp liiite för mycket ;)

Barnvakt

Är hemma hos kusinen och är barnvakt till lilla E. Han ligger och sover sen 2 1/2 timme tillbaka.
Idag redovisade jag mitt arbete som jag gjorde på praktiken i skolan. Gick bra, dock känner jag mig inte så nöjd med det skrivna arbetet men men. Blev godkänd på det förra iaf så det är ju kul =)

Nu börjar Hell´s kitchen igen som jag ligger och tittar på.
Hörs sen

Kanske vore det bättre

Har tänkt en del på sistone på välgörenhet. Oktober månad är ju som alla vet rosa månaden då man kan skänka pengar men även köpa saker då en del av pengarna går till Rosa bandet. Jättebra idé, missförstå mig rätt.
Men vore det inte bra om t.ex. Världens barn hade en sådan månad. Varje år dör flera tusen barn och detta ibland bara pga dåligt dricksvatten.
Tänk om dessa barn kunde få uppmärksammas lite också och inte bara för en dag som jag tror att det är nu.
Förstå hur många fler små liv vi skulle kunna rädda. Mer hjälp till barnen tycker jag!

Men som sagt, för att inte uppröra folk, jag har inget emot Rosa bandet. Jag har själv köpt saker och bidragit lite till insamlingen jag med. Många bäckar små heter det ju. En idé tycker jag dock kan vara att man inför en sådan månad för Världens barn också för det tycker jag är så pass viktigt. Sedan förstår jag såklart att alla organisationer inte kan ha sina egna månader för det finns inte tillräckligt många för det.

Blev kanske lite snurrigt men jag tror att jag har fått ut det jag ville säga!



Bildbomb

Har ju varit sjukt dålig med bilder på sistone men här kommer en bildbomb från när jag var i Valencia i helgen.


Syrran på fotbollsmatchen vi var på. Heja Valencia!

Min familj nere vid stranden

Mamma och pappa doppar fötterna i medelhavet

Jag ser något väldigt intressant inne i saluhallen..kanske killarna nedanför ;) haha

How´s it hanging?

De hade VÄLDIGT goda clementiner/mandariner i Spanien!

Paella är ett måste när man reser till Spanien

Så nu fick ni se lite bilder..nu är reklamen slut och Grey´s Anatomy börjar igen så fler bilder kommer imorgon.
Ha det bäst

Forgive me, but I can´t wait around for you


Leona Lewis- Forgive me

Jag gillar den här tjejen. Riktigt fin röst har hon och nu flera låtar som jag tycker om. De flesta som slår igenom i American Idol och andra sådana program brukar väl i princip få en hit och sen dör de ut men Leona verkar lyckas bättre än andra.

Tips


Ville bara tipsa om en relativt nyöppnad sida som heter pengargratis. Den funkar som alla andra gratissidor men här får man alltså pengar och kan välja vad man själv vill köpa för dem.
Jag har redan samlat ihop litegrann så det verkar inte vara så svårt helt enkelt..jag är ju sämst på de här sidorna annars.

Vill du också bli medlem? Klicka här!

Te quiero mas



Mycket spanska rubriken nu men det blir så. Kul att man kommer ihåg lite av spanskan som jag har läst i sju år iaf.
Frågade t.o.m en spansk tjej om vägen när vi var däre nere. Duktiga jag!haha
Den här låten gick jag och nynnade på en massa i helgen. Hörde den inte där nere utan den bara kom upp i huvudet. Vart sjutton har jag lärt mig den här låten någonstans? Eller refrängen kanske man ska säga.

Valencia es muy bella

Tänkte berätta om resan till Valencia nu.
Vi kom dit i fredagskväll och gick då ut och åt tapas. Riktigt mysigt!
Helgen har varit helt underbar med massa shopping, promenader och mys. På lördagen gick vi till en saluhall som var sjukt stor. Har aldrig sett sådan ordning och reda i en saluhall förut. Alla frukter, fisk och kött låg fint uppradade och det var så mysigt att trippa runt där. Vi köpte lite mandariner som smakade ljuvligt. Ni vet sådär goda som de brukar vara runt jul.

