Valborg

Ikväll blir det fest hemma hos en killkompis med alla andra underbara vänner! =)
Ville bara önska alla en trevlig valborg och hoppas att ni får en trevlig kväll!

image69

Min stora dag

Jaha, då var man 1 år äldre igen då. Fyller 22 idag och detta firas med mamma och pappa ikväll. De kommer hem till mig på middag och sen till helgen som kommer så firas det med kompisar. Dagen kommer tyvärr bestå mest av plugg eftersom jag var så lat och inte pluggade så mycket förra veckan. Men jag kanske hinner med en träff med Tina och lite shopping med Camilla också =)

Ha en bra dag allihopa!

image68
Är väl ca 2-3 år på denna bild

Helt slut

Idag har det varit en lång dag och det kan ha att göra med att vi inte gick och la oss förrän kl 7 imorse och gick upp kl 10. Känns som om jag har varit vaken i en evighet just nu så det blir nog en tidig kväll idag. Tror nog att det blir till att lägga mig i sängen med Nellie (min fina dator) och kolla Sex & the city snart. Bilder från igårkväll och natten kommer upp imorgon när jag orkar föra över bilderna från kameran till datorn.

Hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi snart igen! puss o kram

Vin och spel

Ikväll blir det en lugn kväll med bästaste vännen Camilla! Vi ska spela spel, dricka vin och kanske göra några drinkar också. Behöver spara pengar denna månad och då är ju detta ett perfekt sätt att ha en trevlig men sparsam kväll.

Igår var jag barnvakt åt kusinbarnet E. Vi var ute på restaurang och åt pizza, Camilla kom och åt med oss också till E´s förtjusning :) Hans föräldrar skulle gå på restaurang och sedan på Hamlet, men tydligen blev den inställd så de kom hem och vi satte oss och spelade Stockholms spelet, jättekul =). Har ni spelat det?

Lite pinsamt hur dålig jag var men nu har jag lärt mig lite nytt så spelar jag det några ggr till så blir jag en "äkta" stockholmare,haha.
Ha en trevlig kväll allihopa!
image65

R.I.P

Varnar känsliga tittare eftersom det handlar om ett plötsligt dödsfall!
Blir helt ställd när jag ser den här videon, i den ena sekunden skrattar han och i den andra ligger han död på marken. Kan inte föreställa mig hur det var för hans anhöriga som kanske satt på läktaren och såg detta och hans medspelare, helt obegripligt.
http://www.youtube.com/watch?v=UKekpxFrfWg&feature=related

Analysera din blogg

Hittade en länk till ett testKarin´s blogg. Genom att skriva sin bloggadress så scanas innehållet av din sajt och man får reda på sina personliga egenskaper.
Detta blev svaret för mig och mycket stämmer faktiskt in:

Vårdaren (SF)

Vårdaren (the relater) föredrar att förlita sig på sina sinnen, det man kan se, höra och ta på. När de ska fatta beslut om något föredrar de att göra det med personlig värme och hur beslutet påverkar människor. Hur viktig frågan är för dem själva eller andra de bryr sig om är oftast det första de tänker på, medan den rent logiska analysen kommer först i andra hand.

De är mycket mer intresserade av fakta om människor än om fakta om saker och brukar därför ha ett smidigt socialt liv. De brukar trivas bäst i arbeten där deras omtanke om andra personer kommer till sin rätt - gärna arbete med barn och äldre, socialt arbete, försäljning (om varorna är konkreta) och serviceyrken.

 

Det som framförallt driver Vårdare är bra relationer med andra människor.

Det kan vara både känslan av närhet med andra människor i nuet (att få hjälpa till eller bli hjälpt) eller upplevelsen av trygga och stabila långsiktiga relationer (familjen, vänkretsen, medlemskap i sammanslutningar etc ).

De framstår ofta som sociala och personliga på gott och ont. Vill du få en Vårdares uppmärksamhet - pröva "hmm... skulle du kunna hjälpa mig med... eller hur mår du?".

 

Man kan ofta känna igen Vårdare på att de ofta använder ord som beskriver människor, känslor och deras uppfattning om dem.


Put some new shoes on...

image63

Nu är snart sommaren här och så även flip-flop sandaler. Hittade dessa 4 par som jag tycker var fina.
De två översta är från H&M och de två understa från forever21.

To-do-list

Mina planer för dagen är att:
  • Åka till jobbet och lämna schema och pussa på alla sötnosar
  • Hämta L och A på dagis och leka i parken ♥
  • Plugga
  • Titta på Grey´s Anatomy =)
Vädret håller i sig och jag hoppas att helgen blir lika fin som veckan hittills varit, för då ska jag fira min födelsedag som är nu på måndag =)

Djurgården- Gais

Igår var jag på fotboll, Djurgården-Gais (är såklart djurgårdare för er som undrar) på stadion. Vädret var kanon och människorna glada. Tyvärr så spelade de inte så bra och det blev 0-0 i matchen men det var roligt iaf. Malin tog med mig för hennes pappa hade en biljett över, tack gumman!

image58 Jag (konstig bild)image60
image59 Malin snygging
image61
image62
                             Lite finare, lite bättre

Någon annan som var på matchen?

