Christmas spirit

Bild tagen för två dagar sen

 


 

Nu ska jag snart åka iväg till pojken min men först tänkte jag skriva några rader. Började lyssna på julmusik lite tidigare idag för att känna julkänslan. Den dök aldrig upp och jag stängde av musiken.

Jag önskar att jag fick känna som jag gjorde för några år sedan när jag längtade till att få lyssna på julmusik och skrev önskelistor redan i oktober.
Nu i år kan jag knappt komma på vad jag önskar mig och ja julmusiken är ju mysig men bristen på snö gör att känslan inte kommer.

Jag hoppas på kyligare vinter och att det iaf kan komma lite snö nu i veckan. Vore trevligt! =)

Matdags


+

=


Nu har jag precis ätit mozzarella hamburgare med pesto, rödlök och tomat. Hur gott som helst! Tack till syrran som lärde mig denna maträtt för nåt år sen :D

Plugget idag gick väl sådär. Har beslutat mig för att fortsätta imorgon istället. Tog längre tid än väntat i Farsta C för jag var även hem till mamma och pappa som precis då kom hem från Dalarna vilket resulterade i att jag stannade där en stund. Senare ikväll ska jag åka hem till min älskling som känner sig lite dålig nu.

Måndagsplugg

Godmorgon måndag och ny vecka!

Idag har jag detta som schema:

10.15-13.00 Plugga
13.00-14.30 Lunch + handla
14.30----> Plugga

Låter kul va? Not! Men men, bara att sätta igång med tentan. I början brukar det gå okej men jag vet att jag brukar få en liten svacka därimellan så idag ska jag försöka gå fullt ut :) haha

Vaknade klockan sju när jobbet ringde men sa att jag måste plugga. Kunde inte somna om förrän en halvtimme senare och vaknade sedan vid 9 när klockan ringde. Ska tvätta lite nu vid tio såsom geggiga termobyxor och jacka från förra veckans jobb och lite lakan och så.

Update: Schemat sprack på en gång. Varför ska det vara så svårt att plugga ibland. Aja, har gjort "klart" en av tre frågor så lite ordning är det allt på mig. Tvätten ska bara torka och sen drar jag till Farsta och lånar lite fler böcker till arbetet. Hörs mer sen!

Julpynt

Efter en timmes samtal med min älskling hoppade jag ned i badet och läste lite. Nu tänkte jag visa julpyntet här hemma. Har alldeles för lite har jag märkt så jag måste köpa mera :)

Adventsljusstaken är på plats. Likaså julstjärnan (blomman) och lilla tomteflickan.

Fina små tomtar som jag fick av Caroline och Carl-Philip för nåt år sen.

Änglaspelet står på bokhyllan

En röd julstjärna fick hänga i sovrumsfönstret

Ja, det var allt. Skulle gärna vilja ha en lite större tomte som kan stå i vardagsrummet på golvet.
Adventsljusstaken(alltså den med levande ljus,det heter väl så?) ska också komma upp snarast men jag glömde köpa mossa idag.
På torsdag åker jag till Ikea med Tina för att julshoppa lite så då kanske man kan hitta lite mer julpynt.
Åh vad jag längtar! Har ni julpyntat idag?

1:a advent 2009

1:a advent idag och nu är det lite julemys hemma hos mig. Har tagit fram adventsljusstake, stjärna, tomtar och lite saker. Vädret gör ju inte att man får någon julkänsla direkt man får göra vad man kan hemma istället.



Gjorde nyss lite apelsiner med nejlikor i och hängde upp i köksfönstret..ser att den ena hamna lite snett men det får jag väl justera då :) Så mysigt att julpyssla lite...och hur gott luktar inte apelsiner med nejlikor i?! Mums!

Nu ska jag ta ett bad för jag känner mig lite kall. Visar resten av bilderna från "julpyssel" sen (om internet fortfarande fungerar då dvs).

Tidig julafton

När jag var hemma hos Camilla häromdagen fick jag med mig massa saker hem från hennes pappas firma.
Kändes som en tidig julafton och därav rubriken.