På lördagkvällen var vi och såg på fotboll, Valencia- Numancia på deras stadium som tar ca 25.000 människor. Var riktigt ballt och Valencia vann med 4-0 vilket var riktigt skoj!

På söndagen fortsatta vi att strosa runt i staden, åt trerätters lunch för 10 euro (ca 100:-) och drack agua de Valencia på kvällen. Det är en drink som smakar precis som färskpressad apelsinjuice. Spriten känns ingenting så där gäller det att passa sig,haha.

På måndagen hade syrran lektion på förmiddagen och då passade jag, mamma och pappa på att åka till Oceanographic. Där finns det konstmuseum och flera olika ställen men vi gick in på ett ställe där man fick se massa djur. Ett STORT akvarium hade de med hajar och massa fina och konstiga fiskar. Akvariet var som en tunnel så att man kunde se hajarna, rockarna och alla fiskar nerifrån = ballt!
Något som gjorde mig otroligt glad var att de hade delfinshow som vi såg. Jag älskar delfiner, har gjort sen jag var liten men bara sett en show på kolmården när jag gick i 6:an så detta var nog höjdpunkten på dagen för mig. Gud så söta de är!

Syrran slutade skolan vid halv två och då möttes vi upp för en trerätters lunch och lite shopping. Sedan tog vi tåget ut till flygplatsen och sen var det bara att säga hejdå till Valencia. Riktigt skoj hade jag och åker gärna tillbaka dit igen!

Bilder från resan kommer såklart, men nu har pappa och mamma usb sladden hemma hos sig så jag ska hämta den imorgon tänker jag, då ska ni få se en massa bilder.

Borta bra men hemma bäst, eller?

Är hemma från Valencia nu...eller jag kom hem inatt. Sov till halv 12 idag. Skönt som attan men det har inte varit någon uppdatering för nu är det plugg som gäller. Sånt man får ta när man reser bort. Mer uppdatering kommer ikväll men jag kan bara säga att jag hade det helt underbart i Valencia. Väldigt fin stad!

Vi hörs mer ikväll..kram på er som fortfarande tålmodigt läser min blogg!

Valencia, aguí vengo!

Förstår ni rubriken? Det betyder iaf Valencia här kommer jag :) hihi
Nu är pappa här och jag har precis lagt ner allt i resväskan. Inatt sover jag i Farsta och imorgon vid tolv åker vi till Skavsta. Åker med Ryanair till Valencia. Hoppas ni får en mysig helg vad ni nu ska göra (ni får gärna berätta så har jag lite kul att läsa när jag kommer hem sen!). Vet inte om det blir någon mer när jag är borta, kommer väl ha fullt upp men när jag har vaknat på tisdag så ska jag berätta hur resan var!

Kram på er alla!


Min fina syster i Valencia. Nu kommer jag äntligen! :)

Voy a Valencia mañana

Endast ett par timmar kvar innan vi åker till Valencia. Eller okej, planet lyfter vid halv 4 imorgon.
Ska bli så himla roligt att träffa min systeryster igen. När vi var små var vi väl inte bästisar direkt men vi har väl alltid funkat tillsammans. Nu när vi är äldre är jag så glad att jag har min syster. Tänk vad roliga saker jag får göra för att hon får för sig att plugga spanska i tre månader :)
Jag har läst spanska i sju år men efter två månaders intensivkörning så är syrran grymt mycket bättre än vad jag är.
Me llamo Elin. Vivo en Bandhagen. Det är väl typ såna grejer jag kommer ihåg.
Synd att jag inte dricker öl för det kan jag iaf beställa..una cerveza por favor!

Nu ska jag packa lite till så blir det ett till inlägg innan pappa kommer och hämtar mig ikväll.