Mysdag i solen

I söndags var jag och två tjejkompisar inne i stan och åt glass. Efter det gick vi till kungsan och satte oss med alla andra soltörstande människor, så himla mysigt! Nu har vädret hållt i sig iaf i 2 dagar till och jag hoppas på många fler för man blir ju så lycklig när man vaknar på morgonen och ser att det är sol ute, hela morgonen är räddad då.
Här kommer lite bilder från dagen:

       
Midsommarnattsdröm     Banana split        Asal och Jessica


Jag och Asal               Vi tre

funkar inte?

bloggen verkar inte funka så bra för mig just nu så uppdatering kommer imorgon

Blommig i sommar

image51

Den här fina tröjan från Gina Tricot ska jag ha i sommar eller kanske redan nu =). Det verkar ju faktiskt vara varmt ute idag så jag ska in till stan och träffa en kompis och äta glass =)

Söta halsband

image50

Dessa söta halsband kommer från cocoo.se och hur underbart söta är de inte?! De kostar bara 165:- så jag tror att jag ska beställa ett tillsammans med andra smycken jag sett därifrån.

Kort inlägg

Får bli ett kort inlägg nu, ska snart in till stan för att ta nån öl med några från gamla klassen, från gymnasiet.
Idag har jag varit på praktik och sen har jag stökat hemma: lagat en stor köttfärssås, städat lägenheten och fixat med sakerna från Ikea som jag köpte igår. Nu bär det som sagt snart in till stan, ska till Retro vid sveavägen. Någon som vet om det är bra?
Vad har ni för planer ikväll?

IKEA- min bästa vän

Idag har det varit en toppendag. Efter skolan som slutade vid 12 åkte jag hem till Tina och fick mysa med nya valpen Magic (kolla bild). Efter det åkte vi och kollade på Tinas nya lägenhet och sen bar det iväg till Ikea. Hur härligt är inte det stället?! Jag som egentligen inte var i akut behov av något speciellt hittade ändå massa saker:
  • Balkongmöbler (Ett bord och två stolar)
  • Salt och pepparkar (konstigt att jag inte hade det innan)
  • Handdukshängare till badrummet
  • Bra-att-ha-lådor till min bokhylla
  • Blockljus i olika färger som förresten var sjukt billiga
  • Små tallrikar till samlingen (bra att ha när släkten kommer på fika)
  • Kaffemuggar
  • Glödlampor
Måste säga att Ikea känns som en leksaksaffär för vuxna, eller vad säger ni?

image47

Kanske skulle skaffa mig en klocka?!

image47

Har funderat länge på att skaffa mig en klocka eftersom jag annars använder mobilen,så nu har jag kollat runt lite på internet och hittade dessa. Men fasen vad några var dyra. Den från cocoo.se var iofs inte så dum =)
vilken tycker du bäst om?

Välkommen hem Tina!

Igårkväll kom världens bästa Tina hem! (lägger inte in någon bild på henne ifall hon inte vill)
Hon har varit reseledare i 3 år nu men äntligen bestämt sig för att komma hem på "riktigt" :) Och jag är nog världens gladaste just nu för idag ska vi träffas!
Men först ska jag vara på praktiken och ta hand om småttingarna och sen vid 3 när jag slutar så ska vi ses =)
Hoppas ni får en bra dag för det tänker jag ha!

Säsongspremiär

image45

Sitter just nu och kollar på säsongspremiären av Desperate Housewifes, riktigt skoj.
Vilka serier följer ni?

Dålig uppdatering

Vet att jag uppdaterat bloggen väldigt dåligt men just nu känns det som om någon slår med en hammare i mitt huvud= sprängande huvudvärk. Så just nu har jag inte sån lust att skriva något fyndigt. Kanske kommer upp något senare ikväll. ha det bra så länge

Backstreet Boys

Ikväll var de ,Backstreet Boys, tillbaka i Sverige för en konsert, och jag var såklart där =) haha. Har haft en väldigt trevlig kväll med massor av sång och skrik. Herregud vad folk kan jubla, men måste ju säga att när hela globen sjöng I want it that way så var det rätt häftigt. Nostalgin var på hög nivå och för att summera det hela måste jag säga att they still got it!

image44

Tänder ett ljus för Engla


image43


42- åringen har nu erkänt att han mördade Engla. Skänker en tanke till Engla och speciellt hennes familj och de närmaste sörjande. Jag tänker på er!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2248365.abr


Tänd ett hopp

image41
expressens hemsida hittade jag detta. Man kan skriva sitt namn och ort och tända ett hopp för Engla som fortfarande är försvunnen. Gör det ni också!

