Boobas


Söndag idag, med andra ord är helgen snart över...tyvärr. Har varit mysigt med filmtittande, bebismys med Leia som kom förbi med mamma Camilla igår. Då fick även C träffa henne igen och denna gång vågade han även hålla henne :)


Bubbies, den berömda katten som C har men som jag tyvärr är allergisk mot ska om ett tag flytta till ett annat hem. Vi la ut en annons för en vecka sedan som ni kan se här, vill dock inte ta bort den förrän Bubbies har flyttat, man vet aldrig. Visst är hon söt på bilden förresten? De första som ringde trodde att C hade döpt henne till boobies (bröst) vilket blev ganska roligt. Hon har många namn den där katten, bl.a. Boobas som Anwar på dagis säger. Ni skulle höra det alltså, så himla gulligt. Jag brukar även kalla henne Bertil ibland, lite kul att hon lyssnar till det,haha.

Bubbies ska iaf flytta till ett ungt par som hon verkade fungera ganska bra med. Hon brukar vara väldigt nervös bland nya människor men med dem gick det över förväntan faktiskt. "Problemet" eller det som gör oss lite nervösa för hur det ska fungera är att de har en annan katt. Bubbies måste alltså anpassa sig till både ett nytt hem och en annan katt, som hon för det andra aldrig mött. Blir spännande att höra hur det går iaf, vi håller tummarna för att hon trivs.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0