Neeeeej

Fan fan fan...min dator har fått världens virus, nu sitter jag och skriver på C´s dator. Ska hem till pappa lite senare och prova kläder från syrran och sen ska vi köra över min dator och alla böcker till mitt arbete till C så får jag göra klart resten av plugget här.

Ska försöka rädda så mycket som möjligt från datorn och sen får det bli en ominstallation som förhoppningsvis gör allt bra igen. Håll tummarna för mig är ni snälla! Känns ju inte så jättelägligt att inte ha någon dator som fungerar när jag ska skriva uppsats om en månad....aaah!

Beautiful

Såg att mitt mobilinlägg kom in igårkväll, var ju inte riktigt tanken men men. Var mysigt att gå en promenad igår iaf och Leia sov sött hela vägen. Camilla hade inte varit orolig heller så det var ju skönt för henne, första gången utan sin bebis men hon var lugn och sansad :) haha

Idag har jag haft skola, började en ny kurs och det verkar väl sådär. Jag är inne på min sista termin nu och är i väntan på att C-uppsatsen ska dra igång. Därför känns de här småkurserna lite dryga nu om jag ska vara ärlig. Tänk att jag har pluggat i tre år nu, time flies by, helt sjukt!

Lovade ju någon bild så nedan får ni se när jag hade Leia i bärselen för första gången, det var riktigt mys ♥

Tyvärr väldigt mörk bild men vill samtidigt inte lägga in bilder på Leia utan lov men här syns hon ju inte så mycket iaf. Liten tjuvkik får ni på min guldklimp till guddotter.

Är hemma nu och ska äta middag här för C är ute med jobbet idag. Tänkte dock åka till honom lite senare och kolla på Idol och vänta på att han ska komma hem. Mycket mysigare att sova tillsammans med någon än ensam i en stor säng.

Nu är jag ute och går med Leia. Hon sussar...

dsc00606 (MMS)

Nu är jag ute och går med Leia. Hon sussar sött i vagnen och jag får röra på mig lite:). Härlig eftermiddag!


Godmorgon tisdag

Godmorgon! Andra dagen på veckan och idag är jag ledig som jag även var igår. Pluggade dock hela dagen igår och halva ska väl gå åt till det idag också, iaf nu på förmiddagen. Senare vid två-tiden ska jag ta ut världens sötaste guddotter på en promenad, bara hon och jag ♥
Stackarn har gått och blivit lite förkyld och är då lite kinkig, var där och hjälpte till att ta henne en stund igår då hon bara vill ligga på axeln, vilket blir lite jobbigt för mamma Camilla efter ett tag. Lite avlastning är nog skönt!
Så idag blir det alltså en powerwalk med vagnen så att Camilla får tid över till lite annat i hemmet.

Ikväll kommer det spekulanter som vill titta på katten som C nu har uppe på blocket. Hoppas på att de är trevliga och vill ha katten, vi har förberett lite och ikväll ska jag även klippa klorna på henne och borsta lite till så är hon redo att flytta sedan, förhoppningsvis!

Har tyvärr inga bilder på C´s dator så det får bli ett tråkigt skrivinlägg men får väl lägga in någon bild nån annan dag ;) Ha det bäst!

No matter what I do, all I think about is you


Nelly feat Kelly Rowland - Dilemma

Söndag idag men tyvärr mulet. Var så fint att vakna upp till sol igår. Helgen har spenderats med C och kommer fortsätta så. Ikväll skulle Camilla och Leia komma på middag men nu har lillan gått och blivit förkyld så vi tar det en annan dag istället.

Igår var jag och C och shoppade lite i Farsta C och kollade sedan på film på kvällen. Idag tar vi snart en cykeltur med våra inköpta träningskläder (tog även en runda igår fast på varsitt håll). Man blir verkligen mer motiverad till att röra på sig när man har snygga träningskläder.

Ska dock bara ta en kortis medan C får cykla vidare för jag måste hem till kaninen (som jag förresten snart ska sälja) men även plugga lite. Måndag och tisdag blir även de pluggdagar, har ett arbete som helst, för min egen skull, borde vara klart tills på onsdag men som inte ska lämnas in förrän på fredag.

Folk som får en att må bra

Mitt i all denna pluggångest som nu finns inom mig finns det ju vissa saker som ändå får mig att le. Dessa saker är mina vänner, pojkvän och lilla sötnosen Leia. Att umgås med vänner är nog den bästa medicinen när man är stressad, de får en att varva ner helt enkelt. Detta är precis vad jag har tänkt att göra ikväll. Det blir middag med Tina och Vickan inne i stan.

Dagen till ära har även spenderats med underbaringen Leia och Leias mamma, min bästa vän Camilla...varvat med lite plugg. En riktigt lyckad dag och kväll blir det alltså ♥


That´s what friends are for- Stevie Wonder

Sleeping

Blir så trött på att jag inte kan sova ut på helgerna. Igår vaknade jag tjugo över åtta och idag kvart i nio. Känner mig stressad inombords över allt med skolan så det kanske är en anledning till "sömnproblemen".