Simpel men snygg


image40
Så simpelt klädd men ändå så snygg, hur f*n lyckas människan?!




Fejk?!

Har ju såklart hört om viungamammor bloggen som var fejk och har nu hittat en som bara måste vara det.
http://tvillingsmammor.tjejsajten.se/  Läser man lite inlägg så inser man ganska snabbt att ingen normal människa skulle skriva så eller göra på det sättet när man är gravid. Känns lite tråkigt och man undrar jag hur människan eller människorna tänker. Patetiskt att låtsas vara någon annan. Aja gå in och kolla så förstår ni vad jag menar.

Tror ni att den är fejk?

Slit och släp hela j*vla dan =)

Idag har det varit en fullspäckad dag..började morgonen med att plugga och därefter blev det tvätt, tvätt, tvätt och lite bullbak på det. Ska ha lite fika för släkt och vänner imorgon hemma i nya lägenheten och ställde mig därför och bakade kanelbullar. Luktar helt underbart hemma hos mig nu och efter den här dagen känner jag mig duktig :)


Fina armband

Upptäckte fina armband från cocoo.se. Mina favoriter är nog det vita och det rosa.



Blått: Make love not war
Gult: Passion for fashion
Brunt: May the force be with you
Orange: Friends forever
Grönt: Luck, Laugh, Life
Svart: Live with passion
Rosa: Faith, Hope, Love
Vitt: Follow your dreams
Svart: Passion for fashion

Vilket/vilka tycker du bäst om?

Pluggångest

Orkar verkligen inte plugga just nu och imorgon bör ett arbete vara klart. Anledningen till att jag är ute i så himla god tid är faktiskt inte riktigt mitt fel. Beställde nämligen en bok från Adlibris och den var försenad väldigt länge och kom fram idag..tack för den! Så efter jobbet idag har jag vrålpluggat och nu orkar jag inte mer. Hmm..aja får ta igen det sen. Den ska ändå inte lämnas in utan diskuteras och det ska jag nog klara av iaf.

Softa i klänning

image25 image26

Dessa två klänningar från Asos skulle jag gärna ta på mig, snyggt men samtidigt skönt =)

Ett måste i sommar

Har kommit på att jag behöver ett par tygskor och de här hittade jag på laredoute , kan inte riktigt bestämma vilken färg bara. Fast ett par vita vill jag nog ha i alla fall.

image21image22image23

Vad hände?

Idag har det varit en seg dag...jobbade mellan 9-17 på ett dagis men frågan är vad som hände med vädret? Jag ville ha sol och iaf 10 + men istället blev det regn och blåst. Dagiset ligger på en topp och jag kan säga att det blåste rätt rejält, inte alls roligt =(. Och nu när jag sitter hemma ser det ju nästan ut som om det snöar ute. Uppenbarligen ska man inte säga att äntligen är våren här (har gjort det ett antal ggr och bara nån dag efter är det dåligt väder igen).
Aja imorgon jobbar jag bara förmiddag och ska sedan plugga resten av dagen så då hoppas jag på lite soltimmar :)
Såna här dagar får man istället sitta och drömma sig bort till varmare länder.

image20

Här kommer bilderna

Här är några av bilderna från utgången i lördags


                   Camilla posar         Vickan och jag         Shot time


Pusskalas



Odd molly



Har blivit lite sugen på sistone att införskaffa något från Oddmolly
Kanske någon av dessa skulle passa mig.

Vilken är din favorit?

Baby I´m addicted

image14

Denna hudsalva måste vara en av de bästa. Har använt den flera år nu och är fast. Tyvärr har det ju också blivit lite av ett beroende men jag kan glatt rekommendera den till er som behöver något mjukgörande för läpparna.

Lyckad helg

Helgen har varit väldigt lyckad. Världens mysigaste vårväder och party med flickorna. Igår åkte jag och Camilla in till söder och mötte sedan upp Malin och Vickan på Göta Ark där vi förfestade. Jag, pucko, glömde legget hemma men det funkade med mitt träningskort lika bra förutom på ett visst ställe då som tydligen absolut skulle ha ett riktigt legg även fast det står mitt personnummer och har en bild på mig på träningskortet men då drog vi vidare till labbet. Där röjade vi loss ordentligt och nattens eskapader slutade inte förrän kl 5 på morgonen.
Nu såhär i efterhand inser jag att jag brände en del pengar på kvällen men det var det värt! Bilder från kvällen kanske kommer upp senare. Idag mår man som man förtjänar efter en lyckad kväll men det är sånt man får ta. =)

Vad har ni haft för er i helgen?

shopping

Både igår och idag har jag kommit hem med plagg från Gina Tricot... älskar den affären. Okej, håller med om att man inte är ensam om att bära kläderna sen men det struntar jag. De har hyfsad kvalitet med riktigt bra priser (särskilt nu när man studerar). Ska försöka lägga in bilder på mina erövringar om jag lyckas med det. Har inte riktigt hajat allt man kan göra än.
Någon som kan tala om hur man länkar till sidor? =)

you can let go...