Torsdag

Trodde att jag hade vaknat före klockan idag då det var så mörkt ute men nope, jag hade tydligen stängt av alarmet för mobilen låg i sängen. Nu börjas detta alltså, mörkret. Det är det största minuset med höst och vinter tycker jag. Beroende på vad man gör om dagarna såklart. Men det är lite dystert när det är mörkt när man vaknar och mörkt när man går hem. Jag blir så trött då..samtidigt är det väl lite mysigt också på ett sätt eftersom man kan tända ljus även på morgonen och inte bara kvällen, myspys.

Gud vilket babbel, nej nu måste jag borsta tänderna och sen bär det av till sista dagen på praktiken.
ha det bäst!

Onsdag

Idag är det redan onsdag. Veckorna går fort, snart står man där och har panik över julklappar.haha.
Med tanke på det, man kanske skulle kunna hitta nåt i julklapp till någon i Valencia. Får se vad jag kan hitta.
Idag ska jag till praktiken igen och leka, läsa och sjunga om bockarna bruse med småbarnen (mitt projekt).
Efter praktiken ska jag äntligen träffa min fina vän Tina. Var ett tag sen så det ska bli extra roligt.
Sen åker jag nog hem till Camilla om det inte blir hem till mig för en middag först. Vill ju kramas lite med flickorna innan jag åker liksom... :)

Jag längtar ihjäl mig nu, visst dagarna går som sagt fort men jag vill åka nu. Ska nog ta och börja packa lite smått ikväll också!

puss på er

The angels can wait for a moment

Nu säger jag godnatt för idag, det är ju faktiskt en dag imorgon också!
Tänkte lägga mig i sängen och kolla på ett O.C avsnitt och sen är det natti natti för min del.
Jag säger godnatt för kvällen med denna sång:


Stay with me- Ironik

Tävling om goodiebag hos Wysteria

Jag nu är jag med och tävlar i denna tävling. Vill så gärna vinna ju. Nångång måste man väl vinna,eller hur? Hoppas detta är min gång!

Tävlingen hittar ni här!
Håll tummarna för mig nu! haha

Nyårsklänning?

Jag vet, jag är knäpp. Åker till Valencia på fredag till värme igen och här sitter jag och tänker på nyår. Fick hem en Halens katalog idag med lite nyårsklänningar. Tidigt kanske men skoj att kolla på. Hittade två stycken jag tyckte om.
Tänk dessa två med svarta strumpbyxor, svarta pumps och en fin liten väska till.


Visst är de söta?! Gillar nog egentligen den första klänningen bäst men det beror nog på att jag har lite "problem" att få tubtop att se fint ut. Tycker jag iaf :) Den kostar 299:- och den andra 399:- så det är ju inga dyra klänningar direkt.
Vilken tycker du är finast?

Tisdag

Internet låg nere från söndagkväll till igårkväll så därför har jag inte bloggat nåt. Trött när det blir sådär..får ta och skaffa mig nåt eget snart,haha. Man kan inte alltid lita på grannen ;)
Idag är jag ledig från praktiken för vi har basgruppsdag i skolan. Ska på studiebesök på kunskapsskolan och sen slutar vi. Skönt men totalt onödigt. Hade varit 100 gånger roligare att vara på praktiken även fast det såklart är skönt att vara ledig från klockan 11. Ska tvätta och fixa en massa då innan resan på fredag. Valencia ska jag till förresten, Kicki gissade rätt :) hehe

Nu sitter jag och slänger i mig lite frukost innan jag ska dra.
Ha en bra dag hörrni så hörs vi (förhoppningsvist) i eftermiddag!

Söndag eftermiddag

Ja, kvällen tycker jag börjar vid 6-7 nångång.. intresseklubben antecknar. Men vissa sitter säkert och äter middag såhär dags men jag har växt upp med middag runt sex halv sju ungefär. Har nästan alltid varit så..förutom när vi (läs: syster och jag) var små. Hjälp nu bara svamlar jag.

Gästerna mina har gått nu iaf. E busade som vanligt, men nu var det nog hans sista energi som gick åt då han såg trött ut när de skulle dra sig hemåt. Mysigt med lite besök iaf. Får inte det så ofta så ni som känner mig och läser detta..kom och hälsa på! :) hihi

Kan inte sluta att tänka på resan som jag har framför mig. Endast 5 dagar kvar snart..wiiee jag längtar.
Kan ni gissa vart jag ska åka? (Har nog skrivit det i nåt tidigare inlägg)


Detta ställe finns dit jag ska. Kanske blir det ett besök där, vi får se. Vet ni vad det är för nåt?