Två paket med servetter, de ena röda och de andra beigevita med mönster

En massa olika tesorter...

...och till sist gröna och vita ljus.

Tack så mycket!

Godmorgon lördag!

Imorgon är det första advent, kan ni tänka er? Tiden går så sjukt fort och nu börjar jag faktiskt bli lite stressad över julklappar. Måste köpa i tid detta år men ska fundera på det över dagen.
Själv har jag jättesvårt att komma på vad jag kan önska mig. Har ni något tips på något som jag kan önska mig till lägenheten?

Idag ska jag ta och städa lite hemma. Vill egentligen inte ta fram julsakerna förrän tidigast i morgon men får jag tråkigt kanske man kan ta fram lite saker iaf ;)
Har sådan lust att shoppa också så det kanske blir en tur till Farsta C lite senare också. Vi får se, borde egentligen hålla i pengarna.

Om jag är duktig och har orken tänkte jag även ta tag i hemtentan lite idag. Inte skriva massor om jag inte orkar men börja iaf. Vore skönt att komma igång lite med den i tid.


Nu ska jag njuta av lördagen med mina non-stops :)

Mer än vad ord kan säga


Bild lånad härifrån.

Hur fruktansvärt fin är inte den här bilden?! Den utstrålar mer kärlek än vad ord någonsin kan säga.

Kvällens mysoutfit



Sitter som sagt hemma och efter badet ikväll satte jag på mig leggings och nya tröjan från Only. Lite stor tycker jag den är men riktig skön-att-ha-hemma-tröja. Kommer såklart ha på mig den utanför hemmet också men den gråa som jag beställde var i bättre storlek. Denna fanns inte i XS när jag beställde men det gjorde den grå.
Intresseklubben antecknar eller?

Herregud, känns som att jag aldrig har något vettigt att säga. Helgen är iaf här nu och imorgon ska jag sova ut och det känns verkligen behövligt. Mycket jobb och skola denna vecka och nästa torsdag ska andra hemtentan vara inne så nästa vecka blir det inge jobb för min del. Måste bara pränta in i mitt huvud att man faktiskt kan säga nej någon gång när de frågar.

Dunbollarna

Haha, jag som sa att jag skulle blogga massor häromdagen men cirka en halvtimme efter inlägget fungerade inte internet igen som vanligt. Nu fungerar det för tillfället så jag slänger in ett inlägg.
Kaninbebisarna har som sagt kommit nu och snart ska jag ha dem hemma hos mig...blir mysigt!


Här har ni den fläckiga i familjen..hur söt?!

Här är en av de gråa som ligger i min hand...kanske ser obekvämt ut men den låg stilla och skönt så det var nog ingen fara för er som undrar.

Tänkte bara visa den här bilden så ni ser hur små de är nu...riktiga dunbollar :)

Kommer förhoppningsvis få hem de till mig nästa helg och sen ha dem i ungefär en eller två veckor.
Nu sitter jag och kollar på Idol alldeles själv för min pojke bestämde sig för att gå ut med klasspolarna och fira att tentan var avklarad. Kul för dem, mindre roligt för mig, men vad gör man inte ;)

Middag med en himmelskt god efterrätt

Hallå!
Nu har jag tagit mig i *pip* och lagt in bilderna i datorn så nu kan jag blogga på hur mycket som helst idag. Tycker inte om inlägg utan bilder, även om det blir en del sådana. Stannar hemma ikväll också så jag har all tid i världen (innan Grey´s Anatomy börjar) att blogga ikväll.

Har ni förresten sett något på Paradise Hotel? Jag har sett två avsnitt och det är ju egentligen sjukt att folk ställer upp på det där. Det handlar ju iprincip bara om sex och pengar. Tittade på det förut när Olinda och dem var med och det klart att det är underhållande, det ska jag inte sticka under stolen med men pinsamt värre för dem som är med ju.

Hursomhelst så tänkte jag nu visa lite bilder från tjejmiddagen i lördags. Tyvärr är bilderna ganska mörka och ibland suddiga, men men bättre än inget.


