Torsdag

Trodde att jag hade vaknat före klockan idag då det var så mörkt ute men nope, jag hade tydligen stängt av alarmet för mobilen låg i sängen. Nu börjas detta alltså, mörkret. Det är det största minuset med höst och vinter tycker jag. Beroende på vad man gör om dagarna såklart. Men det är lite dystert när det är mörkt när man vaknar och mörkt när man går hem. Jag blir så trött då..samtidigt är det väl lite mysigt också på ett sätt eftersom man kan tända ljus även på morgonen och inte bara kvällen, myspys.

Gud vilket babbel, nej nu måste jag borsta tänderna och sen bär det av till sista dagen på praktiken.
ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: JOANNA

sv: eller hur;d

gör du då?=)

2008-10-16 @ 09:26:39
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet - ,

jaha vad roligt att jobba med barn :) jag gör lite allt möjligt, jobbar som modell lite här och var, sen jobbar jag endle på en restaurang, och sen jobbar jag i ett stall som jag omöjligt kan slita mig ifrån ;) Fast stallet har jag inte direkt dtid med så det gör jag mest på kvällarna, tyvär..

2008-10-16 @ 10:52:17
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: JOANNA

sv: mysigt!

jag ska strax fira min lillasyster=)





PUSS JOANNA

2008-10-16 @ 17:25:58
URL: http://byjoanna.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet - ,

nja det vet jag inte riktigt, har hållt på med modellande sen jag var 16, och nu är jag 20. Tycker det är kul men det är så mycket skit i den branschen. Tror nästan jag börjar tröttna om jag ska vara ärlig. Men det beror ju på vad man får för erbjudanden och sådär, får se hur det blir :) jag tycker främst om att fotas för underkläder.



En hårinpackning som jag själv använder nu är Phc's hårinpackning. Finns på åhlens att köpa och den kostar kring 60 - 75kr. Och jag tycker faktiskt den är riktigt bra :) Har skrivit lite om de i ett inlägg tidigare: http://yourdreamcloset.blogg.se/2008/october/gre.html

2008-10-16 @ 17:31:01
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0