Horoskop

Läste just mitt dagshoroskop på aftonbladet och då stod det såhär:

Oxen 21/4-21/5

En trevlig, social söndag väntar. Allra mest får du ut av den om du umgås med släkt eller nära vänner.


Det tyckte jag stämde in mycket bra då jag om några timmar får besök av en liten del av släkten iaf.
Brukar läsa horoskop i tidningen och så men ofta stämmer det ju inte alls in och det gör väl inget men när man ser något sånt här så är det ju extra kul att läsa horoskop! hihi :)

Du kan läsa ditt horoskop för dagen här du med!

Koftor från Asos



Vill ha nya koftor för det börjar ju verkligen bli kallt ute nu. Kanske inte just idag då mätaren visar 12 grader men kylan kommer, det gör den varje år. Hittade dessa söta på Asos som jag tycker är fina. Inte alltid praktiskt med kort ärm men fint, det är det!

Krig om mattan

Gick upp tidigt idag trots att jag gick och la mig halv två. Vet inte varför, men jag vaknade av mig själv vid halv 9. Gick upp, duschade, åt frukost, dammsög och tvättade toaletten. Min kusin, lilla E och Caroline ska nämligen komma på fika hos mig idag och jag trodde att de skulle komma vid 12 så därför städade jag som en tok imorse men nu när jag pratade med de så kommer de inte förrän vid 3-4.
Aja, snyggt och fint är det nu iaf.

Nu tänkte jag berätta om en rolig grej som hände igår.

För att göra en historia kort så har jag tittat på en matta jag vill ha i flera veckor. Gick som sagt ner igår och då var det tydligen den sista som skulle gå. Jag gick hem och funderade. Mötte sedan upp Camilla och Jossi som också skulle titta på mattor där. När vi står vid affären så kommer två tanter och börjar prata om "min" matta. Att den var fin och skulle vara mysig att ha hemma. Jag slänger mig in i affären och frågar tjejen som jobbar där om jag kan få lägga undan den tills halv 3 så att mamma skulle hinna dit för att slänga dit pengarna som jag skulle låna. Precis efter att jag fått den undanlagd kommer tanterna in och vill köpa den på direkten. Tjejen springer efter mig och det hela slutar med att Camilla som är världens bästa lägger ut för mig så länge och vi bär ut mattan rakt framför näsan på tanterna. Förlåt, men jag kunde inte låta bli att småle när vi gick förbi. Så otroligt skrattretande.
Tanterna blev sura och jag var jätteglad!


Här är min nya fina matta. Rya matta är det och den kostade 1500:-. Är så nöjd!

Buskväll med grabbarna grus

Det är mina planer för kvällen. Ska till min kusin och passa min söta små pojkar medan mamma och pappa får gå på fest. Vi ska göra hemmagjorda pizzor, kanske ta ett bad och leka massor. Till kvällen blir det nog mys i soffan med lite popcorn och film (igen för min del).

Nu håller jag på att städa och plocka i lägenheten. Har även varit och kikat på en matta som jag vill ha och fick höra att det var den sista så nu är jag lite småstressad och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ringde min mamma för att höra om hon ville komma hit och titta på den med mig (då jag kommer behöva låna pengar till den), men vi får se om hon har tid. 1500:- kostar den så det är ju inte mycket jämfört med andra mattor men inget jag kan hosta upp bara sådär.


L & A- sötare pojkar får man leta efter.