Tina hade dukat så fint. Vickan på bild :)

Värdinnan själv :)

Världens sämsta bild men världens godaste. Efterrätten var mjölkchokladpannacotta med hallon på.
Behöver jag säga hur gott det var? ;)

Tisdag 24 november

Hej! Internet strular som vanligt hemma hos mig så därav den dåliga uppdateringen (börjar kännas tjatigt att skriva så). Jag är iaf hemma nu efter en jobbdag. Ser på datumet idag att det är exakt en månad kvar till julafton, helt sjukt vad tiden går fort.

Huvudvärk har jag nu men ska snart ta en dusch och sen äta tacos så blir det nog bättre sen. Träffa älskling ska jag också göra ikväll och inget bättre finns det ju. Vi har inte setts på två dagar så nu längtar jag efter de varma kramarna och pussarna :)

Till Vickan: Ja, ska nog kunna få med honom till glöggkvällen :) Vore nice om ni fick träffa honom!
Tar du med dig Alex Tina?

Tänkte visa lite bilder från tjejkvällen hemma hos Tina men nu har batteriet i kameran dött så jag får ladda upp det först så lägger jag in de få bilder jag har imorgon! Låter det bra? Super!

Nu ska jag fixa mat!

What you say

Hej på er!
Inte blivit nån vidare uppdatering (känns som att jag skriver det ganska ofta nu?!) men nu skriver jag några rader innan jag ska iväg igen. Igårkväll var jag och C på födelsedagsfest och ikväll ska jag på tjejmiddag hos Tina. Det blir jag, Tina och Vickan = super!

Nu måste jag tyvärr springa men ni kan få höra på en bra låt så länge:

What you say

Hej på er!
Inte blivit nån vidare uppdatering (känns som att jag skriver det ganska ofta nu?!) men nu skriver jag några rader innan jag ska iväg igen. Igårkväll var jag och C på födelsedagsfest och ikväll ska jag på tjejmiddag hos Tina. Det blir jag, Tina och Vickan = super!

Nu måste jag tyvärr springa men ni kan få höra på en bra låt så länge:

Torsdag morgon


Min fina hyacint

Herregud, nu börjar det kännas som att det är alldeles för tidigt att kliva upp vid halv sju varje dag.
(Paus för att ta bort Lucas från mina skinnskor, finns det nånting han inte gillar att tugga på?)
Nu är det iaf torsdag och två dagar kvar på praktiken...arbetet som ska göras där känns helt hopplöst men det blir till att knåpa ihop texten som ska in på måndag nu i helgen, kul!

Idag efter praktiken ska jag möta upp C för att inhandla present. Imorgon blir det nämligen födelsedagsfest hos hans barndomskompis vars flickvän fyller år. Ska bli trevligt :)

Nu måste jag börja torka håret, borsta tänderna och allt det där så att jag inte blir sen, börjar klockan åtta idag.
Ha en fin torsdag så hörs vi!

Jag älskar dig...vad heter du?

Hej på er! Tänkte bara säga att jag lever och att praktiken går finemang. Boksamtal med treåringar är dock lite svårt men nog ska det gå alltid. Jag ger inte upp än!
Har inte så mycket mer att säga utan ska istället ta och plugga en stund nu och sedan bege mig till C för lite filmkväll.
Har ni sett Johan Falk filmerna? Bra tycker C och jag så det är ett tips ifrån oss. Se dom! :)

En pojke på 2 och ett halvt år sa förresten det sötaste till mig igår:
Jag älskar dig...vad heter du?


Han frågade varje gång han skulle säga något till mig om vad jag hette och efter att han hade sagt att han älskade mig ville han berätta något om spiderman så då frågade han igen vad jag hette men det blev ju så himla roligt när han sa det direkt efter. Gullunge!

Konstiga känslor

Att man kan känna sig så tom och ensam så fort man inte har en viss människa bredvid sig. Lite läskigt men samtidigt väldigt spännande att känna såhär. Jag pratar förstås om C. Han är nu på en försenad farsdag middag och jag sitter hemma hos mig själv.

