Vinterjacka

Jag skulle gärna vilja ha en ny vinterjacka. Har tittat på några olika från Didriksson och gillat modellen Lindsey parka bäst (den till vänster på bilden). Den har bra passform och går ner lite där bak men på mig som är ganska kort blir den nästan lite för lång tycker jag. Jeane Blush jackor är fina tycker jag och min gamla är just en sådan. Bra passform där också men något bylsigare än Didriksson. Priset är det dock väldigt stor skillnad på då Didriksson jackan kostar 1600:- och Jeane Blush jackan 895:- på Nelly just nu (ordinarie pris 995:-). 
Ni kan väl hjälpa mig lite snälla och säga vilken ni tycker är finast. Jag kommer nog satsa på en mörklå jacka i år i alla fall då jag har haft svart så länge. Den gröna Jeane Blush är ju dock fin också. Nåja. Rösta nu!

Bloggar igen

Känns rätt bra att blogga igen. Ibland är det skönt att skriva av sig lite och förhoppningsvis kommer ni kunna följa mig genom lite roliga saker också framöver. Försöker fixa wifi här hemma hos mamma och pappa så att jag kan blogga från min ipad också (då datorn är upptagen rätt så mycket) men vi får se hur det går med det. Idag känns halsen lite bättre men jag försöker vara tyst så mycket som möjligt och snart ska jag ta en promenad ner till apoteket och se om det finns något som kan hjälpa mig där.
 
Imorgon är det jobb igen och efter föräldramötet ska jag på visning för en potentiell lägenhet till mig. Wish me luck att jag får den :) Drömmen om att en dag ha en villa/radhus och familj finns fortfarande kvar men det får väl dröja några år till.
 
Något sådant här skulle inte vara dumt!

Bionöje med bästis

Gokväll på er!
Här sitter jag men ska alldeles strax bege mig in mot stan tillsammans med Camilla. Vi ska gå och se Hypnotisören på bio och kanske ta ett glas vin innan. Jag håller dock på att tappa rösten just nu så det får bli Camilla som får stå för skitsnacket ;)
 
Ända sedan förmiddags har jag känt att det bara blivit värre och värre...typiskt när vi har föräldramöte på måndag, suck! Förra året blev jag också sjuk (tror t.o.m att det var stämbandsinflammation) och då fick vi skjuta upp det. 
Får hoppas på att det blir bättre innan dess.
 
Ha en bra kväll, nu måste jag dra!

Fredag

 

Hej! Hur mår ni? 
Själv är det mycket upp och ner och för tillfället lite mer neråt. Blir så stressad inombords av det här att leta lägenhet då jag verkligen vill hitta någon snabbt!! Funkar ju helt okej att bo med mamma och pappa men det är ju ingen långvarig lösning för mig. När man har bott hemifrån så länge så blir det väldigt speciellt att flytta hem igen. Plötsligt har musik börjat betyda så mycket igen men jag kan börja gråta till nästan varje låt, vare sig den är sorglig eller glad. Mycket känslor inombords nu...
 
Jobbet är mitt place to be nu så att säga. Jag älskar det och får så mycket tillbaka av våra underbara barn! ♥
Skönt med helg såklart men nu känns det som att jag skulle kunna jobba sju dagar i veckan. 
 
Dags att påbörja middagen till mig och mamma,
ta hand om er!

RSS 2.0