När pojkarna sover blir det nog en till film för min del och kanske lite skvaller läsande om jag hittar någon bra tidning på vägen dit.
Vad har ni för planer ikväll?

myskväll

Ikväll blir det mys med mig själv,haha. Ska ta och poppa lite popcorn och hälla upp ett glas cola. Sen är det bara att bänka sig framför tv:n resten av kvällen. Blir väl Idol och sen filmen Shall we dance som går på kanal 5 ikväll halv tio.
Munnen värker fortfarande lite men det är ju inte så konstigt när en tand tränger igenom tandköttet. Nice!
Nu tyckte jag mig se att visdomstanden inte komma ligga jämsides med de andra tänderna så vi får väl se om det blir ett besök hos farbror tandläkaren iaf.

Richard Gere & Jennifer Lopez tar en svängom,haha. Helt okej film en tråkig fredagkväll.

Somliga går med trasiga skor





Höstens knäppa trend verkar fortsätta. Själv tycker jag att det ser helt sjukt ut. Vem fasen vill gå runt i så fula skor. Den ena har ingen klack och när det väl finns det så fattas resten av skon. Någon är lite snurrig tror jag :) haha
Nej tack säger jag. Vad säger ni?

I work all night, I work all day, to pay the bills I have to pay

Jag får dock inga pengar på praktiken,hehe. Är helt slut på kvällarna nu..inte van att jobba hela dagarna. När vi annars "går i skolan" så är man ju ledig lite då och då och har oftast bara en lektion på tre timmar annars. Barn kräver ju stor uppmärksamhet som sagt och då blir man trött. Idag var det lite småkaos, vette tusan varför det blev så men det slutade med att jag och en till praktikant var ensamma ute på gården med alla barn. Hallå, vart tog personalen vägen?
Jag struntar väl i och för sig i det för det klart jag tar ansvar över barnen men egentligen får vi inte lämnas själva då vi inte har ansvaret ifall något händer. Jaja strunt samma, det blir en ny dag imorgon!

Har fortfarande ont i munnen och imorgonbitti får min tandläkare ett samtal, akut samtal. Måste få ordning på det här, inge bra att gå runt och ha ont jue.
Snart blir det Vänner och lite clementiner om jag får ner dem. Får väl göra små bitar som till ungarna,haha.
kram på er


Jag saknar min syster, men snart ses vi. Närmare bestämt om 8 dagar! :)

Förbannade j*vla tand

Ont som attan gör det, i munnen alltså. Verkar vara visdomstanden då jag tycker mig skymta något längst där bak. Sitter här och försöker trycka i mig lite gröt då det är det enda jag kan äta hemma som jag slipper tugga. Efter måltiderna gör det som mest ont.
Idag är det broccolisoppa till lunch och det är väl iofs bra för munnen men jag tycker ju inte om broccoli. Får väl sitta och äta smörgåsar i minibitar.
Nu kanske ni undrar varför jag inte bara går till tandläkaren?

Jo, asså det ska (läs: måste) jag men nu är det ju så att tandläkaren "skrämmer" mig lite. Hatar det rent ut sagt, får man göra det även fast man är 22 år? Mm, det gör jag iaf, men jag ska ta mig i kragen och ringa honom idag...det måste jag!

Grattis mamma!

Idag fyller min fina mamma år. Stort grattis! Har varit och firat henne ikväll. Åt världens godaste kycklingrätt som pappa gör och sen glass med varm hjortronsylt på till efterrätt. Nu har jag precis kommit hem och sitter och kolla på Greys Anatomy. En kille har lagt sig i cement och sitter alltså fast i det nu. Smart! Tur att det inte är på riktigt,hihi.



























Löparstrumpor och en fin sjal + en ros, fick mamma av mig i present och hon blev så nöjd så :) Har länge letat efter en sjal till mig själv och denna var ju fin tyckte jag men eftersom jag tycker om min mamma så mycket så fick hon den och så får jag ge mig ut på jakt efter en till mig!

sos please someone help me

SOS Familj har jag suttit och tittat på ett tag nu och hjälp säger jag bara. Att ungar kan bli sådär, klart man skrek lite och så ibland när man var tonåring men jag var ju en ängel jämfört med den här tjejen det handlade om idag.
Sen är det väl synd om tjejen (12 år) då hon sökt uppmärksamhet men då hennes bror var sjuk så fick han väl mer och tog mer tid från hennes mamma.
Svårt, ja det är det iaf.