Har känt mig lite konstig hela helgen, lite ledsen, seg, trött, arg, glad, ensam osv...i omgångar har dessa känslor kommit och jag vet inte vad det beror på att jag har känt mig såhär. Vissa dagar är väl helt enkelt så men det är ju tråkigt att man ska acceptera det, eller ska man det?

Hursomhelst så är nu denna helg snart över och en vecka med praktik väntar för min del. Hoppas på att veckan blir bättre än helgen och att nästa helg istället blir toppen.

Tack till C som alltid finns där för mig ♥

Kvällens outfit



Kvällen outfit:
Kofta och jeans: Gina Tricot
Tröja (ny): Only
Armband: Chique? tror jag eller cocoo ;)

Nu ska jag äntligen lämna denna lägenhet och åka hem till C. Kände att jag behövde lite miljöbyte men hemma hos honom blir det lugn kväll med Idol för att jag ska tillfriskna ordentligt.
Trevlig fredagkväll hörrni!

Klättrar på väggarna


De säger ju att katter också kan få svininfluensan, kan kaniner det med då? Han ser ju lite seg ut, eller hur?
Nej skoja bara, han ligger väl sådär ca 3/4 av dagen. Kaniner är trötta djur och orkar inte röra på sig hur länge som helst i taget. Nyss skuttade han runt här i vardagsrummet. Hörde dock en liten nysning därbortifrån nu, så lite förkyld kanske han är,hehe.

Jag börjar bli tokig här hemma, har lust att utöva väggklättring här hemma snart. Pratade precis med C och han skulle ut och ta en öl med klasskompisarna för att fira att deras redovisning på engelska gick bra (bra ursäkt va?)
men det skulle bara bli en sa han och sen skulle han komma hem så att vi kunde mysa :)

 


Besök från syster

God eftermiddag! Känns som att mitt liv står still för tillfället. Bara hemma om dagarn men nu idag har iaf febern gått ned redan på dagen vilket är ett bra tecken. Just nu står den på 36,9 vilket för mig betyder lite feber då jag i vanliga fall alltid har 36 men jag känner mig betydligt piggare idag iaf. Hoppas nu på att den stannar där.

Saknar pojken min som tusan, vi hann ju bara ses en kväll innan jag blev sjuk. När han kom hem från Barcelona gav han mig två presenter (har jag sagt det?), en flaska spanskt rosévin och en parfym från Kenzo. Hur underbar får man vara egentligen? Parfymen luktar iaf hur gott som helst och rosévinet får jag smaka på när jag har blivit helt frisk.

Ikväll tror jag iaf att jag är så pass frisk så att jag kan mysa till det med lite film och så med C.
Idag på dagen har iaf syrran varit här och det var väldigt uppskattat. Kul med lite besök när jag bara varit ensam i två dagar och knappt pratat i telefon. Så tack för det sis ♥

Parfymen jag fick...

Fin present

And the sjukstuga fortsätter...nu har febern gått upp igen, suck. Hoppas detta är sista dagen för feber iaf.
I helgen när jag var barnvakt åt L & A så fick jag en liten present när jag lämnade över dem till sin mamma.

Den här fina blomman fick jag och nu har den slagit ut lite. Gullig present och jag tackar så mycket!
Nu ska jag läsa lite skvaller tidningar och dricka coca-cola, det får man göra på en vardag när man är sjuk ;)

Tävling hos Linda


Nu är jag med i en tävling hos Linda där man kan vinna 500:- i presentkort från Gratisbio.
Perfekt nu till julen då julklappar ska inhandlas. Håller ni tummarna för mig nu? :)

 


Sjukstuga



Hemma hos mig är det sjukstuga för tillfället. Vaknade och febern hade gått ner men den är ju alltid som lägst precis när man vaknar så vi får väl se lite senare idag. Orkar inte vara sjuk!

Mamma sa en liten rolig grej som hennes kollega hade berättat, nämligen att om man redan är förkyld så kan man inte få svininfluensan då kroppen stöter bort den eller något. Så bra sa mamma för Elin har nämligen jämt förkylningar ;) haha, yes då är det alltså inte svininfluensan jag har :) moahahahaha (skojar alltså för det kan man ju inte veta säkert, men jag tvivlar på det.)