Idag ska jag iaf gå och rösta men på vad tänker jag inte skriva här. Sedan ska jag se över plugget vad som behöver göra snarast och vad som får vänta tills imorgon. Kanske tar mig en tripp till Din Sko i Farsta där jag har 20% på hela sortimentet, vore kul med nya skor, men får se om jag hinner. Sedan hoppas jag på en mysig söndagskväll med god middag och en film.

Hade iaf en underbar dag med Camilla och Leia igår. Vi åkte in till stan och shoppade lite och sedan gjorde vi middag hemma hos Camilla. Fick en massa bebismys med Leia så det gjorde min dag :)

Tråkiga inlägg utan bilder har det blivit nu igen, får styra upp detta!

Det här satans regnet!

Ska det aldrig sluta regna? Herregud, det har ju öst ner hela morgonen. Får hoppas på uppehåll lite senare idag då jag ska träffa Camilla och Leia igen. Vore mysigt med sol och en långpromenad med vagnen :)

Nu sitter jag hemma hos C medan han sussar gott i sängen. Vore lite mysigt att krypa ner där igen men vill inte väcka honom...än. Idag är jag ledig då de har planeringsdag på praktiken. Skönt men stressande då jag måste bli färdig med min uppgift som jag gör där och som det sedan ska skrivas 3-5 A4 sidor om...hjälp!

Igår efter skolan träffade jag Camilla med Leia och vi tog en fika i Farsta C så frågan är vad vi ska hitta på idag?!
Är iofs fruktansvärt mysigt att bara sitta med Leia i famnen så det behövs inte så mycket.

Nu känns det mest som att jag bara skriver massa blaj så jag sätter punkt här.

2010-09-11

Lördag idag. Så skönt att vakna upp en lördag och kunna äta en lång frukost, tycker ni inte det?
Igårkväll lagade jag mat till mig och C, det blev biff med klyftpotatis och tzatsiki. Efter det blev det en film med Mel Gibson som vi hyrde redan i söndags. Kommer inte ihåg vad den hette nu men den var helt ok, lite tråkigt slut bara.

Idag ska jag träffa Camilla + guddottern Leia och vi ska som förra fredagen ut på en liten shoppingtur men sedan blir det nog lite bebismys hemma hos dem kanske. Vi får se, mysigt ska det bli iaf.

No diggity


Olle Hedberg - Idol 2010

Fredag idag och det känns ju helt underbart. Praktiken som jag är på sen i onsdags flyter på bra. Helt ny barngrupp förutom några stycken och massa underbara småttingar. Blir lite komplicerat med uppgiften jag ska göra men det ska nog gå fint.

Idol har jag dragit igång och favoriten hittills är nog bl.a Olle här ovan och sedan en kille som sjöng igår. Ska se om jag kan hitta den videon också.

Idag ska jag alltså till praktiken mellan 9-15 och efter det hoppas jag att få träffa mitt gudbarn som jag inte sett på en vecka. Tiden går alldeles för fort, hon blir ju redan en månad gammal på tisdag!

Kärlek

Jag älskar dig!


Vad gör ni? Jag har precis badat och tvättat håret. Ikväll blir det födelsedagsfirande hos Micke och Madde, ska bli skoj. Vi blir upphämtade klockan sex med bil så det är skönt. Nu är jag hemma men ska åka till C om en timme eller så.

Fint väder idag också så jag hoppas på att det håller i sig för mitt hår fungerar inte i regn, blir bara spretigt och fult. Heja solen :)

 


Mysdag med bästa vännen och gudbarnet



Hej! Fredag idag och jag jublar, så underbart med helg. Var på föreläsning idag på förmiddagen men sedan mötte jag upp Camilla och Leia för en shoppingtur i centrum. Camilla lastade vagnen full och gjorde av med många hundralappar. Blev söta kläder till Leia, bl.a en väst, jeans, body och en overall. Har saknat dem som tusan då jag har varit förkyld så jag hade inte träffat sötnosen på 8 dagar förrän idag. Hon är ju så söt så man dör. Åh gullunge vad jag tycker om dig! ♥

Igår var jag även hos Ella och träffade hennes lilla Vincent som kom till världen den 10:e augusti. Lika go och söt var han! Tänk vad mycket bebismys på två dagar, nu har jag laddat upp för några dagar ;)

Nu är jag hemma hos C men han är hos sin brorsa och kommer väl hem snart hoppas jag. Då ska vi laga mat och sen kolla på någon film kanske (hörde dock av pappa att det är fotboll ikväll, men det behöver man vill inte avslöja? Om han inte redan vet om det dvs).

Ha en mysig fredagskväll!

Babyclothes


Är ju bara tvungen att visa er de söta kläderna jag har köpt till Leia. Hur söt är inte luvan? Kan inte vänta tills jag får se henne i dessa kläder, hon kommer bli så gullig ♥

Är hemma och har pluggat lite men ska alldeles strax möta upp C och åka till centrum för lite födelsedagspresentshopping. På lördag ska vi nämligen fira C´s bästa killkompis. Kanske kan man hitta något till sig själv också ;)

RSS 2.0