Däremot håller jag inte med kvinnan som hjälper de då hon säger att det är okej för tonåringen att ha sin jargong. Varför ska det vara okej att kalla sin mamma för jävla idiot? Okej, visst choose your battles men säger man inte stopp från början så blir backen bara brantare och brantare..som det blev för denna familj.
Nu är det reklam igen men jag gissar ju såklart att d et slutar bra men att mamman får kämpa för att upprätthålla ordningen sen i flera år. Vi får hoppas för deras skull att de lyckas!

Visdomstand eller vad kan det vara?

Har haft ont i ena sidan av munnen längst bak sen i söndags morse. Trodde att jag hade bitit mig hårt då det kändes lite så bak i "köttet" men det brukar ju inte göra ont så här länge så nu börjar jag undra lite.
Har känt flera gånger där bak och på den sidan där det gör ont är det som en utbucknad om ni förstår, som en knöl fast det vill jag inte skriva för då tror jag att det är cancer. Nu undrar jag om det är visomstanden som är på väg fast det gör ju liksom inte ont i tänderna där bak utan t.ex. när man trycker på kinden utifrån eller när jag tuggar på den sidan.
Vad tror ni att det kan vara?

Gurgla med Listerine på kvällarna går inte heller, och idag när jag busade med barnen och skulle göra pruttljud på deras små magar så gjorde det ont. Och då gör det ont i mig själv att jag inte kunde fortsätta trots att de skrattade så mycket. Barnskratt måste vara det vackraste som finns för öronen :)


Ett paket

Skoj att komma hem idag. Det låg nämligen ett litet paket innanför dörren när jag klev in.
Vill ni se vad som fanns i? Klart ni vill :)


Detta armband låg i paketet och kommer från Sannornas. Det var det som jag köpte för att sponsra Rosa bandet.
Vill du också ha ett? Klicka här! 59:- kostade och jag betalade ingen frakt. Tack snälla flickor för det fina armbandet.
Lägg märke till det söta hjärtat också ♥

Höstmys

Nu när jag har lånat kameran igen så kan ni ju få se bordet som jag köpte på ikea för ett tag sen. Riktigt fint tycker jag. Och billigt som attan. 199:- betalade jag för detta. Minuset är väl att benen är lite tröga att få dit om man inte har en stark pojke som kan hjälpa en. Men som tur är kom min söta pappa och hjälpte mig med det :)


Så mysigt nu på hösten då man kan tända ljus och kura ihop sig i soffan i en filt med en kopp te. Finns många sätt att mysa på och ett är detta. Jag gillar att mysa. Ibland ensam men gärna med någon. Kanske kanske har jag hittat en snäll kille igen...men bara kanske, vi får vänta och se helt enkelt!

Update:
Ser ni förresten som jag att något saknas på bilden?
En matta är det jag menar iaf. Har sett en jag tycker om men varför ska mattor vara så dyra för?!

Shopping

Idag har jag fyndat en tröja på Gina Tricot. Älskar den affären, billigt men tyvärr blir det ju så att alla har de kläderna då. Men strunt samma :)

Den här fick iaf följa med mig hem. Är lite osäker på när man kan använda den men tyckte om färgen. Den gör sig inte rättvis på bilden, var svårt att ta en bra bild så att färgen framhävs på rätt sätt men det är mörklila, så vet ni!
149:- kostar den så det var ju ingenting.

Shoppade även lite till min mamma som fyller år på onsdag. Då blir det lite kalas hemma hos föräldrarna för att fira henne. Nöjd med det jag köpt, men kan inte visa det här ifall hon tittar. Vet inte ens om hon kan min bloggadress förresten. Vill egentligen inte att mina föräldrar ska läsa bloggen så som de gör med syrrans då de inte behöver veta om allt jag gör.
Lät lite som en tonåring där känner jag men bloggen skapade jag för min egen skull och sen är det ju bara ett plus med er läsare :)

Lunchtime och outfit

Nu är det dags för lunch. Det blir rester från igår då jag gjorde en kokosmjölk- kyckling- paprika-lök smet med nudlar till och ett glas Fanta. Mums!


