Måndagslistan 30/5-11


  • En 5-dagars semester närmar sig från och med torsdag :)
  • Semestern går till Nordingrå, älskade norrland!
  • Jag då spendera flera dagar med familj och släkt.
  • Att jag hade en bra helg trots en envis förkylning.
  • Barnen på jobbet är så härliga och ger en massor av energi trots en dålig nattsömn.
Härligt egentligen med måndagslistan. Ibland kan jag ha lite svårt att komma på saker att skriva men några saker blir det varje gång i alla fall. Nu sitter jag här med näsdukarna framför mig och ska snart sätta igång och läsa dagens ranson av bloggar. Har bakat bullar också förresten som jag ska ta med till landet. Åh vad skönt det ska bli att få komma iväg lite, och bäst av allt är att min söta C följer med :)

Min frukost imorse:) smarrigt värre med va...

img_6496 (MMS)

Min frukost imorse:) smarrigt värre med vaniljyoghurt, hallon, banan och cornflakes. Provar att mobilblogga från min iphone!


Måndagslistan 23/5-11


  • Jag äntligen är ägare av en iphone 4 :)
  • För att semestern närmar sig för varje vecka.
  • Möhippan i helgen blev så lyckad :)
  • Jag fick träffa fina vännen Vickan idag.
  • Jag imorgon antagligen får träffa finaste guddottern igen!
Ja, måndagslistan höll jag ju på att glömma igen men blev påmind när jag kikade igenom blogginläggen på bloglovin. Bäst att skriva den på en gång då tänkte jag!

Möhippa för bästa Tina

Har inte blivit så mycket uppdateringen dagarna som gått och detta av anledningen att en viss Tina läser min blogg som vi hade möhippa för igår. Mycket hemlighetsmakeri då och jag skulle egentligen åka till Dalarna, iaf trodde Tina det men igår stod vi 8 tjejer på hennes kontor utklädda med masker som var ett foto av hennes ansikte.

Hela dagen och kvällen hade vi så sjukt roligt. Riktigt allt kan jag inte skriva ut här ännu innan bröllopet ifall fel ögon skulle se det ;) hehe

Vi hade iaf grymt roligt att jag är så glad att jag fick dela den här dagen med dig vännen. Älskar dig! ♥

Lyckliga bruden :)


Mys framför tv:n


Medan C sitter vid datorn och förbereder inför en redovisning på onsdag tar jag mitt chaite och två bullar och bänkar mig framför Teen Mom och En unge i minuten. Måndagar är bästa tv-kvällen! Den söta rosa muggen köpte jag när vi var på Ikea sist, känns extra gott att dricka ur den :)

 


Måndagslistan 16/5-11


  • jag hade en sådan mysig helg med nära och kära!
  • måndagen inte blev så lång som det kändes imorse :)
  • jag har fått mitt examensbevis, är nu alltså beviljad lärare/förskollärare
  • vi på torsdag ska ha gårdsfest på jobbet som jag tror kommer bli mycket trevligt.
  • det är så skönt att komma hem och slippa tänka på massa läxor osv
  • sommaren närmar sig med stormsteg
Känner att jag har halkat efter ordentligt med det här med måndagslistan men för min egen skull att kunna uppskatta saker runtomkring mig mer så fortsätter jag de måndagar som jag har tid (och kommer ihåg) till detta.

Mera shopping

Resten av shoppingen de närmaste två veckorna. Klänningen, shortsen, randiga tubtoppen och strumporna kommer från H&M och det andra pastellfärgade linnet kommer från Cubus. Billiga priser på allt vilket passar mitt jobb där kläderna ofta kan förstöras av fettfläckar osv. Klänningen var jag lite osäker på men det får stanna.

 

Om ett tag ska jag gå över till Camilla och mysa med Leia. Saknar godingen nu efter en vecka. Ha en mysig dag hörrni!


Shopping spree



Blev lite shopping idag faktiskt. På H&M kammade jag hem ett svart tubtoppslinne, en vit kofta, ett par jeansshorts, ett par leggings och en deo. På stadium köpte jag Puma tröjan och den tänkte jag ha när jag tränar eller på jobbet de dagar man inte orkar med linnen eller så.

Shoppade även lite med Camilla förra helgen men det får ni se imorgon. Så detta blir svaret till dig syrran på vad jag handlade och bild på dina nya brillor vill jag se ;)

Braid

Den häftiga flätan syrran gjorde på mig i påskas. Gud vad skönt att få ha någon som kunde fixa ens hår varje dag. På mitt jobb är det skönt att ha håret uppsatt men det blir ju så tråkigt med vanlig hästsvans jämt. Den dagen du flyttar till Stockholm sis så får jag springa över till dig och fixa mig,haha.

