Favoritlåten


Love the way you lie- Eminem feat Rihanna

Denna låt är min favorit just nu. Hörde den första gången för någon vecka sedan C fick tag på hans nya cd. Grym låt! Såna här Eminem låtar gillar jag starkt.

Idag har jag haft en jobbig dag på jobbet...skrik avlöste skrik och tillslut blir man ju knäpp i huvudet. Sov dåligt inatt och har ett svullet öga så det gör ju sitt också. Hoppas på att barnen är på bättre humör imorgon istället.

Vickan, det här inlägget är till dig ;) puss!

Grillning ute i Nacka

Hej på er! Allt bra? Med mig är det fint denna än så länge soliga dag. Idag är det ju bröllopsyra över Stockholm men jag har inga planer på att röra mig in mot stan förutom när jag och C ska ta en buss från Slussen mot Nacka. Ska nämligen dit om någon timme för att grilla med hans pappa + tjej uppe på ett berg med utsikt över Stockholm. Ska bli mysigt =)

Senare får vi se om vi går ut och tar något glas, var väldigt länge sedan. Ska iaf njuta av en mysig kväll tillsammans med min älskling♥

Kanske skulle skriva ett inlägg

Det var ju ett tag sen nu...

Nu har jag iaf jobbat 1 av 5 veckor och det har gått jättebra. Kul att jobba med sin bästa vän och att få vara ute i solen mycket. Igår spöregnade det ju dock men tur i oturen hade vi bara sju barn på avdelningen så vi hade mys inomhus istället.
Har ju inte visat er bilder från Dalarna än så jag tänkte visa några stycken nu.

Vårt hus uppe i Dalarna

Christopher klippte gräsmattan

Vi grillade god fläskkarré...

...som vi åt med potatisklyftor, sallad, tzatziki och baguette med creme bonjour gräslök!

Lucas fick också följa med upp och skuttade glatt runt på gräsmattan

Nu hinner jag inte ladda upp fler bilder för jag ska alldeles strax bege mig ut i regnet med cykeln och åka hem till mamma och pappa. Mitt åkkort har gått ut och jag tänker köpa nytt på måndag så tills dess blir det cykeln..kul när det regnar :(

Vickan 24 år

Hej igen! Hemma från semestern och ikväll ska vi fira vår kära söta underbara vän Vickan som fyllde 24 år den 3:e juni. Grattis till dig gumman ♥ Det blir grillning med flera vänner och så hoppas vi att solen håller sig kvar hela eftermiddagen och kvällen :)


Vickan för 4 år sedan...sötnos haha

Fort tiden går, satt och leta bilder på dig gumman men hittade inte så många på bara just dig. Vi får styra upp det ikväll! Om dalaresan får ni höra om senare för nu måste jag snart åka till Christopher och fixa mig. Har mina saker där...

puss o kram!


RSS 2.0