Sen tänkte jag visa vad jag har på mig idag då det inte har kommit upp någon oufit bild på väldigt länge. Kanske ingen som bryr sig heller men jag tycker det är kul :) hihi

Kofta: Cubus
Jeans: Gina Tricot (de nya)
Och till det min skinnjacka och gympaskor. Har jag förresten sagt att jag älskar gympaskor? Det gör jag iaf!

Satans förkylning

Gud, att det aldrig går över. Nässprayen får jag inte använda längre och vill inte göra det heller då det inte är så bra att överanvända sånt. Näsan är täppt eller så rinner den, trevligt jag vet men jag är så trött på det här nu.
Samma visa varje höst men vad sjutton ska man göra för att få bort det då?
Pappa insisterar på att jag ska använda mig av en så kallad nässköljare (som pappas kompis gjort, Krutis nässköljare heter dem) som tydligen ska ta bort "allt". Men det tycker jag ser alldeles för äckligt ut och vill därför inte använda den. Usch!

Idag har dagis planeringsdag men jag ska dit vid kvart över två för att lyssna när man handledare pratar om några saker. Efter det ska jag möta upp Camilla på hennes jobb och kanske gå en sväng med henne i Farsta C.
Är så shoppingsugen nuförtiden, kan det ha att göra med alla bloggar jag läser?! Hmm..

Har ni provat nässköljare någon gång?


En myseftermiddag med min bästa vän

Var så tråkigt att ligga i soffan och vara bakis själv så jag satte mig på bussen och åkte till Camilla. Bor ju bara två stationer bort nu och det är så perfekt! Vi gick och handlade först. Bakisdag kräver bakismat. Blev allt från non stops till chunky salsa sås. Smarrigt var det iaf. Sen spenderade vi eftermiddagen med Mario Cart, det där spelet är beroendeframkallande, det vill jag lova!
Kul som f*n är det :)

Camelin kväll

Camelin, som vi (jag och Camilla) kallas hade en riktigt rolig tjejkväll igår. Vi var på Södermalm som vanligt men nästa gång ska vi prova det nya stället i Gamla stan. Kvällen var hur kul som helst med massa dans, drinkar, skrattande och så lite "fyllesnack" som vanligt :)
Skoj, det var det. Vi hade inte varit ute på tre veckor så benen var fulla av liv på dansgolvet igår. Var helt slut när jag kom hem och idag mår man ju lite småilla efter drinkarna men för tillfället känns det okej. Bara det att jag måste lära mig och sova, inatt har jag sovit 4 timmar och detta gör nog att jag mår ännu sämre. Får försöka sova en stund sen.

Mysigt väder ute, ösregn. Men jag gillar det. Då kan jag kolla på film och ligga i soffan och höra hur regnet smattrar mot rutan. Det är mysigt tycker jag.
Vet inte om jag vill lägga in några bilder från gårdagen då det blev en del fyllebilder. Mest på Camilla då det var jag som hade kamera för en gångs skull. Lånade mammas och pappas som uppstod från de döda för ett tag sen. Hoppas att den inte går sönder igen nu när den är i mina ägor igen :S

(Tänkte visa en gammal bild men nu funkar det tydligen inte. Ofta det är så här. Illa.)

Kanelbullens dag

Japp, idag får man proppa i sig kanelbullar utan att ha dåligt samvete för på kanelbullens dag "måste" man ju äta några bullar :) Jag har tyvärr inte tid att baka egna idag så det får nog bli till att köpa en nere i centrum sen. Fusk, jag vet, hembakta är ju så mycket godare. Precis när de har svalnat lite med ett glas mjölk till...mums!