"You´ve been holding on so long
Tryin to make me believe that nothin´s wrong
Not letting it show
And there ain´t nothing you can do
To make me turn away from you
I need you to know

That you can let go"

Ibland behöver man höra att någon finns där för en.  Oavsett vad det gäller så klarar man sig inte ensam... efter ett tag inser man att det enda som verkligen betyder något är människorna som bryr sig om en.

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!
vaknade med huvudvärk idag men stoppade snabbt i mig en alvedon och nu är den borta.
Planer för dagen är föreläsning i skolan mellan 10-12 och sen skynda mig till jobbet (vikarierar på lite olika dagis), och idag är det en småbarnsavdelning som gäller..Sedan blir det nog att åka till farsta centrum och shoppa ...behöver mycket nytt i min tomma garderob. Ikväll tänkte jag laga någon god middag och sen krypa upp i soffan och kolla på film.

Vad ska ni göra idag/ikväll?

Planer för dagen

Idag är det plugg som gäller. Är nu inne på nästa moment i den här kursen ( läser till förskollärare) och verkar som om det blir lite hårdare än vad de andra varit. Men å andra sidan så har jag inte pluggat ihjäl mig så det är väl på tiden att man har lite att göra,haha.
Efter pluggeriet ska jag bege mig till farsta för att återlämna lite filmer jag lånat och sedan sätter jag kurs in mot stan för att hämta L på dagis. Sedan ska vi till parken för att leka i det fina vädret, kanske äta en glass också?!

Vad ska ni hitta på idag?

image13

Dress me up

image15 image16 image17

Dessa underbara klänningar från www.asos.com skulle jag gärna klä mig i en varm sommardag.
Vilken är din favorit?

Unga mödrar

Hej allihopa.
Har precis tittat på Unga mödrar som handlar om ungdomar från Danmark som blivit föräldrar i tidig ålder.
Tycker det är starkt av de att visa upp sig i tv med tanke på alla fördomar som finns om unga föräldrar. Själv har jag inga barn än men längtar något galet efter det.
I nästa program skulle det bl.a handla om en mamma som beslöt sig för att bli gravid för att rädda sitt eget liv, hon kände ingen livsglädje längre. Sorgligt tycker jag, och frågan är om det är det rätta svaret?! Jag dömer henne inte i förväg men det ska bli intressant att höra hur hon tänkte kring det.

Vad tycker ni, tror ni att det rätta svaret på att rädda sitt eget liv är att skaffa barn?

En riktig vän

image24

Camilla, du är den bästa vän man kan önska sig. Finns alltid där när jag behöver dig. Tack för att du finns baby!

Lite om mig

Namn och smeknamn: Elin, Lelli
Födelsedag: 28:e april
Hemstad: Stockholm
Ögonfärg: Blåa
Hårfärg: Brunt
Stjärntecken: Oxe
Skostorlek: 37-38
Är dina föräldrar skilda? nej
Mål för året: Träna mycket
Det första du tänker på när du vaknar: om det finns tid att sova liiite till.
Piercings: naveln
Tatueringar: nej, men har funderat men antagligen för feg för att göra en.
Namn på barn: oj finns många, tex. Liam, Albin,Kevin, Hannah osv
Vad vill du bli när du blir gammal?: lycklig
Drömjobbet: Barnmorska, men skulle tyvärr inte funka för mig.
Favoritmat: En kycklingrätt som pappa gör =)
Sport: Tennis
Glass: Choklad
Favoritfrukt: Melon
Godis: färgglatt godis och choklad såklart
Låt just nu: Takida- Curley sue
Helgdag: Lördag
Årstid: Sommar
Program: Grey´s Anatomy och Prison break
Vem/vilka kan du lita på? Familjen
Vet allt om dig? Camilla, det mesta iaf
Vad ser man utanför ditt fönster? En innergård och ett lusthus
Lyssnar du på musik nu? Alltid
Vad har du på dig? Mjukisar och en tjocktröja
Vad är det på din musmatta? Har ingen

Senast jag...

Skrattade? Igår
Grät? I onsdags
Kollade på film? Idag (man on fire)
Drog ett skämt? Idag, april april...
Sjöng en sång? Alldeles nyss

Har jag?
Druckit alkohol? Ja
Rökt? Nej
Knarkat? Nej

RSS 2.0