 

Idag ska jag och C åka och shoppa lite tänkte vi. Jag fick ett presentkort av honom och även ett till av mammas och pappas kompisar när jag hade mitt 25-års kalas. Ska försöka hitta några fina sommartoppar, både till jobb och vardag. Eventuellt blir det ett annat inköp också men det beror på, vi får se...


Vitsippor

Är det inte helt underbart fint med vitsippor. Dessa är från i påskas men är det fint väder ska jag nog plocka hem en bukett imorgon. Det blir så fint hemma med lite blommor och till på köpet är de gratis.

 

Fredagsfeelingen har kommut och jag njuter just nu för fulla muggar med att läsa bloggar, äta godis och dricka pepsi, underbara underbara fredag!


T o r s d a g

Godmorgon på er, sovit gott?
Idag är det torsdag och min sovmorgon eftersom jag börjar klockan nio. Gick dock upp tidigare ändå för att hjälpa C med sin uppsats som ska in alldeles snart. Näst sista dagen innan helg också vilket känns väldigt skönt. Vädret har verkligen varit på vår sida denna vecka och det ser ut som att det kan bli en fin dag idag med. Nu har jag världens underbaraste jobb som får vara ute men i höst/vinter kan ju ni börja retas med mig istället.

Nu blir det lite bloggläsande innan jag måste dra, bara bloglovin ville fungera också...

Ekorre ekorre viftar på sin svans

Bild från påsken i Dalarna, ekorrar gillar tydligen också fågelmat :)


Idag spenderades dagen på bästa sätt med världens finaste guddotter och bästa vän. Vi gick runt i Farsta C och jag fick shoppat två nya linnen. Leia fick en solhatt och en body och Camilla köpte även ett linne. Ska visa upp inköpen när jag har tagit kort på dem. Ska alldeles strax börja göra tacos till middagen, inser att klockan börjar bli ganska mycket nu. Ikväll blir det filmmys framför Remember Me, har ni sett den?


Weekend

Hej på er!
Nu var fredagen här och man kan andas ut. Passade faktiskt utmärkt med helg efter en dag som denna, ska dock inte gå in på detaljer om det. Helgen kommer bjuda på lite shopping och mys med Camilla och Leia. Vill försöka "lära mig" att gå ut och springa lite men tycker tyvärr att det är sååå tråkigt. Kanske en liten promenad iaf ;)

Nu funderar jag på att gå och ta mig ett bad för snart ropar nog C och säger att han vill ha datorn, c-uppsatsskrivande går inte att ta paus ifrån. Duktig är han!

Den här boken läser jag just nu. Ni kommer väl ihåg vad som hände i Arboga för ca 3 år sedan? Fruktansvärt hemsk men välskriven bok. Vill ni inte gråta så ska ni inte läsa denna bok... Ibland förstår jag inte varför jag vill läsa sådana här hemska böcker men på något sätt känns det som om att jag kan förstå barn bättre som har/ eller går igenom hemska saker då...jag vet inte.

Här kan ni läsa mer om boken och här finns en artikel från händelsen.

Snö i maj?

Ja början av maj bjuder ju inte på strålande väder direkt. Barnen tyckte dock att det var ganska skojigt att det snöar i maj månad när det egentligen är vår. Vi var ute på eftermiddagen i regnet och usch, blöta och sandiga galonisar är nog det värsta jag vet. Bättre väder tack!

Nu har vi äntligen avslutat vårt matematikprojekt som vi har hållt på med i några veckor nu...idag var det invigning på biblioteket där vi (förskolor i Farsta och Fagersjö) ställer ut vårt projektarbete. Jag gick dit med två barn och det bjöds på äppeldricka och saltapinnar. En tjej från nämnden klippte sönder ett band också för att inviga =) hehe. "Fikat" var mycket uppskattat av alla barn och de var nog mer intresserade av det än att stå och berätta vad de hade gjort för något, sötisar.

Nu är det full rulle här hemma med tvättstugan, städning och middagslagning om ett tag. Många bollar i luften alltså :)

Ps. Ja, jag glömde bort måndagslistan igen. Ds.

Födelsedagspresenter

Här ovan kan ni se de presenter jag fick av mina kära föräldrar och min syster. Blev så himla glad för allting och nu ska här bakas. Har även fått lite andra bakgrejer (igår) men de får jag visa en annan dag för jag glömde ta kort på det. Allt som allt har 25-års dagen/dagarna varit lyckade och tack till alla för fina presenter :)

 

Nu ska jag laga mat, vi hörs!


Valborg 2011


Gårdagen var rätt hektisk med mycket att fixa till kalaset idag men lite Valborgsfirande hann vi med. Eller det viktigaste av allt - vi såg en majbrasa! Idag har jag som sagt haft lite 25-års kalas hemma hos mig med släkt och vänner. Fick fina presenter och det var mysigt att träffa en del som man inte träffat på länge. Tack så mycket för alla fina presenter!


RSS 2.0