Bakade egna för ett par månader sen iaf, men de är slut för länge sen ;)

Let me be the one you got, when you need to free your heart

Lördag idag. Härligt höstväder ute så att man blir alldeles glad i kroppen. Blir inte ni det när ni ser att solen skiner utanför fönstrena? Sov i Farsta inatt då jag måste fortsätta överföringen från ena datorn till den andra idag så att jag kan ta bort alla mina saker från mammas och pappas gamla dator så att det kan hamna i sopkorgen sen.
Sen blir det nog en promenad ner till Farsta centrum för att kolla lite i affärer om det finns något att ha på sig ikväll och för att köpa en vinflaska. Ikväll blir det nämligen party på ett eller annat sätt med min favorit Camilla.

Hon behöver ha lite kul nu och de kommande veckorna kan vi inte gå ut så därför blir det nog utgång ikväll om det inte finns någon rolig hemmafest vill säga.

Ha en mysig höstlördag!

Stöd Rosa bandet- köp ett fint armband!


Sannorna har startat en kampanj. Köper man det fina armbandet ovan för 59:- går 30 kronor av de till Rosa bandet kampanjen. Himla fin idé tycker jag.
Jag har beställt ett. Gör det här du också!

mmm marabou

Hade ingen lust att blogga igår och denna dag är nästan slut..eller njae dagen är det iaf.
Är i Farsta hos mamma och pappa fast de är bortresta. Min uppgift här är att ta bort att alla mina saker från deras gamla dator då de köpt en ny. Håller på och för över O.C avsnitt till usb och det tar sin lilla tid med denna gamla skit-dator. 22 minuter för 2 avsnitt..hahaha. Blir till att sova över här och fortsätta imorgon för jag har två säsonger kvar :)hahah

Sitter och äter lite marabou choklad och äter plommon och vindruvor. Lite nyttig i alla fall,hihi.
Snart blir det Idol för min del, en lugn kväll med andra ord.

Vad har ni för er?


Svårt att inte tycka om detta program..gillar/gillade ni det?

Greys Anatomy

Nu Greys Anatomy premiär på kanal 5. Som jag längtat! =)

6 månader

Idag har jag bloggat i sex månader med lite av och påhopp. Kul grej det här med blogg egentligen. Nu skriver ju inte jag nåt särskilt direkt men att ändå ha lite läsare som ibland skriver söta och fina kommentarer är verkligen jättekul.
Var ju aldrig meningen från början, utan ville mest starta en blogg för min egen skull. Som en dagbok fast ändå inte. Inte lika privat. Började blogga i augusti 2007 men det höll sig inte alls så nu räknar jag från 1:a april -08.

Trots att det är roligt att skriva själv så tycker jag att det roligaste är att läsa andras. Har blivit alltmer intresserad av kläder eller rättare sagt mer shoppingsugen vilket är både på gott och ont och detta har att göra med alla tusen modebloggar som finns där ute. Roligt men jag gillar mångfald så jag läser lite gott och blandat bland bloggar :)


Såhär glad var jag när jag hade shoppat för ett tag sen :)

Längtar ihjäl mig

Imorse när jag vaknade så var jag på så bra humör och detta blev ju ännu bättre när jag såg vilket fint höstväder det var ute. Tji fick jag, för det höll då inte i sig så länge. Idag fyllde en pojke 2 år så då hade hans mamma tagit med en morotstårta. Vet inte om det var hon som hade gjort den men isåfall ska hon ha cred för det för jösses vilken god! Nog den godaste morotstårtan/biten jag ätit någongång. Blev nästan lite sur på mig själv att jag åt mig mätt till lunch för annars hade jag orkat en till bit. Hoppas istället att man får sig en bit till imorgon då det blev kvar.

Åkte till Farsta C efter jobbet, eller oops praktiken (men det känns ju som ett jobb). Där fyndade jag ett par jeans på Gina för 398:-. På Åhlens fick jag också med mig hem lite småsaker så som nagellack, ansiktsmask, dagkräm och värmespray så att mitt hår inte går sönder när jag plattar det!

Nu sitter jag här med ansiktsmask, nyduschad och känner mig hur fräsch som helst,haha. Skön känsla helt enkelt.
Om två veckor och två dagar åker jag till en annan stad och det ska bli så roligt, längtar ihjäl mig.

RSS 2.0