Det är rätt lustigt när man är sjuk för man blir ju så himla svag. Jag har precis varit till mataffären som ligger 2 minuter från mig för att inhandla lite apelsiner och dylikt och vilken pers(?) det var. Diskade upp mitt berg av disk när jag kom hem också och det var också himla jobbigt. Slänga soppåsen ska vi inte ens tala om.

Nu har jag bänkat mig i soffan med tidning, febertermometer, juice, nässpray och näsdukar...nu ska jag bli frisk!

Sjukling

Hostan är kvar och nu har jag även fått feber..svininfluensan? hehe
Nej det hoppas jag verkligen inte. Dock så fanns det tydligen ett fall på förskolan där jag jobbade igår men förhoppningsvis så är det bara lite förkylning och feber på det. 38 grader har jag så det är inte så mycket men jösses vad varm jag är.

Var i skolan idag och kände i slutet på lektionen att jag inte hade orkat en kvart längre. Var helt slut och somnade både in och hem på t-banan. Med andra ord så mår jag inte så bra nu!

Orkar inte höra basrösten inuti mitt huvud

Hostan fortsätter och jag blir trött på att höra basrösten inuti huvudet på mig själv. Tur att man låter värre i huvudet än utåt. Idag var det skola och sen jobb på det på eftermiddagen. Imorgon blir det jobb igen och jag får väl köra på den tysta pedagogiken...bra sätt när man inte kan skrika på barnen utan istället måste tala lugnt och stilla.
Nu ska man ju inte skrika men ni fattar vad jag menar, ibland är det bra att höja rösten men oftast funkar det bäst med en lugn röst.

Barnen gör inte som vi säger utan som vi gör


Nu har jag iaf precis pratat med pojken min på telefon som är på väg hem från Arlanda. Med andra ord så är han äntligen hemma igen! Blir en massa pussande och kramande imorgon när vi ses! ♥

Nelly shopping



De här tröjorna klickade jag hem idag. Tänkte först bara ta en av dem men de kostar 129:- och med frakt och fakturaavgift tyckte jag att jag lika gärna kunde ta båda två på en gång om det är så att jag skulle gilla dem.
Annars får jag väl skicka tillbaka båda eller bara en, det visar sig.
Ni hittar de här!

Home alone

Är jag inte fin så säg?


Ensam hemma med Gossip Girl på tv:n. Har inte sett det så jag hänger inte med men jag hyrde film tidigare idag så jag sätter nog på den istället. Flickvänner från förr med Matthew McConaughey och Jennifer Garner i huvudrollerna, har ni sett den?

Det var så mysigt att ha pojkarna här och de är ju verkligen för goa de där sötnosarna. Blev dock ingen skönhetssömn för mig inatt då L var hostig och vaknade vid två. Sen ville han att jag skulle ligga i sängen med honom så då var vi helt plötsligt tre stycken i sängen, tur att jag har en 1.80 säng :)
A vaknade sedan vid halv sex och tyckte vi skulle gå upp men jag fick honom att sova iaf en timme till.

Nu börjar även jag känna av i halsen och rösten börjar svänga lite, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu.  Brukar vara hes ungefär två gånger per år och den andra gången kanske är på väg nu? Skit, jag som ska jobba på tisdag!

Barnen lämnade jag iaf hos deras mamma inne i stan vid ett-tiden och sedan åkte jag hem till C då jag är kattvakt åt lilla Bubbies som hon heter. C är i Barcelona med familjen och jag börjar sakna honom som en tok här hemma nu.


Barnvakt

Lördagkväll och jag har precis nattat två av de finaste pojkarna. A & L är här på besök och stannar över natten. Vi har ätit middag med falukorv och potatismos, kollat på Wall-E och nu sussar de sött.
Nu ska jag dricka lite chaité och äta lite godis och läsa i kapp mig på alla blogginlägg som jag har missat när mitt internet återigen inte har funkat.

A och L vid middagen ikväll!

RSS 2.0